- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
Siz haddinden fazla özen gösterin kendinize ona da hiç yüz vermeyin bakalım ne yapacak her seferinde 15 gün nedir yahuSordum canım sorun şu regl olmuşum sonrasında da yorgunluk denk gelmiş uykusuzluk vs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz haddinden fazla özen gösterin kendinize ona da hiç yüz vermeyin bakalım ne yapacak her seferinde 15 gün nedir yahuSordum canım sorun şu regl olmuşum sonrasında da yorgunluk denk gelmiş uykusuzluk vs
Eşini anlamak için soruyor sanırım.8 yıl. 1 çocuk ama
Benim durumumun size yardımcı olacağını düşünmüyorum ama maalesef
Sanırım adamın istediği kadar olmuyorNasıl yani karşılamıyorum derken birliktelik yaşamıyor musunuz?
Kendiniz için giyin.Beyimiz hoşlanmazmış o tür çamaşırlardan
Reglüstüne uykusuzlukSiz haddinden fazla özen gösterin kendinize ona da hiç yüz vermeyin bakalım ne yapacak her seferinde 15 gün nedir yahu
Cinselliği istemeyen adam yok. Bu Allahın yarattıgına ters. İstemediği sizsiniz.Merhabalar umarım yargılamadan dalga geçer tarzda yorumlar yapmadan cevap verırsınız. Eşimle ilgili daha önceki konularım var bilenler bilir. Çalışan bir bayanım iki çocugum var. Eşim cinsellik konusunda bana soğuk geliyor. Belki de ben abartıyorum tam kanaat getiremedim. Daha önce bu konuda karşıma alıp çok konuştugum da oldu. Yanlış anlaşılmasın lütfen cinsellik düşkünü olduğum için değil bu kadarı da fazla dediğim için belki de ilgi beklediğimden bilemedim. Araya çok uzun süreler girmesine rağmen adam yorgunum vs diyerek geçiştirmeye calışıyor zannımca.. Regl uzun sürüyor vs gibi sebepler evet sürüyor bir hafta diyelim sonra insan istekli olmaz mı sonrası için mesela 15 gün gibi bir süre geçtiyse aklına gelmez mi. Son olayımız brn ev temizliğine giiştim temizlikçi çağırmamı söylemişti çok fazla bir ücret isteyince yavaş yavaş kendim yapayım dedim. Temizlik yaptıgımı görünce cam açıkken bağırmaya başladı uff puff brnım uykum var sen şimdi yardım istersin ama nadıl bagırıyor neler diyor anlatamam. Şaşırmadım amaç zaten yardım talep etmemiş engellemekti. Ben zaten yorgunum uykusuzum. Sonra da kadın yerine koymuyorsun dersin falan dedi söylediğim konu için bir gün öncesinde konuşmuştuk. Sende ya da ben de tuhaflık var demiştim. Araya o kadar gün girmesine rağmen istemiyorsun nasıl oluyor bu iş demiştim. Onu diyor yani ben ayakta duramıyorum evde amelelik yaptırıyorsun dedi. Sonra da uyudu.. Düşündüm acaba ben mi abartıyorum diye ama hayır sanki ben bu adamın karşısında soyunup giyiniyorum vs. Hiç mi aklına gelmıyor .. Regl sonrası uykum geldi yorgunum velhasıl 15 gün bana göre genç bir erkek için fazla.. Hiç mi dinlenmiyorsun veya sen istediğin zaman oluyor istemediğinde araya günleri sokabiliyorsun. Bahanemiz regl oldun peki öncesi ve sonrası.. Lütfen bana bunun normal olup olmadıgını anlatmak için yardımcı olun
Evet ama biz kadınlarla erkekler bir değiliz ki. Ondan öyle dedim kadınlar erkeklere göre (istisnalar hariç) biraz daha o konuyu birinci sıraya koyamayabiliyorlarEşini anlamak için soruyor sanırım.
Adamın canı istedi mi uykusuzluk umrunda olmaz o hikaye siz boşverin taktikleri uygulayın bakalım ne olacak ben telefona bakardım hiç yüz vermezdim ödü koptu sonra doğum sonrası isteksizlik yaşamıştık biz de çok uzun bir süreReglüstüne uykusuzluk
Ayy Allah aşkına bunu nereden çıkardınız eşiyle mi konuştunuz da haberiniz var istemediğinden bazen insan monotonlasıyor hayatın olağan akışı sıradanlaşıyor böyle isteksizlik olabiliyor neden hanımefendiyi üzücü bir şey yazıyorsunuz modunu düşünüyorsunuz?Cinselliği istemeyen adam yok. Bu Allahın yarattıgına ters. İstemediği sizsiniz.
Bu ayrımı artık anlayalım
Safi kötüsünüz!Cinselliği istemeyen adam yok. Bu Allahın yarattıgına ters. İstemediği sizsiniz.
Cinselliği istemeyen adam yok. Bu Allahın yarattıgına ters. İstemediği sizsiniz.
Evet normal değil ama bunun altında yatan asıl sebep önemli.Psikolojik bunalımda olabilir veya antidepresan felan mı kullanıyor.Hep mi böyleydi yoksa sonradan mı bu hale geldi eşiniz.Açık açık konuştuktan sonra bence doktora gidebilirsinizMerhabalar umarım yargılamadan dalga geçer tarzda yorumlar yapmadan cevap verırsınız. Eşimle ilgili daha önceki konularım var bilenler bilir. Çalışan bir bayanım iki çocugum var. Eşim cinsellik konusunda bana soğuk geliyor. Belki de ben abartıyorum tam kanaat getiremedim. Daha önce bu konuda karşıma alıp çok konuştugum da oldu. Yanlış anlaşılmasın lütfen cinsellik düşkünü olduğum için değil bu kadarı da fazla dediğim için belki de ilgi beklediğimden bilemedim. Araya çok uzun süreler girmesine rağmen adam yorgunum vs diyerek geçiştirmeye calışıyor zannımca.. Regl uzun sürüyor vs gibi sebepler evet sürüyor bir hafta diyelim sonra insan istekli olmaz mı sonrası için mesela 15 gün gibi bir süre geçtiyse aklına gelmez mi. Son olayımız brn ev temizliğine giiştim temizlikçi çağırmamı söylemişti çok fazla bir ücret isteyince yavaş yavaş kendim yapayım dedim. Temizlik yaptıgımı görünce cam açıkken bağırmaya başladı uff puff brnım uykum var sen şimdi yardım istersin ama nadıl bagırıyor neler diyor anlatamam. Şaşırmadım amaç zaten yardım talep etmemiş engellemekti. Ben zaten yorgunum uykusuzum. Sonra da kadın yerine koymuyorsun dersin falan dedi söylediğim konu için bir gün öncesinde konuşmuştuk. Sende ya da ben de tuhaflık var demiştim. Araya o kadar gün girmesine rağmen istemiyorsun nasıl oluyor bu iş demiştim. Onu diyor yani ben ayakta duramıyorum evde amelelik yaptırıyorsun dedi. Sonra da uyudu.. Düşündüm acaba ben mi abartıyorum diye ama hayır sanki ben bu adamın karşısında soyunup giyiniyorum vs. Hiç mi aklına gelmıyor .. Regl sonrası uykum geldi yorgunum velhasıl 15 gün bana göre genç bir erkek için fazla.. Hiç mi dinlenmiyorsun veya sen istediğin zaman oluyor istemediğinde araya günleri sokabiliyorsun. Bahanemiz regl oldun peki öncesi ve sonrası.. Lütfen bana bunun normal olup olmadıgını anlatmak için yardımcı olun
Zaten dalga geçmek amaçlı yazdım canım uykusuzluk diye uyursa uyanamazmış
Evde amelelik yaptım diyor delircemSiz haddinden fazla özen gösterin kendinize ona da hiç yüz vermeyin bakalım ne yapacak her seferinde 15 gün nedir yahu
Bizim bir tanıdığımız karısına bir yardımcı tutalım her hafta gelsin. Ev işlerini bırak sen yorulma hatun demiş. Gece hep bir yerin ağrıyor vakit geçiremiyoruz...Normal değil lakin sizin çekim gücünüzle de alakalı biraz.
Evde sürekli koşturmaca iş güç modundaysanız, eşlik rolünüz git gide azaldıysa, cinsellik harici paylaştığınız alanlar yoksa bence normal bir tepki.
Adam yardımcı çağırın demiş, çağırın yani ne var?
Bir de öyle deneyin, güzel vakit geçirerek, evde çocuklu bir anneden çok sevgili gibi takılarak geçirin zamanınızı.
Konuştum canım çok çok kez. Hazır konuşmaları sen uyudun. Benim uykum var.. Yorgunum adet oluyorsunEvet normal değil ama bunun altında yatan asıl sebep önemli.Psikolojik bunalımda olabilir veya antidepresan felan mı kullanıyor.Hep mi böyleydi yoksa sonradan mı bu hale geldi eşiniz.Açık açık konuştuktan sonra bence doktora gidebilirsiniz
Aklınca sizi hizaya getirmeye çalışıyor ki siz ona evde iş yaptırmayın iş yaptırırsan ben de çok yorgunum cinsellik düşünemiyorum imajı veriyorEvde amelelik yaptım diyor delircem
Yardım istemişim sebep de buBizim bir tanıdığımız karısına bir yardımcı tutalım her hafta gelsin. Ev işlerini bırak sen yorulma hatun demiş. Gece hep bir yerin ağrıyor vakit geçiremiyoruz...
Karısı da bunu her ortamda dile getiriyordu. Konu sahibini eşi de o hesap.
Ama burda kadın yorgunda olsa istekli bu sefer de adam fos..
Aynen sanki başka zaman düşünüyor. Mesela 4 saattir uyuyorAklınca sizi hizaya getirmeye çalışıyor ki siz ona evde iş yaptırmayın iş yaptırırsan ben de çok yorgunum cinsellik düşünemiyorum imajı veriyor
Aboovvğ kaçta yattı erkenden uyumuşAynen sanki başka zaman düşünüyor. Mesela 4 saattir uyuyor