Bana mı anormal geliyor?

Öyle bir talebi olmaz eminim giyinip soyunurken

Hep diyorum eril enerji yükünü de aldı kadınlar ve dişil enerjisi azaldı bu çok yorucu bir kadın için.
Hiç isteksiz olduklarını sanmıyorum dışarıda gözler fıldır fıldır değildir umarım erkeklerin yüzde 80 i cinsellik sever yahu yaratılışlarında var bir kere

Kesinlikle öyle hatta yüz vermeyeceksin ki kovalasın kaçan kovalanır misali bunların üzerine düştükçe burunlar havada giyineceksin süsleneceksin biraz da burnunu havada tut özgüvenli havanı ver tamamdır

Kesinlikle öyle hatta yüz vermeyeceksin ki kovalasın kaçan kovalanır misali bunların üzerine düştükçe burunlar havada giyineceksin süsleneceksin biraz da burnunu havada tut özgüvenli havanı ver tamamdır
Çok haklısın ben bakımlıyımdır aslında ama kimin umrunda iki gündür uykusuzmuş

Evde neyiz öyleyse değil mi. Dışarda bakmak kolay icraat zor zannımca
Hiç üstüne gitmeyin bir sebebini sorun he yorgunum ondan bundan derse sizin yapacağınız şey güzel iç çamaşırı almak güzel giyinmek biraz makyaj bakım bir de ona yüz vermeyin çok aşırı ilgilenmeyin neler oluyor yahu diyecek zaten seviyorsa tıpış tıpış gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…