Bana mı anormal geliyor?

Beyimiz hoşlanmazmış o tür çamaşırlardan
Kendiniz için giyin.
Şuan da pek bir şeyden hoşlandığı söylenemez yani.
Denemek bedava, tecrübe ile sabit.
Biraz kendinize gizemli, özenli tavır, onu komple sallamama ile merak etsin, peşinize düşsün.

Ha bana kalırsa uğraşmaya değer mi, boşanma düşünmüyorsanız yapın derim.
İnsan en önce herkül olmaktan çıkıyor, güçlü olacağız her işi kendimiz yapacağız diye diye böyle nazlı niyazlar adamlar ettik bu erkek milletini.
Az biraz özümüzü tanıyalım, kendimiz için

Cinselliği istemeyen adam yok. Bu Allahın yarattıgına ters. İstemediği sizsiniz.
Bu ayrımı artık anlayalım

Reglüstüne uykusuzluk
Adamın canı istedi mi uykusuzluk umrunda olmaz o hikaye siz boşverin taktikleri uygulayın bakalım ne olacak ben telefona bakardım hiç yüz vermezdim ödü koptu sonra doğum sonrası isteksizlik yaşamıştık biz de çok uzun bir süre

Cinselliği istemeyen adam yok. Bu Allahın yarattıgına ters. İstemediği sizsiniz.
Bu ayrımı artık anlayalım
Ayy Allah aşkına bunu nereden çıkardınız eşiyle mi konuştunuz da haberiniz var istemediğinden bazen insan monotonlasıyor hayatın olağan akışı sıradanlaşıyor böyle isteksizlik olabiliyor neden hanımefendiyi üzücü bir şey yazıyorsunuz modunu düşünüyorsunuz?

Evet normal değil ama bunun altında yatan asıl sebep önemli.Psikolojik bunalımda olabilir veya antidepresan felan mı kullanıyor.Hep mi böyleydi yoksa sonradan mı bu hale geldi eşiniz.Açık açık konuştuktan sonra bence doktora gidebilirsiniz

Bizim bir tanıdığımız karısına bir yardımcı tutalım her hafta gelsin. Ev işlerini bırak sen yorulma hatun demiş. Gece hep bir yerin ağrıyor vakit geçiremiyoruz...

Karısı da bunu her ortamda dile getiriyordu. Konu sahibini eşi de o hesap.

Ama burda kadın yorgunda olsa istekli bu sefer de adam fos..

Konuştum canım çok çok kez. Hazır konuşmaları sen uyudun. Benim uykum var.. Yorgunum adet oluyorsun

Yardım istemişim sebep de bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…