Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle bir talebi olmaz eminim giyinip soyunurkenBir üye diğer konularınızdan atmış yorumlarınızı, evet maalesef böyle herhalde.
Ben bu durumda olan arkadaşlarıma şunu öneriyorum genelde, o adam ya da sevgili vs değil kendiniz için çok güzel bir iç giyim çekmeceniz olsun.
İnanılmaz parçalar alın ve gün içinde, evde bile onlarla gezdiğinizde auranız değişecek.
Seksiliği ön planda olan bodysuitler, büstiyerler ve sayamadığım birçok şey.
O kişi hissettiremiyorsa size dişiliğinizi, siz aynaya baktığınızda göreceksiniz.
Ve aynı şekilde hayatınıza, duruşunuza yansıyacak bu iyi anlamdaki değişim.
Ha giyinir soyunurken görürse de ‘hoşşt’ diyecek, sürünmesini izleyeceksiniz
Ayıp olmazsa kaç gün normal gelıyor sizeNormal değil. Bizde ben istemiyorum mesela. Ben de normal değilim. Maalesef
Hiç isteksiz olduklarını sanmıyorum dışarıda gözler fıldır fıldır değildir umarım erkeklerin yüzde 80 i cinsellik sever yahu yaratılışlarında var bir kereHep diyorum eril enerji yükünü de aldı kadınlar ve dişil enerjisi azaldı bu çok yorucu bir kadın için.
O kadar da begenılen bir kadınımki aslındaKocan Beyaz teni beğenmeyen, küçük göğüsü beğenmeyen bir öküz. Kusura bakma lütfen. Sanki pazardan mal alıyor. Madem esmer alsaymış ya da büyük göğüslü. Ne kadar hadsizlik ya.
Ben aylarca olmasa bile istemem. Ama eşime kalsa her gün ya da iki günde bir ister. Ama ben maalesef karşılayamıyorum... Büyük bir sorunAyıp olmazsa kaç gün normal gelıyor size
Uykusuzluk
Evde neyiz öyleyse değil mi. Dışarda bakmak kolay icraat zor zannımcaHiç isteksiz olduklarını sanmıyorum dışarıda gözler fıldır fıldır değildir umarım erkeklerin yüzde 80 i cinsellik sever yahu yaratılışlarında var bir kere
Bence olur, neden öyle şeyler giydiğinizi her koca merak eder.Öyle bir talebi olmaz eminim giyinip soyunurken
Zaten dalga geçmek amaçlı yazdım canım uykusuzluk diye uyursa uyanamazmışBana hep bahane geliyor bu. Azcik uyur duş alır dinlenik olunur kaç saat sürüyor ki bu cinsellik yahu atla deve değil ruhsal istek lazım
Kesinlikle öyle hatta yüz vermeyeceksin ki kovalasın kaçan kovalanır misali bunların üzerine düştükçe burunlar havada giyineceksin süsleneceksin biraz da burnunu havada tut özgüvenli havanı ver tamamdırBir üye diğer konularınızdan atmış yorumlarınızı, evet maalesef böyle herhalde.
Ben bu durumda olan arkadaşlarıma şunu öneriyorum genelde, o adam ya da sevgili vs değil kendiniz için çok güzel bir iç giyim çekmeceniz olsun.
İnanılmaz parçalar alın ve gün içinde, evde bile onlarla gezdiğinizde auranız değişecek.
Seksiliği ön planda olan bodysuitler, büstiyerler ve sayamadığım birçok şey.
O kişi hissettiremiyorsa size dişiliğinizi, siz aynaya baktığınızda göreceksiniz.
Ve aynı şekilde hayatınıza, duruşunuza yansıyacak bu iyi anlamdaki değişim.
Ha giyinir soyunurken görürse de ‘hoşşt’ diyecek, sürünmesini izleyeceksiniz
Beyimiz hoşlanmazmış o tür çamaşırlardanBence olur, neden öyle şeyler giydiğinizi her koca merak eder.
Biraz alışveriş siteleri karıştırın derim.
Ha etmedi mi, olsun siz en azından kendinizi çok çok daha hissedeceksiniz buna eminim işte.
Çok haklısın ben bakımlıyımdır aslında ama kimin umrunda iki gündür uykusuzmuşKesinlikle öyle hatta yüz vermeyeceksin ki kovalasın kaçan kovalanır misali bunların üzerine düştükçe burunlar havada giyineceksin süsleneceksin biraz da burnunu havada tut özgüvenli havanı ver tamamdır
Hiç isteksiz olduklarını sanmıyorum dışarıda gözler fıldır fıldır değildir umarım erkeklerin yüzde 80 i cinsellik sever yahu yaratılışlarında var bir kere
Hiç üstüne gitmeyin bir sebebini sorun he yorgunum ondan bundan derse sizin yapacağınız şey güzel iç çamaşırı almak güzel giyinmek biraz makyaj bakım bir de ona yüz vermeyin çok aşırı ilgilenmeyin neler oluyor yahu diyecek zaten seviyorsa tıpış tıpış gelirEvde neyiz öyleyse değil mi. Dışarda bakmak kolay icraat zor zannımca
Kaç yıllık evlisinizBen aylarca olmasa bile istemem. Ana eşime kalsa her gün ya da iki günde bir ister. Ama ben maalesef karşılamıyorum... Büyük bir sorun
Sordum canım sorun şu regl olmuşum sonrasında da yorgunluk denk gelmiş uykusuzluk vsBunda yanlış anlayacak ne var ki cinsellik çok seviyor da olabilirsiniz utanılacak bir şey değil ki
15 gün ayrı kalmak uzun bir süre maalesef sorunu neymiş sormalısınız.
Ben şey derdim bana bak baktığını bir görürsem hissedersem göğüs dekoltesi bir veririm dışarıda feleğin şaşar ona göre dedim yanımda yürürken gözlerini kafasını hemen bana döndürür istersen bak da görelimGözün dışarda ise dışarı çıkayım derim ben
8 yıl. 1 çocuk amaKaç yıllık evlisiniz
Nasıl yani karşılamıyorum derken birliktelik yaşamıyor musunuz?Ben aylarca olmasa bile istemem. Ana eşime kalsa her gün ya da iki günde bir ister. Ama ben maalesef karşılamıyorum... Büyük bir sorun