Bana Karşı Sevgisini Hissedemiyorum..

Tabiki arada bir soğukluk olduğunu düşünürüm. Ama cinselliğinizde de bir sorun yokmuş. Cinsellik dışında akşam yan yana oturup hiç sarılmaz mısınız? Yada sohbet etmez misiniz? Birbirinizin saçını sevmek gibi şeyler hiç mi yapmazsınız? Evliliğin ilk başında daha mı yakındı?

3 yıl aslında çok fazla bir süre değil ben 6 yıllık evliyim hem görücü usulü evlendik ama tabi ilk karşılaştık dedimki evleneceğim adam bu esim de düşünmüş tabi ama sorum şu ki esim çok katı bir adamdı inan ilk evlendik çok bazik kibar ama sevmeyi bilmiyor adam gülmek yok hep ciddi desem be bi afalladım tabi yıllar geçti iki çocuk çok zor zamanlardan sonra ben eşime sevmeyi öğrettim gülmeyi öğrendi o da bana sevginin farklı farklı olduğunu biz kadınlar hep istiyoruz ama adam farklı hepsi bir değil ki bak benim esim de romantik değildir çiçek hediye seçemez çok zorlanır ama ne istesem ayağıma serer her sene asureyi ok seviyorum diye demeden alır getirir ama seviyorum diyemez kolay kolay ben bakış acımı degistirdim çok şükür şimdi çok mutluyuz olduğunuz yerden kafanızı çevirin bakalım ne olacak

Bende artik yeni yeni farkediyorum sevgiliyken nisanliyken yasanilan evliyken yasanmiyo. Ben hissediyorum kendisi belli etmesede hala gunde uc dort kez arayip soruyo sevmese yapmaz diyorum. Bana yardimcidir zorluk cikarmaz iyi bi babadir bizim icin en iyisini ister.
Yani illede romantik romantik bakismasakta kizimiz uyuduktan sonra koltukta sarilip uzaniriz.
Boyle seyler olmasa hissetmezdim heralde.

Kafani yorma bence daha neler neler okuyoruz burda. Haline sukret ve gercekten seni sevmese ne yardim eder ne eviyle ilgilenir bana ne der gecer.

Bence bu konuda hiç konuşmayın eşinizle. Siz “beni sevmiyor musun” diye sordukça o daha çok gerilecektir. Hatta siz de bu konuya odaklandıkça daha çok inanmaya başlayacaksınız buna. Eşiniz sizin gibi olmayabilir sevgi konusunda, yaşı ilerledikçe ruhen daha ağırlaşmış vs olabilir. Evlilik öncesi daha farklı olması normal, insan doğası öyledir bir şeyi elde ettiğinde onu sıradanlaştırır.
Bu konuya odaklandığınız için daha fazla gözünüze batıyor diye düşündüm ben. Hatta bu düşünceler yüzünden farkında olmadan gergin olabilirsiniz ve eşiniz de belki sizden olumsuz etkileniyor kim bilir.
Bence bu konuyu gündeminizde tutmayın.

Moralini bozma. Cogu boyle. Evlendikten sonra o romantizm bitiyor fabrika ayarlarina donuyorlar. Bizler daha duygusaliz sevilmek istiyoruz. Onlarsa daha duz mantik. Karinlaro doyuyorsa ellerinde de kumanda varsa bu onlara yetiyor. Cogumuz flort donemindeki gibi olacak saniyoruz evliligi, evlenince de o prenslerimizin kurbagaya donustugunu gormek hayal kirikligi yasatiyor. Inan uzun yillar evli kadinlar da cicek sevgi bocek kelimeleri duymadiklarini soyleyeceklerdir. Saygisini yitirirse asil sorun orada basliyor. Saygi biterse hersey bitiyor cunku.

hiç söylemez hiç özledmm demez hiç öpmez .. hiç biri yok.. herşey çok boş gelmeye başladı bana
Lütfen böyle düşünmeyin. Her insan farklıdır, buradaki hiçkimsenin eşi sizin için ölçüt değil. Kocası her gün öpen bir kadın için durumunuz yadırgandı diye eşinizin sizi sevmediği sonucuna varamayız. Her kadın her gün sevildiğini duymak ister belki ama biz istiyoruz diye bu işin normali ve olması gerekeni budur diyemeyiz.

Herkese yorumlara için teşekkür ederim.
Hafta sonu giremedim .. yazamasamda bütün yorumlarınızı okudum
ama hala kendi içimde bir sonuca ulaşamıyorum
eşimle tekrar konuşuyum dedim sonra vazgectm biraz akışına bırakayım diye..
halime şükür mü etmeliyim yoksa değiştirmek için büyük emek mi vermeliyim bilmiyorum
bu hayat beni çok yıprattı tüketti bitirdi resmen.. hiç birşey için cabalamaya halim yok sanki
oglum olmasa ayakta durmaya bile mecalim yok

artık bilmiyorum neden ama
sanrm oglum bizi çok ama çok yordu halen huysuz ve uymayan aksi inatcı bir bebek..
hayatımız sürekli koşuşturmaca ile geciyor..
eve git yemek yap akşam cocukla ilgilen gece sayısız defa uyan sabah işe gel .. evin işlerin toparla vs ne bileyim ya gecer belki bu günlerde..

haftada 1 gün yardımcı alma sansım ne yazık ki cok zor aldıgımız ancak bize yetiyor malesef.. keşke olsa bende isterdim
bıktım usandm şu ev işlerinden..
hem ev işi hem iş cocuk derken haklısınız cok yorgunuz .. dinlenmeye bile fırsatmz olmadığı için yorgunlugumuz hiç ama hiç geçmiyor
belkide bu yüzden
mesela pazar günü oglumu uyutmaya gittim kalkınca avm ve pazara gidecektik aksamada biryerde yemek yiyelim dedik
ben oglumu uyuturken oda koltuk kenarında uyuya kalmış oglum uyanana kadar uyudu.. bünyemiz çok yorgun cidden
kafamızı toplayamıyoruz bile..
hele ki oglumun gece sık sık uyanması beni ve eşimi maffetti çökertti..
ama eşim cocuk olmadan evvel de böyleydi.. hamileykende..
sadece cocuk olduktan sonra değişse anlayacağm ama o da değil..
bagırmamızın sebebide o beni hiç anlamaz bende onu.. hiç bir konuda anlaştığımızı görmedim şimdiye kadar göremedim.

aynen cok haklısınız bende böyle düşünüyorum oysa benm cok bir beklentim yok eşimden
yeri geldiğinde iki çift güzel söz söylese.. bir öpse yeter ama yok hiç biri yok sanrm bu durumu kabullenip alışmalıyım belkide.

cidden sadece kızınız için bu evlilği sürdürmek size zindan olmuyor mu

onları yapmaya fırsat yok ki..
oglumu uyutuyorum evi toparlıyorum vs bi bakmısım uyanmış..
hadi git geri uyut vs derken saat oluyor 11 pilimiz bitiyor eşim koltugun kenarında yorgunluktan sızmış oluyor
haa ama söyle bir durumda var cocuk olmadan evvelde aynıydık yani odunun duygusuzun tekiydi halen öyle..
sohbet edecek zamanımız olur sansımız varsa oglum uyursa ederiz.. o koltukta uzanırken bende yanına uzanırım
morelim bozuk oldugunda ne oldu diye sorar güleyim diye yastık atar sacımı ceker.. sadece bunlardan ibaret.

eşim de beni arar molaya cıktıgı vakit.. ne bileyim ya arıyor diye illa seviyor diye birşey yok ki
aşk hiç yok zaten ondan artık eminim.

Ben bu anlattıklarından sizi sevmiyor diye düşünmedim hiç eski konularınızi hiç bilmiyorum ama o kısma yorum yapamam bu konudan size değer veren bir eşiniz var belli seviyorsa belli sadece sizi artık anne olarak görüyor olabilir bizim bebeğimiz yok 6 yıllık evliyiz benim kocamda bana göre tam bir odun aynen durduk yere hiç demez bana özledim seviyorum diye ama hissettirir bir bakış dokunuş bir gülümseme sarıp sarmalama olur anlarım yani belki bende çocuğumuz olursa sizin gibi düşünebilirim bilemiyorum ama kendinizi yiyip bitirmeyin oturun konusun

biliyormsunuz eşim ile oturup konuşmaya bile halim yok o kadar yorgunum o kadar bıkmışım hayattan..

Birinin değişmesini niye bekliyorsun,değişigini bulsana

biliyormsunuz eşim ile oturup konuşmaya bile halim yok o kadar yorgunum o kadar bıkmışım hayattan..
O zaman bir zaman kafandan at bu düşünceleri kendine vakit tanı biraz ondan sonra oturur konuşursun bence sen içine çok atan birisin aslında önce bu huyundan vazgeç düşündüklerini düşündüğün an söylemeye alis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…