• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana Karşı Sevgisini Hissedemiyorum..

Çok mantıklı...
Ben ilk evliliğimi bile 26 yaşımda yapmıştım.
Genç yaşta evlenip bir de anne baba olmak da zor demek.
peki söyle soruyum o zaman eşimin birkerede olsun kendi halinde beni öpmesini istiyorum bunu istemek çok mu abartı mı sizce.. :/

Türkçeyi katletmişsiniz.

Zor okudum, okurken rahatsız oldum açıkcası.

Eşiniz belki sizin sürekli bişeyleri sorgulamanızdan rahatsız oluyordur.

Geçen ki konu da var tabii.

Bunlar sebeb olabilir.

aslında zaman içinde kabullendim ama içimdeki o boşluk büyüdükce korkmaya başlıyorum ondan sogumaktan sevgimin bitmesinden.. çünkü böyle olursa cok kötü olur.. birdaha asla eskisi gibi olamam ben

hayır ben öpmesem öpmez sarılmasam sarılmaz .. ben yapmassam hiç birşey yapmaz kısacası
ve hep ben yapmaktan yoruldum hemde çok yoruldum
peki uzun süre aynı onun gibi davrandığı gibi davranmayı denediniz mi? Muhakkak sorucaktır neden böylesin diye siz de senin gibiyim dersiniz belki o zaman farkeder yaptığı yanlışı.. Çünkü iyi bi baba iyi bi eşmiş boşanmayı düşünmeden önce çözüm yolları aramalısınız bence..

evet o acıdan da cok baktım ve burda okuyoruz görüyoruz inanın halime yine şükrediyorum
ama birde su var işte herşey yardm etmek değil.. cocukla bolca ilgilenmek değil..
duygusal boslugum cok ama cok büyüdü dağ gibi oldu :/ birkere öpsün beni o bile yeter ama o bile yok cok üzülüyorum
Çalışıyordunuz dimi?? Arkadaşlarınız ile bu konuda dertleşiyorsanız bence kesinlikle dertleşmeyi bırakın. Arkadaşlar genel de ne hikmetse hep ters gazlarlar... aaaa sen haklısın hiç koca kişisi böyle yapar mı? Bak bnm ki günde 100 kere arar özledim diye üstüne gelince de öper sarar sarmalar diyen tipler varsa çevrenizde bilin ki kocası ne arıyordur ne öpüyordur. İnsanlar genel de neye sahip değillerse onu yansıtırlar. Herkesi kendiniz gibi bilmeyin

peki söyle soruyum o zaman eşimin birkerede olsun kendi halinde beni öpmesini istiyorum bunu istemek çok mu abartı mı sizce.. :/
Yok abartı değil de demek ki adamın aklında başka işler var.
Kafa yorgun,yürek yorgun belki de.
Hani tartışma sırasında küfürdür,hakarettir,şiddettir sevgi bitirici eylemleriniz olmadıysa adamı da anlamak gerek.
İş hayatı yorucu oluyor,hele ki tek tatil günü pazar,adam dinlenemiyordur ki bile doğru düzgün.

peki uzun süre aynı onun gibi davrandığı gibi davranmayı denediniz mi? Muhakkak sorucaktır neden böylesin diye siz de senin gibiyim dersiniz belki o zaman farkeder yaptığı yanlışı.. Çünkü iyi bi baba iyi bi eşmiş boşanmayı düşünmeden önce çözüm yolları aramalısınız bence..
evet denedim sordu neyin var neden böylesin neden durgunsun aynı sizin söylediğiniz gibi cevap verdim
tamam düzeleceğim dedi. haklısın dedi..
2 gün düzeldi 3. güne yine aynı..

evet denedim sordu neyin var neden böylesin neden durgunsun aynı sizin söylediğiniz gibi cevap verdim
En azından haklısın demesi de bişey bence yine aynı taktiği deneyin bu sefer 5 gün düzelir yine bozulursa yine yaparsınız belki tamamen düzelir.. Bence insanların hatalarını farkedebilmesi için empati yapmaları gerekiyo.. Kendisi yapamıyosa siz de bunu sık sık sağlayın ;) Bence durumunuz çok vahim değil kendinizi bu kadar üzmeyin elbette düzelir.. Gerçekten sevmese bu kadar size evine ailesine bağlı olmazdı sadece ifade etmeyi unutuyo :)

merhaba canim,

Esinin seni sevmedigini ve deger vermedigini sanmiyorum... öyle olsa sana hic bir konuda yardim etmez ve destek olmaz...

Belki sevgisini ifade edemiyor... Yada hem is ve hem ev isleri derken yorulup kendi kösesine cekiliyordur. ama sadece dikkatimi ceken, tartismalarinizin o kadar sesli ve gurultulu olmasi cok normal degil... Ya bir birinizi iyi anlamiyorsunuz, senin isteklerin farkli onun istekleri farkli oluncada arada bir kotu ilesitim oluyor... Yada bir maddi manevi, bir sorununuz varda onumu stress yapiyorsunuz. Ilk olarak tartismalarinizda bir birinize bagirmadan sakince konusmayi ögrenin derim, saygi her seyin önunde gelir cunku... Her tartismada en ufak seyde bagirmak guzel bir davranis degil, heleki cocugun yaninda.

Benim kizim dogudugunda, bizimde cok zor ve stressli gunlerimiz oldu.
(hep aglayan ve kusan bir bebekti, tabi dogal olarak bizde uykumuzu alamiyorduk ve yoruluyorduk. o dönemde bizde cok gurultulu bagirmali tartismalar yasadik...) gecti cok sukur.

Ikinizde calisiyorsaniz sonucta, yorulup birde ev isleri ile ilgileniyorsunuz....
eve haftanin 1gunu yardimci cagirma sansiniz yokmu?

“Beş Sevgi Dili” adında bir kitap var. Orada her insanın karşısındakine sevgiyi gösterme dilinin farklı olduğundan bahsediliyor. Eşiniz bana sorunlu biri gibi gelmedi sadece sevgi dilleriniz sanırım biraz farklı. Üç yıl çok gibi görünebilir ama az bir süre.
İnsanlar sevgiliyken ya da ilişkinin ilk zamanlarında daha genel geçer göstergelerle birbirlerine sevgiyi gösteriyorlar bence. Yani çiçek almak, iltifat etmek, yemeğe gitmek, sürpriz yapmak vs. vs.
Ama ilişki oturdukça rahatlayıp kendi özlerine dönüyorlar. Bu kötü birşey değil. O belki kendi dilinde size sevgisini gösteriyor siz o şekilde görmek istemediğiniz için başka birşey bekliyorsunuz. Bunu bilip sorunu tespit edebilirseniz siz ona onun diliyle, o da size sizin dilinizle sevgisini gösterebilir.
Mesela bana siz “nitelikli beraberlik” diliyle sevgisini göstermek ve görmek isteyen biri gibi geldiniz.
Siz sürekli sevgini hissetmiyorum deseniz de o aslında kendi dilinde gösteriyor olabilir. Sizin sürekli bundan yakınmanız kalbini kırabilir ve ben gösteriyorum daha ne istiyor bile diyebilir.
Bu kitap umarım size iyi gelir bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Kabul edin kadın ve erkeğin yaradılışı farklıdır.asla bizim gibi ince düşünmezler.nacizane tavsiye yatak odaniza yoğunlaşın biraz degisikkıyafetler felan ona karşı istekli olun.inanın her erkek buna önem verir ve değişimi görürsünüz.elinde sevgi sermayesi olan kimse bunu önce en yakınlarına harcamali

Siz eşinize sizin ondan beklediğiniz şeyleri gösteriyor musunuz? Bazen sadece bekler ve hiçbir şey yapmaz insanoğlu. Bugün başka bir başlıkta da dedim kadın neşeli,güleryüzlü olmalı evinde diye. Dışarıda nasıl olursanız olun ama evin kapısı kapandığında 1 dilim ekmeği bile güleryüzle paylaşın eşinizle. Bunları kafada kurunca ister istemez yüzünüz asılıyordur sizinde.Eşim işten gelince çok durgunsa ay dur sana okkalı bir kahve yapayım der ordan burdan komik şeyler anlatırım.Onunda neşesi gelince, sen çok yaşa valla 10dakikada dinlendim der yüzü güler.Şen şakrak olmak her zaman buzları çözer,insanı mutlu eder. Film izlerken başınızı dizine koyup uzanın, aslan kocam beeee diye gülerek tezahurat edin bir iş yaptığında. Yani o da mutlaka bir yerden sonra eriyecektir.Sevmediğini sanmıyorum.Sadece standart kalıplara girmiş,çıkamıyor.

Dün eşime baktım uzun uzun , bir kez daha bu düşünceler belirdi kafamın içinde.
Eşimin bana karşı sevgisini hissedemiyorum , sevildiğimi hissedemiyorum ,bakışlarında o sevgiyi ve aşkı göremiyorum,
Herkes mi böyle ? ben mi bir garibim ? eşim mi tuaf ? kim bu hikayenin suçlusu bilemiyorum..
3 yıllık evliyim 19 aylık oglumuz var.. ikimizde çalışıyoruz.
Hayat müşterek ve eşim bana her konuda yardım eder.. ben bunu aslında artı bir özellik olarak görmüyorum
Neden diye soracak olursanız zaten eşler birbirlerine yardım etmeli.. Ve ben onun maddi yükünü hafifletmek adına çalışıyorum..
Evimin işine yardım eder, çamasırıma yardım eder, yemek olmaz yemek yapar evimi toplar cocugumuzla aşırı ilgili, bütün sorumlulugu bana atmaz asla oda oynar, gerektiğinde altını değiştirir sütünü içirir, yemegini yedirir, oyun kurarlar.. Birşey istediğim zaman genel anlamda beni kırmaz.
Sadece pazar günü tatil kendisine ve bize ayırır bol bol aktiveler yaparız ogluma yönelik..
Cinsel hayata gelince illaki calısmak + hayat stresi+ çocuk derken tabiki sekkeye ugruyor ama genel anlamda cinsel proplemimiz herhangi bir soguma vs yok..
Şimdi size sormak istiyorum bunlar evlilik için yeter li mi ?
iyi bir baba.. yardımcı bir eş.. ailesine zaman ayıran bir eş..
Onun harici hiç anlaşamayız ben a isem o b.. bir kavga anında kesinlikle uzlaşamayız .. ya o bagırır en sonunda yada ben.. kavga ve tartışmalarımz çok ama çok sık olur artık tartışmaktan da bıktım oglum etkilenmesin diye genelde seslenmiyorum o uyuyunca iletişim kurmaya ve bagırmamaya çalışıyorum..
Ailesini hiç sevmiyorum.. cok tuaf insanlar herneyse..
Birgün olsun bana güzel bir kelime söylediğini duymamışımdır.. evlendiğimizden bu yana asla !
hiç romantik değil ,odunun teki.. asla ama asla sevgisini hissetmiyorum hatta beni sevmediğini hissediyorum hergün romantik olacak değil zaten.. ama 3 yıl dile kolay... ( nişanlıyken asla böyle değildi sevgisini cok güzel hissetirir di.. )
Bazen sorarım beni seviyormusun ?
Sevmesem neden evleneyim..
Sevmesem neden her işine kopturayım sana yardım edeym
bunları yapmayan erkekler de var yine mi aynı şeyler vırt zırt..
Eşimin sevgisini hissedemeyince bende sogumaya başladım
Ciddi anlamda sevmediğini düşünüyorum ben onun için sadece bir eş cocugunun annesi bir hayat arkadaşı işte o kadar sevgi aşk vs yok bence bizim evliliğimizde
Ben mi çok şey bekliyorum ki bu evlilik olayından ?
Kısacası ben sevildiğimi hissedemiyorum kendimi çok değersiz görüyorum bazen onun gözünde ne olacak böyle ? bir kadının hisleride cok kuvvetlidir.. o sevgi hissi yok işte.
Bazen diyorum keşke evde 2 iş eksik olsada sevgisini hissedebilsem o boşluk git gide çıg olup büyümese gözümde diye.. insan eşini hiç öpmez mi durduk yere hiç mi sarılmaz yani :/ hiç mi seni özledim demez eşine ?
Sanki bu sözleri ben yazmışım gibi hissettim bir an. Içimden geçenleri bir tek ben yaşıyorum sanırdım. Ama aynı durumu paylaşanlar da varmış malesef. O kadar iyi anlıyorum ki sizi çözümü bende bulamadım henüz. Şuan psikologa gidip içimdekileri anlatmayı düşünüyorum,ben çıkamadım işin içinden bakalım tavsiyeleri ne olacak. Inş sizde bir çıkış yolu bulursunuz.

hissediyorsanız doğrudur bence.

sevgi vardır da aşk bitmiş gibi duruyor. ne güzel ki sorumluluklarını bırakmamış. bence arada saygısızlık yokken ve sevgi (siz bitmiş deseniz de devam ediyor bence yoksa emek sarf etmezdi) varken aşkı tekrar canlandırma yolları planlayın.

mesela aklıma gelen çocuğunuzu birine bırakıp bir haftasonu tatil planı yapın bi otelde sevgili gibi vakit geçirin havuza girin vs değişik şeyler değişik heyecanlar deneyin.

sonra kendi stilinizi değiştirebilirsiniz belki farklılıklar onun size hayranlığını hatırlatır farklı tarzda giyim bile olabilir çok sporsanız mesela biraz topuklulularla takılın ya da tam tersi.

arada bir çocuğunuzu bir yakınınıza bırakıp akşamları konsere gidin yemeğe gidin en azından 2 haftada bir yapmaya çalışın bence bunu.

İskender Pala dan aşkin tarifini dinleyin .
Bilimsel yanı da hic bir ask 2 yildan fazla süremezmis hormonlardan ölürmüs insan .

bu durum çok ilginç geldi bana, cinsel problemimiz yok diyorsunuz nasıl sarılıp öpmüyor cinsellik istedginde yani en azından en kötü ihtimal o zaman sarılıp sırnaşmazmı hep sizmi başlatırsınız yakınlaşmak için çaba sarfetmiyor sadece sizemi uyuyor anlayamadım

Bence cogu evlilik boyle olmaya mahkum..o heyecan olmuyor.. halbuki ilk zmnlardaki gibi tutkulu asik olsak:) insan ozluyo o zmnlari tabii.. ki bence cogu erkek veya kadin bu duygulara ac oldugu icin aldatiyor evliliginde.. insan icinin titremesini ozluyo bi yerde..halbuki iki guzel soz soyleseler uzunca opseler bi kez.. ya da yeri geldiginde atesli bi sevisme olsa.. boyle dusunmez kimse.. ama evlilik bunlardan ibaret degilki.. nisanliyken bi kavussam yeter diyen herifler, evlendikten sonra anasi danasi butun konular karisiyo ve esler birbirinden soguyor bence..

O sevgiyi 18 yildir hisetmiyorum.nisanliyken farklydi yoksa evlenmezdim .ama simdi sorsan evet sevilmiyorum soyledi bile cok deger veriyormus.
aman iste kizim icin surduruyoruz gibi bir sey oldu. Ama aci veriyor mu evet veriyor.evlilikte cok sey degisiyor.
Kadin hisseder mi evet hisseder arkadasim.geriye ne kaliyor kabul etmek.

Bence bardağın ne tarafından baktığınıza bağlı olarak evliliği sürdürüp sürdürmeyeceğinize karar verin.
Ben olsam olumlu tarafları görüp çıkış yolu ararım aile kolay kurulup kolay bozulmuyor

Back