• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana Karşı Sevgisini Hissedemiyorum..

O zaman bir zaman kafandan at bu düşünceleri kendine vakit tanı biraz ondan sonra oturur konuşursun bence sen içine çok atan birisin aslında önce bu huyundan vazgeç düşündüklerini düşündüğün an söylemeye alis
aslında içime atıyorum söylüyorum bu seferde kavga ediyoruz

aslında içime atıyorum söylüyorum bu seferde kavga ediyoruz
Edin o da bir paylaşım ben eskiden söylemezdim sabır sabır derdim bu yıl ipleri kopardım şimdi çatır çatır bağırıyorum yeter gari ama bizim huyumuz var küs kalamayız içimizde kalıp dert olacağına kalmasın daha iyi

Edin o da bir paylaşım ben eskiden söylemezdim sabır sabır derdim bu yıl ipleri kopardım şimdi çatır çatır bağırıyorum yeter gari ama bizim huyumuz var küs kalamayız içimizde kalıp dert olacağına kalmasın daha iyi
haklısınız sanrm içimde kalması daha kötü oluyor ya.. en kısa zamanda tekrar konuşaym bakalım.. of vallahi bu evlilik cok ama cok zormuş

Sizi çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri ben de yaşıyorum ben de düşünüyorum. Hem ben kpss ye hazırlanan bi ev hanımı olduğum için eşimin ev işlerine falan da bi yardimi yok arada bi yemek yapar o kadar.sabah giderken öper akşam gelince öper uyumadan iyi geceler der öper işte bu kadar :) canı sağolsun elinden telefon da düşmez sohbet mohbet hak getire

Sizi çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri ben de yaşıyorum ben de düşünüyorum. Hem ben kpss ye hazırlanan bi ev hanımı olduğum için eşimin ev işlerine falan da bi yardimi yok arada bi yemek yapar o kadar.sabah giderken öper akşam gelince öper uyumadan iyi geceler der öper işte bu kadar :) canı sağolsun elinden telefon da düşmez sohbet mohbet hak getire
bu telefon mevzusuna ben asla taviz vermedim. vermemde ya
en nefret ettiğim şey.

haklısınız sanrm içimde kalması daha kötü oluyor ya.. en kısa zamanda tekrar konuşaym bakalım.. of vallahi bu evlilik cok ama cok zormuş
Ahahahah kim kolay bişey dediki 6 yılda yaşlandım benn keçi inatli kocam birde kv belası ama bu yıl ondan kurtuldum şükür zaten olanlar yüzünden kocamda fazla sesini çıkaramıyor bana fırsat bu fırsat diyip açtım ağzımı yumdum gözümü bende o da alıştı artık icimizdekileri döküp geçip kosemize oturuyoruz sen değerlisin unutma

Aslinda erkekler icin bu sevgiyi belirleyici bir ozellik ama kadinlar icin degil! Sevmesem evime gelmem, evlenmem, hergun disarida olurum, sevmesem sunu yapmam bunu yapmam! Diyen cokkkk erkek var erkekler sevgilerini belli edemiyorlar! Biz seni seviyorum lafini duymak istiyoruz. Beni seviyormusun dediginde de seni seviyorun cumlesi duymayi bekliyoruz! Ama erkekler boyle.degil malesf. Ben esime beni seviyormusun dedigimdee klasik cevap: sen bilmiyomusun benim seni sevdigimi olur.. almak istedigim cvp bu degil allahin okuzu diyesim geliyo hic bisi demeden susuyorum :D

dor esine konus neden sana sevgisini sözcüklere dökmüyor .
bende kavga edrrim esimle cünkü huylarımız uymuyor oda baskın bende .

Yok kuzum siz cok sey beklemiyorsunuz ama eslerine yardim etmeyenler ,dayakcilar ,laf sokanlar cogunlukta oldugu icin sizin istekler yuksekmis gibi geliyor,konusun ki zaten konusmussunuz ama saha 3 yil gecmis biraz heyecan lazim bence daha sicak davransaniz mesela oda alissa ilk baslarda tek tarafli zor olur ama bence oda karsilik verir

Ayrica size yardim etmesi vs evet sizi sevdiginin kaniti ama iste kadinlar olarak sevgi istiyoruz ve hissetmek.... haklisiniz.

Dün eşime baktım uzun uzun , bir kez daha bu düşünceler belirdi kafamın içinde.
Eşimin bana karşı sevgisini hissedemiyorum , sevildiğimi hissedemiyorum ,bakışlarında o sevgiyi ve aşkı göremiyorum,
Herkes mi böyle ? ben mi bir garibim ? eşim mi tuaf ? kim bu hikayenin suçlusu bilemiyorum..
3 yıllık evliyim 19 aylık oglumuz var.. ikimizde çalışıyoruz.
Hayat müşterek ve eşim bana her konuda yardım eder.. ben bunu aslında artı bir özellik olarak görmüyorum
Neden diye soracak olursanız zaten eşler birbirlerine yardım etmeli.. Ve ben onun maddi yükünü hafifletmek adına çalışıyorum..
Evimin işine yardım eder, çamasırıma yardım eder, yemek olmaz yemek yapar evimi toplar cocugumuzla aşırı ilgili, bütün sorumlulugu bana atmaz asla oda oynar, gerektiğinde altını değiştirir sütünü içirir, yemegini yedirir, oyun kurarlar.. Birşey istediğim zaman genel anlamda beni kırmaz.
Sadece pazar günü tatil kendisine ve bize ayırır bol bol aktiveler yaparız ogluma yönelik..
Cinsel hayata gelince illaki calısmak + hayat stresi+ çocuk derken tabiki sekkeye ugruyor ama genel anlamda cinsel proplemimiz herhangi bir soguma vs yok..
Şimdi size sormak istiyorum bunlar evlilik için yeter li mi ?
iyi bir baba.. yardımcı bir eş.. ailesine zaman ayıran bir eş..
Onun harici hiç anlaşamayız ben a isem o b.. bir kavga anında kesinlikle uzlaşamayız .. ya o bagırır en sonunda yada ben.. kavga ve tartışmalarımz çok ama çok sık olur artık tartışmaktan da bıktım oglum etkilenmesin diye genelde seslenmiyorum o uyuyunca iletişim kurmaya ve bagırmamaya çalışıyorum..
Ailesini hiç sevmiyorum.. cok tuaf insanlar herneyse..
Birgün olsun bana güzel bir kelime söylediğini duymamışımdır.. evlendiğimizden bu yana asla !
hiç romantik değil ,odunun teki.. asla ama asla sevgisini hissetmiyorum hatta beni sevmediğini hissediyorum hergün romantik olacak değil zaten.. ama 3 yıl dile kolay... ( nişanlıyken asla böyle değildi sevgisini cok güzel hissetirir di.. )
Bazen sorarım beni seviyormusun ?
Sevmesem neden evleneyim..
Sevmesem neden her işine kopturayım sana yardım edeym
bunları yapmayan erkekler de var yine mi aynı şeyler vırt zırt..
Eşimin sevgisini hissedemeyince bende sogumaya başladım
Ciddi anlamda sevmediğini düşünüyorum ben onun için sadece bir eş cocugunun annesi bir hayat arkadaşı işte o kadar sevgi aşk vs yok bence bizim evliliğimizde
Ben mi çok şey bekliyorum ki bu evlilik olayından ?
Kısacası ben sevildiğimi hissedemiyorum kendimi çok değersiz görüyorum bazen onun gözünde ne olacak böyle ? bir kadının hisleride cok kuvvetlidir.. o sevgi hissi yok işte.
Bazen diyorum keşke evde 2 iş eksik olsada sevgisini hissedebilsem o boşluk git gide çıg olup büyümese gözümde diye.. insan eşini hiç öpmez mi durduk yere hiç mi sarılmaz yani :/ hiç mi seni özledim demez eşine ?
Biz de 3 yıllık evliyiz. Hissedemiyorsanız öyledir tabi. Kadınlar sevildiğini de sevilmediğini de anlar. Siz ilk sarılın sıcak davranın. Belki o da sizden bekliyordur.

istediginiz aslında cok buyuk bir sey degil. anlıyorum.. hr seye cok sukur ama bir bakısından bir dokunusundan sana bir hitabından anlarsın bir insnın sevgisini. bu hayat temposu icinde yitecek veya onna külfet gelecek bir sey degil. eve donerken ekmek almak icin girdigi yerden sen seviyorsun diye sana bir cıkolata alması, seni dusunmesi vs. kucuk bile olsa insanın bunları hissetmesi lazım. hakikaten kadınların mucadelesi hic bitmiyor hayatta. evlenene kadar ayrı dert, evlendikten sonra da boyle dertler, sanki iliskiye yeniden baslıyormus gibi. yorulmus bir iliskiyi toplamak eski heyecanına kavusturmak cok zor bence. ben sevgi acısından duygusal bosluga dusersem sanırım sonum bihter ziyagil gibi olur. kendimi bildigim icin :duduk:

Back