diyorum söylüyorum 2 gün düzeliyor 3. güne yine aynı.. sevmediği için yapmak istemiyordur belkide kim bilir.. adamı beni sev diyede zorlayamam değil mi ?hislerinizde haklısınız
evet açıkça sorun lafı değiştirmeye başından atmaya çalışırsa aynen burada yazdıklarını söyle ona hatta okut... hayat müşterek tabi ki yapacaksın de ama beni sevdiğini söyle durduk yere de gel hiç bişey söylemeden sarıl öp beni de... odun demek ki söyleye söyleye düzelir bence... çiçek al bi gün de papatya al çok bişey istemiyorum de...
konudan çıkardığım özet sonuç
arada bu eşleri değiştirip yenilemek lazım galiba
sen yine sordugun zaman verdiği cevaba karsılık hissediyormuşsun bende o da yok ben ne yapayımCanimm bunları yapan bi adam zaten esini sevdiğinin gösteriyor bence sizi biraz bunalmis hissediyorum hersey ilk günkü gibi olacak diye bi kaide yok zamanla ask gider yerine sorumluluk olgunluk sakinlik gelir bence bunlar sadece şeytanın vesveleri benimm esimde de romantik degil odunun ta kendisi hata senin artilarim var bana yardim dahi etmez surekli tv izler bazende tlf ugrasir ben sadece ses tonundan bile hisederim beni seviyorumusun diyorum hemde cok diyince hissediyorum onun disinda yok bence bunlari takma kafana
bu cümle bana çok tanıdık geldi ..
diyorum ya hepsi aynı sanırım:)
benı eşim ben arabaya bınerken kapımı acar mesela
soguksa düşünür üstumu orter kalın giy der vs vs
ama ben ıstıyorum ki heyecanlı seyler yasayalım.
bana sensız yasayamam falan desın mesela:)
eskiden derdi
çok sanslıyım ben derdı artık demıyor
bunları soyle dediğimde diyor ki, sanslı oldugumu düşünmesem neden evli kalayım der:)
benım eşim inanılmaz ince bir adamdı ,o bile böyle oldu ise genelı ayndıır deyıp gecmek gerekır dıye düşünuyorum:)
tabiki seni seviyorum demek cok kılişe bir kelime bence..Kuruntu yapıyorsun bence. Sevmeyen bir adama bunları yaptıramazsın. Eşimde açık açık söyler sevmesem neden yardım ediyim?? tv karşısına geçer ayağımı uzatırdım sevdiğim için seni düşündüğüm için yükünü hafifletmek istediğim için yardım ederim herşeyine der. İlla seni seviyorum demeye gerek yok eşiniz size değer veriyor bence.
onunki daha ıyı aslındaSizin durum konu sahibiyle ayni degil yalniz. Sevginin şekil degistirmesi farkli birsey o herkeste olur diye dusunuyorum. Benim esimde sevgiliyken oldugu gibi degil, bende degilim ama yinede sevgimizi gosteriyoruz, romantizm ölmedi.
Konu sahibi "hiç sevgi hissedememekten" bahsediyor.
Kocam eskiden seksi derdi, simdi minnoş diyor diye ssikayet etmiyor.
hiç söylemez hiç özledmm demez hiç öpmez .. hiç biri yok.. herşey çok boş gelmeye başladı banahiç söylemezs mi
mesela aksam eve gelınce senı özledım falan demez mı
benımkı çok seviyom ben seni der bebek gbi,
ama ben daha şehvetli söylesin isterım :)
senın eşin de senı sevıyor
üzülme
sevmeyen adam eşini düşünmez zaten
kafanda kurma bence
bak yardım da edıyormus
banane ugrassın kendısı der
ne erkekler var
çocuk için anası baksın banane der
kılını kıpırdatmaz
seni seviyorum örnek sadece onun hariciBeni sevmiyor musun diye sormayın bence bu soruyu kime sorarsanız sorun saçma sapan cevaplar alırsınız... soru hiç hoş deil bence.. eşim bana dese bi git işine yahu derim
yani mantıken böyle =) ah ah ne yapacam ben ya içimdeki boşluk git gide büyüyor böyle nasıl olacak bilmiyorumSizin durum konu sahibiyle ayni degil yalniz. Sevginin şekil degistirmesi farkli birsey o herkeste olur diye dusunuyorum. Benim esimde sevgiliyken oldugu gibi degil, bende degilim ama yinede sevgimizi gosteriyoruz, romantizm ölmedi.
Konu sahibi "hiç sevgi hissedememekten" bahsediyor.
Kocam eskiden seksi derdi, simdi minnoş diyor diye ssikayet etmiyor.
sohbet ederiz ama sarılma öpme vs hiç birşey yokne bileyim sarılmadır öpmedir hoş sohbettir onlar yok mu?
sen yine nerden hortladn cabuk git hortladıgın yere hadi bakaym haşmedtam benim ilgi alanım ilişki nasıl canlandırılır önerilerimi yazacaktım. sonra aklıma adamın babalar gününü unuttuğun son dkda hatırladığın koştur koştur hediye hazırladığın aklıma geldi vazcaydım. demem o ki sende az değilsin ahşaplıkta bacı.
ama önerilerinide yazda öyle git hadi hamilesin kırmayım seni =)tam benim ilgi alanım ilişki nasıl canlandırılır önerilerimi yazacaktım. sonra aklıma adamın babalar gününü unuttuğun son dkda hatırladığın koştur koştur hediye hazırladığın aklıma geldi vazcaydım. demem o ki sende az değilsin ahşaplıkta bacı.
emek veriyorum ben adım atıyorum ama herşey yine aynı.. sizce neden. belkide sevmiyor sevmiyorsa zorlamanında bir anlamı yoktur değil mi
ev işlerine felan yaardm etmesi illa seviyor demek değil ki
prens istiyorsan önce kurbağa halini öpeceksin.ama önerilerinide yazda öyle git hadi hamilesin kırmayım seni =)
bıraktım ya hala aynıprens istiyorsan önce kurbağa halini öpeceksin.
senin durumunda adamın beynini kemirmeyi bir bıraksan adam yanaşır sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?