- 9 Ağustos 2015
- 10.116
- 23.710
- 478
- 31
sizde bana yazarken katletmişsiniz belli ki =)Teşekkürler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizde bana yazarken katletmişsiniz belli ki =)Teşekkürler![]()
denedim ama karsılık göremiyorum karsılık göremeyincede geri vazgeçiyorumYok kuzum siz cok sey beklemiyorsunuz ama eslerine yardim etmeyenler ,dayakcilar ,laf sokanlar cogunlukta oldugu icin sizin istekler yuksekmis gibi geliyor,konusun ki zaten konusmussunuz ama saha 3 yil gecmis biraz heyecan lazim bence daha sicak davransaniz mesela oda alissa ilk baslarda tek tarafli zor olur ama bence oda karsilik verir
Ayrica size yardim etmesi vs evet sizi sevdiginin kaniti ama iste kadinlar olarak sevgi istiyoruz ve hissetmek.... haklisiniz.
Bugüne mi kaldı yorum yapmak ? Sadece bir harf senin yazınla asla bir olamazsizde bana yazarken katletmişsiniz belli ki =)
Dün eşime baktım uzun uzun , bir kez daha bu düşünceler belirdi kafamın içinde.
Eşimin bana karşı sevgisini hissedemiyorum , sevildiğimi hissedemiyorum ,bakışlarında o sevgiyi ve aşkı göremiyorum,
Herkes mi böyle ? ben mi bir garibim ? eşim mi tuaf ? kim bu hikayenin suçlusu bilemiyorum..
3 yıllık evliyim 19 aylık oglumuz var.. ikimizde çalışıyoruz.
Hayat müşterek ve eşim bana her konuda yardım eder.. ben bunu aslında artı bir özellik olarak görmüyorum
Neden diye soracak olursanız zaten eşler birbirlerine yardım etmeli.. Ve ben onun maddi yükünü hafifletmek adına çalışıyorum..
Evimin işine yardım eder, çamasırıma yardım eder, yemek olmaz yemek yapar evimi toplar cocugumuzla aşırı ilgili, bütün sorumlulugu bana atmaz asla oda oynar, gerektiğinde altını değiştirir sütünü içirir, yemegini yedirir, oyun kurarlar.. Birşey istediğim zaman genel anlamda beni kırmaz.
Sadece pazar günü tatil kendisine ve bize ayırır bol bol aktiveler yaparız ogluma yönelik..
Cinsel hayata gelince illaki calısmak + hayat stresi+ çocuk derken tabiki sekkeye ugruyor ama genel anlamda cinsel proplemimiz herhangi bir soguma vs yok..
Şimdi size sormak istiyorum bunlar evlilik için yeter li mi ?
iyi bir baba.. yardımcı bir eş.. ailesine zaman ayıran bir eş..
Onun harici hiç anlaşamayız ben a isem o b.. bir kavga anında kesinlikle uzlaşamayız .. ya o bagırır en sonunda yada ben.. kavga ve tartışmalarımz çok ama çok sık olur artık tartışmaktan da bıktım oglum etkilenmesin diye genelde seslenmiyorum o uyuyunca iletişim kurmaya ve bagırmamaya çalışıyorum..
Ailesini hiç sevmiyorum.. cok tuaf insanlar herneyse..
Birgün olsun bana güzel bir kelime söylediğini duymamışımdır.. evlendiğimizden bu yana asla !
hiç romantik değil ,odunun teki.. asla ama asla sevgisini hissetmiyorum hatta beni sevmediğini hissediyorum hergün romantik olacak değil zaten.. ama 3 yıl dile kolay... ( nişanlıyken asla böyle değildi sevgisini cok güzel hissetirir di.. )
Bazen sorarım beni seviyormusun ?
Sevmesem neden evleneyim..
Sevmesem neden her işine kopturayım sana yardım edeym
bunları yapmayan erkekler de var yine mi aynı şeyler vırt zırt..
Eşimin sevgisini hissedemeyince bende sogumaya başladım
Ciddi anlamda sevmediğini düşünüyorum ben onun için sadece bir eş cocugunun annesi bir hayat arkadaşı işte o kadar sevgi aşk vs yok bence bizim evliliğimizde
Ben mi çok şey bekliyorum ki bu evlilik olayından ?
Kısacası ben sevildiğimi hissedemiyorum kendimi çok değersiz görüyorum bazen onun gözünde ne olacak böyle ? bir kadının hisleride cok kuvvetlidir.. o sevgi hissi yok işte.
Bazen diyorum keşke evde 2 iş eksik olsada sevgisini hissedebilsem o boşluk git gide çıg olup büyümese gözümde diye.. insan eşini hiç öpmez mi durduk yere hiç mi sarılmaz yani :/ hiç mi seni özledim demez eşine ?
yeni gördüm ve yazmak istedim bana laf söylemek isterken kendiniz aynı hayata düşmüşsünüz garibime gitti..Bugüne mi kaldı yorum yapmak ? Sadece bir harf senin yazınla asla bir olamaz![]()
peki bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum o kadar yorgunum ve tükendim ki.. ev iş cocuk eş.. uykusuzluk ne bileyim hiç birşey istemiyorum hiç birşey yapmak gelmiyor içimden.Tüm sayfaları okudum da konu sahibesi, eşinizdeki sorunun "sevgisizlik" olduğunu düşünmüyorum ben. Sanıyorum sorun daha çok insanın ilişkilerde kendine biçtiği rolün zamana, atmosfere ve bi sürü başka şeye göre değişmesiyle alakalı.
Hepimiz ilişkilerimizde kendimize biçtiğimiz rolü oynuyoruz. Yanlış anlamayın "rol yapmak" derken içinden gelerek yapmamayı kastetmiyorum. Anlatmak istediğim şey karakterimize, tecrübelerimize, ilişkinin türüne, süresine, o anki hayat tarzımıza göre kendimize bi misyon belirliyoruz ve kendimize biçtiğimiz rol neyse onu yapıyoruz, onu yaşıyoruz.
Eşiniz de "tutkulu sevgili"den "aile babası" rolüne keskin bi geçiş yapmış, ama eşinizin kendine biçtiği bu yeni rol sizi tatmin etmemiş. (Ki tatmin olmamakta da son derece haklısınız. )
Üstelik eşiniz aile babası rolünde o kadar iyi ki ortada bi sorun olduğunu fark etmiyor bile. "İyi ve paylaşımcı (sorumluluğu ve zamanını sizinle paylaşıyor) bi aile üyesiyim, iyi bi babayım, iyi bi kocayım (eşime sadığım, onu üzmüyorum, isteklerini yerine getiriyorum gibi). E sorun ne o zaman?" diye düşünüyor büyük ihtimalle. Ne beklediğinizi anladığını bile sanmıyorum.Bu "beni sevmiyor musun/bana neden sevgini göstermiyorsun" diye onu didikleyerek aşabileceğiniz bi durum değil yani benim anladığım kadarıyla.
Tabi hayatta bazı rolleri sadece bir bilemediniz iki sefer oynarsınız. O şartlar bi araya bi kere gelir, daha da sittin sene gelmez. Siz de düşünür durursunuz benim içimde böyle bi kadın/böyle bi adam vardı nereye kaçtı ki bu diye.
Ama "sevgisini gösteren, hafif heyecanlı, biraz duygulu, biraz tutkulu koca"yı geri çagırmak o kadar zor olmamalı diye düsünüyorum. Evli bi çift olmanın "aile" olmaktan fazlası olduğunu, "partner" olma özelliğini kaybetmemesi gerektiğini göstermek lazım bi şekilde. Ya da onun o kimliğine döneceği bi atmosfer yaratmak gerek. Yani ilişkinizin dinamiğindeki bazı ayarları degiştirmek, geçmişe benzetmek lazım.
Yani benim yuzume soylediginde o ay kendime gelemedim.cok agladim.surat yaptim.bossnmayi dusundum.surat yapinca baktim adam sen bilirsin tarzinda.benim cok samimi arkadaslarimin inan hepsi bosanmis.onlari araadim nasillar diye.bunalima girdim.cidden sadece kızınız için bu evlilği sürdürmek size zindan olmuyor mu
haftada 1 gün yardımcı alma sansım ne yazık ki cok zor aldıgımız ancak bize yetiyor malesef.. keşke olsa bende isterdim
bıktım usandm şu ev işlerinden..
hem ev işi hem iş cocuk derken haklısınız cok yorgunuz .. dinlenmeye bile fırsatmz olmadığı için yorgunlugumuz hiç ama hiç geçmiyor
belkide bu yüzden
mesela pazar günü oglumu uyutmaya gittim kalkınca avm ve pazara gidecektik aksamada biryerde yemek yiyelim dedik
ben oglumu uyuturken oda koltuk kenarında uyuya kalmış oglum uyanana kadar uyudu.. bünyemiz çok yorgun cidden
kafamızı toplayamıyoruz bile..
hele ki oglumun gece sık sık uyanması beni ve eşimi maffetti çökertti..
ama eşim cocuk olmadan evvel de böyleydi.. hamileykende..
sadece cocuk olduktan sonra değişse anlayacağm ama o da değil..
bagırmamızın sebebide o beni hiç anlamaz bende onu.. hiç bir konuda anlaştığımızı görmedim şimdiye kadar göremedim.
peki bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum o kadar yorgunum ve tükendim ki.. ev iş cocuk eş.. uykusuzluk ne bileyim hiç birşey istemiyorum hiç birşey yapmak gelmiyor içimden.
Valla biz 8yil deli divane asik yasayip evlendik. Cok uyi anlasirdik. 16aylik kizimiz var su an ve su klisenin ornegiyiz evlilik aski öldürüyor! hamileligim cok zordu destek göremeyince sogudum kizim dogunca da ask anlayisim degisti ve o bidaha kalbimde eski yerine yerlwsemedi.. Burda da konu acmistim hatta... sizin esiniz duzgun bir insana benziyor. Ayni seyleri ayni sekilde dusunmek sart deil. Orta noktada bulusmaya hevrsli olmak anlasmazliklarda siddete vardirmamak bazen susmayi bilmek tartismayi bilmek onemli bnce sadece. Ben tartismayi gereksiz buluyorum useniyorum o drece bi sogukluk girdi. Yani askimiz %100du smdi %2lerde can cekisio bu kdr tepetaklak nasil oldu bilmiyorum. Bizim geri dnus zor ama iyi niyetli madem esin sen yanasarak sen romantik olarak dengeleyebilirsin. Emek vermek sart... bnm esimde okuz antiromanyik sevdigini gostermeyi bilmeyen bi insandi buna ragmen guzel bi askimiz oldu 10yilda cnku ben cok emek verdim ve az da olsa karsiligini aldim az diye de gocunmadim. Smdi bnde bitince o guya bana hala asik sevio bu halime cok uzuluo ama neye yarar.. sorgulamak cozmez sorun bu diye ustune gitmek de... seviyorum dio sa madem seviyosun en buyuk opucugu ver de gec... gülün eglenin tadini cikarin. Bnm gibi olduysa esin gecmis olsun... ben esimin dirdirindan biktim kucuk seyleri buyutmesinden negatif bakis acisindan enerjimi emisinden isndeki sorunlari bana yansitmasindan hamileligimde destek yerine paraya kendi duzenine isine daha cok onem verisinden yildim. Birikti ve bitti. Siz dusunun o sizin icin ne dusunuo neden sikayet edio. Siz ne yapabilirsiniz buna odaklanin... ulkemizde erkeklerin yuzde 80i sevgisini gostermeyi bilmiyor tek sorun bu olamaz...Dün eşime baktım uzun uzun , bir kez daha bu düşünceler belirdi kafamın içinde.
Eşimin bana karşı sevgisini hissedemiyorum , sevildiğimi hissedemiyorum ,bakışlarında o sevgiyi ve aşkı göremiyorum,
Herkes mi böyle ? ben mi bir garibim ? eşim mi tuaf ? kim bu hikayenin suçlusu bilemiyorum..
3 yıllık evliyim 19 aylık oglumuz var.. ikimizde çalışıyoruz.
Hayat müşterek ve eşim bana her konuda yardım eder.. ben bunu aslında artı bir özellik olarak görmüyorum
Neden diye soracak olursanız zaten eşler birbirlerine yardım etmeli.. Ve ben onun maddi yükünü hafifletmek adına çalışıyorum..
Evimin işine yardım eder, çamasırıma yardım eder, yemek olmaz yemek yapar evimi toplar cocugumuzla aşırı ilgili, bütün sorumlulugu bana atmaz asla oda oynar, gerektiğinde altını değiştirir sütünü içirir, yemegini yedirir, oyun kurarlar.. Birşey istediğim zaman genel anlamda beni kırmaz.
Sadece pazar günü tatil kendisine ve bize ayırır bol bol aktiveler yaparız ogluma yönelik..
Cinsel hayata gelince illaki calısmak + hayat stresi+ çocuk derken tabiki sekkeye ugruyor ama genel anlamda cinsel proplemimiz herhangi bir soguma vs yok..
Şimdi size sormak istiyorum bunlar evlilik için yeter li mi ?
iyi bir baba.. yardımcı bir eş.. ailesine zaman ayıran bir eş..
Onun harici hiç anlaşamayız ben a isem o b.. bir kavga anında kesinlikle uzlaşamayız .. ya o bagırır en sonunda yada ben.. kavga ve tartışmalarımz çok ama çok sık olur artık tartışmaktan da bıktım oglum etkilenmesin diye genelde seslenmiyorum o uyuyunca iletişim kurmaya ve bagırmamaya çalışıyorum..
Ailesini hiç sevmiyorum.. cok tuaf insanlar herneyse..
Birgün olsun bana güzel bir kelime söylediğini duymamışımdır.. evlendiğimizden bu yana asla !
hiç romantik değil ,odunun teki.. asla ama asla sevgisini hissetmiyorum hatta beni sevmediğini hissediyorum hergün romantik olacak değil zaten.. ama 3 yıl dile kolay... ( nişanlıyken asla böyle değildi sevgisini cok güzel hissetirir di.. )
Bazen sorarım beni seviyormusun ?
Sevmesem neden evleneyim..
Sevmesem neden her işine kopturayım sana yardım edeym
bunları yapmayan erkekler de var yine mi aynı şeyler vırt zırt..
Eşimin sevgisini hissedemeyince bende sogumaya başladım
Ciddi anlamda sevmediğini düşünüyorum ben onun için sadece bir eş cocugunun annesi bir hayat arkadaşı işte o kadar sevgi aşk vs yok bence bizim evliliğimizde
Ben mi çok şey bekliyorum ki bu evlilik olayından ?
Kısacası ben sevildiğimi hissedemiyorum kendimi çok değersiz görüyorum bazen onun gözünde ne olacak böyle ? bir kadının hisleride cok kuvvetlidir.. o sevgi hissi yok işte.
Bazen diyorum keşke evde 2 iş eksik olsada sevgisini hissedebilsem o boşluk git gide çıg olup büyümese gözümde diye.. insan eşini hiç öpmez mi durduk yere hiç mi sarılmaz yani :/ hiç mi seni özledim demez eşine ?