- 9 Ekim 2017
- 556
- 1.101
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki arada bir soğukluk olduğunu düşünürüm. Ama cinselliğinizde de bir sorun yokmuş. Cinsellik dışında akşam yan yana oturup hiç sarılmaz mısınız? Yada sohbet etmez misiniz? Birbirinizin saçını sevmek gibi şeyler hiç mi yapmazsınız? Evliliğin ilk başında daha mı yakındı?ben teşekkür ediyorum hiç ihmal etmem onu teşekkür ederim hayatım diyerek gidiyorum kahve koyuyorum mesela.. sende olmasan ne yapardım nasıl yetişirdimdiyorum..
eşime göre proplem yok proplemi cıkaran benim herşeye dır dır eden benim.. o hiç birşeyi kafasına takmaz ve cok rahat bir insandır bir sorunumuz oldumu konuşmaz bile tamam sus der mesela.. vs vs.
sevgi konusuna gelincede soruyorum size eşiniz sizi hiç öpmesin sarılmasn birkere bile özledim demesin. hiç güzel bir cümle kurmasın mesela ? ne hissederdiniz.. ?
Lütfen böyle düşünmeyin. Her insan farklıdır, buradaki hiçkimsenin eşi sizin için ölçüt değil. Kocası her gün öpen bir kadın için durumunuz yadırgandı diye eşinizin sizi sevmediği sonucuna varamayız. Her kadın her gün sevildiğini duymak ister belki ama biz istiyoruz diye bu işin normali ve olması gerekeni budur diyemeyiz.hiç söylemez hiç özledmm demez hiç öpmez .. hiç biri yok.. herşey çok boş gelmeye başladı bana
artık bilmiyorum neden amaEn azından haklısın demesi de bişey bence yine aynı taktiği deneyin bu sefer 5 gün düzelir yine bozulursa yine yaparsınız belki tamamen düzelir.. Bence insanların hatalarını farkedebilmesi için empati yapmaları gerekiyo.. Kendisi yapamıyosa siz de bunu sık sık sağlayınBence durumunuz çok vahim değil kendinizi bu kadar üzmeyin elbette düzelir.. Gerçekten sevmese bu kadar size evine ailesine bağlı olmazdı sadece ifade etmeyi unutuyo :)
haftada 1 gün yardımcı alma sansım ne yazık ki cok zor aldıgımız ancak bize yetiyor malesef.. keşke olsa bende isterdimmerhaba canim,
Esinin seni sevmedigini ve deger vermedigini sanmiyorum... öyle olsa sana hic bir konuda yardim etmez ve destek olmaz...
Belki sevgisini ifade edemiyor... Yada hem is ve hem ev isleri derken yorulup kendi kösesine cekiliyordur. ama sadece dikkatimi ceken, tartismalarinizin o kadar sesli ve gurultulu olmasi cok normal degil... Ya bir birinizi iyi anlamiyorsunuz, senin isteklerin farkli onun istekleri farkli oluncada arada bir kotu ilesitim oluyor... Yada bir maddi manevi, bir sorununuz varda onumu stress yapiyorsunuz. Ilk olarak tartismalarinizda bir birinize bagirmadan sakince konusmayi ögrenin derim, saygi her seyin önunde gelir cunku... Her tartismada en ufak seyde bagirmak guzel bir davranis degil, heleki cocugun yaninda.
Benim kizim dogudugunda, bizimde cok zor ve stressli gunlerimiz oldu.
(hep aglayan ve kusan bir bebekti, tabi dogal olarak bizde uykumuzu alamiyorduk ve yoruluyorduk. o dönemde bizde cok gurultulu bagirmali tartismalar yasadik...) gecti cok sukur.
Ikinizde calisiyorsaniz sonucta, yorulup birde ev isleri ile ilgileniyorsunuz....
eve haftanin 1gunu yardimci cagirma sansiniz yokmu?
aynen cok haklısınız bende böyle düşünüyorum oysa benm cok bir beklentim yok eşimdenBence cogu evlilik boyle olmaya mahkum..o heyecan olmuyor.. halbuki ilk zmnlardaki gibi tutkulu asik olsak:) insan ozluyo o zmnlari tabii.. ki bence cogu erkek veya kadin bu duygulara ac oldugu icin aldatiyor evliliginde.. insan icinin titremesini ozluyo bi yerde..halbuki iki guzel soz soyleseler uzunca opseler bi kez.. ya da yeri geldiginde atesli bi sevisme olsa.. boyle dusunmez kimse.. ama evlilik bunlardan ibaret degilki.. nisanliyken bi kavussam yeter diyen herifler, evlendikten sonra anasi danasi butun konular karisiyo ve esler birbirinden soguyor bence..
cidden sadece kızınız için bu evlilği sürdürmek size zindan olmuyor muO sevgiyi 18 yildir hisetmiyorum.nisanliyken farklydi yoksa evlenmezdim .ama simdi sorsan evet sevilmiyorum soyledi bile cok deger veriyormus.
aman iste kizim icin surduruyoruz gibi bir sey oldu. Ama aci veriyor mu evet veriyor.evlilikte cok sey degisiyor.
Kadin hisseder mi evet hisseder arkadasim.geriye ne kaliyor kabul etmek.
onları yapmaya fırsat yok ki..Tabiki arada bir soğukluk olduğunu düşünürüm. Ama cinselliğinizde de bir sorun yokmuş. Cinsellik dışında akşam yan yana oturup hiç sarılmaz mısınız? Yada sohbet etmez misiniz? Birbirinizin saçını sevmek gibi şeyler hiç mi yapmazsınız? Evliliğin ilk başında daha mı yakındı?
eşim de beni arar molaya cıktıgı vakit.. ne bileyim ya arıyor diye illa seviyor diye birşey yok kiBende artik yeni yeni farkediyorum sevgiliyken nisanliyken yasanilan evliyken yasanmiyo. Ben hissediyorum kendisi belli etmesede hala gunde uc dort kez arayip soruyo sevmese yapmaz diyorum. Bana yardimcidir zorluk cikarmaz iyi bi babadir bizim icin en iyisini ister.
Yani illede romantik romantik bakismasakta kizimiz uyuduktan sonra koltukta sarilip uzaniriz.
Boyle seyler olmasa hissetmezdim heralde.
Kafani yorma bence daha neler neler okuyoruz burda. Haline sukret ve gercekten seni sevmese ne yardim eder ne eviyle ilgilenir bana ne der gecer.
Ben bu anlattıklarından sizi sevmiyor diye düşünmedim hiç eski konularınızi hiç bilmiyorum ama o kısma yorum yapamam bu konudan size değer veren bir eşiniz var belli seviyorsa belli sadece sizi artık anne olarak görüyor olabilir bizim bebeğimiz yok 6 yıllık evliyiz benim kocamda bana göre tam bir odun aynen durduk yere hiç demez bana özledim seviyorum diye ama hissettirir bir bakış dokunuş bir gülümseme sarıp sarmalama olur anlarım yani belki bende çocuğumuz olursa sizin gibi düşünebilirim bilemiyorum ama kendinizi yiyip bitirmeyin oturun konusuninanın bu yoluda denedim .. beklentilerimi en aza indirdim eşimin gözüyle baktım herşeye
sevmese yardm etmez vs vs diye kendimi telkin ettim ama yok sadece yardm etmek mi sevmek bence değil
ve ben hissedemedikce eşimden uzaklaşıyorum biliyormusunuz bilmiyorum belkide cok abartıyorum belkide cok şey bekliyorum
ama cidden beni sevmiyorsa ?
biliyormsunuz eşim ile oturup konuşmaya bile halim yok o kadar yorgunum o kadar bıkmışım hayattan..Ben bu anlattıklarından sizi sevmiyor diye düşünmedim hiç eski konularınızi hiç bilmiyorum ama o kısma yorum yapamam bu konudan size değer veren bir eşiniz var belli seviyorsa belli sadece sizi artık anne olarak görüyor olabilir bizim bebeğimiz yok 6 yıllık evliyiz benim kocamda bana göre tam bir odun aynen durduk yere hiç demez bana özledim seviyorum diye ama hissettirir bir bakış dokunuş bir gülümseme sarıp sarmalama olur anlarım yani belki bende çocuğumuz olursa sizin gibi düşünebilirim bilemiyorum ama kendinizi yiyip bitirmeyin oturun konusun
O zaman bir zaman kafandan at bu düşünceleri kendine vakit tanı biraz ondan sonra oturur konuşursun bence sen içine çok atan birisin aslında önce bu huyundan vazgeç düşündüklerini düşündüğün an söylemeye alisbiliyormsunuz eşim ile oturup konuşmaya bile halim yok o kadar yorgunum o kadar bıkmışım hayattan..
Birinin değişmesini niye bekliyorsun,değişigini bulsana![]()