• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana Karşı Sevgisini Hissedemiyorum..

Çocuk olunca farklı oluyordur hayat.
Sarılma,öpme yok demişsin de sabah işe giderken,akşam eve gelince kocaman sarılıp öpebilirsin.
Tabii gece boyunce bebeğin beslenmesi,uykusu derken eşler arasında fiziksel temasınızın azalması bana normal geldi.

Yani siz ne duymak istiyorsunuz ben anlayamadım. Eşim 4 yıl da 1-2 defa çiçek almıştır dedim.eeee en azından onu almış dediniz... eee size de Doğum da falan almıştır herhalde bi Buket çiçek.... bana da bir kere öğretmenler gününde aldı, bir kere de düşük yapmıştım moral olsun diye aldı.

Biz de evde her an bıçbıç dolanmıyoruz ki evde çocuk yok henüz... ama bnm eşimin sevgisini sorgulamam için önce kendi sevgimi sorgulamam gerekir.

Maşallah eşiniz Şam da kayısı, ev işi var, yemeğe yardım var, hafta sonu zaman ayırma var, eve geç gelme Yok, içkisi kumarı da Yok gibi...

çocuk oldu diye acaba siz biraz eşinizi ihmal etmiş olabilir misiniz? Bazı kadınlar ( belki ben de öyle olurum yargılamak için söylemiyorum) anne olunca eşleri bi ihmal ediyorlar, size öyle gelmiyor olabilir ama eşiniz kendini ihmal edilmiş hissediyor olabilir.

Bir de biri sürekli bnm sevgimi sorgulasa şahsen ben de bi çekerdim kendimi. Umarım en kısa zaman da her şey dilediğiniz gibi olur

Çocuk olunca farklı oluyordur hayat.
Sarılma,öpme yok demişsin de sabah işe giderken,akşam eve gelince kocaman sarılıp öpebilirsin.
Tabii gece boyunce bebeğin beslenmesi,uykusu derken eşler arasında fiziksel temasınızın azalması bana normal geldi.
işten geldiği vakit ve giderken aynen bunları yapıyorum sarılıp öpüyorum..
yataga girince iyi geceler deyip öpüyorum hani ilk ben yapayım dedim mesela..
ama ondan hiç bir karsılık yok sence neden karsılık vermiyor..
ben bu sorunun cevabını bulamıyorum tek bulabildiğim cevap net beni sevmiyor..

işten geldiği vakit ve giderken aynen bunları yapıyorum sarılıp öpüyorum..
yataga girince iyi geceler deyip öpüyorum hani ilk ben yapayım dedim mesela..
ama ondan hiç bir karsılık yok sence neden karsılık vermiyor..
ben bu sorunun cevabını bulamıyorum tek bulabildiğim cevap net beni sevmiyor..
Sen ona sarılınca o dokunmuyor mu sana?
Sen öperken dudaklarını hareket ettirmiyor mu?
Daha usturuplu nasıl sorayım bilemedim=?

Yani siz ne duymak istiyorsunuz ben anlayamadım. Eşim 4 yıl da 1-2 defa çiçek almıştır dedim.eeee en azından onu almış dediniz... eee size de Doğum da falan almıştır herhalde bi Buket çiçek.... bana da bir kere öğretmenler gününde aldı, bir kere de düşük yapmıştım moral olsun diye aldı.

Biz de evde her an bıçbıç dolanmıyoruz ki evde çocuk yok henüz... ama bnm eşimin sevgisini sorgulamam için önce kendi sevgimi sorgulamam gerekir.

Maşallah eşiniz Şam da kayısı, ev işi var, yemeğe yardım var, hafta sonu zaman ayırma var, eve geç gelme Yok, içkisi kumarı da Yok gibi...

çocuk oldu diye acaba siz biraz eşinizi ihmal etmiş olabilir misiniz? Bazı kadınlar ( belki ben de öyle olurum yargılamak için söylemiyorum) anne olunca eşleri bi ihmal ediyorlar, size öyle gelmiyor olabilir ama eşiniz kendini ihmal edilmiş hissediyor olabilir.

Bir de biri sürekli bnm sevgimi sorgulasa şahsen ben de bi çekerdim kendimi. Umarım en kısa zaman da her şey dilediğiniz gibi olur
şimdi tabiki sürekli mıc mıc olalım istemiyorm tabiki bu durum benide sıkar ve hiç sevmem
sürekli sevgisini sorgulamam .. beni seviyormusun diye sormam asla.. sadece kafama takıldııgı için sordum son zamanlarda
şimdi size bir örnek vereyim belki beni iyi anlarsınız
,işten gelir ; direk oglumuza sarılır öper bende hoşgeldin derm öperim
daha bir kere kendi gelip ne yaptınız diye öpmez beni.. mesela
akşam otururuz hep ben konu acar sohbet etmeye calışırım.. sabah işe giderken de aynı
gece olr yatacagımz vakit iyi geceler deyip ben öper sarılırım
ama insan illa ki karsılık bekler değil mi ama hiç bir şekilde eşimden karsılık alamıyorumm

Sen ona sarılınca o dokunmuyor mu sana?
Sen öperken dudaklarını hareket ettirmiyor mu?
Daha usturuplu nasıl sorayım bilemedim=?
o anlamda değil anlatmak istediğim yani hep ben yapıyorum birşeyler.. hep ben atıyorum bu konularda adım karsı tarafta tık yok ve artık bu durum benim ciddi anlamda canımı sıkmaya başladı

o anlamda değil anlatmak istediğim yani hep ben yapıyorum birşeyler.. hep ben atıyorum bu konularda adım karsı tarafta tık yok ve artık bu durum benim ciddi anlamda canımı sıkmaya başladı
Bilemedim bence kafanda kuruyorsun boş yere gibime geldi.
Belki de benim daha basit bir hayatım var.
Önce kim sarılmış,kim sevişmeyi başlatmış,hiç aklıma bile gelmez inan bu işler.

Valla bilemedim. Eşim zile basar ben de kızarım anahtarla açsanaaaaa die her akşam. Sonra kapıda haliyle hoşgeldinn der öperiz ama ilk hamle kimden bilemedim. Gece de beraber yatarız zaten o zaman da genel de ben şebeklik yaparım. Ben de sorgulasam mı benim odunu kafam çok karıştı???

Yanlış anlamayın ama yaş 24 galiba şimdi baktım. Biz 7 sene sevgiliydik 4,5 senedir de evliyiz. Hiç bi zaman romantik bi çift olmadık, ama birbirimizin en iyi arkadaşı olduk, beraber güldük, beraber ağladık, ben 33 yaşındayım. Belki onun da biraz etkisi olabilir. 24 yaşında biz daha tey tey üniversite de gırgır şamatasındaydık hayatın. O yüzden siz de haklı olabilirsiniz. Ama ben eşinizin sizi sevmediğini düşünmüyorum. Hayat onu yormuş olabilir biraz. Bi süre kendi haline bırakın bence. Canınızı da sıkmayın.

siz yapmadığınızda noluyo peki öpmeseniz öpmez mi mesela?

onunki daha ıyı aslında
onun eşi eskıden de böyleymıs
alıskın olması gerekir diye düşünüyorum bu duruma

eşi yardım da edıyormus
karısını sevmese umursamaz dıye düşünuyorum ama hissetmek istemesi de gayet doğal hakkı evet.

Yok nisanlilarken sevgisini hissettiriyormuş. :) Evlenince boyle olmus

Ben hata yaptığınız yeri söyleyeyim hemen. “Bu senin görevin” demek. Taktir etmek, hoş tutmak, teşekkür etmek zor bir şey değil. Hayat müşterek, evet. Bunun farkında olması bile çok güzel. Kaç erkek bunu yapıyor ki? Ben her yardımına teşekkür ediyorum. Daha da şevkleniyor vallahi.

İkinci olarak eşinizi problem çıkarmayan biri gibi anlatmışsınız. Yardımcı bir eş, iyi baba, vakitte ayırıyor. Tartışma nasıl çıkıyor o zaman?

Evlilikte beni seviyor musunlar çok yoruyor. Elinden geleni yapıyor adam. Seviyorum demek için illa mum ışığına, bir buket çiçeğe gerek yokki. Pazar gününe yaptığı bir planla da seni seviyorum diyebilir. Siz bence biraz heyecan arıyorsunuz. Monotonluktan sıkılmışsınız.

kaç yıllık evlisiniz ? sana da ilgisini gösteriyor aslında.bence öyle düşünme.sen sarıldığındaki tepkisine bak sen sarıl bakalım
3 yıllık evliyim zaten hep ben sarılıyorum hep ben öpüyorum hep ben yanına kıvrılıyorum..

Ben hata yaptığınız yeri söyleyeyim hemen. “Bu senin görevin” demek. Taktir etmek, hoş tutmak, teşekkür etmek zor bir şey değil. Hayat müşterek, evet. Bunun farkında olması bile çok güzel. Kaç erkek bunu yapıyor ki? Ben her yardımına teşekkür ediyorum. Daha da şevkleniyor vallahi.

İkinci olarak eşinizi problem çıkarmayan biri gibi anlatmışsınız. Yardımcı bir eş, iyi baba, vakitte ayırıyor. Tartışma nasıl çıkıyor o zaman?

Evlilikte beni seviyor musunlar çok yoruyor. Elinden geleni yapıyor adam. Seviyorum demek için illa mum ışığına, bir buket çiçeğe gerek yokki. Pazar gününe yaptığı bir planla da seni seviyorum diyebilir. Siz bence biraz heyecan arıyorsunuz. Monotonluktan sıkılmışsınız.
ben teşekkür ediyorum hiç ihmal etmem onu teşekkür ederim hayatım diyerek gidiyorum kahve koyuyorum mesela.. sende olmasan ne yapardım nasıl yetişirdimdiyorum..
eşime göre proplem yok proplemi cıkaran benim herşeye dır dır eden benim.. o hiç birşeyi kafasına takmaz ve cok rahat bir insandır bir sorunumuz oldumu konuşmaz bile tamam sus der mesela.. vs vs.
sevgi konusuna gelincede soruyorum size eşiniz sizi hiç öpmesin sarılmasn birkere bile özledim demesin. hiç güzel bir cümle kurmasın mesela ? ne hissederdiniz.. ?

Bir de olaya şöyle bakın. Eşiniz ne ev işine ne yemeğe ne de çocuğa yardım etmese, hepsini siz kendiniz yapsanız, ne eşinizin size nede sizin eşinize sevgi gösterecek vaktiniz kalmazdı dimi??? Üstüne bir de bolca yorulmuş olurdunuz.

Valla bilemedim. Eşim zile basar ben de kızarım anahtarla açsanaaaaa die her akşam. Sonra kapıda haliyle hoşgeldinn der öperiz ama ilk hamle kimden bilemedim. Gece de beraber yatarız zaten o zaman da genel de ben şebeklik yaparım. Ben de sorgulasam mı benim odunu kafam çok karıştı???

Yanlış anlamayın ama yaş 24 galiba şimdi baktım. Biz 7 sene sevgiliydik 4,5 senedir de evliyiz. Hiç bi zaman romantik bi çift olmadık, ama birbirimizin en iyi arkadaşı olduk, beraber güldük, beraber ağladık, ben 33 yaşındayım. Belki onun da biraz etkisi olabilir. 24 yaşında biz daha tey tey üniversite de gırgır şamatasındaydık hayatın. O yüzden siz de haklı olabilirsiniz. Ama ben eşinizin sizi sevmediğini düşünmüyorum. Hayat onu yormuş olabilir biraz. Bi süre kendi haline bırakın bence. Canınızı da sıkmayın.
mesela nasıl kendi haline bırakayım sizce kendimi geri çeksem işe yarar mı
mesela sohbet etmeyim durgun olaayım hiç öpmeyim sarılmaym oglumz uyudu vakit yanına kıvrılmayım gibi gibi.. anlar mı sizce ?

Çok mantıklı...
Ben ilk evliliğimi bile 26 yaşımda yapmıştım.
Genç yaşta evlenip bir de anne baba olmak da zor demek.

Bir de olaya şöyle bakın. Eşiniz ne ev işine ne yemeğe ne de çocuğa yardım etmese, hepsini siz kendiniz yapsanız, ne eşinizin size nede sizin eşinize sevgi gösterecek vaktiniz kalmazdı dimi??? Üstüne bir de bolca yorulmuş olurdunuz.
evet o acıdan da cok baktım ve burda okuyoruz görüyoruz inanın halime yine şükrediyorum
ama birde su var işte herşey yardm etmek değil.. cocukla bolca ilgilenmek değil..
duygusal boslugum cok ama cok büyüdü dağ gibi oldu :/ birkere öpsün beni o bile yeter ama o bile yok cok üzülüyorum

mesela nasıl kendi haline bırakayım sizce kendimi geri çeksem işe yarar mı
mesela sohbet etmeyim durgun olaayım hiç öpmeyim sarılmaym oglumz uyudu vakit yanına kıvrılmayım gibi gibi.. anlar mı sizce ?
Bunu deneyebilirsiniz. Belki farkeder o zaman... siz daha iyi tanıyorsunuz eşinizi, bnm eşim olsa farkeder mesela. Sen hayırdır der yani :)

Back