bana çok kızacaksınız...

düşünceleriniz çok mantıklı

bu konuda yorum yapmak bile istemiyorum tek kelimeyle iğrenç.....kötükedihüsokafamçokkarıştı

biz sana yeterince doğruları yanlısları gösteriyoruz karar sana kalmıs..
yolu gösterdik sana karar verme sırası sende yerinde olsam kalbime gömerdim sonuçta ortada bi bebek war ve masum bi şey o.. ama asığım diyorsanda canım fikir senn biz her yolu konustuk burda ii ve ya kötü karar senin...

Açıkçası hangi noktada olduğunu bilmem..
Bir mesaj yazıp çıktığın için insanlar kendi aklının erdiğince yardımcı oluyorlar..
Sonra da karşı görüşte olan ve seninle hiç bir alakası olmayan kişiler birbirine düşüyor farkındaysan...
Destek ve yardım istemen konusu ise; adı sadece beraber hoşca vakit geçirmek olan duyguya aşk adını taktığın sürece sana kendin bile yardım edemezsin..
Çok açık,net anlattığımıza inanıyorum,yanlış yolda olduğunu,o adamın karaktersiz olduğunu,kendine ne kadar yazık ettiğini,sahte mutluluklara gülümsediğini yazdık. Ama sen bunları kabul etmiyorsun ki..
Kişinin kendine ettiğini tüm köy toplansa yine de yapamazmış derler..

hakaret etmedim yorum yazabilirmiyim?
doğruları söyledim
altını çizmek vurgulamaktır ve orda öyle yapmışsınız
gerçek aşk mı bilemem siz yaşıyorsunuz belki ama partneriniz asla..
üzgünüm a.s.

Bu tarz ilişki yaşayıpta adına aşk demeyin lütfen.
Yaşadıklarınızı sorgulamıyorum,insanlar tercihleriyle var olurlar ancak sizin açınızdan bir var oluş göremedim ben.
Kendinizce belirli sebepleriniz var,inanmışsınız bazı şeylere ya da inanmak acınızı biraz daha hafifletiyor.
Bu ilişkide sizin bir sıfatınız yok,sizin için yapılan birşey de yok.
Devamlı sizi arayıp sorması,söylenen güzel aşk cümleleri,sizin yanınızda olması...bunlar mı sizin aşk kavramınız ?
Bunları yapacak tabi,yapmazsa sizinle ilişkisini nasıl devam ettirecek başka türlü ?
Sizi nasıl etkileyecek ?
Düşündünüz mü bunları ? Yapılmış bir fedakarlık var mı ortada ?
İyi bir eğitim aldığınızı söylüyorsunuz ama adamın boşanma konusunda,eşinin çocuğu öne sürdüğünü,tehditlerini...bunlara inanıyormusunuz ?
Bu ülkede hukuk denen birşey var,konuşarak bir sonuca varamıyorlarsa yargı yoluyla halledirler.
Eşiyle arasındaki problemlerde,özel durumlarıda sizi hiç alakadar etmez.
Bekaret kavramı benim için bir kıstas değildir,beraber olduğum kişiye aşıksam eğer onun bana dokunması beni mutlu edecekse,onunla birlikte olurum evet.
Ama siz bakireliğinizi evleneceğim kişiyle o özel anı yaşamak istiyorum diye düşünüyorsanız ve sevdiğiniz adamla sadece sevişiyor ve o da ilerisini istemiyorsa,resmen sizi kullanıyor ve sizde onun sizi kullanmasına izin veriyorsunuz.

Aşka,cinselliğe çok düşkün bir kadın olarak ben koluna gireceğim,elini tutacağım adamı o kadar ince eleyip sık dokurum ki..Yüreğime koymam,yanında uyumam için illa ki diğer erkeklerden farkı olmalı derim..
Bekarken de evlenmeye karar verdiğimde de hayatıma giren erkeklerin o farkı beni ikna etmiştir aşkı yaşamaya.
Ancak hayat boyu hep merak etmişimdir.. Bir insan evladının aynı yastığa baş koyduğu kadına ve masum bir meleğe karşı ömrünün en büyük hatasını yapan bir adama nasıl aşık olunur? Bu iğrenç zihniyetteki bir adamın yüreğine nasıl inanılır,nasıl güvenilir?
Eşini,çocuğunu aldatan bir adamın bana "seni seviyorum,aşkından ölüyorum" demesi çok komik gelirdi herhalde..
Ne ben bu kadar terbiyesiz adamın bana aşık olmasından hoşnut olurdum ne de ben onun herhangi bir yönünden etkilenirdim..
Aşk bu değil,olamaz..
En azından benim bugüne kadar yaşadığım ve bundan sonra yaşacağım hiç bir aşk bu olamaz..

kızlar benim aklım karıştı şimdi adam ilişkide sonuna kadar istersemi kullanmış oluyo yoksa sonuna kadar gitmeden sadece sevişirsemi kullanmış oluyo aaa valla kafam karıştı yorumlar tutmayınca birbirini-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

sayfaları tek tek tek okudumm
empati olayıı gerçkleştirdimm

seni yeride olsaydımm
ilkbakışı aşk olduğunu anlayabilecek erdemli yüreğimi
evli bi adamla bile bile aynı evi paylaşarak
asla kirletmezdim
ve bugüne kadar emin olduğum kişiliğimi
evli bi adama hayır diyemeyecek kadar
düşürmezdimm

aldatılan kadının yeride olsaydımm
beni;ucuz yalanlarla kandırdığı bi kadınla
aldatmasına tahammül etmez
dinimizi bana verdiği hakla o adi herifi boşardımm
evladımıda sırf babası olduğu için
en azıdan o görevini adam akıllı yerine getirsi die görüştürmeye
devam ederdim
hayatımı adadığım erkek bana kocalığı çok görmüştü ama
bari babalığı evladıma çok görmesin derdimm

vee adamın yerinde olsaydımm
hernekadar değişmiş olsada
benim günahlarımı paylaşmayacakta olsaaa,
beni bu hayatımla kabullenmiş kadını
bi kenara atmada önce bi daha düşünür
bu aradada kolaylıkla elde ettiğim
her günahıma ortak ettiğim kadınıda
oyalar bırakmazdım
çünki sen beni motive ederdin
çok güçlü bir kadındın
ama bana evli olduğumu baba olduğumu bile bile
dayanamıyordunn
her hayır dediğinde
kollarıma koşmak sarılmak istiyordun
seni neden bırakayımki!!!!!!!!!!!!!
seni tanıyorumm aslında çok zayıfsınnn
bana asla hayır diyemezssinnnn!!!!!!!

çok gereksiz bir yorum yapmışsınız,

gerçekten çok komiksiniz..

bu adam eşini sevmiyor neden çocuk yapıyor o zaman.çocukları henüz 1.5 yaşındaymış.eşiyle arası ne zamandır soğukmuş merak ettim_?

bence hem seni kandırıyor hemde karısını kandırıyor bu adam.zaten aldatan erkekler genelde aynı yalanları söyler.eşim boşanmıyor,çok mutsuzum,boşanacağım derler ama aradan yıllar geçsede o adam karısını boşamaz.çünkü böyle bir olay en yakın arkadaşımın başına geldiği için biliyorum.

konu komikleşti de bende o havaya girdim sanırımsengözlerimebaksanab

Yani adamın tek derdi cinsellik ya.. O yüzden benle. Cinsel açıdan kullanmak için.
"bana ver, benimle son noktayı yaşa, boşanıcam seninle evlenicem" de demiyo bana... Bak kullandığını belirten esas cümle bu işte :)))

insan hicbisey yasamadan da karsisindakini kullaniyor olabilir.
bu durumda kizin bekaret sorumlulugunu almadigi icin kullaniyor olabilir.
obur turlu olsa her istedigiini yaayabilecegi icin kizla yine kullaniyor olabilirdi.
kullanmak fiziksek bisi degil dedigim gibi sadece bi kizi kendisine asik ederek de kullanmis olursun. mahsun melul masum bir bakis icin neler yapilabilir.

arkadasim senin askina tamam guzel inaniyorm da basindna beri dedgim gibi o adama inanmiyorum ben. ve kusura bakma da bu kadar guzel planlar yapip bu yola bile bile giren biri benim gozumde asla masum zavalli evinde sefkat bulamadigi esi ortundugu icin kollarinda sevgi bulan bir adam olamaz.
karaktersiz bir adam bi kere.. bu bile yeterli yani...
senin icin yaptiklarina degil de bi de yapamadiklarina baksana oncelikle..
bakamiyorsun cunku asiksin ve ask sana onun sadece iyi yonlerini gosteriyor..
ama burda bu kadar kadin yazik diyor o adami suclu buluyor kendini kurtar diyorsa biraz dur dusun.. ve bundan sonra asla ve asla istemedigini o adama net ifade et.

Sadece senin yazdigin bölümleri okuyup yorumlari daha fazla okumadan ( zira gina geldi bana, yok bakiremi degilmi tartismalari utanc verici ve daha fazla okumak istemedim ) yorumumu yapmak istiyorum.
Ilk önce seni tebrik ediyorum ikinci ünv. calistigin halde okudugun icin.
Büyük basari, kendinle gurur duy.
Fakat kendimi senin yerine koydum: böyle güzel ve nezih bir aileden gelecegim, ailem beni destekleyecek basarimda ve bende bu kadar basarili olacagim hayatimda, sevgilimin evli oldugunu ögrendigim an bitirirdim iliskimi. Neden?
Cünkü kendimi önemsedigim icin, mazisi olmus bir erkek beni etkilemez, cezbedemez.
Yani bu hayatta bir kere olacagim ve sevecegim insaninda benimle herseyi ilk yasamasini isterim. Yani ilk benimle evli olsun isterim, ilk cocugumuz bizim olsun isterim.
Onun icin söyle düsün daha önün cok acik, inan bana daha iyileri cikacaktir karsina. Neden cocuklu ve evli bir insanla bu güzelim hayatini mahv etmeyi düsünüyorsunki?
Kendini düsün, aileni düsün bence bu kadarda primitif olmaya gerek yok, sana daha iyilerini layik görüyorum ama bu evli adami inan yakistiramiyorum sana bir türlü ( gelecekte bosansa bile).
Birde sakin ha kimseye özellinle alakali hic birsey anlatmak mecburiyettinde degilsin, bizler senin namus polisin degiliz. O senin özelin, kimseyide ilgilendirmez. Herkes kendi namusuna baksin lütfen.
Herkes burda zaten melek ucacaklar yakinda göklere.
Tüm kalbimle dogru karari vermen dilegi ile..

teşekkür ederim canım beni komik bulmadan cevapladığın için:1hug:

Bebek olduktan hemen sonra yurtdışına gitmiş 4 aylığına. Döndükten sonra da bambaşka birini bulmuş. Değiştiğini kadın kabul ediyor. Artık böyleyim sevmek zorunda diilsin de diyor.

Çocuğu ben olayı ilk öğrendiğim zaman 1,5 yaşındaydı. Şimdi 2 yaşını geçti.

Bana eşim boşanmıyor demesi yalan olamaz ancak bahane olabilir. Çünki kadının boşanmak istemediğini telefon görüşmeleriyle kanıtladı.

yapılabilecek en güzel yorum buydu..

Çok teşekkür ederim...

bak şekerım belkı söyledıgın herşey doğru belkı kendını kandırıyorsun bu hıç önemlı degıl,sex falan da önemlı degıl, önemlı olan tek şey boşanmak zorunda oldugu. yapacagın tek şey boşandıgını görmeden bu iş olmaz demen. gayet net BU ıŞ BITMEDEN GELME. ve bu tavrın arkasında durman gerekıyor. gucunu topla madem senı cok sevıyor elınden gelenı yapsın o zaman. boşansın bir sure sonra evlılıgı duşunursunuz, sende o esnada bır örcurp tartarsın acaba yasak oldugun için cazıp gelıyorsun. test eder bır omur boyu için konuşursunuz. çunku adamın ruhunda çapkınlık var bellı. sadece evlı olması degıl bu özellıgı de cok kötu bılesın. doğru degerlendır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…