Şunu da bilin ki; avaz avaz bağırılan; milletin ağzına sakız olan "Ortak Nokta" dedikleri kavram; evlilikte, olmazsa olmaz değildir...
Evliliğin yapı taşları, bunlardan çok öte birşeydir..
Benim eşimle müzik zevlerimiz asla uymaz...
Eşim fantazi, arabeks dinler; ben tiksinecek kadar nefret ederim...
Siyasetimiz bir değildir...
Düşünce yapımız bir değildir... O yüzeysel yaklaşır; ben irdeleyici...
Zevklerimiz bir değildir; o sade giyinmeyi sever; ben renkli...
O, kitap okumayı sevmez; ben bayılırım...
O, mutfağa bile yürümeye üşenir; ben saatlerce yürümekten inanılmaz zevk duyarım...
O, boş muhabbeti sever, ben sevmem...
Ama bunların hiç biri, bir tek gün sorun olmamıştır... Ufak tefek problemler olduysa da, hepsi başka sebeplerden dolayıdır...
Evliliğin yapı taşları: Güven duygusudur; Kabullenmedir; Benimsemedir; Sevmedir; Saygı duymadır; Farklı bir birey olduğunu, kendisiyle her zevkin uyamayacağını içine sindirmedir...
"Partnerim" dediğin şahsiyet, bunu iyi kavrasın...
Evet aslında sen çok haklısın arkadaşım!!!
Bütün suç; severek evlendiği o adamdan, utanmadan çocuk peydah eden; bi de üstüne üstlük, çocuğu için yuvasını, ne olursa olsun kurtarmaya çalışan o zavallı aciz kadında...
O adam; evliyken, başka kadına numarasını verdiğinde tamamen suçsuzdu, günahsızdı...
Daha ilk tanışmadan, yarım saat sonra ararken günahsızdı...
Başka bir kızı, gecelerce kollarına sarıp uyurken günahsızdı...
Daha yeni konuşmaya başlayan, belki ilk defa adımlarını atan, babanın ne demek olduğunu henüz yeni kavramaya başlayan çocuğu evde beklerken; sevgilisinin teninde huzur bulmayı tercih eden o adam, tamamen günahsızdı...
Sen de; o kadar yüksek lisanslar, onca tahsiller, onca kültürler, onca bilmişlikler içinde yetişip, kendini geliştirirken; seviştiğin adamın evli olup olmadığını öğrenme zahmetinde bulunmadığın için günahsızdın...
Evli olduğunu öğrendiğinde; seni bunca oyunlarla kandıran adamı affedip, devam ettiğin için günahsızdın...
Çocuğu olduğunu öğrendiğinde, o çocuğun babasına ne kadar ihtiyacı olduğunu düşünemediğin için günahsızdın...
2. kadın olmayı kendine yedirebildiğin için günahsızdın...
Başkasının tenine, bir hırsız gibi sokulacak kadar onurunu çiğnettiğin için günahsızdın...
O adam da; "Karımın artık dünya görüşü değişti, yok kapandı, yok evde ilahiler çalıyor, yok içki içmeye gidemiyorum artık.." diye aşkı bu kadar ucuzlaştırarak, kendisine bir evlat vermiş kadını, salak bir angut kafa yerine koyarken günahsızdı...
Onuruyla ayrılmak yerine, adice başka tenlerde mutluluk ararken günahsızdı...
Zaten tek günahkar; evliliğini kurtarmaya çalışan o aşşağılık kadındır; bir de onun "Baba!!" diye telefonlara koşan; 10 günde bir bile olsa babasının yüzünü gördüğünde bayram sevinci yaşayan çocuğu günahkar...
Siz masumsunuz kardeşim... Hem de ilk andan itibaren...
Bırakın ne olur; bu tanıma göre yemin ederim ben "günahkar" olmak istiyorum...
Hayır, telefonlarım hala kapalı.
İlerde evlendiğim zaman da kocama: Bak ben her haltı yedim zarı sana sakladım demeyeceğim. Bunu demek için saklamıyorum o son noktayı kocamla yaşamak için saklıyorum.
Bunu diyecek biri olsam şimdi "halt yemek" olarak adlandırdığınız şeyi sonuna kadar yapardım, zevki de sonuna kadar alırdım. Evlenirken diktirir: Kocacım ben sana sakladım derdim...
Ne kadar basit detaylara takılıyorsunuz...
Takılmayın diye çizdim altını o cümlelerin. Artık o konuda konuşmayın diye çizdim....Ama siz işi hakaret boyutuna taşımışsınız. Hakaret edicekseniz lütfen yorum yazmayın.
Ben yanlış bir ilişkinin içinde olduğum için paylaştım sizlerle. Ve yaşadığım gerçek aşk. Buna eminim.
Çocuğunu karısını kendimi düşünmesem gönlüm rahat olurdu, hiç amaa hhiiiiiç sıkmazdım tatlı canımı. Burda sizlerden fikir alabilmeyi beklemek yerine ona "GEL" derdim.
Ama artık son noktada olduğum için artık kesin kararlı olduğum için, bana güç verin, destek verin, hayır dememe yardımcı olun dedim...
Hayır, telefonlarım hala kapalı.
İlerde evlendiğim zaman da kocama: Bak ben her haltı yedim zarı sana sakladım demeyeceğim. Bunu demek için saklamıyorum o son noktayı kocamla yaşamak için saklıyorum.
Bunu diyecek biri olsam şimdi "halt yemek" olarak adlandırdığınız şeyi sonuna kadar yapardım, zevki de sonuna kadar alırdım. Evlenirken diktirir: Kocacım ben sana sakladım derdim...
Ne kadar basit detaylara takılıyorsunuz...
Takılmayın diye çizdim altını o cümlelerin. Artık o konuda konuşmayın diye çizdim....Ama siz işi hakaret boyutuna taşımışsınız. Hakaret edicekseniz lütfen yorum yazmayın.
Ben yanlış bir ilişkinin içinde olduğum için paylaştım sizlerle. Ve yaşadığım gerçek aşk. Buna eminim.
Çocuğunu karısını kendimi düşünmesem gönlüm rahat olurdu, hiç amaa hhiiiiiç sıkmazdım tatlı canımı. Burda sizlerden fikir alabilmeyi beklemek yerine ona "GEL" derdim.
Ama artık son noktada olduğum için artık kesin kararlı olduğum için, bana güç verin, destek verin, hayır dememe yardımcı olun dedim...
kızlar benim aklım karıştı şimdi adam ilişkide sonuna kadar istersemi kullanmış oluyo yoksa sonuna kadar gitmeden sadece sevişirsemi kullanmış oluyo aaa valla kafam karıştı yorumlar tutmayınca birbirini-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
Ama siz bakireliğinizi evleneceğim kişiyle o özel anı yaşamak istiyorum diye düşünüyorsanız ve sevdiğiniz adamla sadece sevişiyor ve o da ilerisini istemiyorsa,resmen sizi kullanıyor ve sizde onun sizi kullanmasına izin veriyorsunuz.
kızlar benim aklım karıştı şimdi adam ilişkide sonuna kadar istersemi kullanmış oluyo yoksa sonuna kadar gitmeden sadece sevişirsemi kullanmış oluyo aaa valla kafam karıştı yorumlar tutmayınca birbirini-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
teşekkür ederim canım beni komik bulmadan cevapladığın için:1hug:insan hicbisey yasamadan da karsisindakini kullaniyor olabilir.
bu durumda kizin bekaret sorumlulugunu almadigi icin kullaniyor olabilir.
obur turlu olsa her istedigiini yaayabilecegi icin kizla yine kullaniyor olabilirdi.
kullanmak fiziksek bisi degil dedigim gibi sadece bi kizi kendisine asik ederek de kullanmis olursun. mahsun melul masum bir bakis icin neler yapilabilir.
.
bu adam eşini sevmiyor neden çocuk yapıyor o zaman.çocukları henüz 1.5 yaşındaymış.eşiyle arası ne zamandır soğukmuş merak ettim_?
bence hem seni kandırıyor hemde karısını kandırıyor bu adam.zaten aldatan erkekler genelde aynı yalanları söyler.eşim boşanmıyor,çok mutsuzum,boşanacağım derler ama aradan yıllar geçsede o adam karısını boşamaz.çünkü böyle bir olay en yakın arkadaşımın başına geldiği için biliyorum.
Sadece senin yazdigin bölümleri okuyup yorumlari daha fazla okumadan ( zira gina geldi bana, yok bakiremi degilmi tartismalari utanc verici ve daha fazla okumak istemedim ) yorumumu yapmak istiyorum.
Ilk önce seni tebrik ediyorum ikinci ünv. calistigin halde okudugun icin.
Büyük basari, kendinle gurur duy.
Fakat kendimi senin yerine koydum: böyle güzel ve nezih bir aileden gelecegim, ailem beni destekleyecek basarimda ve bende bu kadar basarili olacagim hayatimda, sevgilimin evli oldugunu ögrendigim an bitirirdim iliskimi. Neden?
Cünkü kendimi önemsedigim icin, mazisi olmus bir erkek beni etkilemez, cezbedemez.
Yani bu hayatta bir kere olacagim ve sevecegim insaninda benimle herseyi ilk yasamasini isterim. Yani ilk benimle evli olsun isterim, ilk cocugumuz bizim olsun isterim.
Onun icin söyle düsün daha önün cok acik, inan bana daha iyileri cikacaktir karsina. Neden cocuklu ve evli bir insanla bu güzelim hayatini mahv etmeyi düsünüyorsunki?
Kendini düsün, aileni düsün bence bu kadarda primitif olmaya gerek yok, sana daha iyilerini layik görüyorum ama bu evli adami inan yakistiramiyorum sana bir türlü ( gelecekte bosansa bile).
Birde sakin ha kimseye özellinle alakali hic birsey anlatmak mecburiyettinde degilsin, bizler senin namus polisin degiliz. O senin özelin, kimseyide ilgilendirmez. Herkes kendi namusuna baksin lütfen.
Herkes burda zaten melek ucacaklar yakinda göklere.
Tüm kalbimle dogru karari vermen dilegi ile..
yapılabilecek en güzel yorum buydu..
Sadece senin yazdigin bölümleri okuyup yorumlari daha fazla okumadan ( zira gina geldi bana, yok bakiremi degilmi tartismalari utanc verici ve daha fazla okumak istemedim ) yorumumu yapmak istiyorum.
Ilk önce seni tebrik ediyorum ikinci ünv. calistigin halde okudugun icin.
Büyük basari, kendinle gurur duy.
Fakat kendimi senin yerine koydum: böyle güzel ve nezih bir aileden gelecegim, ailem beni destekleyecek basarimda ve bende bu kadar basarili olacagim hayatimda, sevgilimin evli oldugunu ögrendigim an bitirirdim iliskimi. Neden?
Cünkü kendimi önemsedigim icin, mazisi olmus bir erkek beni etkilemez, cezbedemez.
Yani bu hayatta bir kere olacagim ve sevecegim insaninda benimle herseyi ilk yasamasini isterim. Yani ilk benimle evli olsun isterim, ilk cocugumuz bizim olsun isterim.
Onun icin söyle düsün daha önün cok acik, inan bana daha iyileri cikacaktir karsina. Neden cocuklu ve evli bir insanla bu güzelim hayatini mahv etmeyi düsünüyorsunki?
Kendini düsün, aileni düsün bence bu kadarda primitif olmaya gerek yok, sana daha iyilerini layik görüyorum ama bu evli adami inan yakistiramiyorum sana bir türlü ( gelecekte bosansa bile).
Birde sakin ha kimseye özellinle alakali hic birsey anlatmak mecburiyettinde degilsin, bizler senin namus polisin degiliz. O senin özelin, kimseyide ilgilendirmez. Herkes kendi namusuna baksin lütfen.
Herkes burda zaten melek ucacaklar yakinda göklere.
Tüm kalbimle dogru karari vermen dilegi ile..