bana çok kızacaksınız...

Eşine boşanmak istediğini söyledi. Ama eşi boşanmak istemiyor. Yurtdışına kaçırırım çocuğunun yüzünü göremezsin diyor.ABD ye vizem var kaçarım bulamazsın diyor.Eve geldiğin zaman benimle tek kelime konuşma, ama boşanmayalım diyor. Ben senin çocuğunun annesiyim diyor.
O da: başka sıfatı kalmadığını tek niteliğinin "çocuğunun annesi" olduğunu söylüyor. Ama eşinin bunu gerçekten yapabileceğini düşünüyor. Çocuğunu kaçırabileceğini yani... Bunu riske atamıyor. Konuşmaya çalışıyor, olmuyor diyor..Ayrılalım diyor..Geldiğimde avukatlarla konuşalım diyor. Kadın"Şimdi uçak bileti alıyorum" diyor... Artık evli gibi değiliz, aynı yataklarda bile ytmıyoruz diyor..Kadın: çocuğunu seven bir babaysan aynı evin içinde konuşmadan ayrı ayrı vakit geçirebiliriz diyor...

Benim için ne yaptı...
Tabii ki de evler arabalar almadı.. Ben onun parasında pulunda diilim zaten. Asla öyle biri olamam.
Benim canımın çok sıkkın olduğu anlarda(iş, aile vs. başka konularda) atladı geldi.. Yanımda olduğunu bana destek olduğunu hissettirdi.
Nerde olduğumu, ne yaptığımı, yemek yiyip yemediğimi önemsedi
Hasta olduğumda bana baktı.
Git dediğimde hiç bir zaman gitmedi...
Her zaman arabanın kapısını açtı, bir yere gidilecekse benim fikrim öncelikliydi...
Süprizler yaptı...
Beklemediğim anlarda beklemediğim yerlere güzel notlar yazdı...
İşinin çok yoğun olduğu zamanlarda bile, hastaysam, canım en ufak bişiye sıkılmışsa, gitmedi, beni yalnız bırakmadı
Sarılmadan uyuyamadı
Sesimi duymadan uyuyamadı
Geçen yaz yıllık izin tatilime gideceğim gün, kız arkadaşım beni sattı. Tatile gidemeyeceğini söyledi. Kiminle tatile gidicem diye üzüldüm. Tüm işlerini iptal etti 10 gün tüm egeyi dolaştık.
Allah'a yalvardı: Nolur bizi birleştir dedi..

Yalvarmakla olmuyor biliyorum. Adım atması gerekiyor... Biliyorum ...Ama ben ona ayrıl diyemiyorum.. Ayrılırsan evleniriz diyemiyorum. Yuvaları(!) benim yüzümden yıkılsın istemiyorum.O da ayrılmaya cesaret etmiyor.

Eşiyle yatsa gurur yapsam ayrılsam...Ama onu da ispatlıyor..
Herşeyi ispatlattırıyorum.. Herşeyi...
Annesinin kızlık soyadına, kardeşinin eşinin adına, yiğeninin adına, kayınvalidesiyle konuşmadığına, kendi annesiyle eşinin anlaşamadığına, annesinin eşinin ne kadar anlayışsız olduğunu düşündüğüne kadar.. Benim için en gereksiz şeyleri bile ispatlattırıyorum...Bi yerden bi yalanını bulayım, aslında eşini sevdiğini düşüneyim. Ondan tiksineyim, ayrılayım diye uğraşıyorum... O da olmuyor...

canım anlıyorum mutlakaki çok zor sanada yazık değilmi??? gençliğine güzelliğine yazık değilmi??? nezamana kadar bu şekilde kalacaksınız hiç düşünmüyomusun???

size iki şey sorabilirmiyim
1 . eşiyle yatmadığını nasıl ispatlıyor acaba yeni birşey icat edildide bizmi bilmiyoruz
2. adam bunca zamandır tatile gidiyorsunuz sarılıp yatıyorsunuz hep berabersiniz ve size dokunmuyor
bir erkek meleklemi berabersiniz acaba
benim mantığım almadı

canım anlıyorum mutlakaki çok zor sanada yazık değilmi??? gençliğine güzelliğine yazık değilmi??? nezamana kadar bu şekilde kalacaksınız hiç düşünmüyomusun???

Düşünmesem burda işim ne...Tek derdim bu.. Ben nasıl vazgeçicem? Nereye kadar kalbim mantığımı bastıracak...

her aldatan erkeğin bahanesi değilmidir zaten karımı sevmiyorum anlaşamıyoruz v.s :mymeka:
bunları söylemesede nasıl aldatacak değilmi ama
ha diyelimki herşey doğru gerçek ama şöyle birşey varki belkide siz hayatında olmasanız eşiyle orta yolu bulacak arasını düzeltecek
kusura bakmayın duygularınızı anlamaya çalışıyorum ama nedense ortada aldatılan bir eş ve küçüçük bir çocuk var onlar daha ağır basıyor sanırım
evli erkeklerle birlikte olan kadınları dinlesek tahmin ediyorum çoğunun böyle duygusal anları vardır hepsine hak verelim o zaman:nazar:
yapmayın bu tarz erkek milletine ltf fırsat vermeyin

1 . eşiyle yatmadığını nasıl ispatlıyor acaba yeni birşey icat edildide bizmi bilmiyoruz
2. adam bunca zamandır tatile gidiyorsunuz sarılıp yatıyorsunuz hep berabersiniz ve size dokunmuyor
benim mantığım almadı

1. Eşiyle telde konuşuyor ..Yatak bitti. Evli sayılmayız artık diyor. Eşi de "aynı evde çocuğumuz için iki ayrı insan olmaya devam edelim" diyor. "Yatak bitti ne demek? Daha geçenlerde sevişmedik mi?" demiyor. Kadın; yatağı umursamadığını, yatmadıklarını destekleyen laflar ediyor.
2. Bana dokunmuyor demiyorum. Bakireyim dedim.. Hep beraber de diiliz artık. Geliyor ve vaktimiz görüşüp görüşmemek için tartışmakla geçiyor. Ya da sabah apartmanın otoparkına geliyor. Arabaya bin seni işe bırakıyım nolur diyor. O arada görüşüyoruz. Benim iş yerimin önünde bi üst geçit var. Orda indiriyor beni. İnerken hep"Yalvarırım çıkma artık karşıma, arama sorma beni" diyorum. Oranın adını ayrılık geçiti koydu. Çünki 80 kere ayrılmışımdır o geçitin altında..

Düşünmesem burda işim ne...Tek derdim bu.. Ben nasıl vazgeçicem? Nereye kadar kalbim mantığımı bastıracak...

sen istemiyorum derken bile seni arasın bulsun vazeçirsin istiyorsun ama böyle olmaz kararının arkasında dur ya evli bir erkekle ilişkini götürecek bu benim tercihimdir diyeceksin herkese.. yada bıçak gibi keseceksin kararlı olacaksın oda senin ne kadar kararlı olduğunu görüp ona göre davranacaktır ilk başlarda yine vazgeçirmek isteyecek ama senin duruşun onu ikna edecektir herşey sende bitiyor

senı gerçekten sevse boşanırdı bunu hıç bır zaman unutma, çocuk çoluk hıkaye...sevse boşanırdı. senın zaaflarını kullanıyor. neden 2. kadın olasın kı. aşkını kaln-bıne göm ayrıl canım. boşanırsa gelsın. boşanmadan bu iş olmaz.

senı anlıyorum ve asla kınamıyorum, benım balıma gelmez denılen şeylerın ortasınbda bulabılıyor ınsan kendını. sana kızmıyorum ama senı kullanmasına ızın verme artık, kullanma sadece yatmak ta degıldır. bak en guzel yaşlarını alıp yok edıyor yazık degıl mı bu kıymetlı yaşlarını olmayacak bırıyle harcıyorsun.

sana yalan söylemış, evlı oldugu halde sana asılmış, bugun karısına yapan yarın sana yapar, bır gun karısından ayrılsa bıle senınle evlenmeyebılır bu adam. bu sefer senı kınar, sen evlı bır adamı evıne aldın daha ılk gunden ıplerı saldın gıbı senın saf duygularını kullanır. ya ben ne derse desın öluyorum dese ınanmam böyle adamlara. gözunu aç bebegım.

Hikayen Mario Levi'nin Lunapark Kapandı romanına o kadar çok benziyor ki, çok fazla ortak nokta var. Boşanamayan bir eş ve hep dışarda kalan sevgili. Bu roman yaşanmış bir hikayeden alınmış ayrıca belirteyim. Senin meseleye dönersek benim anlamadığım eşi nasıl olur da çocuğu yurtdışına kaçırabiliyor? Çok güçlü biri olmadıkça kaçak yollarla kaçıramaz ve yurt dışında barınamaz, babasının izni olmadan da yasal yolla çıkamaz bu çocuk. Bir de madem inançlı, dindar biri olmuş nasıl oluyor da intihardan bahsedebiliyor? Açıkçası bana çok çelişkili geldi bunlar. O romanda adam sevmiyordu eşini ama boşanamıyordu da. Olan sevgiliye oluyordu maalesef. Aşkınız imkansız olduğu için aranızdaki çekim gün geçtikçe artıyor bence. Sana kızamıyorum ama ona çok kızdım. Gerçekten eşiyle yapamıyorsa ayrılmasını bilmeli ve aşkına sahip çıkmalı. Kendi adıma onun bahanelerin ardına sığındığını düşünüyorum. Dilerim o romandaki gibi olmaz sonunuz.

ben bunu okurken film senaryosu okuyormuşum gibi geldi valla kızmayında
sanki seyrettiğimiz filmlerden kareler vardı bilemiyorum nedeni yok bir his sadece

benim mantığım almadı

1. Eşiyle telde konuşuyor ..Yatak bitti. Evli sayılmayız artık diyor. Eşi de "aynı evde çocuğumuz için iki ayrı insan olmaya devam edelim" diyor. "Yatak bitti ne demek? Daha geçenlerde sevişmedik mi?" demiyor. Kadın; yatağı umursamadığını, yatmadıklarını destekleyen laflar ediyor.
2. Bana dokunmuyor demiyorum. Bakireyim dedim.. Hep beraber de diiliz artık. Geliyor ve vaktimiz görüşüp görüşmemek için tartışmakla geçiyor. Ya da sabah apartmanın otoparkına geliyor. Arabaya bin seni işe bırakıyım nolur diyor. O arada görüşüyoruz. Benim iş yerimin önünde bi üst geçit var. Orda indiriyor beni. İnerken hep"Yalvarırım çıkma artık karşıma, arama sorma beni" diyorum. Oranın adını ayrılık geçiti koydu. Çünki 80 kere ayrılmışımdır o geçitin altında..

ilginç sabırla sinirlenmeden şüphelerime cevap verdiniz teşekkür ederim
hikaye olabilir diye düşünsemde olsun ben hikaye okumayıda severim zaten

Son düzenleme:
Bu nasıl bir kör mantıktır ki Allah aşkına; beraber onca vakit geçirip, birliktelik yaşadığınız bir insanın medeni durumunu merak etmezsiniz.

Hiç mi anlamadınız? Asla ... Bal gibi de anlamışsınızdır...
Üstelik çok kolay öğrenebilirdiniz...
Siz saf bir insan değilsiniz...
Şu an sadece, vicdanınızın; size oynadığı oyunlarla boğuşuyorsunuz...
Kelimeleri güzel; yerli yerinde ve acındırarak kullanmanız sizi haklı çıkarmıyor malesef...

Sevgilinizi, dilediğiniz kadar göklere çıkarabilirsiniz... O şahıs, benim terazimde, bir sinek kadar para etmez...
Eğer eşiyle mutsuzsa; bunun bir tek yolu vardır... Ne demek aldatmak??...

Madem sevgiliniz o kadar iyi bir insandı; o halde sizi, onca yalan dolanla kandıran kimdi peki!!
Başkasımıydı? Neden böyle bir birlikteliğe başladı?
Sizi görünceye kadar, mutsuzluğu gelmiyormuydu aklına?
Gerçekçi olun lütfen...

Size ne ayrılın derim; ne de unutun... Sadece birbirinizle mutlu olun derim...
Yalnızca, o zavallı kadıncağazın; kocası gibi bir nankörden kurtulmasını dilerim.... :nazar:

Son düzenleme:
Gerçekten tüm samimiyetimle soruyorum..
Gerçekten adamın sırf eşi boşanmak istemediği için mi boşanamadıklarını düşünüyorsun?
Yapma lütfen..
Sen her boşanmanın kolay olduğunu,herkesin güle oynaya kabul ettiğini mi düşünüyorsun hele ki ortada çocuk varsa..
Kadın elbette kabul etmeyecek,diretecek,inat yapacak..
Ancak boşanmak isteyen,eşiyle bir an daha beraber olmayı düşünmeyen kadın ya da erkek kararını verir ve uygular. Evet zor olur. Ama imkansız değil..:nazar:
Gerçekten o adam eşiyle boşanmak isteseydi,daha seninle tanışmadan çok daha önce bu işi bitirirdi..
Kendini kandırmaktan vazgeç ve gençliğine yazık etme,böyle terbiyesiz bir adam uğruna..
Adam resmen 2 kadını birden idare ediyor..
Zaten çok gerginim bu gece,bu adamdan hırsımı çıkarayım bari..Çok üzgünüm çoook

Bu nasıl bir kör mantıktır ki Allah aşkına; beraber onca vakit geçirip, birliktelik yaşadığınız bir insanın medeni durumunu merak etmezsiniz.

Hiç mi anlamadınız? Asla ... Bal gibi de anlamışsınızdır...
Üstelik çok kolay öğrenebilirdiniz...
Siz saf bir insan değilsiniz...
Şu an sadece, vicdanınızın; size oynadığı oyunlarla boğuşuyorsunuz...
Kelimeleri güzel; yerli yerinde ve acındırarak kullanmanız sizi haklı çıkarmıyor malesef...

Sevgilinizi, dilediğiniz kadar göklere çıkarabilirsiniz... O şahıs, benim terazimde, bir sinek kadar para etmez...
Eğer eşiyle mutsuzsa; bunun bir tek yolu vardır... Ne demek aldatmak??...

Madem sevgiliniz o kadar iyi bir insandı; o halde sizi, onca yalan dolanla kandıran kimdi peki!!
Başkasımıydı? Neden böyle bir birlikteliğe başladı?
Sizi görünceye kadar, mutsuzluğu gelmiyormuydu aklına?
Gerçekçi olun lütfen...

Size ne ayrılın derim; ne de unutun... Sadece birbirinizle mutlu olun derim...
Yalnızca, o zavallı kadıncağazın; kocası gibi bir nankörden kurtulmasını dilerim.... :nazar:

Nasılda güzel yazmışsınız ellerinize sağlık :kahve:

ağlayarak okudum.ne bilim çok duygulandımm allh yardımcın olsunn:KK43:

insanlar içindir hata, insanlar içindir günah, insanlar içindir şaşırmak, insanlar içindir aldatmak ve aldatılmak, tövbe de insanlar içindir.

adamın eşi tövbe etmiş, adam kapalı diye beraber içmiyor, soyunmuyor erkeklerin göreceği yerlerde diye eşinden şikayetçi.

adam karısını aldatıyor.

konuyu açan aşık.

ya o!

daha 1,5 yaşında. ben çocukken babamın annemi annemin babamı sevmesini çukulatadan bile çok isterdim, beni öpmesin beni sevmesin annemi sevsin babam diye ne kadar gözyaşı döktüm.
10 gün boyunca babası yanında değil daha 1,5 yaşında olan meleğin.
benneyaptımki

ne bileyim daha birşey söylemek gelmiyor içimden.

kimseye kızmıyorum kimse yanlış anlamasın...

insanlar içindir hata, insanlar içindir günah, insanlar içindir şaşırmak, insanlar içindir aldatmak ve aldatılmak, tövbe de insanlar içindir.

adamın eşi tövbe etmiş, adam kapalı diye beraber içmiyor, soyunmuyor erkeklerin göreceği yerlerde diye eşinden şikayetçi.

adam karısını aldatıyor.

konuyu açan aşık.

ya o!

daha 1,5 yaşında. ben çocukken babamın annemi annemin babamı sevmesini çukulatadan bile çok isterdim, beni öpmesin beni sevmesin annemi sevsin babam diye ne kadar gözyaşı döktüm.
10 gün boyunca babası yanında değil daha 1,5 yaşında olan meleğin.
benneyaptımki

ne bileyim daha birşey söylemek gelmiyor içimden.

kimseye kızmıyorum kimse yanlış anlamasın...

çok haklısın gerçekten olan küçük bir masuma oluyor

Kusura bakmayın ben size Allah yardımcın olsun demeyeceğim bir de masum melekler gibi derdinizi anlatmışsınız ama siz yuva yıkansınız.1.5 yaşındaki çocuğu babasız bırakansınız.Eğer adam zaten eşinı sevmeseydi sizinle tanışana kadar boşardı hiç kimse onu eşinin yanında tutamazdı.Erkekler her zaman yedikleri haltlara çok iyi kılıf uydururlar.Siz de yaptığınıza kılıf uydurup onay almak mı istiyorsunuz,ya da insanların hak vermesi vidanınızı mı rahatlatıyor?Eğer iyi niyetliyseniz bu adamla ilişkinizi tamamen kesersiniz en azından yuvalarını yıkan siz olmazsınız.
Ha bir de adam sadece eşini değil sizi de aldatıyor,siz de kendinizi kandırmayın lütfen.
Bu arada Yukarıdaki iki arkadaşa katılıyorum kesinlikle.​
:1no2:

Kendimi senin yerine o kadının yerine çocuğun yerine ve karısını aldatan adamın yerine koydum.
1.Aşka sevgiye herkesin saygısı vardır tamam bastan bilmiyosun evli olduğunu sonradan öğrendin bence bu seni haklı göstermez.sanada üzüldüm sende aldatılmış kandırılmışsın.
2.Çocuk var ortada masum zavallı onun günahı ne ya anesiz yada babasız büyüyecek en çok ihtiyacı olduğu zman onlardan ayrı olacak.
3.Kadın kimbilir nekadar caresizki sırf konuşma ama evine gel diyo üzüldüm gerçekten ona.
4.Evlilik demek çocuk oyuncağı değildirki :Eşi kapandıktan sonra ne sevdiği clublara gidebilmişler, ne denize girebilmişler. Evde sürekli ilahiler çalmaya başlamış. Eve alınan gazete değişmiş. İzlenen kanallar değişmiş. Yatak değişmiş...
sevdiğin cluplere gidememek kanalların dergilerin gazetelerin değişmesi.falan filan bence bunlar çocuğunun annesi olan birini aldatmasını gerektirmez.
Hayatta ki renkler siyahla beyaz değildir ki.Ortak bi renkde vardır ki gri olur.
Yani beynim durdu okudukça.Herkese yazık.
Ayse armanın bi yazısı vardı kocası değişen bi kadın vardı yazının bi bölümünde o geldi aklıma
CADIARZU

Kendimi senin yerine o kadının yerine çocuğun yerine ve karısını aldatan adamın yerine koydum.
1.Aşka sevgiye herkesin saygısı vardır tamam bastan bilmiyosun evli olduğunu sonradan öğrendin bence bu seni haklı göstermez.sanada üzüldüm sende aldatılmış kandırılmışsın.
2.Çocuk var ortada masum zavallı onun günahı ne ya anesiz yada babasız büyüyecek en çok ihtiyacı olduğu zman onlardan ayrı olacak.
3.Kadın kimbilir nekadar caresizki sırf konuşma ama evine gel diyo üzüldüm gerçekten ona.
4.Evlilik demek çocuk oyuncağı değildirki :Eşi kapandıktan sonra ne sevdiği clublara gidebilmişler, ne denize girebilmişler. Evde sürekli ilahiler çalmaya başlamış. Eve alınan gazete değişmiş. İzlenen kanallar değişmiş. Yatak değişmiş...
sevdiğin cluplere gidememek kanalların dergilerin gazetelerin değişmesi.falan filan bence bunlar çocuğunun annesi olan birini aldatmasını gerektirmez.
Hayatta ki renkler siyahla beyaz değildir ki.Ortak bi renkde vardır ki gri olur.
Yani beynim durdu okudukça.Herkese yazık.
Ayse armanın bi yazısı vardı kocası değişen bi kadın vardı yazının bi bölümünde o geldi aklıma
CADIARZU

Evet canım ya sorma ne kadar sığ bir adam ki sevdiği kadını sırf bazı tercihleri değişti diye sevmekten vazgeçiyor.Ve bence herkese yazık değil,sadece adamın eşine ve çocuğuna yazık bu olayda suçsuz olan o ikisi bence.
Hem bak yorum yaparken eşi diye bahsettiğimiz kişi konu sahibi arkadaşımız siz değilsiniz ,yani 2. kadın olmayı kabullenebiliyor musunuz şu an?Ya da ileride yuva yıkan olmayı?Ne kadar görmek istemezseniz de kılıf da uydursanız siz sebep olacaksınız.
:eek:klava:

Sana kızmadım. Kızamadım çünki okadar güzel, saf, temiz duygularla anlatmışsınki o elektriği fazlasıyla aldım.. her cümleni gözümde canlandırarak okudum.. Senin bir hatan yok, sevgilin baştan yanlış yapmış.. akabinde bu olanlar.. Ama aşk herşeye değer canım. Kendini üzme daha fazla git ona.. herşeye rağmen git. Ne olursa olsun bu aşk bitmemeli diye düşünenlerdenim.

açıkcası anlattığınız hikayede mantıksızlıklar var
1 yıldır berabersiniz cinsel birliktelik yaşamıyorsunuz aynı evde ve anlattığınız gibi her anını beraber geçiren"büyük aşk" yaşayan bir çift için bu imkansız
kelimelerle çok güzel oynuyorsunz
farz edelim ki bu hikaye doğru siz gerçekten yaşıyorsunuz bunu
açıkca yazmasanız bile o adamın eşinden küçümseyerek nefretle bahsediyorsunuz
tercihleri yüzünden o bunları hak etmiyor
eşine neden eve gelmediğini sormuyor diyorsunuz kolundan tutup getiremez ya ne yapabilir
bence insan evliliğinde sorun yaşayabilir eşiyle aynı pencereden bakmıyor olabilir bu eşiyle onun çözeceği bir sorun
siz bu soruna dahil olarak daha da büyütmüşsünüz
sizi sevseydi zaten ayrılırdı ve siz gerçekten sevseydiniz onu paylşamazdınız
adını aşk koyarak herşeyi makul görüp yumuşatamazsınız
o kadın o erkeğin eşi sıfatını taşıyor
peki siz o erkeğin nesi oluyorsunuz
sizin sıfatınız nedir?
hiç düşündünüzmü?

X