Bence cevap vermeaılemde aynı bınada degıl ama kuzenlerımle aynı bınada oturuyoruz kı adım gıbı emınım
duydular olan bıtenı bu kadarı bıle yeter
arayıp babamlara bısey soylemeyın demeyı dusunuyorum bırde.
buarada mesaj cok dumduz once ısıyle alakalı yazmıs sonrada napıyosun yazmıs
bende elının körünü yapıyorum yazmak istiyorum ama bu sefer sakın kalayım dıyorum
Yok mesaj atmadım evet ya da hayırBence cevap verme
Burnundan kıl aldırmıyor hala
ay yesınler o Don Juan 'ı
kız asıldı fılan degıl ya bıldıgın ben oraya yazmısım mı yazmamısım mı bılmıyorum k.ltak filan demiş yani hakkımda
2. evliliği birde demiş hani ben o kadar aşağılık biriyimki 2 adamı koynuma sokuyormuşum.
bunları eşim tek tek erkek arkadaşından dinledi.
bazen biz kadınlar , erkeklerden daha erkek oldugumuzu dusunuyorum
seni yokluyor bence aklınca :)aılemde aynı bınada degıl ama kuzenlerımle aynı bınada oturuyoruz kı adım gıbı emınım
bende elının körünü yapıyorum yazmak istiyorum ama bu sefer sakın kalayım dıyorum
bence ne mesajına ne teline cvp ver..aılemde aynı bınada degıl ama kuzenlerımle aynı bınada oturuyoruz kı adım gıbı emınım
cocugun bekarlıga veda partısı oldugunu bılmıyordum"Eşim 2 kere benİ aradı onu rahatsız etmedİm gidişini sorun etmedim . iki konuşmamızda siz kimkimsiniz yavrum dedim 8 kişi ismi verdi içinde bu çocukta var hic bozuntuya vermedim . Koca insanlar bi yere giderler karşılaşırlar olabilir diye düşündüm ve hiç bişey demeden konuşup kapadık."
ıyıde cute zaten bu adamın orda olacagı bellıymıs..sende tepkı vermemıssın...sorun sadece onların evıne gıtmesımı...yapma bence....sıkboğaz etmıs olabılrler ısrar etmıslerdır oraya gıtmıstır sonucta zaten o adam var yanında....ha sen bılmeseydın o adamın orda oldugunu o zaman sakladı dıyecektıkkı saklamamıs adam7
yapılan çok çırkın ama demekkı esın arkadasını özlemiş....yılalrın dostlukları cabuk unutulmuyo...bu arada anladıgım kadarıyla zaten suç sevgılısındeymııs çoçukta degıl....ama sonrasında göruşulmemış şimdi düğün zamanı belkı vesıle olur barısmak ıcın dıye düşünmüş olabılır
esının sana soyledıgı lafa takılma sarhoş kafa sonucta
cocugun bekarlıga veda partısı oldugunu bılmıyordum
hadı eve gıttı camda eglen ayakta eglen cocugun ayagının dıbınde oturmus resmı gorsen oyle uyuz kı
sarhosluga gelıncee ben ayıktım ve herseyı duydum ve hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?