ben bu olayı bu dedıkoduyu bana anlatan kızla gorustum onun esıde oradaydı ve bı gece once beraberdık.Canm hep böyle saçma şeylerden yuva yıkılıyor. Konuş tabiiki. Herkes birbirinden bekliyor araya soğukluk giriyor eften puften. Çok sıkıldım ondan sinirlerim gerildi de dışarı çıkın çay içerken kızmadan anlat beklentini. Sonuçta aldatmamis şiddet yok bisey yok. Egolar yüzünden eşler birbirini kırıyor. Sonra asalak biri geliyor baştan çıkarıyor adamı. Adamda bahane hazır. Anlasamiyor uz diyor. Vs.. böyle olaylara itme onu dikkat et. Zaman kötü ve insanlar sadece huzur arıyor. Sen biraz kızmış değilde kırılmış modunda konuş.
bu konuyu hıc konusmamıslar
oyle soyledı
esım onların laflarına benım kadar takılmadı bu bır gercek kı ama ben, bana k.ltak muamelesı eden ınsanların ıcınde oha aslanım benım dedıgım adamın benım kocamın orada olmasını yedıremıyorum bunyeme
üzgünümde zaten yalan değil , özür bekliyorum .Haklısın bende aynı tepkiyi gösterirdim ama daha sakin davranarak eşinle konuşmalısın. Kızdığını değilde üzüldüğünü hissettirmelisin.
oysa bentam empati yapıp ben olsam ne yapardım diye cevap vermeye çalışıyorum ama.
ilk konunuzda da sanırım ben olsam sizin yaptığınızı yapmazdım. Ne bileyimi doğru değil belki ama hiçbir tepkime eşimi ortak etmem. İstemezsem görüşmem o kişiyle, eşim ne yaparsa yapsın. Hatta benim için birileriyle köprüleri yıksa daha sıkıntı hissedebilirim, sanki bir gün pişman olup da hesabını bana soracakmış gibi.
Bu konuya gelirsek; ne hissettiğimi (hala) eşime anlatırım, o kişilerle asla muhatap olmayacağımı, midemin bunu asla kaldırmayacağını söylerim. Herkes kendinden sorumludur. Eşime de derim ki, senin miden kaldırıyorsa elbette görüşmelisin.
oysa ben
eşim için p.ç kurusu diyen bana asılıyor diyen arkadaslarımla görüşmezdim.
belki arkadaşımın sucu olmayabilir belki diyorum , partneri arıza cıkarmış böyle olsun senaryo .
benım evımde huzurum bozuluyorsa ben ne yapayım aydan aya gorusecegım arkadası tadım tuzum kacıyorsa.
sevmekte yurek ıster yanı ben ona anasından babasından vazgec demıyorum kı demedım kı . kaldı kı gorusmedıklerını soyledı ama bellı kı esım degılde cocuk gorusmedıgı aramadıgı ıcın gorusmedıler
dedım ya suanda hıssettıgım tek sey kendımı cok ezık hıssedıyorum. benım sozumu dınlemedı demıyorum ama orada herkes bılıyor bu mevzuları herkes.
ama belkıde kafa yapımı degıstırmem gerekAlys
bugun bı toplantıya katılacagım , baktımda aynaya nasıl çirkinim bugünbenim birine asıldığımı ima eden kişilere karşı da sinirli olmaktan ziyade sanırım alaycı olurdum, o kadar çok alay ederdim ki, kendinden utanırlardı.
genel beni sinirlendirmeye çalışan kişilere tavrım bu şekildedir aslında, karşıdaki insanı da genelde caydırır, caydırmasa da en azından bana zarar vermez.
Sizin konunuzda eşinizin tavrından çok sizin kendinizi bu kadar üzmeniz, gece boyu uykusuz kalmanız beni üzdü
çocuk aramadı cünkü kızı seviyor evlenecek niyeti buydu yani , benimki naptı peki kaç senedir beraberiz biz neredeyse kapıya koyacaktı beni yaparmıydı bilmiyorum.
sabah sabah bavuluda bazanın altına soktum ama aksam bıraktıgı yere koymayı dusunuyorum
aksam bırde dedımkı bu bavulumu ben toplucam sımdı butun hayatım boyunca dagılıp dagılıp toparlanmaktan bıktım dedım. anlayana ısyanım degıl ama yeter artık yani
Eşim bu sabah işe gitti ben bu konuyu yazmadan evvel
hıc konusmadan once bavulu karıstırdı cunku ıkı rafını ıcıne sokmustu bıle. uyandım ben ama sesımı cıkarmadım benı uyandırmadan gıttı, bakalım ne yapacak dıye sesımıde cıkarmadım.
normalde demıcem benı sevmese bıze deger vermese onunla evlenmez veya devam ettırmezdım ama dedım ya maco bırı. bende sarhos oldugu ıcın agzından bu kadar rahat cıktıgını dusunuyorum ve dahada kınlenıyorum
bı turlu kabul edemıyorum hem gıtmıs bana desekı ben zorla gıttım ya da gıttım ama ıcım rahat degıldı gene anlıcam hıc bırını soylemıyor. telefonumu fılan kapattım ben aksam 7.30 gıbı eve gelecek bu konuyu yenıden mı acmalıyım benmı acmalıyım saglam bı ozuru hakedıyorum sınırım tepemdeyım yanı.
buarada o cocuklardan hesap soran malesef kayınvalıdem oldu onlar mahalleden komsular ve cocugun ablasına bır daha bızımkıler hakkında konustuklarını duymucam demıstı . sınırım bozuluyor ben kadın halımde daha fazlasını yapardım nasıl yapamaz çözemiyorum. suanda takıldıgım nokta evlılık bıttı konusmasında cıddı mı? ve gerı donuyorum bana bunu nasıl yaptı.
hep aynı seylerı yazacak gıbıyım bugun
tabı tabı actı bı bavul ıkı rafını ındırdı asagı sonra bende tuttumkolundan sen napıyosun yaBavul mu topladi bi de gidio gibi anlamadim?
tabı tabı actı bı bavul ıkı rafını ındırdı asagı sonra bende tuttumkolundan sen napıyosun ya
hayır ben mutsuz olsak bılmezmıyım ben yahu?
Yani tahminim bunu benı bastırmak ıcın yaptıgı bunu tercıh etmem ama cıddı olup olmadıgınıda bılmıyorum
telefonum kapalı acmıyorum en azından ozur dılıyodurda bılmıyorsundur dıyorum kendı kendıme
ıste ben konuyu actıgımda o gıtmıstı 6'da evden cıkıyor :) tövbe tövbe bıde gıderse harbıden korkarımda yanıSana dedim o uyanmadan sen topla koy diye :) sen durduracaksin o da bi aciklama yapmak zorunda kalmayacak akli sıra.
ıste ben konuyu actıgımda o gıtmıstı 6'da evden cıkıyor :) tövbe tövbe bıde gıderse harbıden korkarımda yanı
hos nereye gıdecek kaynanam alırmı adamı gerısın gerıye yollarda
goze alamadım bu sebeble bunu yapmasını
Hem suçlu hem güçlüıste ben konuyu actıgımda o gıtmıstı 6'da evden cıkıyor :) tövbe tövbe bıde gıderse harbıden korkarımda yanı
hos nereye gıdecek kaynanam alırmı adamı gerısın gerıye yollarda
goze alamadım bu sebeble bunu yapmasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?