Hem suçlu hem güçlü
Bi de bavul mu topluyo bırak toplasın
Hala kendi vazgeçer ya da döner demiyorsun da kaynanam geri yollar diyorsun ( demek ki eşini biliyorsun )
İyi ki kaynanan yapıcı bir kadın
İlk olayda da kaynanan tepki vermişti oğlu verceceği yerde
Zaten valiz topluyosa evet arkasındadır yaptıklarınınAslında ne o geri döner ne de ben onu alırım geri.
biz anlaşmıyor olsak anlarım ve bılırımde bunu mutsuzlugumuzu bılmezmıyım
ama aksam gıtseydı mesela arabada yatardı en kötü ihtimalle kayınvalıdeme gıdemezdı
Kayınvalıdem sagolsun evet destek cıktı bana ve o davetıye geldıgını ogluna degılde bana soyledı attım buarada davetıyeyıde dedı. ben daha sonra esıme kendım soyledım.
Öyle işte buarada telefonumu actım ıs için bankaya gırmem gerek sıfrem muhabbetı ama ne arama ne mesaj yok.
demek ki yaptıklarının arkasında
Aslında ne o geri döner ne de ben onu alırım geri.
biz anlaşmıyor olsak anlarım ve bılırımde bunu mutsuzlugumuzu bılmezmıyım
ama aksam gıtseydı mesela arabada yatardı en kötü ihtimalle kayınvalıdeme gıdemezdı
Kayınvalıdem sagolsun evet destek cıktı bana ve o davetıye geldıgını ogluna degılde bana soyledı attım buarada davetıyeyıde dedı. ben daha sonra esıme kendım soyledım.
Öyle işte buarada telefonumu actım ıs için bankaya gırmem gerek sıfrem muhabbetı ama ne arama ne mesaj yok.
demek ki yaptıklarının arkasında
Aslında yorumuna yazacak bısey bulamadımcute
kızma bana ama ben halen bu kadar büyüyecek bir olay göremedim
ilk konunu zamanında okumuş ama sonra yazmamıştım
klasik yeni sevgili tripleri bunu mu büyüttün diye düşünmüştüm
ben hala eşinin neden adamla ilişkisini kestiğini anlamadım
zira burada bir çok kız var o kız gibi davranıp alkış alan gençler böyle diyorum ben
sen nasıl benim sevgilime yorum yaparsın!!!!!!!!!!! diye çemkiriyorlar
bir de sanal ortam ne kastettiği de anlaşılmıyor yüz yüze gülerek sen becerememişsin X poz vermeyi vs desen kız da alınmazdı ama sanalda o kendince yorum yapmış
bu olay büyümüş de büyümüş kv eşin vs herkes girmiş işin içine
eşin de yıllarca senin sözünden çıkmamış benim eşim bunda ne var der geçerdi kızla görüşmese bile adamla ilişkisini bu sebeple asla koparmazdı
neyse dün öğrendiğine göre de eşin zaten basit bir özür bile dilemedi deyip de küsmüş karşı tarafa bence de haklı
abi bizim kız senin hatuna abuk sabuk laf etmiş kıskanmış herhalde kusura bakmayın takmayın onu dese olay tatlıya bağlanacak
akşama gelinc ede grup içerisidne insanlarla gaza gelmiştir, küslük bitsin vs demişlerdir
sana doğru söylemiş vs vs
üzülmüşsün bunda da kendi pencerenden bakınca haklıısn ama bu kadar kendinizi yıpratmaya değmez gibi
yorumumda objektif olmaya çalıştım
sen duygusal birisisin, kırmak üzmek gibi bir niyetim yok bunu tekrar yazayım ama bu konuyu çok da büyütme
gül diye de bir şey anlatayım
telefon sapığı dadandı; eşime şu arayınca aç konuş bir şey de dedim
git savcılığa ver dedi; yanımda çalışan adama dedim, ver ben onla konuşurum dedi.
adam bir daha aramadı
eee eşim arkamda durmadı; açıp hemşerim senin benim karımla derdin en bile demedi
ama bu da onun tarzı saçma polemiklere girmek istemiyor
Evet aynen öyleymişYazı fazla uzun olmuş yine de okudum.
Diyebileceğim şu kocan senin gördüğün kadar maço değilmiş. Öyle olsa seni değil onları kapıya koyardı.
evet cok umursamadıO olay olduğu zaman da böyle umursamaz mıydı ?
gayet mutluyuz aslında gece gec saate kadar oturup dızı ızlıyoruz kahve ıcıyoruzbavul mu toplamış
bence o başka bir şeye bunalmış
okul vs derken adam kendini ikinci planda mı hissetti acaba
Aslında yorumuna yazacak bısey bulamadım
haklı olabılırsın
ama benımde bunu esımden duymam lazım evet kendı ıstegımle gıttım bız gorusmeye karar verdık dese ıkı gun yerdım kendımı bırakırdım yakasını . hıc bısey demedıgı gıbı onlar ıcın benden ayrılacagını soyledı bu benı zaten suanda ınan 1 sınırlıysem 10 sınırlı yaptı .
kıme dadansam cozemedım .
üzgünümde zaten .
verdiğin örneğe güldüm mesela eşim bu tarz konularda tahammül edemiyor ama sanırım bu arkadasını cok sevıyor caresızce bunu dusunuyorum ben yokkende onlar vardı
ayrıca bu cocuk bızım tanışmamıza vesile olan eşimi yüreklendiren biri
ay yesınler o Don Juan 'ısenden ayrılacağı vs sarhoş işte
baskın olmaya kalkmış
millet de bırbırlamıştır
bir karının sözüne bak bir yıldır görüşmüyoruz vs vs demiştir etkilenmiştir düz mantık erkek modeli
ama cidden öbür konunun ilk ve son sayfasını okudum yani sadece kız benim sevgilimde gözü var dedi diye ilkokuldan beri olan arkadaşını mı silsin istediniz
kavga edememişsin kızla hırsın içinde kalmış esasen
sen onu ilk gördüğün yerde bir çift laf etsen bu kadar büyümezdi
adamların görüşmesinden de sıkıntı olmazdı zaten o zaman; zira siz kozlarınızı paylaşmış olurdunuz
neyse unut o kızı; sen bekle bakalım senini Don Juan dan ses seda çıkacak mı
yanıonuda dusunuyorummaalesef biz olay olduktan sonra hiçbişey olmamıs gibi devam edemiyoruz
Mevzuya gram yorum yapmamda kıçı kırık bir it için boşanalım dediyse sen iyi duşun derim.Linkını verdıgım konunun bır ılk sayfasını bırde son sayfasını okusanız anlarsınız kızlar konuyu hanı sayfalarla bogusmuyorum. ben fıkır ıstemıyorum ne yapayım demıyorum bu olayı sız yasasanız ne yapardınız dıyoru?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?