Gercekten pasa gibi gercekten. Bazen bozuluyorum sinirleniyorum sonra cocugumuza rahatca baktik her aninda ikimiz yaninda olduk diyip kendimi rahatlatiyorum. Evet bi sirkete girse cumartesi dahil calisir ve bu kadar yanyana olamayiz. Ama cocugun iyi bir egitim almasi icin bunu yapmak zorunda. Aile isinden geliri zaten garanti. Ha belki ben cok bunalip yorulacagim cocuk is ev derken cunku temizlige kadar kendim yaparim baskasinin yapmasi icimi rahat ettirmez.
bu genel olarak bir cok insanda olan bir tavir, ama yanlissiniz.
Siz istiyorsunuz ki esiniz bu kadar pasa hayati yasamasin, ama adama hayat gulmus, adam ne yapsin.
Esi isi hayati yerinde, duzenli, bence gereksiz bir istekte bulunuyorsunuz.
Turkiyede bir cok insan is-ozel hayat dengesi kurma sansina sahip degil. O yuzden siz elinizdekinin kiymetini cok bilmiyorsunuz ve fazlasina niyetleniyorsunuz.
Adam 48 saat calismaya baslayinca saniyorsunuz ki sadece maddi olarak gelecek olan bir arti var. Halbuki getirecegi eksileri hic hesaba katmiyorsunuz. Bu adam yorulacak edecek, cocugu ile iliskisine yansiyacak. Belki ailesi ile iliskileri bu denli iyi olmayacak, kira odemezken su an belki baska bir eve cikip kira odemek zorunda kalacaksiniz.
Sonucta su anda evde calistigi icin olan bir cok faydadan yoksun olacaksiniz, belki ise gitmesi uzun surecek, 48 saat olacak sana 60 saat.
Ben esinizin yerinde olsam hic sizi dinlemem :)
onun disinda, eve yardimci almayisinizi ornek vermissiniz. Cok anlamadim ben o meseleyi, ama tam zamanli calisan bir insanin imkani da varsa bazi yardimlari almasi gerektigi fikrindeyimdir ben her zaman.