Bana bağımlı bir eş ama nasıl...

Boşanmak istesem dahi asla normal bir boşanma olamaz ona eminim. Psikoloğu düşünüyorum, içimi dökmem şart.

Sinyalleri varmış aslında. Sevgili iken gözler kör oluyor gormemissiniz. Şimdi en sağlıklı yoldan nasıl kurtulursunuz bulmak lazım. Çevrenizden destek alsanız daha kolay olur gibi.

Madem sen git diyo birlikte çift terapistine gitmeyi teklif edin bi şekilde ikna edin belki faydası olur sonra psikiyatri tedavisini de kabul eder. Her halukarda tedavi olması gerekiyo maalesef. Ailesi biliyo mu durumu onlar ne diyo?

Cok tehlikeli. Boyle bir adamin yaninda uyumak bile cok korkutucu. 2 adim sonrasi “ya benimsin ya kara topragin” gibi geldi. Lutfen kendinize dikkat edin. Onu tetikleyecek davranislardan uzak durun ve ilk firsatta uzaklara kacip kurtulun.

Hic böyle bir şey duymamıştım. Çok boğucu, ben de çok daralmaya, bunalmaya gelemem.
Cogu kadının böyle bir hayat istediğine eminim ama.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

Bence istenmez ya. Ne bileyim hastalıklı bir durum. Mesela benim eşim soğuk bir adamdır, isterdim biraz daha bana bağlı olduğunu belli etsin falan, küsmeyi sever o huyundan nefret ediyorum örneğin. Ama şöyle hareketler sergilese korkardım. Çünkü sevgiyi ve bağlılığı belli etmek ayrı, kadına hiç hareket alanı bırakmamak ayrı. Sevgili konu sahibi, aman kendinize dikkat edin. Ben olsam önce psikiyatriye ve terapiye bir daha zorlar, olmuyorsa ayrılırdım. Çünkü çok yıpratıcı, sizin de psikolojiniz bozulacak böyle giderse.

Hasta ruhlu adam Tedaviyi reddediyorsa yapacak çokta bir şey yok gibi, boşanmanız sizin için daha hayırlısı.
Ama çok dikkatli olun. Kendine zarar veren size de zarar verebilir. Baksanıza barışmak için kolunuzu sıktığında acıdığını söylediğiniz halde durmamış. Zarar verme potansiyeli yüksek. Boşanmaya karar verirseniz uzaklaştırma kararı alın, ailesine de söyleyin çocuklarına dikkat etsinler.
Çok korkunç ya :/

Çok üzüldüm . Neredeyse birebir aynı şeyleri yaşıyorum birkaç aydır. Asla ayrı kalamıyor, 24. Saat arayıp “bak aradım ben senden iyiyim ben senden çok seviyorum” şeklinde bir girişle kavga ede ede barışmaya çalışıyor ama aslaaa birkaç gün yalnız bırakmıyor.
Şuan çok ciddi şekilde duygusal şiddete uğruyorsunuz. Kendinizi güvenli bir alana alın (aile yanı, güvenilir arkadaş vs) ve ayrılma fikrini hayata geçirmeye çalışın. Fiziksel olarak “ayrı kalma” fikrini ona verin ve alıştırın. Farkında olunmuyor, basit tartışmalar gibi görünüyor olsa da bence dünyanın en sistematik tehlikeli şiddet yönetimi bunlar. Ayrıca sizi manipüle ettiğini asla unutmayıp kendi aklınızdan şüpheye düşmeyin. Umarım atlatabilirsiniz

Eşinizin psikolojik problemleri var , tedabi olmasi gerek. Bunlar size karşı kasten yaptigi bir hatasi veya kusuru degil. Ya destek olup asmasina yardim edeceksiniz. Ya da tedvajye yanasmiyorsa bosanacaksinjz. Tum bunlar bir yana. Ayni evin icinde küs olunmaz. Bi sorununuz oldugunda oturup konusmayi beceremeyecekseniz evlenmemeliydinjz. Küsüp bi kenara cekilmek igrenc bir sey. Kendinize bunu hak gormeniz de asiri sacma ve bencilce

Evet haklısınız, ama ağır kavgadan sonra oturup konuşalım da denmiyor ki..Ben de memnun değilim bu durumdan. Evet haklısınız evlenmemeliydim belki de.

aman allahım, eşim sevgiliyken böyleydi, hatta '' sırf bu nedenle '' ayrılmışlığım var, sizi çok ama çok iyi anlıyorum, bir süre sonra öyle bunaltıcı geliyor ki, dayanılmaz sıkıcı oluyor her şey..

bizde durum iş hayatımızın yoğunluğuyla başlayarak ( devamında bebek vs ) değişmeye başladı, allaha çok şükür şu an beni bunaltmadan seviyor :)

ama o zamanlar kaçıp uzaklaşmak istediğimi çok iyi hatırlarım...

Allah yardimciniz olsun amin . insaAllah hersey istediginiz gibi olur herseyin asirisi zarar iste bu sevgide olsa

bence kendinizi suçlamanız gereken zerre durum yok, bu durumu görüp evlenmek dışında.

tabi ki kavga edip bi süre küs kalmak / iletişimsiz olmak isteyeceğiz bundan normal durum mu var?

ya gitsin tedavi olsun, ya da siz kendinizi kurtarmaya bakın, hiç normal değil bunlar.

Serbest eczaciysanız yandınız. Bosansaniz bile her an izinizi bulur internette kolaylıkla. Boşanırsanız isminizi değiştirin eczanenizi de taşıyın baska yere. Acimasizca belki ama keske intihar etneye calistiginde engel olmasaydiniz. Gotu yemezdi gerci ama ulkeden bi manyak eksilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…