Bana bağımlı bir eş ama nasıl...

Evet adam hasta ama sizde yangına körükle yürümüyor koşuyorsunuz resmen. Biraz sakin olmayı sorunları büyütmeyi değil çözmeyi deneyin. Sizi o eve bağlamadı sonuçta gitmeyi isteseniz çoktan giderdiniz. Azıcık mantıklı davranın

Ay aman Allah korusun ya

Ayrılmak istediğimi ima ettiğimde dahi evi başıma yıkan bir adamdan kolay kolay medeni şekilde ayrılabileceğimi sanmıyorum. Ya bana ya kendine bir şey yapabilecek duruma gelebilecek potansiyelde. Sakin kalamıyorum çünkü karşımda hasta ve tedaviyi reddeden biri var. Terapistten randevu aldım. Profesyonel destek almak için.

Ayy resmen korkunççç korkunç ötesi

Dışarıda veya başkalarının yanında nasıl ? Kıslançlıkları var mı ? Kıyafetinize, makyajınıza karışır mı ?

Allah kurtarsın ne diyeyim boşanmaktan başka çareniz yok gibi. Bu yüzden her zaman söylerim saygı sevgiden önce gelir saygının olmadığı yerde sevgi, aşk bitiyor aynı sizinde belirttiğiniz gibi.

Çok sıkıntı bı tip. Allah yardımcınız olsun. Okurken bile o hengameyi hissettim. Bir de bu versiyonunun tam tersi vesiyonu olan narsistler var. Tam hastalıklı ruh. Sağlıklı birey değil. Anlaşılan kendine yetememe, değersizlik duygusu, yalnızlık korkusu hepsi var. Çocukken ağir bir travma geçirmiş olmali. Muhtemelen sevdiği kişi tarafindan kucukken terkedilmekle tehdit edildi. İleri boyutta hasta bence. Tedaviyi de kabul etmiyor o zaman tek çare bosanmak. Başkasının ne dediği umrunuzda olmasın. Hayat sizin hayatınız.

Okurken boğuldum ve resmen nefes alamadım ! Ömrünüzün sonuna kadar yaşayabileceğiniz değil, bosanabileceginiz bir insanla evlenin. Evlilikle ilgili çok önemli bir nokta.

Okurken fenalık geldi (
Durumunuza çok üzüldüm, uzaktan yakından özenilecek bir şey değil. Eşinizin ciddi bir rahatsızlığı var. Kesinlikle yardım almalı. Bu kadar kavganın sebebi de iletişim problemi gibi görünüyor. İnsan kendisini nasıl bağır çağır kavga gürültü anlatabilir ki, nasıl anlaşılabilir?
Bir an önce yardım alın lütfen. Çok geçmiş olsun.

Öyle bi durumda inşallah kendine yapar. Karşısındaki kadını öldürmek yerine kendilerini öldürsünler mümkünse.

Kendini oldurucek adam ben kendimi öldürüyorum diye haber vermez bunlar sadece karşı tarafı kontrol etmek, dediğini yaptırmaktan ibaret. Ayrıca çok istiyosa öldürsün yani, sebebi ben olmam, kendisinin ruh hastası olması olur ölüm nedeni

bir uzman bunu okusa kesin çocukluguna ve anneyle olan ilşkisine bağlardı durumu. genetik olacak hali yok bu manyaklıgın, travmaların sonucu bence. kimbilir ne olmuş ama önümüze bakmalıyız.
yatagımdaki düşmanı okudunuz mu filmi. de var size öyle bir senaryo lazım düzgünce normal inssanlar gibi konuşup bu adamdan kurtulmak zor. uzaklaştırma kararı çıksa ne olacak dinliyor mu bu pis erkekler

birikimiz varsa kaçın, olmadı bi süre yurtdşına yokolun gidin ama çok dikkatli olun

Haklısınız, ben de öyle düşünüyorum. Elbette ayrılmak için evlenmedim her insan gibi. İstediğim bir şey değil hep söyledim severek evlendim. Kafamda yoktu ama birçok yorumda bana boşan/ayrıl kurtul dendi. O derece kötü durumda gözüküyorum demek ki. Ben manipüle edilmişim, normalize etmişim kendimce maalesef. Hastalık olarak gördüğüm için bırakıp kaçmak yerine Uzman yardımı alacağım nasıl yönlendirirse artık.

Okurken boğuldum ve resmen nefes alamadım ! Ömrünüzün sonuna kadar yaşayabileceğiniz değil, bosanabileceginiz bir insanla evlenin. Evlilikle ilgili çok önemli bir nokta.
Evet çok önemli ama bunu baştan görmek genelde mümkün olmuyor, ayrılırken belli oluyor insanlar derler ya.. genel konuşuyorum.

Sizden biraz emin olsun belki bu tavırları değişir. Onu itmek aşağılamak, kavga etmek yerine sarıp sarmalayın biliyorum sizin için zor çok bunalmışsınız fakat sizi kaybetme korkusundan veya çocukluk travmalarından böyle davranıyor olabilir. Ayrıca eşinizi spor vb. Şeylere yönlendirin. Dışarıda vakit geçirsin sizde o sırada kafa dinlersiniz

Ülkemizde çok seviyordum , o yüzden öldürdüm diyen o kadar çok insan varken eşiniz beni ürküttü.
Asla normal değil, etrafınız nasıl normal görüyor anlamadım. Bize anlattığınız gibi anlatmadıgınız için sizi seven , düşkün biri gibi görüyorlar muhtemelen ama eşiniz hasta.

Takıntılı olan insandan oldum olası korkmusumdur.
Lütfen kendinize dikkat edin ve eşinizi boşanmayacaksanız mutlaka tedavi ettirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…