Bana bağımlı bir eş ama nasıl...

Madem okadar seviyordu sevgiliyken size nasıl ihanet etmiş keşke hiç affetmeseydnz abartılı davranışlarını sevgiliyken de görmüşsünz keşke evlilik işine hiç bulasmasaydnz. Ölecekse herkesin özgür iradesi der çekilirim seven insan aldatamaz inanmyorum buna. Sizinki farklı bir durum bence tedavi görmeli. Bir ömür çekilecek dert değil.

Eşinizinki sevgiden değil
Psikolojik bir rahatsızlığı var muhtemelen
Terapide ortaya çıkar
Mutlu değilsiniz madem ayrılın

Benim esimde küs kalmaya dayanamaz ama oyle kapı pencere yumruklayıp bana zarar vermez yani kendine de vermez ulan oda hemen sırnasır konusarak gonul almıyorda nerdeyse striptız yapacak. Bence siz bosanın ama bosansanız bu Allah etmeye gelir size veya ailenize de zarar verebilir.önce sunu deneyin sizde ona aynı bu sekilde davranın yapısın kıskanın herseyıne suphe edip kııçskanclık falan yapın yani onu bogun.belki zamanla kendisi soguyacak bosanmanız kolay olur.tabi terside olabilir bu sefer asırı ilgi ve alakanız hosuma gittigi için tamamen de yapısabilir. Siz hoşlanmadıgınızı belli mi ediyorsunuz ? Yani ne bileyim gonul alması küsmek istememesi size yapısması vs eger hosunuza gitmiyorsa sizi kaçan olarak gorebilir bu yuzdenkaybetmek korkuyor olabilir. Bu yuzden hırcınlasıyordur. Bir iki Side ona ılımlı karsılık verin baklım belki sizi artık kaçan olarak gormeyecegi için durulur. Tabi bunlar bosanma öncesi son tatktikler. Birden bu sekilde bırakırsanı cok DHA kotu seyler yapabilr

Okurken daraldım yemin eserim.
Erkek arkadaşım bile değil iki kere görüşüp dengesiz bu dediğim psikopatın biri hayatımı tam 4 sene boyunca mahfetti içine etti ki babası bir ilçenin komiseriydi. Ad soyaddan ev adresimi telefon numaramı bulmuş evimize polisler gönderdi tanımadım adamlar sokağımızda hakkımda atıp tuttu konu komşuya beni rezil etti. Gece bangır bangır müzik açıp kapımın önünde arabadan inip eve bakmalar ev telefonunu arayıp taciz küfür etmeler bana neler yaşattı. Tek başıma ekmek almaya bile gidemiyordum sabah akşam babam okula götürüp getiriyordu. Nişanlandiğim gece bile kapının önünde müzik çalıp evi gözetliyordu. Rezillik yemin ederim. Evlendim kurtuldum elhamdulillah.

He şuan eşim de aynı şekilde çok düşkün ama asla zarar verecek boyutta değil çok şükür ki tanışma evlilik derken 20 seneyi devirdik.

Size gelince bir an önce kurtulun o adamdan çünkü dışardan mükemmel eş gibi görünüp dünyayı size zindan eder bu tipler ağlar zırlar kesini parçalar yetmez ruhsal duygusal şiddet uygular o da yetmez fiziksel şiddete maruz kalırsınız.

Şuan çok yakın arkadaşım bu durumda kadın ne yapacağını şaşırdı. Boşandığı halde rahat bırakmıyor ev basıyor kapı tekmeliyor zorla içeri giriyor çocuklara kadına ruhsal fiziksel şiddet uyguluyor küfür hakaret vs. Uzaklaştırma aldı yine aynı. Hepimizi öldürüceğim cennette mutlu olacağız diyormuş.

Sizinde başınıza gelmeden kaçın kurtulun boşanın gitsin. Bağımlılık derecesi nedir bilmiyorum ama gerekirse şehir değiştirin resmî yerlere başvurun kimlik adres bilgileriniz vs. kimse ulaşamasın kimse nereye gittiğinizi bilmesin

Herkes adamla ilgili ne kadar kötü yorum yapmış olsa da ben kendisinin bağlılık duygusunu yoğun yaşadığı için karşısından da bunu beklediğini düşünüyorum. Bir kavga gürültüden ayrılınmaz. Insan sevdiğini kaybetmemek için çabalar. Hassas kişiler de böyle tepkiler verebiliyor. Bazen dozajı kaçmış ama bir arkadaş bir yorum yapmış ona katılıyorum bir de sarıp sarmalamayı kavga yerine birbirinize sahip çıkmayı deneyin. Sizi kırdığı ve kizdiridigi şeyler varsa o konuda uyarın. Bir destek fena olmazdı. Bunu ona o sorunlu olduğu için gibi değil kendini ve sizi yıpratmamasi için gerek olduğunu anlatın.

İkinizde de dev problemler var birbirinizi bulmaniz tam bomba etkisi olmuş. Adam küsmüyor diye saygisizligin dozunu arttirmaniz, kusuyorsunuz diye adamin kendini yerlere atmasi filan...
Yani ilişkide sorun var ama sorun sadece adamdan kaynaklanmiyor, ayni oranda problem sizde de var.

Cok zararli bir ilişki icindesiniz. Kurtulursunuz umarim duzelir gibi gelmedi.

yüzde yüz katılıyorum size. birini sevmiyorsanız sevmiyorsunuzdur kendinizi zorlamayın sevmek için. bir şeyleri çabalamaya düzeltmeye değer görmüyorsanız bu kulağa yorucu geliyorsa sevmiyorsunuzdur. seviyorsanız ve size yanlış gelen şeyler varsa ve bunlar hastalıklı, tehlikeli boyutlardaysa seven insan profesyonel yardıma her zaman açık olur karşısındakini kaybetmemek için. önemli olan bunu birlikte yapabilmek ve aşabilmek. yaşadıklarınız hiç kolay şeyler değil bir günde bu hale gelmediğinizde belli. fakat inanın tedavi çok daha kolay bir seçenek, sonraki yaşayacağınız kötü şeylerin önüne geçebilmek için. size tavsiyem sevmiyorsanız net olun dürüst olun bu konuda. kafasını karıştırmayın ve tutarsız davranmayın bu onu size karşı çok daha fazla öfkelendirecektir ve daha çok bağlanmasına yol açacaktır.

İnanın boşanmak istersem tüm çevrem beni linç eder, çünkü bana olan aşırı sevgisinden böyle yapıyor gibi görünüyor...
Cevre mi gelip o adamla yasiyor ayni evde🙄 ha ama bana tehlikeli bir tip geldi.. ya sana bisey yapar ya kendine, psikolojisi saglam degil asla

Bana adam birşeyler karıştırıyor gibi geldi
Ayrılmandan o yüzden korkuyor bence
Eski sevgilisiyle bile konuşmuş senleyken

X