Bana bağımlı bir eş ama nasıl...

İntihar ederken video atan adamin nesine guvendiniz de evlendiniz AllahsenYarin ceker vurur,sonra oturur aglar basinizda bu deli.Ayni evde nasil kaliyorsunuz bunla?

Böyle bağımlılarla ilgili bir gerçek hayattan seri vardı, kadınlar ayrılsa bile erkekler stalk etmeye devam ediyor ve en sonunda öldürüyor veya ciddi hasar bırakıyorlardı kadınlarda.

İnanın boşanmak istersem tüm çevrem beni linç eder, çünkü bana olan aşırı sevgisinden böyle yapıyor gibi görünüyor...
videoya çekeceksiniz yaptıklarını önce
dışarıdaki insanlar tabiki anlamaz anlayamaz
göstereceksiniz herkese ne olduğunu

ve kararlı olup boşanacaksınız

Siz eczacısınız benden iyi bilirsiniz. İlaçlarda hastayken iyi geliyor ama avuç avuç içmiyoruz. Her şeyin fazlası zarar sevginin de. Eşinizin ciddi bir tedaviye ihtiyacı var. Çevrenizi anlayamadım adam sizi seviyor diye mi barışmayınca canınızı yakıyor , olmaz olsun böyle sevgi.

Serbest değilim. Bir eczanede çalışanım.

Aaaaa bunu ben yazmış olabilir miyim? Acaba siz ben misiniz yada ben siz miyim Bende bana bağımlı bir eşe sahibim tek fark öfke kontrolü var ağzına her geleni sayamaz on katını yapacağımı bildiği için. Ben de çok bunalıyorum. Küs kalmak özlemek istiyorum ama nerdeeee. Tartışırız iki dakika sonra yapışır hiçbir şey olmamış gibi

bir çocuğunuz olsa ve bu saçma kavgalarınıza şahit olsa ne hisseder? yada bu adam nasıl bir baba olur?

bu sorulara cvp verip öyle bir karar verin bence
Yukarıda da yazdığım gibi çocuk düşünmüyoruz. Bu sebepten değildi ama düşünüyor olsaydım da kesinlikle şu an o işe kalkışmazdım asla.

Sevgiden değil elbette, hastalıktan..

Cok tehlikeli. Boyle bir adamin yaninda uyumak bile cok korkutucu. 2 adim sonrasi “ya benimsin ya kara topragin” gibi geldi. Lutfen kendinize dikkat edin. Onu tetikleyecek davranislardan uzak durun ve ilk firsatta uzaklara kacip kurtulun.
Beni de sinir hastası etti. Maalesef tetikliyorum onu iyice. Çekilmez bir hal aldı sonum hayrolsun.

Peki nasıl hissediyorsunuz ona karşı duygularınız ne şuanda? Soğuma, ayrılma duyguları var mı? Çok zor bu insanlar alan saygısı gelişmemiş, birey olamamış yetişkin çocuklar :/

İntihar ederken video atan adamin nesine guvendiniz de evlendiniz AllahsenYarin ceker vurur,sonra oturur aglar basinizda bu deli.Ayni evde nasil kaliyorsunuz bunla?
O an üzüntüden yaptığını düşündüm çünkü abartılı hareketleri yoktu 2 senelik sevgililik dönemimizde.

Peki nasıl hissediyorsunuz ona karşı duygularınız ne şuanda? Soğuma, ayrılma duyguları var mı? Çok zor bu insanlar alan saygısı gelişmemiş, birey olamamış yetişkin çocuklar :/
Valla arkadaşı bilemem ama bende aşırı bir soğuma var. Eskiden yüzünü görsem dertlerimi unuturdum, şimdi eve bu akşam geç gelsin diye dua ediyorum.

Asla onun kadar sevmiyorum o yüzden ilişkide rahat olan taraf benim. Bazen bu durum egomu bile yükseltebiliyor

İkinizde de dev problemler var birbirinizi bulmaniz tam bomba etkisi olmuş. Adam küsmüyor diye saygisizligin dozunu arttirmaniz, kusuyorsunuz diye adamin kendini yerlere atmasi filan...
Yani ilişkide sorun var ama sorun sadece adamdan kaynaklanmiyor, ayni oranda problem sizde de var.

Cok zararli bir ilişki icindesiniz. Kurtulursunuz umarim duzelir gibi gelmedi.

Ben sütten çıkmış ak kaşığım demiyorum. Size sürekli baskı yapan, öfke kontrol problemi olan ve istediği olmayınca çocuk gibi ağlayan, eşyaları yerlere atan bir adama karşı nasıl olmalıyım? Küsmek çocukça bir kelime başka bir tabir bulamadım. Gururunuz kırılınca maalesef dile vuruyor ağzınıza geleni sayıyorsunuz bazen ve konuşmak dahi istemiyorsunuz belli bir süre. Evet yanlış tabi ki. Hasta insan en son sizin hasta derecesine getiriyor. Sosyal çevremde gayet sevilen sayılan bir insanım. Problemli olduğumu kesinlikle düşünmüyorum ben. Kusurluyum her insan gibi o ayrı.

Size o kadar düşkün olduğu için sizi kırmamak için tedavi olmayı da kabul etmez mi?

Tedavi olmazsa bu şekilde devam edemeyeceğinizi söylersiniz

Bu arada annesiyle nasıl bir çocukluk yaşamış?

Size o kadar düşkün olduğu için sizi kırmamak için tedavi olmayı da kabul etmez mi?

Tedavi olmazsa bu şekilde devam edemeyeceğinizi söylersiniz

Bu arada annesiyle nasıl bir çocukluk yaşamış?
Tedaviyi konuşunca sen olmalısın, ben gayet normalim böyle normal bir adama hasta diyorsan anormal olan sensin diyor :) Normal bir çocukluk geçirmiş gibi, öyle çok travmatik hikayeler anlatmadı. Maddi açıdan sıkıntılı zamanları olmuş ama kendi içlerinde sıradan bir aile.

tehlikeli geldi karsidaki kisi, fevri davranmayin sakin. kendine de size de zarar verme ihtimali var. cok zor bir durum Allah yardimciniz olsun. bence es terapisi deneyin once..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…