- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.297
Evet aynen o durumdayım , ayrılık kelimesinin -ay hecesini duyduğunda evi başımıza yıkıyor.Çok tehlikeli bir adam ya.
Bir an önce kurtulursunuz umarım. Dikkatli olun derim evde baş başa iken ayrılık lafını açmaya korkarım böyle adama ben.
Aksine melek gibi görünen adamların içinden bambaşka karakterler çıkabiliyor çevrenizdeki makul insanlar sizi anlayacaklardır.Hayır yanlış anlaşılmış o sözlerim. Elbette kendimi her şeyin önünde tutacak kadar aklı başında bir kadınım. Anlatmak istediğim kimse ne yaşadığımın farkında bile değil. Kendisi o kadar güzel normal insan rolü yapıyor ki ayrılmak istediğimi duyanlar beni doyumsuzlukla suçlarlar eminim. Tepkileri taktığımdan değil, umarım açıklayabilmişimdir.
Ben zaten bana bağımlı olmasını asla memnun gibi yansıtmadım. Özellikle bana veya başka birine genel olarak hastalıklı bir durum ve hayatı zehir eden cinsten...Çocuk düşünmüyoruz. Öncesinde konuşmuştuk.Sizi ebeveyn gibi gördüğüne eminim,asaglik kompleksi de var.Siz değil,eski sevgilisiyle evlense ona da öyle olacaktı. Size bağımlı felan değil,hayatında kim olursa olsun böyle olacak. Adamin genel sorunu bu,intihar vb çok ciddi problem.. çocuk plânınız varsa yapmayın derim,genetikte olabiliyor.Tedaviye yanıt vermiyorsa,sonu felaket olmadan yol cizilmeli..
Aslında ondan ayrı yaşamak, hayatımdan çıkarmak kalben istediğim bir şey asla değil. Severek evlendim, ama şu an inanılmaz ağır geliyor. Aşırı kararsız, korkak bir haldeyim. Bir yandan onu ve her şeyi düzeltmek istiyorum, bir yandan da hayatımı ona adama fikri korkunç geliyor...offf çok korkutucu. boşanmaya kesin kes karar verirsen uzaklaştırma kararı da çıkart.
Ben de öyle düşünüyorum maalesef.Hic böyle bir şey duymamıştım. Çok boğucu, ben de çok daralmaya, bunalmaya gelemem.
Cogu kadının böyle bir hayat istediğine eminim ama.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
2 yılda sinirlenince bir kere yere bardak fırlatmıştı, bir de annesinin yanında bir tartışmamız olmuştu. Onun haricinde aşırı bana düşkündü ve ben de böyle olmasını iyi bir şey sanıyordum. Asla bensiz bir yere gitmezdi. Hatta bu nasıl erkek derdim. Her yere ( sadece erkekli ortam bile olsa) beni de götürürdü.Sevgili iken bu halini göstermedi mi? Evlendikten sonra mi çıktı
En çok beni üzen de bazen o konuşurken içimden keşke gitsem de ölsen diyorum. Bu hale nasıl geldim böyle severkenAcikcasi adam hasta hemde ciddi hasta kendini oldurmek istiyorsa birak oldursun zaten ilac icmesi falan hep blof. Olmek istese ilac icmez size haber vermezdi. Madem her gece nutuk atiyor sizde olmesinin umrunda olmadigini kendine ceki duzen vermezse birakip gideceginize dair nutuk atin onun olmadigi bir zamanda terk edin edeceksenizde.