• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verin nolur Kocam bir günde değişti

siz şuan boşanmazsınız ama böyle giderse bir gün elbette boşanırsınız bu nedenle sakin bir anda terapiye başlayın mücadele edin. yoksa bir gün kesin biter

Konuyu açarken kullandığınız başlık
"Kocam bir günde değişti "

Konuyu okuduğum zaman, bir günde değişen ney ki diye düşündüm. Adam zaten hep bir dengesizmis. Hep bir saçma sapan kavgalar şiddetler.. çok tuhaf bir evlilik...

Herhalde sabah seni seviyorum dedi akşam boşanalım dedi diye bir gün içinde değişti sandınız.

Ama bence bu degil..
Kocanizin bir günde değişmesi ;

Dün öyle saçma sapan kavga edip uyuyan bir adamın sabah psikolog a gidelim diye uyanması cidden bir gecede/günde muhteşem bir değişim.
Evet eşiniz bir gecede/günde değişmiş.

Hayırlı olsun yeni eşiniz.

"gerçekten birbirimize şiddet uyguluyorduk"

Dediğiniz noktada bittim ben okumadım, söylenecek söz yok nerenizle aşıksınız adama pardon. Oda sevmiyor artık belli. Çok yeni bir evlilik ama oturmamış ve çok çirkin şeyler dönmüş aranızda. Toparlanması çok zor birbirinize saygınız da yok.
Mecburiyetten bir bağlılık hissediyorsunuz sadece. Bitmiş bir evlilik olmuş artık. Kimse 1 günde değişmez birde belli ki geçimsiz birisiniz siz de.

Köydeymiş ya babası ne alaka yanlış anlamışım 🤣 Hep oraya gidince kavga oluyormuş, eski alışkanlık bence, karısı mahrum bıraktı diye sinir oluyor her gittiğinde.
Yalniz koyde gazino ne alaka? Jajhsjsjjs gazino sanilan sey buyuk ihtimalle genelev, hatirlarsiniz belki Demirel zamaninda genelevler sehir dislarina tasinmisti, onlardir gazino dedikleri.

Yalniz koyde gazino ne alaka? Jajhsjsjjs gazino sanilan sey buyuk ihtimalle genelev, hatirlarsiniz belki Demirel zamaninda genelevler sehir dislarina tasinmisti, onlardir gazino dedikleri.
Adı gazino olmuş işte sonradan demek ki, öyle olunca daha az tepki alıyor toplumdan. Adam aldatma olayını 17 yaşında bırakmamış bu çok açık.

Sabaha kadar çok düşündüm acı tatlı hepiniz bişey yazdınız iyi kötü ben kararımı verdim ben sabaha kadar uyumadım nolcak diye düşünürken sonra bi baktım sizlerle konuştuktan sonra kendimi düşünmezken kendimi düşünmeye başladım ben böyle olmasını istemezdim kimse evliliğinde şiddet olsun istemez ben istermiydim onun için mi evleniyoruz biz birbirimizi sevmeye kıyamazdık nolduysa şu son 5 6 ay da oldu bunlar. sabah çok kararlı kalktım eşim yanıma geldi şu şiddeti bi çözelim dedi birbirimize zarar veriyoruz başka biri vursa mahvederiz ama kendi kendimize zarar veriyoruz yapmayalım gel bi psikoloğa gidelim dedi ben de bunu son şansımız olarak görüyorum gidelim dedim. Eğer farklı uyansaydı yıkılmamaya karar vermiştim ailemin yanına gidecektim . Artık yeni bi sayfa açıcaz önümüz de eskiden saçımın teline kıyamayan eşim geri gelir belki ben de ona kıyamezken geri gelirim bilmiyorum.Ama sizin sayeniz de güçlendim tek suçlu ben değilim onu anladım. KilicBaligi KilicBaligi 6 ay sonra tekrar yazıcam düzelir düzelmez ama ben iyi olucam . teşekkür ederim iyi ki kadınlar var 💜
Ohhhh çok sevindim. Aferin eşine, en azından doğru bir adım atmayı başarmış. Bundan sonrasında da ikiniz de kavga yerine konuşarak çözüm bulmaya, birbirinizi incitmemeye çabalayın. Mutlu haberlerini bekliyoruz ❤️

Vallahi karşım da olsam sarılıcam ağlamaktan gözlerim şişti bi ağlıyorum bi sakinleşiyorum yok yok olamaz diyorum yarın sabah herşey geçmiş olsun ben düzeltmek için elimden geleni yapıcam
Benzer bir şeyi bende yaşıyorum. İsterseniz sabaha kadar ağlayın, hatta hastanelik olun pekte umrunda olacağını sanmıyorum. Aksine daha çok rahatsız olacak. Kendi ayakların üstünde dur, ne bu böyle ağlama fln diye sizden daha çok uzaklaşıp bir de siz suçlu olacaksınız. Aslında bir anda değişmiyorlar. Bunun alt yapısını çok önceden atıyorlar. Kafalarında bayağı planliyorlar. Son ana gelince sizin haberiniz oluyor. Sabah başka akşam başka konuşmasının sebebi de kararsızlığından. Hem mutlu değil bırakmak başka bir yaşama geçmek zor geliyor totoslarina ama durup evliliği sürdürmekte keyif vermiyor. İçiniz açıyor, hala daha umudunuz var, farkındayım. Gereksiz tüm bu yaşananlar diye düşünüyorsunuz. Mutlu anlar yasanabilecekken bunlara ne gerek vardı diye uzuluyorsunuz. Ama hayat işte. Bazen insan sinaniyor.. Eğer geri döndürmek istiyorsanız eşinizi komple serbest bırakın. Ayrılmak mı istiyor, tamam deyin. Ve komple kendinize yatırım yapın. Hayatınızla ilgili gelişmeleri son dakika öğrensin. Pasif bir eyleme geçin. Bu şekilde sizinde mutsuz olduğunuzu söyleyip kendinize değer verin. Size dönerse ancak bu yolla döner. Başka bir şekilde döneceğini de düşünmüyorum. Onca şeyden sonra, bu denli sizi yiprattiktan sonra eminim siz kendiniz zaten istemeyeceksiniz bir süre sonra. Burada biri yazmıştı " erkeklerin son kullanma tarihi var sanki bir süre sonra değişiyorlar taniyamiyoruz diye" çok haklı. Galiba var... Biz, bizim için gerçekten ne hayırlı bilemiyoruz. Her gece bir çok iyilik ve kötülüklere gebedir. Sizin geceniz şuan bir kötülük doğurmuş, ama bir sonraki soğuk belki de iyilik olacak. Bunun umuduyla yaşamanız, hayata tutunmaniz gerekiyor.

Tüm bu süreç çok yıpratıcı. Kim olursa olsun.. ama kadınlar, bizler bunun için var. Belki de bu site bunun için var. Eminim burdaki her üye, sizin yanınizda. İster özelden ister normalden yazdiginizda geri cevrilmezsiniz. Unutmayın yanlız değilsiniz. Ve dünyadaki tek erkek de eşiniz degil. Ayrıca yaşamak için bir erkeğe de ihtiyacınız yok. Ama bir erkeğin %90 bir kadına ihtiyacı oluyor. Genelde de bu tarz etten puften şeylerden boşandıktan 1-2 sene sonra pişman oluyorlar. Ya kibirlerinden geri dönmuyorlar yada kuyruğu kistirip geri dönüyorlar...

🤣🤣 allah allah ya
Çok ilginç ilişkiler var cidden. Bir arkadaşım vardı yine aklıma o geldi. Asla anlam veremiyordum ona da ama demek varmış böyle bize göre değişik ilişkiler.

Adamın ikinci eşiydi. Ve boşanmıştı ondan eminim çünkü asıl adam bizim ortak arkadaştı.
5 yıl içinde bu kızla tanıştı bi beş yılda beraber yaşadılar ve evlendiler. Hatta şimdi hamile bile 🤦🏽‍♀️

Kızı çok seviyor kaybetmek istemiyor gibi görünüyordu ki aksini bi ben düşünüyorum sanırım.
Adam işini kaybettiğinde eski eşiyle baya sıkıntı yaşadılar kadın biraz paragözdü. Sonra adam baya sokakta kalacak kadar düştü kadın bunu terketti çocuğuyla. Aileside adamın yüzüne bakmadı. Adamda başka şehre gitti orda bu kızla tanışmış kızda iyi bir şirkette iyi bir konumdaydı.
Elinde avucunda ne varsa evide dahil satmış adamın borçlarını ödemiş. Hacizlerini kaldırmış ve birde işini tekrar kurdurmuştu aslında iş aynı ama başka bağlantılarla.. geri geldi bu kadınla şehrine. ikisi de baya zorluk çekmişler bir dönem kızda işten çıkmıştı onu yalnız bırakmamak işinde destek olmak için. Baya aç kaldığımız sadece yoğurt ekmek yediğimiz zamanlar oldu dedi kadın bana. Adam o bir kaç yılda kendini baya topladı. Eski karısı dönmek istedi adamın annesi yapıştı. Para var diye… adam kabul etmedi tabi kızla evlendi. Ama bunlarda böyle birbirlerine bazen içip şiddet uyguluyorlarmış. Ve kadının libidosu aşırı yüksekti ve seks hayatları adamla tavanmış. Tensel uyum istek çekim hat safada zaten dışardan da belliydi ki adam da buna öyleydi.
Hem şiddetli seks 🤣🤣🤦🏽‍♀️ hem şiddet 🤦🏽‍♀️Kadın aşırı sivri dilli bişey yani lafınıdaa esirgemezdi adama tartışmalarda yerinde duramayacak şeyler söylüyormuş falan adamda buna girişiyormuş oda adama bazen bi görseniz 🤦🏽‍♀️ İkiside kaş göz patlamış yok böyle bişey. Kadın bi kere yine böyle ağzı burnu patlamış morluklar içinde geldi elim ayağım boşandı. Hemen polisi arayacaktım güldü tuttu beni ya saçmalama biz hep böyleyiz diye anlatmıştı
Halen anlam veremiyorum bu konuyu görünce aklıma o geldi

Ay ne zaman onlara gitsem bir eşya kırıktı mesela bi gün portmanto koca dolap komple kırılmış yerde param parçaydı bir gün koca tv 🤦🏽‍♀️🫢
Bu hikayedeki kadın siz mısınız? Kadının aşırı yüksek libidosuna kadar her şeyi biliyorsunuz da. 🙄

Ben de halen alışamadım ama onlar normalleştirmiş. Boşanması gerektiğini söylemiştim ilk dayak olayında ama işte böyleler
Her şeyleri süpermiş
Neyse hem libidolarini hem de sado mazo iliskilerini kendi bunyelerinde sogurmuşlar en azindan, baska insanlara zararlari olmaz.

Kız adamın babası pavyon sahibi ara sıra da babayı görmeye gidiyormuş kimse de değinmemiş bu konuya 😀 kavganın çıkış sebebi zaten çok haklı bir konu. Pavyoncu bunlar

Kız adamın babası pavyon sahibi ara sıra da babayı görmeye gidiyormuş kimse de değinmemiş bu konuya 😀 kavganın çıkış sebebi zaten çok haklı bir konu. Pavyoncu bunlar
Köydeymiş pavyon babasının değilmiş. 🤣

Ohhhh çok sevindim. Aferin eşine, en azından doğru bir adım atmayı başarmış. Bundan sonrasında da ikiniz de kavga yerine konuşarak çözüm bulmaya, birbirinizi incitmemeye çabalayın. Mutlu haberlerini bekliyoruz ❤️
İnşallah çok teşekkür ederim herşey düzelicek inşallah

Benzer bir şeyi bende yaşıyorum. İsterseniz sabaha kadar ağlayın, hatta hastanelik olun pekte umrunda olacağını sanmıyorum. Aksine daha çok rahatsız olacak. Kendi ayakların üstünde dur, ne bu böyle ağlama fln diye sizden daha çok uzaklaşıp bir de siz suçlu olacaksınız. Aslında bir anda değişmiyorlar. Bunun alt yapısını çok önceden atıyorlar. Kafalarında bayağı planliyorlar. Son ana gelince sizin haberiniz oluyor. Sabah başka akşam başka konuşmasının sebebi de kararsızlığından. Hem mutlu değil bırakmak başka bir yaşama geçmek zor geliyor totoslarina ama durup evliliği sürdürmekte keyif vermiyor. İçiniz açıyor, hala daha umudunuz var, farkındayım. Gereksiz tüm bu yaşananlar diye düşünüyorsunuz. Mutlu anlar yasanabilecekken bunlara ne gerek vardı diye uzuluyorsunuz. Ama hayat işte. Bazen insan sinaniyor.. Eğer geri döndürmek istiyorsanız eşinizi komple serbest bırakın. Ayrılmak mı istiyor, tamam deyin. Ve komple kendinize yatırım yapın. Hayatınızla ilgili gelişmeleri son dakika öğrensin. Pasif bir eyleme geçin. Bu şekilde sizinde mutsuz olduğunuzu söyleyip kendinize değer verin. Size dönerse ancak bu yolla döner. Başka bir şekilde döneceğini de düşünmüyorum. Onca şeyden sonra, bu denli sizi yiprattiktan sonra eminim siz kendiniz zaten istemeyeceksiniz bir süre sonra. Burada biri yazmıştı " erkeklerin son kullanma tarihi var sanki bir süre sonra değişiyorlar taniyamiyoruz diye" çok haklı. Galiba var... Biz, bizim için gerçekten ne hayırlı bilemiyoruz. Her gece bir çok iyilik ve kötülüklere gebedir. Sizin geceniz şuan bir kötülük doğurmuş, ama bir sonraki soğuk belki de iyilik olacak. Bunun umuduyla yaşamanız, hayata tutunmaniz gerekiyor.

Tüm bu süreç çok yıpratıcı. Kim olursa olsun.. ama kadınlar, bizler bunun için var. Belki de bu site bunun için var. Eminim burdaki her üye, sizin yanınizda. İster özelden ister normalden yazdiginizda geri cevrilmezsiniz. Unutmayın yanlız değilsiniz. Ve dünyadaki tek erkek de eşiniz degil. Ayrıca yaşamak için bir erkeğe de ihtiyacınız yok. Ama bir erkeğin %90 bir kadına ihtiyacı oluyor. Genelde de bu tarz etten puften şeylerden boşandıktan 1-2 sene sonra pişman oluyorlar. Ya kibirlerinden geri dönmuyorlar yada kuyruğu kistirip geri dönüyorlar...
O kadar güzel yazmışsınız ki bazı kişiler dalga geçmiş gülmüş önemli değil anlayan gerçekten anlıyor bizim ne mücadeleler verdiğimizi neler yaşayarak buralara geldiğimizi bilseler saygı duyarlar belki şiddet hafife alınmıcak bi durum ailelerimizde arkadaşlarımızda tv ler de hep görüyoruz tamam biz birbirimizin bi yerlerini morartmadık bişeyler fırlattık bu da şiddet ilk defa birbirimize tokat attık belki yaşadıklarımız dengesizleştirdi bebeğimizi kaybettik onun acısı ikimizi de yıprattı eşim evden çıkmayan bi adam arada bir gider içer gelir en son yaşanan içler acısıydı ama düzeltmeye çalışmakta bi emek karar verdik terapiste bugün randevu bile aldık evliliğimizi bitirmek istemiyoruz şans vericez gerisi ikimizd kalmış düzelip düzelmemek adım attık pes etmedik inşallah karşılığını mutlulukla alırız çok teşekkür ederim size

O kadar güzel yazmışsınız ki bazı kişiler dalga geçmiş gülmüş önemli değil anlayan gerçekten anlıyor bizim ne mücadeleler verdiğimizi neler yaşayarak buralara geldiğimizi bilseler saygı duyarlar belki şiddet hafife alınmıcak bi durum ailelerimizde arkadaşlarımızda tv ler de hep görüyoruz tamam biz birbirimizin bi yerlerini morartmadık bişeyler fırlattık bu da şiddet ilk defa birbirimize tokat attık belki yaşadıklarımız dengesizleştirdi bebeğimizi kaybettik onun acısı ikimizi de yıprattı eşim evden çıkmayan bi adam arada bir gider içer gelir en son yaşanan içler acısıydı ama düzeltmeye çalışmakta bi emek karar verdik terapiste bugün randevu bile aldık evliliğimizi bitirmek istemiyoruz şans vericez gerisi ikimizd kalmış düzelip düzelmemek adım attık pes etmedik inşallah karşılığını mutlulukla alırız çok teşekkür ederim size
Yani karar sizin. Bir yuva yıkmak çok kolay ama kurmak çok zor. Eğer ikinizinde buna inancınız varsa deneyin şansınızı. Şiddet olaylarında bir şeyler fırlatmak hadi neyse de tokat vs biraz daha ileri seviye işler. Bende bu tarz şeyler yoktu. Hoş bende kavga bağırma fln da yoktu. Tuhaftı benim bayağı. Ama hakkınızda hayırlısı olsun. Demekki daha enerjiniz bitmemiş, ikinizde çabalamak istiyorsanız sansizini deneyip sorunlarınızı bulun. Tüm hatalar insanlar içindir. Sorunsuz sıkıntısız hiç kimsenin hayatı yok. Sizinki de böyle bir sınav demekki ..

Yani karar sizin. Bir yuva yıkmak çok kolay ama kurmak çok zor. Eğer ikinizinde buna inancınız varsa deneyin şansınızı. Şiddet olaylarında bir şeyler fırlatmak hadi neyse de tokat vs biraz daha ileri seviye işler. Bende bu tarz şeyler yoktu. Hoş bende kavga bağırma fln da yoktu. Tuhaftı benim bayağı. Ama hakkınızda hayırlısı olsun. Demekki daha enerjiniz bitmemiş, ikinizde çabalamak istiyorsanız sansizini deneyip sorunlarınızı bulun. Tüm hatalar insanlar içindir. Sorunsuz sıkıntısız hiç kimsenin hayatı yok. Sizinki de böyle bir sınav demekki ..
Evet çok doğru söylüyorsunuz inanın böyle .İnşallah herşeyin hayırlısı olsun herkes için hepimiz için . çok teşekkür ederim

Back