allah allah ya
Çok ilginç ilişkiler var cidden. Bir arkadaşım vardı yine aklıma o geldi. Asla anlam veremiyordum ona da ama demek varmış böyle bize göre değişik ilişkiler.
Adamın ikinci eşiydi. Ve boşanmıştı ondan eminim çünkü asıl adam bizim ortak arkadaştı.
5 yıl içinde bu kızla tanıştı bi beş yılda beraber yaşadılar ve evlendiler. Hatta şimdi hamile bile
Kızı çok seviyor kaybetmek istemiyor gibi görünüyordu ki aksini bi ben düşünüyorum sanırım.
Adam işini kaybettiğinde eski eşiyle baya sıkıntı yaşadılar kadın biraz paragözdü. Sonra adam baya sokakta kalacak kadar düştü kadın bunu terketti çocuğuyla. Aileside adamın yüzüne bakmadı. Adamda başka şehre gitti orda bu kızla tanışmış kızda iyi bir şirkette iyi bir konumdaydı.
Elinde avucunda ne varsa evide dahil satmış adamın borçlarını ödemiş. Hacizlerini kaldırmış ve birde işini tekrar kurdurmuştu aslında iş aynı ama başka bağlantılarla.. geri geldi bu kadınla şehrine. ikisi de baya zorluk çekmişler bir dönem kızda işten çıkmıştı onu yalnız bırakmamak işinde destek olmak için. Baya aç kaldığımız sadece yoğurt ekmek yediğimiz zamanlar oldu dedi kadın bana. Adam o bir kaç yılda kendini baya topladı. Eski karısı dönmek istedi adamın annesi yapıştı. Para var diye… adam kabul etmedi tabi kızla evlendi. Ama bunlarda böyle birbirlerine bazen içip şiddet uyguluyorlarmış. Ve kadının libidosu aşırı yüksekti ve seks hayatları adamla tavanmış. Tensel uyum istek çekim hat safada zaten dışardan da belliydi ki adam da buna öyleydi.
Hem şiddetli seks
hem şiddet
Kadın aşırı sivri dilli bişey yani lafınıdaa esirgemezdi adama tartışmalarda yerinde duramayacak şeyler söylüyormuş falan adamda buna girişiyormuş oda adama bazen bi görseniz
İkiside kaş göz patlamış yok böyle bişey. Kadın bi kere yine böyle ağzı burnu patlamış morluklar içinde geldi elim ayağım boşandı. Hemen polisi arayacaktım güldü tuttu beni ya saçmalama biz hep böyleyiz diye anlatmıştı
Halen anlam veremiyorum bu konuyu görünce aklıma o geldi
Ay ne zaman onlara gitsem bir eşya kırıktı mesela bi gün portmanto koca dolap komple kırılmış yerde param parçaydı bir gün koca tv