serenityc annenle konuştun mu niye kızıyormuş size gelmesine? Bu kuruntularını bir şekilde boş yada dolu diye tanımlaman gerekiyor ve bu somut delillerle olabilecek bir şey. Hakkında hayırlısı olsun inşallah...
Annen bişeylerin farkında böyle bir şeyi dile getirmek herkes için zor çok zor... Ses kaydı filan yapmayacaksan kardeşinin sık sık gelmesini azalt annenden böyle bir destek de gelmişken. Kendini geri çekme olaylardan sessize vuran çok olur biraz dişini göster onlar çekinsin senden...Konuştum evet. Öyle bir şey demiş neden bana söylemediğini sorduğumda yanlış anlarsın diye demedim dedi. Ama çok sık gelip gidiyor, eve dönerken bir şey olacak diye korkuyorum ondan kızdım dedi. Ben de bana söyleseydin onu uyarırdım dedim. O da kızım senin orada kocan var, bu genç kız sürekli evli insanların evinde işi ne falan dedi. Hak verdim uzatmadım böyle yani...
Annem sanırım eşime söylememden çekindi, ondan bana bişey demedi. Hani eşim kız kardeşini benden neden uzak tutmaya çalışıyor, ben neyim de böyle düşünüyor? diyebilir diye düşündü sanırım. Yani bana öyle geldi yoksa bana söylemesi lazım ilk önce.
Konuştum evet. Öyle bir şey demiş neden bana söylemediğini sorduğumda yanlış anlarsın diye demedim dedi. Ama çok sık gelip gidiyor, eve dönerken bir şey olacak diye korkuyorum ondan kızdım dedi. Ben de bana söyleseydin onu uyarırdım dedim. O da kızım senin orada kocan var, bu genç kız sürekli evli insanların evinde işi ne falan dedi. Hak verdim uzatmadım böyle yani...
Annem sanırım eşime söylememden çekindi, ondan bana bişey demedi. Hani eşim kız kardeşini benden neden uzak tutmaya çalışıyor, ben neyim de böyle düşünüyor? diyebilir diye düşündü sanırım. Yani bana öyle geldi yoksa bana söylemesi lazım ilk önce.
Arada kaçırdığınız bir nokta var. Annemle evelsi gün konuştum bu konuyu hiç açmadı bile ben ona takıldım. kızdığını bana söylemesi gerekmez mi? Önce bana değil elbette ama söylemesi gerekirdi konuştuk hiç konusu dahi geçmedi. Biz el kızı mıyız? Kardeşin geç geliyor uyar diyebilir mesela? Gelin değil, kızıyım. Ben onu demek istedim.Merhaba.
İyi de annemizin söylemesi zaten daha mantikli. Bunun üzerine sizin, neden bana söylemedin ben uyarirdim demeniz mantıksız. Kadıncağız, sizi de kötü etmeden kendi söylemiş işte. Ne güzel yapmış. Sizin bunun üzerine, neden bana söylemedin ben uyarirdim demek yerine, ben de senin gibi düşünüyorum annecim. Sonuçta biz evli insanlarız, ev hali her zaman musait olmayabiliyor. Ben de kardeşime söylemekten çekiniyordum falan diyip, annemizin adımını güçlendirmemiz lazımdı. Neyse artık. Hak vermişsiniz neyseki!
haklisin kesinlikle ama bence esinde sorun esin ona ilgi göstermese kiz kardesinde öyle olmaz. Esin seni gözden cikarmis bes belli yani ne yazikki cok üzgünüm ama pislik ya esin. Böyle seymi olur. Sen esini uyar eger devam ederse at tekmeyi! Böyle rezillik böyle igrenclik olmaz. Sonra basina kötü isler acarlar böyle devam ederlerse. Kiz cahildir diyelim hadi 24 yasinda kocan akli basinda herif ama pislik malesef.Arada kaçırdığınız bir nokta var. Annemle evelsi gün konuştum bu konuyu hiç açmadı bile ben ona takıldım. kızdığını bana söylemesi gerekmez mi? Önce bana değil elbette ama söylemesi gerekirdi konuştuk hiç konusu dahi geçmedi. Biz el kızı mıyız? Kardeşin geç geliyor uyar diyebilir mesela? Gelin değil, kızıyım. Ben onu demek istedim.
Anneniz fark etmis de ondan size soylememisArada kaçırdığınız bir nokta var. Annemle evelsi gün konuştum bu konuyu hiç açmadı bile ben ona takıldım. kızdığını bana söylemesi gerekmez mi? Önce bana değil elbette ama söylemesi gerekirdi konuştuk hiç konusu dahi geçmedi. Biz el kızı mıyız? Kardeşin geç geliyor uyar diyebilir mesela? Gelin değil, kızıyım. Ben onu demek istedim.
Eşimin değişimi bariz ama kız kardeşimin küçük detaylarda saklı. Benden konu açılınca kendisine çeviriyor konuyu. İlgi hoşuna gidiyor ama bu fesat anlamda hoşuna gidiyor demiyorum. İçini Allah bilir ama konduramıyorum yani o anlamda. Ona yüzde yüz suçlu demiyorum ama eşim öyle, o suçlu kesinlikle. Beni tutan da fiile dökülen bir şey olmaması zaten. Olmasını bekliyor değilim ama şu durumda kimseye bir şey anlatamam.Kardeşinizde tam olarak nasıl değişimler var ayrıntılı yazar mısınız son 2 ayda özellikle hani daha önce olmayan değişimler. Eşinizin onun yanına gitmesi size haber vermeden vs aralarında belli ki daha farklı.muhabbetler var sizin kuruntunuz değil kesinlikle ben inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?