Baldiz baldan tatli ama bana zehir

Konu sahibi iyice kafan karıştı.
O kadar fikir verildi ama uygulamayacaksan bu konunun ne anlamı kaldı ki?
Burda ortada kötü kokular olduğunu söyleyenler "içi fesat" oldu nedense.
Kimse demiyor eş kur yapıyor ama kardeş buna niye ortam yaratıyor diye.
Kardeş kişisi nedense "dünyadan haberi olmayan masum bir kızcağız" eş ise "konu sahibinin ailesine yaranmak için samimiyeti tutturamayan abartan" olarak adlandırıldı. Ne komik ama. Ortada cıvık cıvık muhabbetler var ve bunu abartan bir eş ve bundan rahatsız olmayan bir kız kardeş var. Enişteleriyle arası iyi olanlar zaten bu şüphenizi kötü kalpli olmakla nitelendiriyorlar kendi açılarından düşünüp.
Ama malesef ki hayat öyle toz pembe değil ortada normal olmayan şeyler var. İnsanlar kan bağı olmayan kişilerle samimi olabilir elbette ama aradaki OLMASI GEREKEN MESAFEyi koruyarak.

önlem al bence , sen hissediyorsan vardır bişeyler, kardeşinde masum değil, yüz vermese eşinde öyle davranamaz. benim de 2 tane eniştem var muhabbetim telefonda hiç olmaz. ailecek bi araya geldiğimizde konuşuruz. benim kardeşimlerimde eşimle öyle..
baldız hiç bir zaman kız kardeş değildir. kardeşine de söyle rahatsız oluyorum de

Canım eşinde de hatalar var kardeşinde de var..eşin çok gereksiz samimiyet kurmuş yani senin kardeşin diye de bu kadar da olmaz ki..
Laubali laubali hareketler sözler filan bence kardeşin de olsa dikkat et..neler neler görüyoruz şu hayatta..
Kardeşine gelince o da bi mesafe koymamış onda da hata var yani adamla evli olan sensin evin kadını olan sensin niye kardeşin evin hanımı gibi davranıyor
Bence ikisiyle ayrı ayrı konuş düzeltsinler hareketlerini

serenityc annenle konuştun mu niye kızıyormuş size gelmesine? Bu kuruntularını bir şekilde boş yada dolu diye tanımlaman gerekiyor ve bu somut delillerle olabilecek bir şey. Hakkında hayırlısı olsun inşallah...

canım seni anlıyorum. şüphelerini de anlıyorum çünkü bu tür olaylar yaşanmıyor değil. Yani burada eniştesini baldızını çok seven, benzer şakalar yapan ve içinde art niyet olmayanlar olabilir olabilir ama benim eski erkek arkadaşımın 3 ablası vardı ve en büyük ablasının eşi, bir küçüğüne aşık olmuş. evet küçük yüz vermemiş ama boşamıştı karısını. Büyük ablanın durumdan halen haberi yok başka sebeple boşandılar sanıyor.

haberlerde de var eniştesiyle kaçan, eniştesi,nden hamile kalan...
yani bu da öyle demek istemiyorum ama konu sahibi rahatsız olduysa eşine ve kız kardeşine mesafeli olmak düşer.
bunu da malesef kız kardeş ile çözebilir.

Ben olsam kız kardeşim bana eşimden daha yakın olurdu.

Kız kardeşimi alır karşıma güzelce konuşurdum.

Ablacım derdim ne olur beni yanlış anlama, senden de en ufak bir şüphem yok ama eşimin bu sözleri tavırları hoşuma gitmiyor. Ne olur benim mutluluğum için o sana yüz verse bile sen topu bana at. biraz mesafe koy. O erkektir. nefsi pistir. Ama sen benim canımsın kanımsın. biz kardeşiz. beni anlayacağını düşünüyorum. her zaman git gel kal ama eniştene yüz verme.

ben olsam aynen bunu derdim. bu kadar yumuşak konuşup bana tavır alırsa da alsın. Bu koca sevicilik deği,ldir. Kız kardeş komşu yeğen akraba. Sınırlar mesafeler bellidir. O sınırlar geçilmez. Hele ki eş rahatsızsa hiç geçilmez.

Konuştum evet. Öyle bir şey demiş neden bana söylemediğini sorduğumda yanlış anlarsın diye demedim dedi. Ama çok sık gelip gidiyor, eve dönerken bir şey olacak diye korkuyorum ondan kızdım dedi. Ben de bana söyleseydin onu uyarırdım dedim. O da kızım senin orada kocan var, bu genç kız sürekli evli insanların evinde işi ne falan dedi. Hak verdim uzatmadım böyle yani...

Annem sanırım eşime söylememden çekindi, ondan bana bişey demedi. Hani eşim kız kardeşini benden neden uzak tutmaya çalışıyor, ben neyim de böyle düşünüyor? diyebilir diye düşündü sanırım. Yani bana öyle geldi yoksa bana söylemesi lazım ilk önce.

Annen bişeylerin farkında böyle bir şeyi dile getirmek herkes için zor çok zor... Ses kaydı filan yapmayacaksan kardeşinin sık sık gelmesini azalt annenden böyle bir destek de gelmişken. Kendini geri çekme olaylardan sessize vuran çok olur biraz dişini göster onlar çekinsin senden...

Evet bir de kız kardeşinize gelirken haber vermesini söyleyin. Bir gün geldiğinde habersiz ya biz bişeyler yapıyorduk imasında bulunun niye geldin gibi takılın ona yüz ifadesinden anlarsınız. İnsan nede olsa açık verir.

bir dönem ben ortaokula giderken teyzem bizde kalıyordu. Köpeğimiz vardı onu severken yere yatardı götünü babamın ağzına sokarak neredeyse cilve yapardı. İşten al beni enişte, işe götür enişte , şuna ihtiyacım var enişte... enişte enişte sı.ayım eniştene. Neyse bir gün annem cinnet getirdi biz küçüğüz şuanda yavaş yavaş net kafamda herşey. Bir dövdü o kadını evden kovdu. Kötü bir tranva inanın insan için. Babamın suçu yok mu , en büyük suç ondan. Neyse iş yerindeyim ve kendimi kötü hissetmek istemiyorum.
Dolayısıyla yok kardeşim konduramam yok abim yapmaz demeyin. İnsan oğluyuz....

Merhaba.

İyi de annemizin söylemesi zaten daha mantikli. Bunun üzerine sizin, neden bana söylemedin ben uyarirdim demeniz mantıksız. Kadıncağız, sizi de kötü etmeden kendi söylemiş işte. Ne güzel yapmış. Sizin bunun üzerine, neden bana söylemedin ben uyarirdim demek yerine, ben de senin gibi düşünüyorum annecim. Sonuçta biz evli insanlarız, ev hali her zaman musait olmayabiliyor. Ben de kardeşime söylemekten çekiniyordum falan diyip, annemizin adımını güçlendirmemiz lazımdı. Neyse artık. Hak vermişsiniz neyseki!

Kardeşinizde tam olarak nasıl değişimler var ayrıntılı yazar mısınız son 2 ayda özellikle hani daha önce olmayan değişimler. Eşinizin onun yanına gitmesi size haber vermeden vs aralarında belli ki daha farklı.muhabbetler var sizin kuruntunuz değil kesinlikle ben inanmıyorum

Bundan sonra kendinizi geri çekmeyin.kardesinizde gelmesin artık annenizle birlikte gelsin madem yakinsiniz kardeşin geleceği zaman haber versin annenizide çağırın hep birlikte oturun birlikte dönsünler eve zaten böyle olunca kardesinizde sık gelmek istemicektir. Esinizede ilginizi zorlada olsa arttirin bu aralar. Biraz kafasını sizinle meşgul etsin.acik açık konuşmayın belli etmeyin. İkisinden birinin aklında yoksada akıllarına sokmayin varsada akıllarında ispat edemediğiniz için sizin kötü olmayın. Şimdilik birbirlerinden uzak dursunlar olabildiğince bı bakın bakalım nasıl olacak.

60 kusur sayfa yi okudum yorumlara cidden pes dedim.

Benim de kardesim var.yurtdisinda yasiyorum benim tr ye gidemedigim bi donem olmustu.3.5 yasindaki oglumla esimle nerdeyse 2 hafta boyunca kizkardesim gezdi dolasti.ben neden hic art niyet sezmedim.hatta ben dedim kizkardesime gezin birlikte diye.abla ben hergun ne yapcam enistem kendisi gezsin dedigi halde olmaz yanliz birakma beraber takilin dedim.beraber gittigimiz donemlerde de esim hep kardesimden ister kahve .senin kahven guzel oluyo hadi sen yap icelim der.sabah kalkar kalkmaz kardesim eniste gel kahven hazir der.ben en ufak bi art niyet sezmedim ne esimden ne kizkardesimden.yok ki hissetmedim.kardesim bu nasil hissedeyim.ne kardesime ne esime boyle biseyi yakistirmam yakistiramam.

Bazi arkadaslar herkes kendi cevresine gore yorum yapio yazmis.yukarda yazdiklarimi sirf bu yuzden yazdim.yani cevremde kardesimle esim arasinda en ufak mide bulandirici bi durum olmadigi halde kimse yapmaz art niyetlisin vs diye de yuklenemem konu sahibine.konu sahibi arkadasim bi kadin bosu bosuna boyle bi hissiyata dusmez .kadinlar hisseder.bana da hislerinde yanilmiyosun gibi geliyo malesef. 1 yil bu az degil.annen de hissetmis bu yakinlasmayi ki dur demis.

kardesinle acik acik konus yanlis anlasilri falan diye anlat öyle suclamadan. Ne bicim bisey ya sok oldum okurken resmen kocan igrenc biri söyleyim! Eger mutlu degilsen bosan gitsin bu ne basina is acarlar böyle devam ederse

Arada kaçırdığınız bir nokta var. Annemle evelsi gün konuştum bu konuyu hiç açmadı bile ben ona takıldım. kızdığını bana söylemesi gerekmez mi? Önce bana değil elbette ama söylemesi gerekirdi konuştuk hiç konusu dahi geçmedi. Biz el kızı mıyız? Kardeşin geç geliyor uyar diyebilir mesela? Gelin değil, kızıyım. Ben onu demek istedim.

haklisin kesinlikle ama bence esinde sorun esin ona ilgi göstermese kiz kardesinde öyle olmaz. Esin seni gözden cikarmis bes belli yani ne yazikki cok üzgünüm ama pislik ya esin. Böyle seymi olur. Sen esini uyar eger devam ederse at tekmeyi! Böyle rezillik böyle igrenclik olmaz. Sonra basina kötü isler acarlar böyle devam ederlerse. Kiz cahildir diyelim hadi 24 yasinda kocan akli basinda herif ama pislik malesef.

Anneniz fark etmis de ondan size soylememis

Eşimin değişimi bariz ama kız kardeşimin küçük detaylarda saklı. Benden konu açılınca kendisine çeviriyor konuyu. İlgi hoşuna gidiyor ama bu fesat anlamda hoşuna gidiyor demiyorum. İçini Allah bilir ama konduramıyorum yani o anlamda. Ona yüzde yüz suçlu demiyorum ama eşim öyle, o suçlu kesinlikle. Beni tutan da fiile dökülen bir şey olmaması zaten. Olmasını bekliyor değilim ama şu durumda kimseye bir şey anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…