Her kardeş sizinki gibi değil işte. Kadın bir yıldır gözlemliyor ve birşeyler hissediyor ki yazıyor buraya.60 kusur sayfa yi okudum yorumlara cidden pes dedim.
Benim de kardesim var.yurtdisinda yasiyorum benim tr ye gidemedigim bi donem olmustu.3.5 yasindaki oglumla esimle nerdeyse 2 hafta boyunca kizkardesim gezdi dolasti.ben neden hic art niyet sezmedim.hatta ben dedim kizkardesime gezin birlikte diye.abla ben hergun ne yapcam enistem kendisi gezsin dedigi halde olmaz yanliz birakma beraber takilin dedim.beraber gittigimiz donemlerde de esim hep kardesimden ister kahve .senin kahven guzel oluyo hadi sen yap icelim der.sabah kalkar kalkmaz kardesim eniste gel kahven hazir der.ben en ufak bi art niyet sezmedim ne esimden ne kizkardesimden.yok ki hissetmedim.kardesim bu nasil hissedeyim.ne kardesime ne esime boyle biseyi yakistirmam yakistiramam.
Bazi arkadaslar herkes kendi cevresine gore yorum yapio yazmis.yukarda yazdiklarimi sirf bu yuzden yazdim.yani cevremde kardesimle esim arasinda en ufak mide bulandirici bi durum olmadigi halde kimse yapmaz art niyetlisin vs diye de yuklenemem konu sahibine.konu sahibi arkadasim bi kadin bosu bosuna boyle bi hissiyata dusmez .kadinlar hisseder.bana da hislerinde yanilmiyosun gibi geliyo malesef. 1 yil bu az degil.annen de hissetmis bu yakinlasmayi ki dur demis.
İnsanoğlu çiğ süt emmiş sonuçta. Adam cıvımış kardeşi de çanak tutmuş.