Baldiz baldan tatli ama bana zehir

60 kusur sayfa yi okudum yorumlara cidden pes dedim.

Benim de kardesim var.yurtdisinda yasiyorum benim tr ye gidemedigim bi donem olmustu.3.5 yasindaki oglumla esimle nerdeyse 2 hafta boyunca kizkardesim gezdi dolasti.ben neden hic art niyet sezmedim.hatta ben dedim kizkardesime gezin birlikte diye.abla ben hergun ne yapcam enistem kendisi gezsin dedigi halde olmaz yanliz birakma beraber takilin dedim.beraber gittigimiz donemlerde de esim hep kardesimden ister kahve .senin kahven guzel oluyo hadi sen yap icelim der.sabah kalkar kalkmaz kardesim eniste gel kahven hazir der.ben en ufak bi art niyet sezmedim ne esimden ne kizkardesimden.yok ki hissetmedim.kardesim bu nasil hissedeyim.ne kardesime ne esime boyle biseyi yakistirmam yakistiramam.

Bazi arkadaslar herkes kendi cevresine gore yorum yapio yazmis.yukarda yazdiklarimi sirf bu yuzden yazdim.yani cevremde kardesimle esim arasinda en ufak mide bulandirici bi durum olmadigi halde kimse yapmaz art niyetlisin vs diye de yuklenemem konu sahibine.konu sahibi arkadasim bi kadin bosu bosuna boyle bi hissiyata dusmez .kadinlar hisseder.bana da hislerinde yanilmiyosun gibi geliyo malesef. 1 yil bu az degil.annen de hissetmis bu yakinlasmayi ki dur demis.
Her kardeş sizinki gibi değil işte. Kadın bir yıldır gözlemliyor ve birşeyler hissediyor ki yazıyor buraya.
İnsanoğlu çiğ süt emmiş sonuçta. Adam cıvımış kardeşi de çanak tutmuş.

Eşimin değişimi bariz ama kız kardeşimin küçük detaylarda saklı. Benden konu açılınca kendisine çeviriyor konuyu. İlgi hoşuna gidiyor ama bu fesat anlamda hoşuna gidiyor demiyorum. İçini Allah bilir ama konduramıyorum yani o anlamda. Ona yüzde yüz suçlu demiyorum ama eşim öyle, o suçlu kesinlikle. Beni tutan da fiile dökülen bir şey olmaması zaten. Olmasını bekliyor değilim ama şu durumda kimseye bir şey anlatamam.
kimseye birsey anlatma zaten git esinle konus uyar civik tavirlarindan vazgec de yada bu böyle devam etmez de bu normal degil yaptigi sende normal bulmuyosundur umarim ki konus yani! Neyi bekliyorsun ki onu uyarmak icin illa biseymi olmasi lazim böyle beklersen olur merak etme

serenityc serenityc
Anneniz yanlışı görmüş ve size belli etmeden çözmek istemiş aslında tam da olması gerekeni yapmış. Anneniz sizin farkımda olduklarınızı siz dile getirmeden size destek çıkmış. Keşke annenize bana söyleseydin ben söylerdim ( bu zamana kadar söyleyememişsiniz)demek yerine ,ben de eşimle birlikte bişeyler yapmak istiyorum ama kardeşimin ne Zaman geleceği belli olmadığı için plan yapamıyorum, kardeşime gelme diyemedim sen uyardığın için teşekkür ederim. Eşimle birbirimize vakit ayıramıyoruz, başbaşa kalamıyoruz böyle düşündüğün için teşekkür ederim deseydin.
Bence şimdi anneni ara ve ona anne ben yanlış düşünmüş olabilirim aslında sen haklısın ama kardeşim kırılır diye sana öyle söyledim. Eşimle biraz başbaşa vakit geçirmek istiyorum birlikte sohbet etmek istiyorum ona süpriz yapmak istiyorum ama kardeşim pat diye gelince planım altüst oluyor. Böyle ince düşündüğün için çok teşekkür ederim demelisin . En azından annenden destek almalısın olayı çaktırmadan .ya hemen anneni arayıp böyle söyle ya da kardeşin bu akşam gelirse yarın arayıp söylersin. Akşam için plan yapmıştım ama kardeşim gelince bozuldu de.
Yani sonuçta eşin çalışıyor gündüz yok siz akşamları berabersiniz ve senin eşinle başbaşa akşam geçirmek Hakkın.

kimseye birsey anlatma zaten git esinle konus uyar civik tavirlarindan vazgec de yada bu böyle devam etmez de bu normal degil yaptigi sende normal bulmuyosundur umarim ki konus yani! Neyi bekliyorsun ki onu uyarmak icin illa biseymi olmasi lazim böyle beklersen olur merak etme
Başlarda samimiyetlerine ortak olduğum için normal geliyordu ama son 2-3 aydır falan bu durum sınırı aştı dediğim noktaya geldim. Yani işin özünde ben hemen bu yaftayı yapıştırmadım ki eşimi uyarayım? Bekledim, izledim ve ilk defa derdimi buraya açtım.

Her kardeş sizinki gibi değil işte. Kadın bir yıldır gözlemliyor ve birşeyler hissediyor ki yazıyor buraya.
İnsanoğlu çiğ süt emmiş sonuçta. Adam cıvımış kardeşi de çanak tutmuş.
Canim ben de onu anlatmaya calisiyorum iste.bi kadin durduk yere boyle bisey hissetmez.
Hani herkes kendi eniste ve kizkardeslerine gore yorum yapio denmisya benim ornek vermem bak benim ailemde boyle bi durum yok ama konu sahibini anlayabilyorum demek icindi.
Konu sahibi tabi ki hakli.ben art niyet falan goremedim.eniste kotu niyetli kizkardese henuz bi yorum yapamiycam ama belli ki onun da hosuna gidiyo bu durum

Başlarda samimiyetlerine ortak olduğum için normal geliyordu ama son 2-3 aydır falan bu durum sınırı aştı dediğim noktaya geldim. Yani işin özünde ben hemen bu yaftayı yapıştırmadım ki eşimi uyarayım? Bekledim, izledim ve ilk defa derdimi buraya açtım.
ozaman ikinci isinde esinle bu konu hakkinda konusmak olsun. Daha neyi bekliyorsun ki uyarmak icin ben onu anlamadim? Bariz adam göz dikmis kardesine ya. Sinir oldum valla. Sen nasil uyarmiyosun konusmuyosun bu konuyu anlamadim. Söyle adama dikkat etsin haraketlerine insanlar yanlis anlar falan diye kavga et demiyorum ya inceden inceden uyar

Arada kaçırdığınız bir nokta var. Annemle evelsi gün konuştum bu konuyu hiç açmadı bile ben ona takıldım. kızdığını bana söylemesi gerekmez mi? Önce bana değil elbette ama söylemesi gerekirdi konuştuk hiç konusu dahi geçmedi. Biz el kızı mıyız? Kardeşin geç geliyor uyar diyebilir mesela? Gelin değil, kızıyım. Ben onu demek istedim.

Onceki mesajimda ' m' ler 'n'ler birbirine karışmış. Telefondan yazıyorum. Harf yanlışlarım
olabilir. Şimdiden uyarayim.

Gerekmez. Size illa açıklama yapmak zorunda mı? Ya çok önemli bulmadı söylemedi ya da baktı ki siz bu duruma hiç ses çıkarmıyorsunuz, görünürde şüphe falanda duymuyorsunuz. Akliniza karpuz kabuğu düşürmek istemedi ve kendi sessizce halletmeye calisti. ya da sizin tepki vereceginizi, anne ne olacak gelsin kız diyeceginizi düşündüğü için, yani sizin uyarmayacaginizi bildiği için kendi uyardı ve size de konusu açılmadığı için söylemedi. Sorunca söylemiş. Siz böyle tepkili olursanız, el kızı miyim, bana niye söylemedi diye annenizi suclarsaniz, kadının karışacagi varsa da karışmaz aman ne hali varsa görsün der. Su sertliğinizi biraz da eşinize gösterseydiniz keşke. Ben el kızı miyim, beni kardeşim yanımizdayken nasıl dislarsin diyebilseydiniz!

Konuştum evet. Öyle bir şey demiş neden bana söylemediğini sorduğumda yanlış anlarsın diye demedim dedi. Ama çok sık gelip gidiyor, eve dönerken bir şey olacak diye korkuyorum ondan kızdım dedi. Ben de bana söyleseydin onu uyarırdım dedim. O da kızım senin orada kocan var, bu genç kız sürekli evli insanların evinde işi ne falan dedi. Hak verdim uzatmadım böyle yani...

Annem sanırım eşime söylememden çekindi, ondan bana bişey demedi. Hani eşim kız kardeşini benden neden uzak tutmaya çalışıyor, ben neyim de böyle düşünüyor? diyebilir diye düşündü sanırım. Yani bana öyle geldi yoksa bana söylemesi lazım ilk önce.
Benim anlamadigim kizkardesin niye esine annem istemiyor diye soyluyor nasil bi samimiyet bu anlamadim.Ben cok samimi de olsam kimseye annem rahatsiz oluyor gelemem diyemem baska bahane uydururum.

Onceki mesajimda ' m' ler 'n'ler birbirine karışmış. Telefondan yazıyorum. Harf yanlışlarım
olabilir. Şimdiden uyarayim.

Gerekmez. Size illa açıklama yapmak zorunda mı? Ya çok önemli bulmadı söylemedi ya da baktı ki siz bu duruma hiç ses çıkarmıyorsunuz, görünürde şüphe falanda duymuyorsunuz. Akliniza karpuz kabuğu düşürmek istemedi ve kendi sessizce halletmeye calisti. ya da sizin tepki vereceginizi, anne ne olacak gelsin kız diyeceginizi düşündüğü için, yani sizin uyarmayacaginizi bildiği için kendi uyardı ve size de konusu açılmadığı için söylemedi. Sorunca söylemiş. Siz böyle tepkili olursanız, el kızı miyim, bana niye söylemedi diye annenizi suclarsaniz, kadının karışacagi varsa da karışmaz aman ne hali varsa görsün der. Su sertliğinizi biraz da eşinize gösterseydiniz keşke. Ben el kızı miyim, beni kardeşim yanımizdayken nasıl dislarsin diyebilseydiniz!
Sizin aile ilişkilerinizle benimki bir değil. Annem benden tek bir şeyi dahi gizlememiş kadındır ve ondan bunu duymayı beklemem bana normal geliyor. Zorunda evet, bizim ilişkimize göre normalde söylerdi zaten yani tuhaf gelmiş ki oraya takılmışım. Herkes sizin görüşlerinizle bir değildir ki ama.

Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz ben anlamadım ki. Eşime yansıtamıyorum diyorum yansıtsam ben de rahatlayacağım. Bu sertliği anneme yapmadım zaten buraya normal yazdım. Sürekli kendimi ifade edemem kimseye kusura bakmayın.

Keşke baştan sınırı çizseymişsiniz, şimdi de ipin ucu kaçmış. Bence ciddi bi şekilde eşinizi uyarma zamanınız gelmiş de geçiyor

Benim anlamadigim kizkardesin niye esine annem istemiyor diye soyluyor nasil bi samimiyet bu anlamadim.Ben cok samimi de olsam kimseye annem rahatsiz oluyor gelemem diyemem baska bahane uydururum.
Evet ya düşünsenize velev ki anneniz böyle bir şey dedi. Gidip enişteye söylenir mi? Sonuçta bunu diyen kişi anne, en yakının. Hiç hoş değil gerçekten, ben kızın da hareketlerini rahatsız edici ve nahoş buldum.

Buraya cidden takılmadım çünkü samimiyet sınırları zaten aşılmış durumda her türlü ilişkilerinde. Bu detaya ondan takılmadım.

Bana neden cevap yazmiyorsun bruda bize soruyorsun ne yapmaliyim diye diyoruz git esinle konus! Inceden inceye konus yada neyi bekliyorsun hic anlamadim dogrusu! Illa birseylermi yapmalari gerekiyo ? Böyle burda yazmakla sorunlarini cözemezsin. Git kardesine de geliyosa artik annenle yoksa yok. Esinide uyar civik haraketleri yüzünden! Okadar basit hayret birsey ya böyle beklemeyle hicbisey elde edemezsin söyleyim hersey daha da IGRENCLESIR!

Bugun burada gaza gelip sorgulamaya calistim ama elimde net bir bilgi yine yok. İs yerine gitmesi canimi skti cunku cidden ilgisi var ve bunu ben yüz defa ima ettim esim degisti diyerek. Kardesimde ise o ayni emin duygusu yok, olsa zaten suan firtina koparmistim. Esimin ilgisi beni kiskanc birine donusturdu bu bi gercek. Ama durduk yere kardesini kiskanan ya da böyle seyler dusunen paranoyak bir es degilim bunu da anlasinlar lutfen artik.
Mesele kıskançlık değil de, bu konuda içinize şüphe düşürecek insanlarla hala iç içe olmanız. Kardeşinize askıntı olan bir adamı kıskanmanız değil, ondan iğrenmeniz gerekiyor. Enteresan...

Bana neden cevap yazmiyorsun bruda bize soruyorsun ne yapmaliyim diye diyoruz git esinle konus! Inceden inceye konus yada neyi bekliyorsun hic anlamadim dogrusu! Illa birseylermi yapmalari gerekiyo ? Böyle burda yazmakla sorunlarini cözemezsin. Git kardesine de geliyosa artik annenle yoksa yok. Esinide uyar civik haraketleri yüzünden! Okadar basit hayret birsey ya
Size ne oldu şimdi? İnternetim kopup duruyor bir cevabı zor yazıyorum oradan bana mı kızıyorsunuz bunun için? Size bir önceki mesajınızda uzunca yazdım ama internet koptu mesaj silindi tekrar giriş yapınca. Tek bir mesaja zor yetişiyorum kimseyi seçip cevap vermiyorum yoksa. Bir de buradan suçlanmayayım artık yani lütfen.

ve hiçbir şey basit değil o size göre öyle.

Buraya cidden takılmadım çünkü samimiyet sınırları zaten aşılmış durumda her türlü ilişkilerinde. Bu detaya ondan takılmadım.
Bilmiyorum ben cok takilirdim.Ablama bile demem yani rahatsiz olmasin diye enisteme diyecegim bi de.Sonucta eniste bozulabilir ben sapik miyim ya da niye benden mi rahatsiz oldular diye dusunur diye korkarim.Tabi bu durumdan ikisi de rahatsiz olmamis hatta esin sana rahatca anlatmis.

Sizin aile ilişkilerinizle benimki bir değil. Annem benden tek bir şeyi dahi gizlememiş kadındır ve ondan bunu duymayı beklemem bana normal geliyor. Zorunda evet, bizim ilişkimize göre normalde söylerdi zaten yani tuhaf gelmiş ki oraya takılmışım. Herkes sizin görüşlerinizle bir değildir ki ama.

Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz ben anlamadım ki. Eşime yansıtamıyorum diyorum yansıtsam ben de rahatlayacağım. Bu sertliği anneme yapmadım zaten buraya normal yazdım. Sürekli kendimi ifade edemem kimseye kusura bakmayın.

Madem yansitamiyorsunuz, kendi kendinizi yiyip bitirmeye devam edin o zaman. Sizi haklı buldum, sizin için endişelendim ama gerekeni yapacağınıza, bir daha ki laf sokmada, bir daha ki dislanmada, bir daha ki kiyaslanmada susmayacaginiza olan inancımı da yitirdim. Siz, eşimi uyarmayayim, iyice aklına sokmaya yım, elle tutulur kanıt bulmaliyim derken, adam diyecek ki, karım zaten pasif, arada imada bulunuyor ama tepki verince de zaten susuyor, ben canım nasıl istiyorsa öyle devam edeyim. Kusura bakmayın, kardeş sizin kardeşiniz. Eşinizin kan bağı yok ve anladığım kadarıyla baldizlarla ilgili ata sözlerini de bayağı seviyor.

Size ne oldu şimdi? İnternetim kopup duruyor bir cevabı zor yazıyorum oradan bana mı kızıyorsunuz bunun için? Size bir önceki mesajınızda uzunca yazdım ama internet koptu mesaj silindi tekrar giriş yapınca. Tek bir mesaja zor yetişiyorum kimseyi seçip cevap vermiyorum yoksa. Bir de buradan suçlanmayayım artık yani lütfen.
sende burda yazip vakit gecirecegine esini karsina al konus! Hadi kardesinle esin tuhaf civik da sende zevk alir gibi onlari takip ediyorsun hala. Hemen gidip sen kardesimden ne istiyorsun de demiyoz. Konus civik oldugunu de inceden uyar diyoz ama yooook illa takip edeceekkkk illa birseyler görmesi lazim. Tövbe tövbe ya. Ben cikiyorum bu sayfadan sinirlerimi ziplattin bence troll bile olabilirsin artik. Hadi sana iyi izlemeler insani sinir ediyorsun ya

Sonuc olarak sen simdi neler yaptin? Kizkardesine evine gelmemesini soyledin mi (herhangi bir bahane ureterek)? Esinle 'degistin' dedin mi? Veya ikisini yuzlestirdinmi aralarinda bisey var hislerinle?

Back