Baldiz baldan tatli ama bana zehir

Biraz önce yukarıda yazdım. Kıskançlık falan değil, alakası yok gerçekten.
Kusura bakmayın sonradan gördüm.
Dediğim gibi eşinizin ilgisi size karşı azalmış. Sizinle ilgilense belki bunlar gözünüzr batmayabilirdi ama eşinizin sizden uzaklaştıgınızı düşünüyorsunuz. Eşinizle konuşmayı denediniz mi?

Tam okumasınlar da bir sorsunlar sebep nedir?
Konu sahibini fesat gördüm, kötü niyetli, kıskanç veya ee ne var bunda demek yerine niye böyle düşündünüz desinler. Derdime dert eklemeye mi geldim buraya ben? Anlayış sıfır.
Öyle diyenlere konuyu tam okuyun derim gec. Valla bende bı kaç kere dayanamayıp senin yerine açıklama yaptım. şu konularda en sinir olduğum şey okumadan ilk mesaja göre cvp vermek yahu bı bak 60 sayfa olmuş arada kim bilir neler olmuştur deyip bak. Bakmicaksanda yazma bisey. Sen bide bunları düşünme.

Günaydın hanımlar.
Geçmiş mesajları okudum ve yine "konu sahibi fesat, bunlar normal şeyler, kötü niyetli" vs yakıştırmalar yapıp beni elinizden geldiğince düşüncelerim yüzünden kötü ilan edeniniz olmuş.

Normal bir olay yok diyorum. Sadece kahve olayını okuyup geçmişsiniz. Kocam kız kardeşimle gülüşüp eğlenip, o gidince bana arkasını dönüp televizyona dalıyor yazmışım. Bunu bile "normal" mi gördünüz yani? Ne diyeyim daha ben bilmiyorum. Kadının halinden kadın anlamasın, komşusu anlamasın, eşi anlamasın, kız kardeşi anlamasın, o anlamasın, bu anlamasın...

Nereye atayım kendimi köprüden aşağıya mı? Bu kadar olmaz. Bir kadın bu yakıştırmayı yapmadan önce 1 yıl beklemişse, bu öyle kuruntu olmaktan çıkmış demektir değil mi? Biraz el insaf ya sanki sütten çıkmış ak kaşığa çamur atmışım burada!

Pes diyorum yani bu kadar tepki buradan geldiyse, ben asla kanıt olmadan kimseye bir şey demiyim bunu anladım! Zaten öyle yapacaktım ama aman amann içimde tutmak en iyisi.

bence haklı olabilrsin. bu fesatlık değil. neler neler okuyoruz. herkes kendi eniştesi baldızı kaynı falan olarak değerlendirmiş ama herkes bir değil. eşi bunu hissetmiş olabilir. sizin ailenizde yok diye bu kişi de böyle olacak diye bir durum yok. herkesin nefsi de vicdanıda kendine..
ama sen çok emin olmadan sakın kimsye bişey belli etme. haklıyken haksız duruma düşersin. bak bu kadar yabancı bile inanmazken aile fertlerin neler düşünür. Allah yardım etsin. iyi tart biç. gözlemci ol. elbet bişey yakalarsın ya da ben yanlış düşünmüşüm dersin.. ama kendi kendine bir ömür kurmazsın. aklın net olur

Haklısın konu sahibi. İnsan durduk yere şüphelenmek kaldı mı senin annen bile şüphelenmek.delil topla

Tam okumasınlar da bir sorsunlar sebep nedir?
Konu sahibini fesat gördüm, kötü niyetli, kıskanç veya ee ne var bunda demek yerine niye böyle düşündünüz desinler. Derdime dert eklemeye mi geldim buraya ben? Anlayış sıfır.

Bence açıklama yaptığınız 1-2 uzun mesajı konuya güncelleme olarak ekleyin. En azından sadece o kısım diye düşünülmez.

Eşin eve arkadaşı gelen çocuklar gıbı simariyor belliki kardesin gelince. Ama bu simariklik zamanla karşı cinsin ilgisini cekmeye doğru gider. Eşinin kardeşini kardeş olarak gördüğünü sanmıyorum bende hangimiz abimizle erkek kardesimizle bu derece güzel anlaşıp eglenebiliriz. Evet belki gerçekten birşey yok ama bu olmayacak anlamına gelmez buna bir şekilde engel olman gerek. Kocani kaybetmemek için değil kardeşin için.
Eşinin bekâr bayan arkadaşı var mı varsa onlarla beraber olduğunuzda nasıl?vıcık hareketleri var mı

Eşin eve arkadaşı gelen çocuklar gıbı simariyor belliki kardesin gelince. Ama bu simariklik zamanla karşı cinsin ilgisini cekmeye doğru gider. Eşinin kardeşini kardeş olarak gördüğünü sanmıyorum bende hangimiz abimizle erkek kardesimizle bu derece güzel anlaşıp eglenebiliriz. Evet belki gerçekten birşey yok ama bu olmayacak anlamına gelmez buna bir şekilde engel olman gerek. Kocani kaybetmemek için değil kardeşin için.
Eşinin bekâr bayan arkadaşı var mı varsa onlarla beraber olduğunuzda nasıl?vıcık hareketleri var mı
Kardeş olarak gördüğü zaman 1 yıl öncesiydi, şuan kesinlikle kardeşlik durumu yok ortada. Eşim kız kardeşim hariç herkese ağırbaşlı bir adam.

Bakin hanimlar. Son kez yazacagim bu konuya.

GERCEKTEN erkekleri tanimiyosunuz. Meyillerini bilmiyorsunuz. Iliskilerinde ne kadar sinirsiz oldugunu BILMIYORSUNUZ ya da BILMEK ISTEMIYORSUNUZ. Sizin attiginiz imza sizin icin gecerli, onlar icin hava hos.

Pamuk presense modunda cok saf pembe gozluklerle algiliyorsunuz. Ya da HIC algilamiyorsunuz. Ya da algilamamak ISINIZE GELIYOR.

Zannediyorsunuz ki o cok uyumlu mukemmel aile iliskileri gorundugu gibi. Hic de oyle degil. Erkeklerin "gorunmeyen" cinsel hayati hakkinda zerre fikriniz yok.

Zannediyorsunuz ki sizin cevreniz kendine hakim olabilen, tutarli, ahlakli insanlarla dolu. Oyle gormeyi yegliyorsunuz cunku bu duzeni bir imza ile koruyabileceginize kendinizi o kadar inandirmissiniz. Ya da ahlak/etik kurallarinin icgudulerin, hormonlarin ustune cikabildigini zannediyorsunuz.

Kendinizi garantiye aldiginizi , etrafinizda "oyle insanlar" olmadigini, "ancak birkac sanssiz insanin basina boyle seyler gelebilir, benim basima gelmez" diye telkin edip (ben buna "piskinlik" diyorum bence kendini kandirmadan ote birsey ) gozlerinizi hayatin gerceklerine kapatiyorsunuz. Neymis bilmemneyin aklin akarpuz kabugu getirmemeliymisiz... adamlarin motoru boyle ayarli, ne karpuz kabugu?

Bence iste en buyuk problem de bundan kaynaklaniyor. Basiniza gelmediyse, gelenleri dusunun biraz. Onlar da yuva kurmak hayata hayat katmak mutlu olmak istediler ama baslarina en kotusu geldi. Bir tane olmasi bile yeterlidir hayat gorusunuze ayar cekme gerektigini anlamalisiniz.

O yuzden bu kadar saf olmayin bence. Okuyun, ogrenin, zor duruma dusene yardim edin. Insanlign binbir turlu hali var. Gozlerinizden cikarin pembe gozlukleri. Hayat cok kisa, bazi kadinlar cok sanssiz ise, bari siz olan biteni gormemezlikten gelmeyin, hic olmazsa, "olabilir, bazi insanlarin dogasinda var" demeyi ogrenin.

Bizim senle hem fikir olmadığımız sisterhood teoremindi. Yani bütün kız kardeşler ötekini kıskanır, önüne geçmek ister, ilişki yaşadığı adamı bile ayartır gibisinden söylediklerine itiraz ettik. Genelleme yaptın ki burada binlerce kız kardeş var. İllaki ablasından nefret eden ve mutluluğunu istemeyen kız kardeşte hatta kardeşinin sevgilisinı/kocasını ayartan da var ama bunlar yüzde 1 hadi yüzde 2 hastalıklı beyinler olsun.

Şu yukarıda yazdıkların emin ol hepimizin başına gelebilecek şeyler. Ama eşinin kız kardeşine yavşamak ayrı bir sapıklık ve adilik gerektirir ki bunu her adam yapmaz. Yoksa eve her gelene, kardeşine, kuzenine, yeğenine kocam yavşar mı diye antenleri dikip de hayat geçmez. Paranoyak olup da hep tetikte mi duralım yani? Zaten beni paranoyak edecek adamla aynı evde yaşayıp, aynı yatağı bile paylaşmam. Misal eşimi bir kadınla aynı evde bırakıp gittiğimde eşimin o kadınla bir şey yaşayıp yaşamayacağına emin olamıyorsam o adamla evli durmam. Eşime sonuna kadar güvenirim çünkü güvenmezsem evliliğin anlamı olmaz. Ha bir gün eşime güvenmeyi bırakırsam ve şüphe duyarsam o zaman da ayrılırız, varsın istediğiyle ilişki yaşasın...

Günaydın hanımlar.
Geçmiş mesajları okudum ve yine "konu sahibi fesat, bunlar normal şeyler, kötü niyetli" vs yakıştırmalar yapıp beni elinizden geldiğince düşüncelerim yüzünden kötü ilan edeniniz olmuş.

Normal bir olay yok diyorum. Sadece kahve olayını okuyup geçmişsiniz. Kocam kız kardeşimle gülüşüp eğlenip, o gidince bana arkasını dönüp televizyona dalıyor yazmışım. Bunu bile "normal" mi gördünüz yani? Ne diyeyim daha ben bilmiyorum. Kadının halinden kadın anlamasın, komşusu anlamasın, eşi anlamasın, kız kardeşi anlamasın, o anlamasın, bu anlamasın...

Nereye atayım kendimi köprüden aşağıya mı? Bu kadar olmaz. Bir kadın bu yakıştırmayı yapmadan önce 1 yıl beklemişse, bu öyle kuruntu olmaktan çıkmış demektir değil mi? Biraz el insaf ya sanki sütten çıkmış ak kaşığa çamur atmışım burada!

Pes diyorum yani bu kadar tepki buradan geldiyse, ben asla kanıt olmadan kimseye bir şey demiyim bunu anladım! Zaten öyle yapacaktım ama aman amann içimde tutmak en iyisi.
Şu ana kadar yazmadım ama konuyu takipteyim.
Her şeyden önce bir kadın sezer. Kadı ki siz uzun bir süre gözlemlemişsiniz,
ölçüp biçmişsiniz. Ben yanıldığınızı düşünmüyorum maalesef. Resmen flört ediyorlar diye düşünüyorum.
Belki birbirlerine doğrudan söylememişlerdir ama hal ve hareketleri ile beli etmişlerdir. Bu çok bıçak sırtı bir durum, tabii ki eşiniz ilk muhatabınız ama söz konusu kız kardeşiniz olunca işin rengi değişiyor.
Bir kadın davetkar bir hareketi sezer ve ona göre hareket etmelidir.
Gördüğü ilgi hoşuna gidiyor olmalı ki geri çekmiyor kendisini.
Allah size kolaylık versin.

Ben etik bulmuyorum kimsenin beni helede kardeşimin denemesi çok üzerdi (olurda masum ise) size kalmış
Bence bekleyin gözlemleyin birşey varsa çıkar
Konunun 35 sayfasını okudum. Aynı düşünüyorum bende. Ne eşimi ne de kardeşimi bu tarz bir denemeye tabi tutmak istemezdim. Zira bence ortada lafını sözünü ağırlığını bilmeyen bir koca ile, lakırdıya çanak tutan henüz olgunlaşmamış bir kızkardeş var... Her 2 taraf içinde art niyet görmüyorum. Konu sahibi kuruntu yaptı muhtemelen... Varsa bile bu şekilde bir deneme gerçekten hoş değil.
Evde canı sıkılmış aksiyon arayan arkadaşlar dene, ses kaydı al, kapının kenarından bak. Banyoda bekle, mutfaktan çıkma tarzında baskı boyutunda konu sahibini galeyana getirmiş ama sadece bir kuruntu ise yazık olur....
Ayrıca bir kaç münferit olayla özdeşleştirip kardeşini itele, evine sokma, mesafe koy, kardeşin yuvanı yıkmak için elini oğuşturuyor, dünya bir toz bulutuyken de kız kardeşler birbirinin eşine hallenirdi tarzı yorumlar gerçekten irrite edici...
Kocana daha çok ilgi göster, kız kardeşini ikaz et diyenler; bir kardeşinizi toprağa koyunda göreyim sizi... Kaldı ki elin oğlu için kardeş harcamak şöyle dursun...

Şu ana kadar yazmadım ama konuyu takipteyim.
Her şeyden önce bir kadın sezer. Kadı ki siz uzun bir süre gözlemlemişsiniz,
ölçüp biçmişsiniz. Ben yanıldığınızı düşünmüyorum maalesef. Resmen flört ediyorlar diye düşünüyorum.
Belki birbirlerine doğrudan söylememişlerdir ama hal ve hareketleri ile beli etmişlerdir. Bu çok bıçak sırtı bir durum, tabii ki eşiniz ilk muhatabınız ama söz konusu kız kardeşiniz olunca işin rengi değişiyor.
Bir kadın davetkar bir hareketi sezer ve ona göre hareket etmelidir.
Gördüğü ilgi hoşuna gidiyor olmalı ki geri çekmiyor kendisini.
Allah size kolaylık versin.
Sağolun en azından çoğunluk kuruntularımın boşa olmadığını biliyor, görüyor. 1 yıl boşuna beklemedim. Son 2 aydır kocam da değişti kardeşim de ama kardeşimdeki ufacık detaylarla gözüme çarpıyor. Onu yüzde yüz suçlu ilan etmedim ama onu gözden çıkarmışım gibi beni topa tuttular. Bir koca uğruna ailemden olmayı göze alsam bu konuyu ortaya sürer kenara çekilirdim değil mi? Kocaymış, sanki matah bişey.

Konunun 35 sayfasını okudum. Aynı düşünüyorum bende. Ne eşimi ne de kardeşimi bu tarz bir denemeye tabi tutmak istemezdim. Zira bence ortada lafını sözünü ağırlığını bilmeyen bir koca ile, lakırdıya çanak tutan henüz olgunlaşmamış bir kızkardeş var... Her 2 taraf içinde art niyet görmüyorum. Konu sahibi kuruntu yaptı muhtemelen... Varsa bile bu şekilde bir deneme gerçekten hoş değil.
Evde canı sıkılmış aksiyon arayan arkadaşlar dene, ses kaydı al, kapının kenarından bak. Banyoda bekle, mutfaktan çıkma tarzında baskı boyutunda konu sahibini galeyana getirmiş ama sadece bir kuruntu ise yazık olur....
Ayrıca bir kaç münferit olayla özdeşleştirip kardeşini itele, evine sokma, mesafe koy, kardeşin yuvanı yıkmak için elini oğuşturuyor, dünya bir toz bulutuyken de kız kardeşler birbirinin eşine hallenirdi tarzı yorumlar gerçekten irrite edici...
Bir kardeşinizi toprağa koyunda göreyim sizi... Elin oğlu için kardeşimi harcamak şöyle dursun...
Kardeşimi hiçbir zaman yüzde yüz suçlu, kötü kadın seviyesinde olan o gibi görmedim. Olay eşimde bitiyor diye ısrarla yazmama rağmen bana hala fesatsın diyorlar. Değişimi görebiliyorum 1 yıldır onları gözlemleyen benim. Bunu belirtmeme rağmen hala fesat ben oluyorum ona yanıyorum.

Denemeyeceğim zaten kimseyi o fikir bir an olabilir gibi gelip sonra çirkinleşti gözümde.

Selamlar hanimlar. Artik kafayi siyirma noktasindayim. Surekli basa dönüp durdugumuz bir konu var esimle. O da kız kardesimle ilgili. Esim 32 yasinda, kiz kardesim 24 yasinda.

Aralarinda cok iyi uyum var, arkadas gibiler veya kardes gibiler-di. Ama son zamanlarda artik bu yakinlik fazlalasti. Esimin agzindan "baldiz baldan tatlidir" lafi dusmuyor. Cok ciddiyim dalga gecmiyorum. Surekli bu cümleyi kuruyor. Mesela kız kardesim bir espri yapsın hemen bu laf, ya da bize gelirken elinde bir seyler olsun yine bu laf.

Esim kahveyi sever sık sık da yaparim ama kiz kardesim bizdeyken ona yaptiriyor, o da yapiyor. Ben kopuksuz yapiyormusum da bilmem ne bahane uretiyor o varken.Saka gibi ama resmen daha 3 gun önce bunun mevzusu oldu yine.

Kiz kardesim is cikisi bize geldi, ugradi diyelim ama yemek yemeden de gitmiyor. Neyse geldi yine. Yemekleri yedik, esim kahve istedi kız kardesim yapti hemen.
Hani sorariz ya nasil icersin diye esime bilmesine ragmen sordu, o da diyor ki "sen tuz koysan da seker gelir baldiz" deyip guldu gevrek gevrek. Hala sinirim tepemde. Bu nasil laftir? Artik iyi niyetli oldugunu da sanmiyorum. Hatta kiz kardesimin de ii niyetli oldugunu sanmiyorum. Bana bi akil verin lutfen isin icinden cikamiyorum bunaldim. Onlar kahveyi höpütdetip icerken ben sinirden aglama noktasina geldim.

Güncelleme 1: Eşim, kız kardeşim gelince gülüp eğleniyorken, benle kalınca televizyona dalıyor. İlgisi neredeyse sıfır bana karşı. Çok değişti. Yani sadece kahve olayı yok ve ben 1 yıldır ikisinin yakınlığını gözlemliyorum zaten ve kesinlikle normal olmayan şeyler var.

Güncelleme 2: Eşimle konuşmamız var sayfa 43.de oradaki konuşmada öğrendiğim öğle molasında kız kardeşimin çalıştığı markete gidip eve uğramaması. Ve kız kardeşime annemin kızdığını (bize gelince eve geç dönüyor diye) dahi böylelikle öğreniyorum.

Güncelleme 3: Eşim kız kardeşine hiç benzemiyorsun, ondan öğreneceğin çok şey var minvalinde bir şeyler söyledi.

Yani ne ben fesatım ne bu olaylar normal. 1 yıldır uzaktan uzağa izliyorum ikisini, beni 3. insan konumuna düşürdüler son 2 aydır falan. Yokmuşum gibi davranıyorlar. Sanki görseniz ikisi evli, ben hiç yokum.

Cok zor bir durum. Bi tar
Selamlar hanimlar. Artik kafayi siyirma noktasindayim. Surekli basa dönüp durdugumuz bir konu var esimle. O da kız kardesimle ilgili. Esim 32 yasinda, kiz kardesim 24 yasinda.

Aralarinda cok iyi uyum var, arkadas gibiler veya kardes gibiler-di. Ama son zamanlarda artik bu yakinlik fazlalasti. Esimin agzindan "baldiz baldan tatlidir" lafi dusmuyor. Cok ciddiyim dalga gecmiyorum. Surekli bu cümleyi kuruyor. Mesela kız kardesim bir espri yapsın hemen bu laf, ya da bize gelirken elinde bir seyler olsun yine bu laf.

Esim kahveyi sever sık sık da yaparim ama kiz kardesim bizdeyken ona yaptiriyor, o da yapiyor. Ben kopuksuz yapiyormusum da bilmem ne bahane uretiyor o varken.Saka gibi ama resmen daha 3 gun önce bunun mevzusu oldu yine.

Kiz kardesim is cikisi bize geldi, ugradi diyelim ama yemek yemeden de gitmiyor. Neyse geldi yine. Yemekleri yedik, esim kahve istedi kız kardesim yapti hemen.
Hani sorariz ya nasil icersin diye esime bilmesine ragmen sordu, o da diyor ki "sen tuz koysan da seker gelir baldiz" deyip guldu gevrek gevrek. Hala sinirim tepemde. Bu nasil laftir? Artik iyi niyetli oldugunu da sanmiyorum. Hatta kiz kardesimin de ii niyetli oldugunu sanmiyorum. Bana bi akil verin lutfen isin icinden cikamiyorum bunaldim. Onlar kahveyi höpütdetip icerken ben sinirden aglama noktasina geldim.

Güncelleme 1: Eşim, kız kardeşim gelince gülüp eğleniyorken, benle kalınca televizyona dalıyor. İlgisi neredeyse sıfır bana karşı. Çok değişti. Yani sadece kahve olayı yok ve ben 1 yıldır ikisinin yakınlığını gözlemliyorum zaten ve kesinlikle normal olmayan şeyler var.

Güncelleme 2: Eşimle konuşmamız var sayfa 43.de oradaki konuşmada öğrendiğim öğle molasında kız kardeşimin çalıştığı markete gidip eve uğramaması. Ve kız kardeşime annemin kızdığını (bize gelince eve geç dönüyor diye) dahi böylelikle öğreniyorum.

Güncelleme 3: Eşim kız kardeşine hiç benzemiyorsun, ondan öğreneceğin çok şey var minvalinde bir şeyler söyledi.

Yani ne ben fesatım ne bu olaylar normal. 1 yıldır uzaktan uzağa izliyorum ikisini, beni 3. insan konumuna düşürdüler son 2 aydır falan. Yokmuşum gibi davranıyorlar. Sanki görseniz ikisi evli, ben hiç yokum.

Yorumlarin hepsini okuyamadim ama burda bir cok kez böyle konular açıldı.
1 sene yine iyi dayanmissiniz. Bence annenizle bu konuyu konuşup kiz kardeşinizin size gelmesini engellemek. Kiz kardesinizi simdiye kadar uyarmis olmaniz gerekiyordu. Ben olsam direk soylerdim yüzüne davranislarini abartmiyormusun diye. Bence bu kadar üzülüp disardan izlemek yerine olaylara bir el atmaniz hepiniz acinizdan iyi olacak. Siz sustukca sonu daha kötü yerlere gidecek gibi

Baldiz baldan tatlıdır sözü mahalle agizyla söylenen ve altında cok hos olmayan şeyler var bunu nasil baldizina söyler baldiz buna nasil güler geçer...
Benim esim söylese böyle bir kelimeyi ben uyaririm bu hos değil diye esimi

serenityc serenityc canim bosver dinleme kimseyi..gercekten kadinin kadindan daha buyuk bi dusmani olmadigini kanitliyor bu tipler.. yahu siz mi cok safsiniz, biz mi fazla iskilliyiz ben anlamadim. Olaylari okumadan yorum atmayin.

serenityc serenityc canim bosver dinleme kimseyi..gercekten kadinin kadindan daha buyuk bi dusmani olmadigini kanitliyor bu tipler.. yahu siz mi cok safsiniz, biz mi fazla iskilliyiz ben anlamadim. Olaylari okumadan yorum atmayin.
Saflık mı asıl fesatlık onların mı bilemedim ki? Ben 1 yıl gözümle görüyorum değişimi, bir kadın iki satır okuyamadığı için fesat oluyorum. Gerçekten bu kadar gurursuz değilim. Ne fesatım ne niyetim kötü. 1 yıldır gören benim, yaşayan benim.

Tüm sayfaları okudum dünden beri. Bu yok artık siz fesatsınız, ne var bunda yazanların ciddi anlamda pollyanna olduğunu düşünüyorum.

Herkes kendi çevresini düşünüyor, hemen en kolayını seçiyor bazıları inkar ediyor yani. Ama böyle olaylar oluyor mu oluyor kardeşim. Başını deve kuşu gibi kuma gömmenin anlamı yok.

Ben kardeşini evden uzak tut diyenlere de katılmıyorum. Ne yani birlikte zaman geçirip aralarında bir şey başlayacaksa bunu engellemek insanın gururuna sığar mı? Öyle bir durumda alır ceketini çıkarsın. Boşanırsın, kardeşini de ömür boyunca silersin.

Bence şu an anlamaya çalışın kimseye bir şey söylemeden. Ses kaydı yapabilirsiniz ama anlamadan şu radede kimseye açılmayın.

Saflık mı asıl fesatlık onların mı bilemedim ki? Ben 1 yıl gözümle görüyorum değişimi, bir kadın iki satır okuyamadığı için fesat oluyorum. Gerçekten bu kadar gurursuz değilim. Ne fesatım ne niyetim kötü. 1 yıldır gören benim, yaşayan benim.
Ses kaydını koyup markete vs gitmediniz mi ?

Tüm sayfaları okudum dünden beri. Bu yok artık siz fesatsınız, ne var bunda yazanların ciddi anlamda pollyanna olduğunu düşünüyorum.

Herkes kendi çevresini düşünüyor, hemen en kolayını seçiyor bazıları inkar ediyor yani. Ama böyle olaylar oluyor mu oluyor kardeşim. Başını deve kuşu gibi kuma gömmenin anlamı yok.

Ben kardeşini evden uzak tut diyenlere de katılmıyorum. Ne yani birlikte zaman geçirip aralarında bir şey başlayacaksa bunu engellemek insanın gururuna sığar mı? Öyle bir durumda alır ceketini çıkarsın. Boşanırsın, kardeşini de ömür boyunca silersin.

Bence şu an anlamaya çalışın kimseye bir şey söylemeden. Ses kaydı yapabilirsiniz ama anlamadan şu radede kimseye açılmayın.
Asla kimseye bir şey demem. İyi ki buraya yazmışım. Pollyannalık da değil tam olarak bana kalırsa. Nereden saldırsak modundalar. Birkaç kişi olayları net aktarmış ona rağmen, "normal" diyen gördüm.

Back