Baldiz baldan tatli ama bana zehir

yani burda art niyet olduğu çok belli ama. benim eşimde kardeşlerime abidir. arar sorar ihtiyaçlarına koşar. oturup sabahlara kadar muhabbet ederler ben uyurum mesela. ama durup durup baldız baldan tatlıdır, sen tuz atsan kahve bal gibi olur deyip gevrek gevrek gülmeler falan çok itici değil mi??

neden ki
bende onlara gidince börek kek v,s yaparım ablana öğret beceremiyo der k,v k,p guleriz hepberaber,

Ben okurken konu sahibinin fesatlık yaptığını hissettim

Benim bile iki kız arkadaşım var şaşıyordum onlar geldi aklıma iki kız kardeşle aradaki bağ a bakmak lazim

Onlar o iki kız kardeşlerden 1 tarafı hep kıskanctı mesela

Herkes sizin gibi değilki, hiç olmuyor mu böyle olaylar, Nazan öncel di sanırım, ablasının kocası ile evlenmişti, herkes sizin gibi iyi niyetli değil, kaldı ki konu sahibinin diğer yorumlarını okuduktan sonra bende eşinin çok abarttığını ve müdahale etmezse su anda bişey yoksa bile , ilerde olabileceğini düşünüyorum , kız kardeşi ne diye hergün hergün onlarda, o da samimiyeti abartmış

yok değil elbette var böle olaylarda ben ole hissedemedim nedense,
Kizin işyerine gitmesi abes sadece

Kız kardeşim bende hergun de kalabilir ne alaka ailem o benim ya
kimseye guvenemiycekmiyuz

Kız kardesim ve eşi yemeklerimi çok beğenir. Bunu hep dile getirirler ama eniştemin tavrı kardeşimi rahatsız etmez hiç. Bir defa kek yaptığımda seninki güzel olmuş kardeşini mı çörek gibi oluyor demişti (şekersiz yaptığı için ) kardeşim hafif trip attı yaa falan diye ben de okur musun onunki sağlıklı dedim güldük geçtik.

Konu sahibi asıl rahatsız eden kahveyi kimin güzel yaptığı vs değil. Tavırlar göze batıyor

neden ki
bende onlara gidince börek kek v,s yaparım ablana öğret beceremiyo der k,v k,p guleriz hepberaber,

Ben okurken konu sahibinin fesatlık yaptığını hissettim

Benim bile iki kız arkadaşım var şaşıyordum onlar geldi aklıma iki kız kardeşle aradaki bağ a bakmak lazim

Onlar o iki kız kardeşlerden 1 tarafı hep kıskanctı mesela

ya bakın sizin ki normal duruyor hala. enişteniz durup durup baldız bal tatlıdır sen zehir gibi börek yap tatlıdır o ben yerim falan gibi konuşmalar yapıyor mu??
yoksa elbette diyebilir atıyorum x abicim senin yaptığın daha güzel oluyor öğret şu ablana ya da kardeşine diyebilir yani bunlar normal. kadını rahatsız eden birşeyler illa ki olmuştur. yoksa kardeşi ve eşini birlikte düşünmek çok zor ve iticidir zaten.

Kardeşinle konuş belki kocanın yaptıgı iğrenç kurları fark etmiyo yanlışa cikmiyor herzaman enişte olmassa kim olursa olsun kadın erkek arasında bi sınır vardır bu kalkmamalı

Enistem elinden zehir olsa icerim baldiz diye saka yapsa kimse kotu dusunmez ancak kiyaslamaya gitse pek hos olmayabilir.
Zaten sorun burda başlıyor. Başlarda hep birlikte guluyorlarmis bu söze ama artık sürekli sürekli söyleyip gülüşmeler olunca hal ve tavırlardan değişince böyle düşünmeye başlamış.

yok değil elbette var böle olaylarda ben ole hissedemedim nedense,
Kizin işyerine gitmesi abes sadece

Kız kardeşim bende hergun de kalabilir ne alaka ailem o benim ya
kimseye guvenemiycekmiyuz
herkes bir değil tabi ki, sizin kardeşiniz iyidir ama konu sahibi rahatsız olmuş sonuçta, kardeşinin de biraz dikkatli olup ablasının rahatsız olacağını düşünmesi iyi olurdu, direk itham etmiyorum zaten biz ne desek boş zaten, zaman gösterecek neyin ne olduğunu.
Bilemiyorum KK bizi de paranoyak yaptı, neler okuyor duyuyoruz, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Arkadaşlar kaç. Yıllık enişte bunca zaman böyle birşey yok anladığım kadarıyla son zamanlarda oluyorsa kadın hisseder bakışı konuşmasını nedemek tuzlu yapsan bana şekerli gelir şu zamanda kocana güvenme

herkes bir değil tabi ki, sizin kardeşiniz iyidir ama konu sahibi rahatsız olmuş sonuçta, kardeşinin de biraz dikkatli olup ablasının rahatsız olacağını düşünmesi iyi olurdu, direk itham etmiyorum zaten biz ne desek boş zaten, zaman gösterecek neyin ne olduğunu.
Bilemiyorum KK bizi de paranoyak yaptı, neler okuyor duyuyoruz, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Bdv ye girmeye başladıktan sonra bı tuhaf oldum bende hakikaten paranoyak yaptı konular bizi. İçimdeki kötü ortaya çıktı sanki:))

yani olay klasik türk filmine dönmüş artık,üzülmeni istemem ama sıkı tedbirler alıp kızkardeşinle bu konuyu ciddi ciddi konuşmazsan ikisini uygunsuz bir sekılde yakalaman yakındır.

Annene söyle uygun bir dille uyarsın kardeşini. Eşin de kardeşin de gevşek tipler belli ki sen de eşini uyar gerekirse tehdit et çatır çatır boşarım seni lafının uçkurunu kaçırma de. Bana böyle hissettirecek kadar yılışık olma de yaşının adamı ol de balı kaymağı zehir ederim sana de...
çok fenasın kız :KK53::KK53:

Benim büyük damadım baldızlarını kız kardeşlerinin yerine koyar ve şaklaşıp eğlenirler birlikte monopoly tabu oynarlar ama asla rahatsız edici cümleleri olmaz hep bir denge vardır.. hatta bir keresinde iş yerinde bi konu sırası eee oğlum baldız baldan tatlıdır cümlesini kuran bir arkadaşının "o iğrenç cümleyi sen bana ve kardeşlerime nasıl söylemeye cüret edersin diye yakasına yapışmış ve eşine anlatmış ..başka yönlerden üzüldüğüm huyları varsa da sırf bu yönden ondan Allah razı olsun Allah diğer kusurlarını da düzeltsin inşallah
Yani bu konular mide bulandırıcı.bir yol bulup.mesafe koyun kızkardeşinizle eşinizin arasına

Günaydın hanımlar.
Geçmiş mesajları okudum ve yine "konu sahibi fesat, bunlar normal şeyler, kötü niyetli" vs yakıştırmalar yapıp beni elinizden geldiğince düşüncelerim yüzünden kötü ilan edeniniz olmuş.

Normal bir olay yok diyorum. Sadece kahve olayını okuyup geçmişsiniz. Kocam kız kardeşimle gülüşüp eğlenip, o gidince bana arkasını dönüp televizyona dalıyor yazmışım. Bunu bile "normal" mi gördünüz yani? Ne diyeyim daha ben bilmiyorum. Kadının halinden kadın anlamasın, komşusu anlamasın, eşi anlamasın, kız kardeşi anlamasın, o anlamasın, bu anlamasın...

Nereye atayım kendimi köprüden aşağıya mı? Bu kadar olmaz. Bir kadın bu yakıştırmayı yapmadan önce 1 yıl beklemişse, bu öyle kuruntu olmaktan çıkmış demektir değil mi? Biraz el insaf ya sanki sütten çıkmış ak kaşığa çamur atmışım burada!

Pes diyorum yani bu kadar tepki buradan geldiyse, ben asla kanıt olmadan kimseye bir şey demiyim bunu anladım! Zaten öyle yapacaktım ama aman amann içimde tutmak en iyisi.

Samimiymişsiniz zaten bana boşa kıskançlık gibi geldi.
Eşiniz sizle eskisi kadar ilgilenmiyor mu? Belki bunla alakalıdır.

Günaydın hanımlar.
Geçmiş mesajları okudum ve yine "konu sahibi fesat, bunlar normal şeyler, kötü niyetli" vs yakıştırmalar yapıp beni elinizden geldiğince düşüncelerim yüzünden kötü ilan edeniniz olmuş.

Normal bir olay yok diyorum. Sadece kahve olayını okuyup geçmişsiniz. Kocam kız kardeşimle gülüşüp eğlenip, o gidince bana arkasını dönüp televizyona dalıyor yazmışım. Bunu bile "normal" mi gördünüz yani? Ne diyeyim daha ben bilmiyorum. Kadının halinden kadın anlamasın, komşusu anlamasın, eşi anlamasın, kız kardeşi anlamasın, o anlamasın, bu anlamasın...

Nereye atayım kendimi köprüden aşağıya mı? Bu kadar olmaz. Bir kadın bu yakıştırmayı yapmadan önce 1 yıl beklemişse, bu öyle kuruntu olmaktan çıkmış demektir değil mi? Biraz el insaf ya sanki sütten çıkmış ak kaşığa çamur atmışım burada!

Pes diyorum yani bu kadar tepki buradan geldiyse, ben asla kanıt olmadan kimseye bir şey demiyim bunu anladım! Zaten öyle yapacaktım ama aman amann içimde tutmak en iyisi.
Boşver canım sen bu kadar kişi sana hak veriyor. Üç beş kiside illaki çıkar zaten takma sen kafana. Konuyu tam okumadan yorum yapıyorlar işte.

Boşver canım sen bu kadar kişi sana hak veriyor. Üç beş kiside illaki çıkar zaten takma sen kafana. Konuyu tam okumadan yorum yapıyorlar işte.
Tam okumasınlar da bir sorsunlar sebep nedir?
Konu sahibini fesat gördüm, kötü niyetli, kıskanç veya ee ne var bunda demek yerine niye böyle düşündünüz desinler. Derdime dert eklemeye mi geldim buraya ben? Anlayış sıfır.

Back