- 4 Nisan 2015
- 562
- 633
- 103
İnşallah yoktur çok etkilendim gerçekten.okuyunca bile tüylerim diken diken oldu , inşallah gerçekte yoktur
Sinirim bozuldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yoktur çok etkilendim gerçekten.okuyunca bile tüylerim diken diken oldu , inşallah gerçekte yoktur
Valla oldum olası böyle cıvık laçka erkekleri hiç sevmem. Erkek dediğin ağır edepli efendi olacak. Ne demek baldız baldan tatlıdır burda apaçık niyetini belli ediyor üstelik sürekli tekrarlıyor. Kardeşin eniştesinin ağzını kapatacak değil sonuçta kızın günahı yok tabi bi şartla. Eniştesi bunları derken kızda bu laftan gayet hoşnut bi şekilde kikirdiyorsa kardeşinde edepsizdir. Ne olursa olsun herkesin bi sınırı olmalı. Senin evin özelin o yüzden kardeşinle sınırı çiz çat pat gelmesin. Kocan iyi bi dersi haketmiş. Uyar eşini ciddi bir şekilde. Yaptığı ayıbı farketsin hırbo. Çok afedersin..Selamlar hanimlar. Artik kafayi siyirma noktasindayim. Surekli basa dönüp durdugumuz bir konu var esimle. O da kız kardesimle ilgili. Esim 32 yasinda, kiz kardesim 24 yasinda.
Aralarinda cok iyi uyum var, arkadas gibiler veya kardes gibiler-di. Ama son zamanlarda artik bu yakinlik fazlalasti. Esimin agzindan "baldiz baldan tatlidir" lafi dusmuyor. Cok ciddiyim dalga gecmiyorum. Surekli bu cümleyi kuruyor. Mesela kız kardesim bir espri yapsın hemen bu laf, ya da bize gelirken elinde bir seyler olsun yine bu laf.
Esim kahveyi sever sık sık da yaparim ama kiz kardesim bizdeyken ona yaptiriyor, o da yapiyor. Ben kopuksuz yapiyormusum da bilmem ne bahane uretiyor o varken.Saka gibi ama resmen daha 3 gun önce bunun mevzusu oldu yine.
Kiz kardesim is cikisi bize geldi, ugradi diyelim ama yemek yemeden de gitmiyor. Neyse geldi yine. Yemekleri yedik, esim kahve istedi kız kardesim yapti hemen.
Hani sorariz ya nasil icersin diye esime bilmesine ragmen sordu, o da diyor ki "sen tuz koysan da seker gelir baldiz" deyip guldu gevrek gevrek. Hala sinirim tepemde. Bu nasil laftir? Artik iyi niyetli oldugunu da sanmiyorum. Hatta kiz kardesimin de ii niyetli oldugunu sanmiyorum. Bana bi akil verin lutfen isin icinden cikamiyorum bunaldim. Onlar kahveyi höpütdetip icerken ben sinirden aglama noktasina geldim.
Adın boşuna adam olacak kız değil demekkiBen de anlamadım orayı kadın sırıtmak fiilini kullanmaz mi yani, oy ben neler neler dicem ban olmasa :))
Yüzde 1500 erkek derlerdi bana
Maalesef gerçekBu gercek mi ya sastim kaldim tövbe Estagfullah
Eşi sürekli baldızı övüyormuş canım. Eşi konu sahibine soğuk baldıza tam tersi gayet sıcak davraniyormus. Konu sahibinin annesi bir gün geç geldi diye kızmış kız kardeş takmamıs ve ablasına soylememiş bu samimi kardeş gibi durumundan çıkmış olay artık. Eşi kız kardeşin kadar olamıyorsun bile demisMimikler falan önemli tabi ama bu konuda hiç bir şey göremedim. Sacma geldi düşünceleriniz. Eşler aileyle görüşmese sorun, iyi anlassa sorun. Espri yapiyordur. Açık açık asilmayacagina göre. (Böyle esprileri sevmesem de)
Not: Sadece ilk sayfaya göre yorum yaptım
Annene söyle uygun bir dille uyarsın kardeşini. Eşin de kardeşin de gevşek tipler belli ki sen de eşini uyar gerekirse tehdit et çatır çatır boşarım seni lafının uçkurunu kaçırma de. Bana böyle hissettirecek kadar yılışık olma de yaşının adamı ol de balı kaymağı zehir ederim sana de...