- 19 Nisan 2010
- 2.220
- 4.686
-
- Konu Sahibi Bercemkaya
Sana sebebini söyledim ama sebebi büyütüldüğümüz kültür. Bende evlendiğimde bakire değildim, eşimde bir şey demedi zaten dedirtmedim kendimi eksik göstermedim. Söyledim tabi evlenmeden önce, söylerken de ah ben şöyleyim tövbe ettim ne yapacam diye yakınmadım kendimden emindim kendin bilirsin dedim evlenmek istemezsen oda sıkıntı yok dedi 1 senelik evliyim üstelik eşim doğulu ve onlar daha bağlı olur bu konuya.Avrupa Amerika olsak tecrübe diyorlar buradaysa kadına neler yapılıyor deniyor malesef.Dogru söylüyorsunuz ben bir eğitimci olacağım ama ister istemez gün içinde aklkma geliyor ve kendimi kötü hissediyorum
Haklısınız dogru ama ben birine bu durumy nasıl ifade ederim diye düşünüyorum siz eşinize nasıl söyledinizSana sebebini söyledim ama sebebi büyütüldüğümüz kültür. Bende evlendiğimde bakire değildim, eşimde bir şey demedi zaten dedirtmedim kendimi eksik göstermedim. Söyledim tabi evlenmeden önce, söylerken de ah ben şöyleyim tövbe ettim ne yapacam diye yakınmadım kendimden emindim kendin bilirsin dedim evlenmek istemezsen oda sıkıntı yok dedi 1 senelik evliyim üstelik eşim doğulu ve onlar daha bağlı olur bu konuya.Avrupa Amerika olsak tecrübe diyorlar buradaysa kadına neler yapılıyor deniyor malesef.
Ben yaşamıyorum pişmanlık ne oldu?Bu tür şeylerde vicdan azabı çeken ve üzülen insan ailesine karşı suçluluk yaşayan insan başımın tacıdır.
Senin ahlak anlayışına ulaşamadık daha. Bir daha benim gönderilerime yorum yapma lütfen!Ben yaşamıyorum pişmanlık ne oldu?
Haklısınız bende önceden öyle düşünüyordum ama sürekli aklıma geliyor ve kendimi kötü hissediyorumAllah aşkına aileni ne ilgilendirir bugüne kadar 10 kişiyle yatmışımdır 22 yaşındayım bende neden suçlu olayım istedim ve oldu bir ihtiyaçtı. Bakire değilim neyim eksik?
Anladım ama ben önemsiz olduğunu kanamam olmadığını ve esnek olduğunu öğrendiğimde anladım evlensemde kanamam olmayacaktı boş bir şeymişHaklısınız bende önceden öyle düşünüyordum ama sürekli aklıma geliyor ve kendimi kötü hissediyorum
Sende insanlara bulaşma Artık senin yüzünden ban yemek istemiyorum sanane alan memnun veren memnunSenin ahlak anlayışına ulaşamadık daha. Bir daha benim gönderilerime yorum yapma lütfen!
Sanane? Benim yorumlarımı takip etme.Sende insanlara bulaşma Artık senin yüzünden ban yemek istemiyorum sanane alan memnun veren memnun
Sen olduğunun farkında değildim ki gördüm ve yazdım sende yazma o zamanSanane? Benim yorumlarımı takip etme.
Benimde kanamam olmadı hiç jinekologa gittim ve bana esnek kızlık zarınız yırtılmış dedi anlamadım hiçbirşeyAnladım ama ben önemsiz olduğunu kanamam olmadığını ve esnek olduğunu öğrendiğimde anladım evlensemde kanamam olmayacaktı boş bir şeymiş
Anladım benim ki hiç yırtılmadı ya çok garip yapıları var esnek kolay yırtılmaz. Erkek arkadaşın sana inandı mıBenimde kanamam olmadı hiç jinekologa gittim ve bana esnek kızlık zarınız yırtılmış dedi anlamadım hiçbirşey
Konusunu dahi açmadı ne o an ne de daha sonra kanama niye olmadı diye hiç sormadıAnladım benim ki hiç yırtılmadı ya çok garip yapıları var esnek kolay yırtılmaz. Erkek arkadaşın sana inandı mı
Helal olsun benim ki sormuştu ciddi olmamasına rağmen ve beni suçlamıştıKonusunu dahi açmadı ne o an ne de daha sonra kanama niye olmadı diye hiç sormadı
Yok hayır hiç konusu açılmadı hatta ben jinekologa gidip öğrendikten sonra ona söyledim esnekmiş yırtılmış ama kanamadı sen kanama olmayınca ne düşündün dedim hiçbirşey düşünmedim tabi ki dedi aslında benim korkum sevgilimle değil kendi iç çatışmalarım ve bundan 2 yıl önce hiç bir korkum yokken birden bire bir anda neden korktugumu bilmiyorumHelal olsun benim ki sormuştu ciddi olmamasına rağmen ve beni suçlamıştı
Bendede oldu tabi ki ama geçti İnan bana hiç önemli değilYok hayır hiç konusu açılmadı hatta ben jinekologa gidip öğrendikten sonra ona söyledim esnekmiş yırtılmış ama kanamadı sen kanama olmayınca ne düşündün dedim hiçbirşey düşünmedim tabi ki dedi aslında benim korkum sevgilimle değil kendi iç çatışmalarım ve bundan 2 yıl önce hiç bir korkum yokken birden bire bir anda neden korktugumu bilmiyorum