Bakirelik

Olmuş bitmiş. Kendini hırpalamana gerek yok ki.
Dinen pişman olmuşsan tövbe etmişsin.Peygamber, (s.a.s.) bizlere bu müjdeyi şöyle vermiştir: “Günahtan tam dönen ve tövbe eden, o günahı hiç işlememiş gibidir.” (İbn Mace, Zühd, 30.)
Ailenden dolayı pişman oldu isen kimsenin bilmesine gerek yok ki bu senin özelin.
Bu arada neden evlenemeyeceğini ya da değersiz olduğunu düşünüyorsun ki. Yaşın daha genç hiçbir sey olmaz merak etme. Kaç adam bakire misin diye sorar ki , soruyorsa önemsediği tek şey odur aile olmak değil ,öyle biriylede işin olmasın. Karşına daha kimler çıkar üzme kendini.

Dogru söylüyorsunuz ben bir eğitimci olacağım ama ister istemez gün içinde aklkma geliyor ve kendimi kötü hissediyorum
Sana sebebini söyledim ama sebebi büyütüldüğümüz kültür. Bende evlendiğimde bakire değildim, eşimde bir şey demedi zaten dedirtmedim kendimi eksik göstermedim. Söyledim tabi evlenmeden önce, söylerken de ah ben şöyleyim tövbe ettim ne yapacam diye yakınmadım kendimden emindim kendin bilirsin dedim evlenmek istemezsen oda sıkıntı yok dedi 1 senelik evliyim üstelik eşim doğulu ve onlar daha bağlı olur bu konuya.Avrupa Amerika olsak tecrübe diyorlar buradaysa kadına neler yapılıyor deniyor malesef.

Son düzenleme:
Beni dinle...
Bir hata yapmışsın, olabilir. Biz peygamber değiliz ki tabi ki hatalarımız günahlarımız oluyor. Ama önemli olan ne biliyor musun? Bunların farkına varıp pişman olmamız. Yani tövbe etmemiz. Güzelce bir tövbe et iki rekat namaz kıl emin ol rahatlarsın. Ve bir daha evlenene kadar sakın aynı hatayı yapma. Onunla yakınlaşabileceğin ortamlara baştan girme bir kere.. Yoksa yine aynı günahı işleyebilirsin. Sevgilin de eğer gerçekten seni çok seviyorsa anlayışla karşılar ve evlendiginiz günü bekler. Ha yok ısrarcı davranıp seni bırakıyorsa sal gitsin zaten. Arkana bile bakma. Bir de endişen "bakire değilim ya evlenemezsem" değil de "zina işledim ya Allah tövbemi kabul etmezse" olsa daha güzel olur. Bol bol da dua et. Allahın gücü her şeye yeter. Samimi bir tövbe ve samimi bir dua edersen sana bir kapı açar

Sana bunu düşündüren şey sevgilinden emin olamaman galiba. Bu normal, fazladan bir nefes alacağımız bile garanti değil hayatta. Sevgilinden ayrılsan bile sana bir pratisyen hekimin bile kolaylıkla taklit edebileceği parmak ucu kadar olan zar üzerinden değer biçen, sırf yok diye senin bütün varlığını yok sayacak tıyniyette biriyle birlikte olma zaten.
İnançlı birisin anladığım kadarıyla, sadece Allah' ın karşısında eğil, insanların karşısında ezilme. Sevişmeyle kirlenilmez. Kul hakkı yersen, bile isteye bir canlıya kötülük edersen, insanların arkasından kuyusunu kazarsan kirlenirsin.

Haklısınız dogru ama ben birine bu durumy nasıl ifade ederim diye düşünüyorum siz eşinize nasıl söylediniz

Allah aşkına aileni ne ilgilendirir bugüne kadar 10 kişiyle yatmışımdır 22 yaşındayım bende neden suçlu olayım istedim ve oldu bir ihtiyaçtı. Bakire değilim neyim eksik?

Allah aşkına aileni ne ilgilendirir bugüne kadar 10 kişiyle yatmışımdır 22 yaşındayım bende neden suçlu olayım istedim ve oldu bir ihtiyaçtı. Bakire değilim neyim eksik?
Haklısınız bende önceden öyle düşünüyordum ama sürekli aklıma geliyor ve kendimi kötü hissediyorum

Haklısınız bende önceden öyle düşünüyordum ama sürekli aklıma geliyor ve kendimi kötü hissediyorum
Anladım ama ben önemsiz olduğunu kanamam olmadığını ve esnek olduğunu öğrendiğimde anladım evlensemde kanamam olmayacaktı boş bir şeymiş

Benimde kanamam olmadı hiç jinekologa gittim ve bana esnek kızlık zarınız yırtılmış dedi anlamadım hiçbirşey
Anladım benim ki hiç yırtılmadı ya çok garip yapıları var esnek kolay yırtılmaz. Erkek arkadaşın sana inandı mı

Helal olsun benim ki sormuştu ciddi olmamasına rağmen ve beni suçlamıştı
Yok hayır hiç konusu açılmadı hatta ben jinekologa gidip öğrendikten sonra ona söyledim esnekmiş yırtılmış ama kanamadı sen kanama olmayınca ne düşündün dedim hiçbirşey düşünmedim tabi ki dedi aslında benim korkum sevgilimle değil kendi iç çatışmalarım ve bundan 2 yıl önce hiç bir korkum yokken birden bire bir anda neden korktugumu bilmiyorum

Bendede oldu tabi ki ama geçti İnan bana hiç önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…