Bakirelik

Haklısınız dogru ama ben birine bu durumy nasıl ifade ederim diye düşünüyorum siz eşinize nasıl söylediniz
İfade etmek zorunda değilsin ki etme zaten kim bilir daha kaç kişiyle tanışacaksın belli olmaz, bu senin özelin, kullanmaya çalışan olur hakaret eden olur. Senin özelin söylemek zorunda değilsin. Baktın ki karşına sevip sevildiğin karşılıklı saygı duyduğunuz ilişkin çıktı işler ciddiye gidiyor ancak o zaman söylersin, bakire değilim gibi değil de ilişkim oldu dersin

Senin ahlak anlayışına ulaşamadık daha. Bir daha benim gönderilerime yorum yapma lütfen!
İlişkiye girmek ahlaksızlık mı? Hanımefendi etrafına bak ne ahlaksızlıklar var, madem dinine ters o kadar bağlısın bu seni ilgilendirir başkasına ahlaksızlık ithamı yapamazsın, sizin gibi ahlaksızlık görenler yüzünden erkekler kadınlar üstüne hak iddia ediyor hakaret ediyor hatta öldürüyor

İfade etmek zorunda değilsin ki etme zaten kim bilir daha kaç kişiyle tanışacaksın belli olmaz, bu senin özelin, kullanmaya çalışan olur hakaret eden olur. Senin özelin söylemek zorunda değilsin. Baktın ki karşına sevip sevildiğin karşılıklı saygı duyduğunuz ilişkin çıktı işler ciddiye gidiyor ancak o zaman söylersin, bakire değilim gibi değil de ilişkim oldu dersin
Teşekür ederim çok sagolun

öğretmenlik okuyan yetişkin bir kadınsınız.cinsellik doğal bir ihtiyaçtır, bunu biliyor olmanız lazım.sevgilinizle Allah vermesin ama ayrılabilirsiniz de.Bunda kötü hissedecek, utanacak tövbe edecek ne var?seks alt tarafı.karşılıklı istediniz ve oldu aksi tecavüz olur zaten.hayatınızdaki insan , evleneceğiniz kişi zaten zar beyinli olmasın, sizi siz olduğunuz için sevip saygı duysun.
Bunun için böyle perişan haldeyseniz psikolojik destek alın Allah aşkına.kaldıramayacağınız şeyler neden yaşıyorsunuz madem 2 damla kan sizin için ne yazık ki bu kadar önemli.
Gerçekten iki damla kan yada orda ki zar denen. Küçücük şeyin bana kalsda zerre anlami yok. Evet cinsellik kesinlikle ihtiyaç yoksa evli olan insanlar neden hergun yada her ne kdr da yapsn kimse evli olanada niçin yapiorsn demez anormal bir durum olsa. ... Ama bir gerçek var ki Allah katında haram bunuda ben söylemiyorum beni yargilamayn niye. Haram diye bakın yazinizdada Allah aşkına yazmışsınız demek inancınız var. Yani zina günah ve tövbe etmek bir dahada yapmamak gerek yine diorm bunuda ben demiyorum konu sahibi inşallah bir daha bu hataya dusmezzz yasayip tövbe ettm dedigi ve fikir istediği için yasiyoruzz yoksa ben yaşadım.ve iki damla kan diyene lafım yok herkesin kendi hayatidir

Allah aşkına aileni ne ilgilendirir bugüne kadar 10 kişiyle yatmışımdır 22 yaşındayım bende neden suçlu olayım istedim ve oldu bir ihtiyaçtı. Bakire değilim neyim eksik?
Allah aşkına. Herşeyi bırakın bunu kendinize niye yapıyorsunuz.hadi dini boyutunu geçtim. Yüzlerce insan var hepatit c kapmış. Haberi bile yok hemsireyim ve bir çoğu bu hastalıktan haberi bile yok yıllar sonra. Bir ameliyat olacakken öğreniyorlar. Ah be canm. On kişi ve daha yasin 22.. zaten geçen konuda dayı düzgün otur konusunda dmeistim arkadaşınızn yapması gereken sizden uzak durmak diye ordada. Durduk yere saygısızca cvp verdiniz ozmn belliymiş umarım. Hastalık kapmazsiniz bakın dini boyutunu demiyorum çünkü o kısmı eminim sizi zerre kadar zaten ilgilendirmiyor. Ben sadece size hastlik kısmını söylüyorum hpv kapmış olablrsnz ileride kanser hastalığı yapar bunu kendinize yapmayın aradada. Hamile kaldım çocuk aldırdım yaparsınız bide hiç bir koruyuculuk yüzde yüz değildir hepsinde ihtimal var

İlişkiye girmek ahlaksızlık mı? Hanımefendi etrafına bak ne ahlaksızlıklar var, madem dinine ters o kadar bağlısın bu seni ilgilendirir başkasına ahlaksızlık ithamı yapamazsın, sizin gibi ahlaksızlık görenler yüzünden erkekler kadınlar üstüne hak iddia ediyor hakaret ediyor hatta öldürüyor
Siz ayrı ama diger bayan gururla on kişiyle yaptım ne olacak diyor bence onun bile bir adabı yap. Yirmi iki yasinq gelmiş on kisi. Şoktayım. Bunun zararları cinsel hastalıkla

her konuda örümcek kafalı ahlak bekçileri yazmasa olmuyo, kadının kadından başka düşmanı yok. bi hata varsa allahla onun arasında size ne oluyo. kız burda bi derdini anlatmış yok ahlaksız yok bilmemne, allah bilir kendileri ne naneler yemiştir. erkekler yapınca bişey yok kadınlar yapınca tu kaka.
bakireliğe gelince hayatım bu kadar dert edeceğin bi konu değil, erkek arkadaşından ayrılsan bile günümüzde artık erkekler eskisi gibi bunu takıntı yapmıyo. çok sevdiğin biri olur açıklarsın seviyosa seni kabul eder zaten. etrafımda çok bakire olmayıpta sonradan evlenen insan var, hepside söyledi mutlu. anca cahil insanlar takar bunu.

her konuda örümcek kafalı ahlak bekçileri yazmasa olmuyo, kadının kadından başka düşmanı yok. bi hata varsa allahla onun arasında size ne oluyo. kız burda bi derdini anlatmış yok ahlaksız yok bilmemne, allah bilir kendileri ne naneler yemiştir. erkekler yapınca bişey yok kadınlar yapınca tu kaka.
bakireliğe gelince hayatım bu kadar dert edeceğin bi konu değil, erkek arkadaşından ayrılsan bile günümüzde artık erkekler eskisi gibi bunu takıntı yapmıyo. çok sevdiğin biri olur açıklarsın seviyosa seni kabul eder zaten. etrafımda çok bakire olmayıpta sonradan evlenen insan var, hepside söyledi mutlu. anca cahil insanlar takar bunu.
Msjinizin yarısinq kesin katiliyorm ahlaksızlık kesinlikle çok sacma erkek yapınca kismida yüzde yüz. Ama kapalimisiniz. Bu soruyu hemen kötü algılamayın demişsiniz ya bakirelik benim.icin önemli degl benim bildiğim dinde. Günah diye blyrm elbette. Allah la onun arasında benim merak ettiğim. Zina günah değildir. Bakirelik. Dinde onemsizdir diye blyrmsnz

Lütfen yargılamadan bana fikir verin. 22 yaşındayım ve öğretmenlik okuyorum 2 yıldır bir erkek arkadaşım var ve onunla birlikte olduk sonuç bakire değilim ilk başlarda bu durumu sorun etmiyordum ta ki sevgilim askere gidene kadar şuan askerde ve hala ilişkimiz sürüyor ama bh bakirelik durumu son bir kaç aydır benim canımı sıkmaya başladı nasıl bir hata yaptıgımı anlayıp tövbe ettim allaha sığındım fakat sanki annemin yüzüne bakınca kötü oluyorum suçluluk duygusu çekiyorum beraber olduğum kişi tarafından kandırılmadım ama sanki hiç evlenemeyecekmişim gibi geliyor hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor ben bu furumdan nasıl çıkacağım? Bir an kendi kendime diyorum ki sen kendini ezersen öğrencilerini nasıl yetiştireceksin bir an da sen nasıl kirli bir insansjn diyorum kızlar yardım edin nolur çok kötüyüm
Her sey insan icin.Ve bunu hata diye görüyorsan o hatada senin bir parçan kendine yüklenme olan olmuş artik.Seni sen diye kabul edecek planı sev.Ailenle bilse üzülür ama bilmiyorlar kendine psikolojik şiddeti birak.Unutma ki yarınlar var ve gelecekte kılavuzumuz ben oyle yaptim 😉

Gerçekten iki damla kan yada orda ki zar denen. Küçücük şeyin bana kalsda zerre anlami yok. Evet cinsellik kesinlikle ihtiyaç yoksa evli olan insanlar neden hergun yada her ne kdr da yapsn kimse evli olanada niçin yapiorsn demez anormal bir durum olsa. ... Ama bir gerçek var ki Allah katında haram bunuda ben söylemiyorum beni yargilamayn niye. Haram diye bakın yazinizdada Allah aşkına yazmışsınız demek inancınız var. Yani zina günah ve tövbe etmek bir dahada yapmamak gerek yine diorm bunuda ben demiyorum konu sahibi inşallah bir daha bu hataya dusmezzz yasayip tövbe ettm dedigi ve fikir istediği için yasiyoruzz yoksa ben yaşadım.ve iki damla kan diyene lafım yok herkesin kendi hayatidir
Yorumlarınız ve görüşleriniz için çok teşekür ederim çok sagolun

Haklısınız ben şuan zaten kendi yolumu kendi geleceğimi kendi tövbemi kendime ve allaha adıyorum bundan sonrası kısmet nasip ben tövbemde sami olduğum sürece umarım hayatımda iyi gider ruhumda kişiliğimde size teşekkür ederim yorumlarınız için

Her sey insan icin.Ve bunu hata diye görüyorsan o hatada senin bir parçan kendine yüklenme olan olmuş artik.Seni sen diye kabul edecek planı sev.Ailenle bilse üzülür ama bilmiyorlar kendine psikolojik şiddeti birak.Unutma ki yarınlar var ve gelecekte kılavuzumuz ben oyle yaptim 😉
Çok teşekür ederim çok sagolun umarım herşey daha iyi olur

Lütfen yargılamadan bana fikir verin. 22 yaşındayım ve öğretmenlik okuyorum 2 yıldır bir erkek arkadaşım var ve onunla birlikte olduk sonuç bakire değilim ilk başlarda bu durumu sorun etmiyordum ta ki sevgilim askere gidene kadar şuan askerde ve hala ilişkimiz sürüyor ama bh bakirelik durumu son bir kaç aydır benim canımı sıkmaya başladı nasıl bir hata yaptıgımı anlayıp tövbe ettim allaha sığındım fakat sanki annemin yüzüne bakınca kötü oluyorum suçluluk duygusu çekiyorum beraber olduğum kişi tarafından kandırılmadım ama sanki hiç evlenemeyecekmişim gibi geliyor hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor ben bu furumdan nasıl çıkacağım? Bir an kendi kendime diyorum ki sen kendini ezersen öğrencilerini nasıl yetiştireceksin bir an da sen nasıl kirli bir insansjn diyorum kızlar yardım edin nolur çok kötüyüm
Ilerde bunlari düşündüğünüzde güleceksiniz...aslında sadece sizin vücudunuzla alakali bir durum kulak agiz göz gibi isteyerek birsey yaşamışsınız aşkla sevgiyle inanin hayat telaşı başka birsürü sorumlulugun yaninda hiç kalır...rahat olun günahı için tevbe ettim diyorsunuz Allah inşallah kabul eder ...hayati zehir etmeyin kendinize

Ilerde bunlari düşündüğünüzde güleceksiniz...aslında sadece sizin vücudunuzla alakali bir durum kulak agiz göz gibi isteyerek birsey yaşamışsınız aşkla sevgiyle inanin hayat telaşı başka birsürü sorumlulugun yaninda hiç kalır...rahat olun günahı için tevbe ettim diyorsunuz Allah inşallah kabul eder ...hayati zehir etmeyin kendinize
Çok teşekkür ederim

Bence şuan sevginize guvenmiyorsun. Onun doğru insan olduğunu düşünmüyorsun. Bunun için kendini yargılıyorsun. İlk seferinin senin için doğru insan ile olmasını isterdin. Bu konuda haklı olabilirsin ama olan olmuş.Digerlerine gelirsek bu senin bedenin kendini başkalarına karşı bu kadar sorumlu hissetme. Hem neden kirli hissediyorsun ? Baska birine zarar vermedin ki bırak kirliliği tecavuzculer ,sapıklar hissetsin.

Lütfen üzülme unutma bunda üzülecek bir şey yok. Toplum normları kafanızı karıştırmış. Ama benim çevremde bakire olmadığını şahsen bildiğim herkes evlendi başkasıyla. Çok da iyi yerlere kocaya gittiler. Sorun eden mutlaka çıkar ama onunla ömür geçer mi?
Belki dinen bir vicdan azabı olabilir ama ailen konusunu bence unut. Sen yaş itibariyle onların küçük kızı değilsin. Kendi tercihleri olan, ihtiyaçları olan, mesleği olan bir kadınsın ve inan tek değilsin. Yaşadığın çok normal bir şey. Kendini suçlama. Hayatının en güzel dönemlerini kendini harap ederek tüketme.
Bizim kültür buna ters ve dezavantajları var ama atla deve değil.
Sorumluluk sahibi bir kadın olarak kendini affet ve kararlarının arkasında dur bu gelecekte seni çok güçlü bir insan yapacak.

X