- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
Ayrica ben ilk gece kapida beklenilmesini kuşak olayini bunlari desteklemiyorum. Dugunumde nekadar kucuk dusuruldugumu ben biliyorum bunu ben yasadim cunki. Ben kadinlarin erkeklerin oyuncagi olmasina kendini kullandirtmasina karsiyim. Herkes seviyo karsindakine guveniyo ama sizi seven insan zaten size helali olmadan dokunmak istemez dokunamaz. Evlendikten sonra medeniyet dediginiz o seyleri yasayin durun EŞİNİZLE en dibine kadar esime kanlı peceteyi goster dedim evet cunki ailesini biliyorum babasi kanli carsaf diye tutturmusken ilk gece sabahinda kapimiza dayanmisken bunu buyuteceklerini bilirken ve dahasi kendimden bi korkum yokken neden gosterme diyeyim? Ben tertemiz ona gelmisken ya iftira atıp ana babama birsey deseler ana babamin yuzunu gunahim yokken yere eğseler? Madem bukadar önemli o kan onlar icin göster dedim. Ama esim ben karimin namusunu kimseye kanitlamak zorunda degilim ben gördüm yeter dedi. Kan olayina takilmadigini beni bildigini soylesede o kani gorunce yüzü güldü ben bunu gördüm. Erkekler her haltı yerler ama kendilerine gelen tertemiz olsun isterler. HELAL OLSUN EVLENDİGİ KİSİ BAKİRE OLMADİGİ HALDE ONA HELALİM GÖZÜYLE BAKIP BUNU BİRKERE BİLE YUZUNE VURMAYAN İNSANLARA SAHİP ÇIKANLARA. Benim kapimda kanli carsaf beklediler evet ama ben tabiki oglumun kapisinda beklemeyecegim boyle birsey yokk. Rabbim evlatlarimizi helal süt emmis iyilerle karsilastirsin zamanin fitnelerinden uzak tutsun
keşke eşiniz "ben karımla yaşadığımı biliyorum, kimseyi özelimiz ilgilendirmez" deseymiş. madem o kadar küçük düşürüldünüz düğününüzde, keşke sizi dimdik "sözleriyle" savunsaymış.
gerçekten çok üzüldüm, o kadar hor görülme üzerine kanlı çarşafınızın ulu orta gösterilmesine.
burada edep adap diye insanları kınıyorsunuz ama asıl edep yatak odası sırrını elaleme göstermemektir. ve o elalem için kaynana, kayınpeder de girer.
başkalarını sevişme özgürlüklerini kullanıyorlar diye burada kendinizce aşağılarken, asıl aşağılamanın o kanlı çarşaf olduğunu farkdersiniz umarım bir gün.
inşallah oğlunuz da günü geldiğinde "kime ne karımın bekaretinden" diyecek cesarette bir erkek olur.