- 24 Mart 2021
- 374
- 178
- 29
Şimdi biz tanıştırıldık 5 ay olcak hemen hemen arada tanıdık olunca öyle çok birsey sormadı herkesim geçmişi geçmiş dedi ama sevgili anlamında dedi sanırım ben öyle anladım ikerleyen zamanda bunu kendim dedim yani benim için önemli demişti aslında neden en başta demedin dedi e dedim sen geçmiş dedin ama o boyut sanmadı suan lafını etmiyor inş etmez"beni böyle bilmiyordu", "benim gibi olup evlenen" derken neyi kastediyorsunuz?? İleride anne olabilir miyim falan diyorsunuz Niye olamayasınız mesela?? Rahiminizi mi aldılar?? Kendinize gelin lütfen rica ediyorum..
Bakire bir kadınla evlenmek isteyen bakire biriyle evlensin.. Eğer erkek arkadaşınız bunu önemsemediyse sorun yapılacak birşey yok.. Olmuş bitmiş geçmiş bir mevzu neden sizi ileride mutsuz etsin?? Haaa ama erkek arkadaşınızı iyi analiz edin sonradan öküzlük yapıp huzur bozacak bir tipse aman diyeyim uzak durun.. Başta ben bakire bir kadınla evlenmek istiyorum demesi gayet doğal herkesin kriteri farklı fakat sonradan sorun yaparsa öküzlük yapmış olur.. Ama adam daha konusu hiç açılmasın demiş daha ne diyecek?? Sizde sakın açmayın bunun konusunu zaten konusu açılacak mevzu değil..