- 19 Aralık 2014
- 5.840
- 47.639
genel anlamda size katılmakla beraber yalnızca 1 kısma müdahele etmek istedim.Okudum bütün konuyu can sıkıntısından. 30 yaşına gelene kadar sevişmeyen bir insan sağlıklı değildir, dini olarak düşünmeyin. Ayrıca üniversitede "sevgilisiyle beraber yatan ama zara dokundurtmayan" arkadaşlarınızın kafası da farklı değilmiş. Biz de üniversite okuduk, arkadaşlarımız oldu ama sorumluluk alabilen insanlardı hepsi, istedikleri gibi seviştiler. Ayrıca sırf anne olmak için doğuracaksanız lütfen hayatınız boyunca doğurmayın. Böyle anne babalara sahip çocukların durumunu anlatmaya kalksam sayfalarca yazarım. Ayrılın bu adamdan, başınıza kakar ikide bir, cinsel geçmişinizi "normal" bulmuyorsa gitsin annesi ona bakire bir kız bulsun onunla aynı kafada yaşayıp gitsinler.
cinsellik fizyolojik bir şeydir evet ama insan kendini hazır hissettiğinde,gerçekten istediği zaman sevişmelidir. yani ister 30 unda ister 40 ında sevişir,bu tamamen bireye bağlı :) o yüzden 30 una adar sevişmemiş insan sağlıksızdır kısmına katılamadım sadece :) 18'inden sonra dilediği vakitte sevişmekte özgür herkes bence :)