Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

ah biz kadınlarrr bekliyorz paylaşımını
kutunun şekli ve içi hazır da kaplamasını yapmadım daha doğrusu bir türlü nasıl bir şeyle kaplasam karar veremedim :) bugün tembellik günüm yarın inşallah alışverişe çıktığımda tamamlarım eksiğimi :)

peki neden bakımsızsın??

Bilmiyorum ki. Ama öyleyim. Mutlu da değilim Bu halimden.

Sanirim kendimi beğenmiyorum. Ondan oluyor. Kilo vermem lazım. Spora da yazıldım. Ama hala abur cubur a para veriyorum. Iki lazımli şeye para vermeye kalkinca da veremiyorum.

Yahu komple değişim lazım bana

hem kendini begenmiyor hem de begenmemek için de elinden geleni yapıyorsun.. ufak adımlarla başlasan?mesela bugün ne yapabilirsin kendin için?kendini begenmek için? beslenmen için? vs..

Resmen kısır döngü

hiç bilmiyorum ne yapabilirim
Hiç yoktan bir başlangıç yapabilirsin canım meselaa ben kendime bugün tembellik günü ilan ettim beynimi dinlendiriyorum kafama hiç bir şey takmıyorum ama bugünün devamında elimden geldiğince su içmeyi planlıyorum.. normalde içemiyorum hiç çünkü..bunlara benzer en ufak şeyler bile başlangıçtır senin için :) hai böyle düşünmeyi bırak aklına hiçbir şey gelmiyorsa sende suyla başlayabilirsin (su içme durumunu bilmiyorum gerçi yeterince içiyorsan bu bir adım olmaz :) ) oje sürebilirsin vb vb..

Hiç su icmedigim günler bile oluyor. Şu çok önemli tabi. Kilo için, cilt için.

harikasın canım yaaa ne güzel anlatmışsınnnn.. gün dogmadan beni de uyandır beraber kalkalım yazın iki kere güneşin doğusunuu izlemiştim hemde denizin içinde.. o aklıma geldi şimdi… ben de su çok az içiyorum yaa.. ben de dikkat ediyorum sayısına :) sınavın nasıldı bu arada?

Babam oje den çok rahatsız oluyor. uzun bir süre oje defteri kapalı bana.

Şu içiyorum ama bu aksam.

Yarın maniküre giderim belki :)
su ile temiz bir başlangış yaptın işte :)) o zaman peeling yapablirsin yarın mesela.. veya vücut kremi sürebilirsin.. kendi şımartmak için manikür veya kuaför de süper fikir

su ile temiz bir başlangış yaptın işte :)) o zaman peeling yapablirsin yarın mesela.. veya vücut kremi sürebilirsin.. kendi şımartmak için manikür veya kuaför de süper fikir

Peeling ürünün yok maalesef. Geçen gün kabak lifi aldım. Vücudum için bir tane daha alacağım. Onu yüzüme kullanDim. Ama alnımı fena bastirmisim, yara oldu netten bakayım evde peeling için ürünler vardır illaki. ne kadar yeterli olursa artık

Evet evet yarın kas bıyık manikür Şey edeyim :)

merhaba bakımlı güzel bayanlar :) mutlaka saçlarınıza özenle bakıyorsunuzdur bir sorusormak istiyorum cevap verirseniz çok sevinirim.. saçım için çörekotuyağı badem yağı gibi yağlar kullanmak istiyorum watsonsda rastladım shiffa marka kullanan var mı ya da sizin kullandığınız yağlar veya saçınıza uyguladığınız bakım var mı yardımcı olrsanz minnettar kalırım..

BB krem kullaniyor musunuz. Ben makyaj yapmıyorum,en fazla bir kalem bir Ruj.. Ama almayi düşünüyorum, makyaj yapmasam da kullanırım gün içinde. Belki kendimi daha iyi hissederim :)

numaran bende olsa bile uyanma garantin yok ben de normalde uyandım der kapatır geri uyurum çünkü bu derstende kaldım ama üzmüyorum kendimi, olması gereken oldu.. çalışamıştım pek :) ne diyelim inşallah yarı sistemli çalışmaya alıştırırım kendimi de seneye geçerim o
Babam oje den çok rahatsız oluyor. uzun bir süre oje defteri kapalı bana.

Şu içiyorum ama bu aksam.

Yarın maniküre giderim belki :)
oje olmazsa başka şeyler olur be canıım :) kadın olmak zor olduğu kadar kolayda :) çeşit çeşit şey bulabiliriz :)
peeling değilde doğal cilt bakımı yapabilirsin :) ben yarın aktara gidip birkaç parça ürün almayı düşünüyorum.. :) aldıktan sonra sizle de paylaşırım
canım sadece saç için değil ama o yağlardan bende almayı düşünüyorum orada ne kadar fiyatı biliyor musuun yarın alışverişe gideceğim alırım belki
BB krem kullaniyor musunuz. Ben makyaj yapmıyorum,en fazla bir kalem bir Ruj.. Ama almayi düşünüyorum, makyaj yapmasam da kullanırım gün içinde. Belki kendimi daha iyi hissederim :)
bende kullanmıyorum ama almayı düşünüyordum bir ara da tam bir bilgim yok BB krem hakkında :)

Uyudum uyandım biraz daha uykum var biraz takılıp tekrar yatıcam dilerim yarın erken kalkabilirim sonra ağır ağır kitap eşliğinde bir kahvaltı ve soonrada yürüyüş ve alışveriş planlıyorum inşallah tembelliğime kurban gitmemm :)

Bgn bayadir ertelidigim mutfagimi komple indirdim temizldim ve bitti ustumden koca bi yuk kalkti tertemiz ve duzenli mutfaga girince inanilmaz mutlu oluyorum
Kendimi biraz ihmal ettim ve ellerim tirnaklarim tel yapmaktan kotu oldu ama bikac temizligim daha var bi bitsin full bakimdayim
ya eve sariyorum ya kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…