tabi geziyorum buluşuyorum arkadaşlarımla ama fark ettim ki biz kadınların yaptıgı hatayı yapmışım.. sevgilin olunca arkadaşlarını unutursun sevgilinle buluşursun.. evlenince de iyice koparsın, bütün planların eşin, ailesi ve kendi ailen vs vs olur bi süre sonra.. ben bunları yapmışım.. daha şimdi şimdi fark ediyorum.. böyle gecen sene, 10 senebıde sadece ıs ve ev mı yapıyorsun dısarda gorustugun arkadasdların bırılerı varmı mesela neler yapıosun
aa 10 yıllık evlımısıın :) ne güzel hanı bole yenı evlenmıs hala radıkal ve ıdealıst kadınlar olur da sonraları pes eder akısına bırakıp sıradanlasırlar ya sen hep onu korumussun amaa cok hosuma gıttı.tabi geziyorum buluşuyorum arkadaşlarımla ama fark ettim ki biz kadınların yaptıgı hatayı yapmışım.. sevgilin olunca arkadaşlarını unutursun sevgilinle buluşursun.. evlenince de iyice koparsın, bütün planların eşin, ailesi ve kendi ailen vs vs olur bi süre sonra.. ben bunları yapmışım.. daha şimdi şimdi fark ediyorum.. böyle gecen sene, 10 senesadece kendimi degil,arkadaşlarımı da ihmal etmişim…...
benim ki sevgililik nişanlılık ve evlilik toplam 10 yıl.. aslında evlenince bekar arkadaşlarla görüşmeme gibi degildir o,benim ki gibi hayatın odak noktasını degiştirip oralarda kaybolmuştur belki de.. ben de çocuklu arkadaşlarım için aynı şeyi derdim.artık ortak noktalarımız kalmadı vs vs ama onlar da aynı işte.. hayatın içinde kayboluyoruz hem kendimizi hem birbirimizi bulamıyoruz bazen.. hayat bazı şeyleri unutturdugu gibi hatırlatmayı da biliyor,en azından ben fark ediyorum artıkaa 10 yıllık evlımısıın :) ne güzel hanı bole yenı evlenmıs hala radıkal ve ıdealıst kadınlar olur da sonraları pes eder akısına bırakıp sıradanlasırlar ya sen hep onu korumussun amaa cok hosuma gıttı.
ben onu memleketıme gelınce yasadım ben bısı yapmadım yanı 4 yıl burdan kopunca arkadaslarımla gorusmeyı surdurmedım ve ya evlenmısler ya sehır dısına gıtmısler ya farklı unıversıtedelerdeler hala yada ne bıleyıp kopmusuz coluk cocuk derdıne dusmusler benı farklı goruypr artık o tayfa hanı bekarsın ya cok ortak gormuyorlar.
bı arkadasım var unıversıteden oda evlılıgınde sıddet gormus sureklı olumcul hallere gelmıs.zaten orta okul sonrası baslık parası ıle evlendırılmıs. bosandıktan sonra ıcınde kalan lıseyı okumus sınava gırıp benım okuluma gelmıs.aılesı kostekdenbaska bısı degıl kız hem calıstı hem annelık yaptı hem okudu evını gecındırmesıne hayret ederken aılesıne masraf yapıyordu kıyamıyordu bzen gonderıyordu para kız kendını dusun derdım onların yaptıgını ben onlara yapmıcam dedı hep. ıste aynı sınıftaydık o benım yakın arkadasım bı kızı var 3 muz takılıyorduk hep :) kızıda oyle serpıldı buyudukı nasıl oldu anlamadık o 4 yılda :) sımdı lıseye basladı rabbım bahtını acık etsın .. onlarla yasamayı da cok ozledım belkı onların yasadıgı sehrıde tercıh edebılırım sınav sonrası .. cok azımlı bambaska bı kadın.. hep guc asılar cevresıne onu tanımak bıle ınsanı guclendırıyor :) cok sevıyorum guclu kadınları..
araştırmalara, çabalara devam :) bir de üşengeçliğim olmasa.. bütünleme sınavım var önümüzdeki 2 gün.. onlara çalışabilsem bir ve atlatabilsem planlarım var :)merhaba canım,nasıl gidiyor bakım işleri?
merhaba hoşgeldinYaa ben bu topiğe bayıldımmm
Daha doğrusu sadece ilk sayfayı okudum ve orada anlattığın evimi toparladım ojemi sürdüm vs tarzı anlatımların tamda ihtiyacım olan sey.
Üzerimde öyle bir üşengeclik olustuki kurtulamıyorum. Evi kafam eserse temizliyorum coğu zaman saclarım papaz gibi dolasıyorum evde. Deli gibi kilo aldım saldım kendimi bu yaşta. Üstelik 1yıllık evliyim daha ah zavallı kocam ona uzuluyorum cok
Bugun diyete başladım ilk yapmam gereken seyin kilo vermek ve spor yapabilmek oldugunu düşündüm. Zaten bir ucundan tuttunmu gerisi gelir sanırım.
Umarım topiğinde hala yaptıklarından yapacaklarından bahsediyorsundurda bende okuyup gaza gelirim:)
merhaba hoşgeldinevet canım aynen devam ediyor işler, güçler ,temizlikler ,bakımlar ,alışverişler, kullandıgımız ürünler, sohbetler vs vs bekleriz..:) bu arada nicknamene de bayıldım
offf baya iş yapmışsın hasta hasta.. umarım bugün dinlemişsindir.. ellerine saglık
canımm çok sevindimmm ne güzel habeer.. canım hiçbir şey yapmak istemeyince hiçbir şey yapmıyorumSimsims nasılsın canım..iyileştinmi ,ben kedi profili kız
Can'ın hiç bişiy yapmak istemediğinde ne yapıyorsun ,5haftalık hamileymişimduyunca çok sevindim :)şükürler olsun ama şimdi nedense ruh hâlim kotu ya buna anlam veremiyorum
Ya hamileler somurtuk somurtuk gezerdide inanmazdımcanımm çok sevindimmm ne güzel habeer.. canım hiçbir şey yapmak istemeyince hiçbir şey yapmıyorumben iyileştim ama benim de ruh halim iyi sayılmaz canım yaa.. sen şimdi yeni hamilesin belki degil kesin ondandır..
vallaaha bazısı da anti depresan almış gibi mutlu mutlu geziyor..inşallah senin de öyle olur..şimdi şoktasındır belki de süpriz oldugu içindir benceYa hamileler somurtuk somurtuk gezerdide inanmazdım3yıllır istediğim mucize nasip oldu hemde kendiliğinden şükürler olsun ..ama neden bilmiyorum garibim duygu durumum karmaşık
Hayırlı uğurlu olsun canım ilk zamanlar insan birşey anlamuyor ama zamanla hissettikçe onu çok güzel hisler yaşatacaksın inşYa hamileler somurtuk somurtuk gezerdide inanmazdım3yıllır istediğim mucize nasip oldu hemde kendiliğinden şükürler olsun ..ama neden bilmiyorum garibim duygu durumum karmaşık
İnş cnm ,hismiz gibiyim şuan nedenseHayırlı uğurlu olsun canım ilk zamanlar insan birşey anlamuyor ama zamanla hissettikçe onu çok güzel hisler yaşatacaksın inş
Ilk zamanlar insan birşey anlamıyor sonra onun ilk insan şeklinde görüyorsun bu benim mi diyorsun sonra ilk hareketlerini hissediyorsun inanmıyorsun sonra doğuyor hala bir hayal gibi inanamıyorum sonra Gülüyor emekliyor yürüyor ağlıyor Hala inanmıyorsun ama sana sarılıp koku nu içine çekip seni o küçücük dudaklarında Öpüp anne diyince elleriyle seni omzuna vurup sevince o zaman diyorsun ki bu can benim diyorsun Allah het isteyene bu duyguyu nasip etsin âminİnş cnm ,hismiz gibiyim şuan nedense
Cnm Rabbim evladından sanada iyi hayırlı sağlıklı ömür versin inş ..doğru diyorsun ,hormonlar bni böyle yapıyor galibaEki Görüntüle 1388482
Ilk zamanlar insan birşey anlamıyor sonra onun ilk insan şeklinde görüyorsun bu benim mi diyorsun sonra ilk hareketlerini hissediyorsun inanmıyorsun sonra doğuyor hala bir hayal gibi inanamıyorum sonra Gülüyor emekliyor yürüyor ağlıyor Hala inanmıyorsun ama sana sarılıp koku nu içine çekip seni o küçücük dudaklarında Öpüp anne diyince elleriyle seni omzuna vurup sevince o zaman diyorsun ki bu can benim diyorsun Allah het isteyene bu duyguyu nasip etsin âmin
hayırlı olsuun :)Simsims nasılsın canım..iyileştinmi ,ben kedi profili kız
Can'ın hiç bişiy yapmak istemediğinde ne yapıyorsun ,5haftalık hamileymişimduyunca çok sevindim :)şükürler olsun ama şimdi nedense ruh hâlim kotu ya buna anlam veremiyorum
bu cümle bana bir şey hatırlattı: Kendimizi kırmıyorduk değil mi :) epeydir yeterli seviyede uygulamıyordum tekrar hatırlamak iyi oldu :)canım hiçbir şey yapmak istemeyince hiçbir şey yapmıyorum.
ooo oda toparlanmış,ders için hazırlanılmışş :)) canım kolay gelsin.. iyi çalışmalar ve yarın ki sınavında başarılar dilerimiyi akşamlaar :) yarın sınavım var gece sabahlamayı hatta uyumamayı düşünüyorum :) bugün dolabımın küçükte olsa bir kısmını düzenledim ve masamın üstünü toparladımbiraz da uyudum.. şimdi saçları yıkayıp süslenip derse oturma zamanıı iyi geceler sizlere