merhaba canım ben saçım için "kerastase elixir ultime" kullanıyorum.içinde argan,mısır,prakaksi,kamelya yagları var.kuaförüm bakım için bunun yeterli olacagını söyledi..ben biraz saç konusunda tembelim galiba :)merhaba bakımlı güzel bayanlar :) mutlaka saçlarınıza özenle bakıyorsunuzdur bir sorusormak istiyorum cevap verirseniz çok sevinirim.. saçım için çörekotuyağı badem yağı gibi yağlar kullanmak istiyorum watsonsda rastladım shiffa marka kullanan var mı ya da sizin kullandığınız yağlar veya saçınıza uyguladığınız bakım var mı yardımcı olrsanz minnettar kalırım..
canım bb kullanmıyorum ama önümüzdeki ay ilk alıcagım şey bb.. ben "estee lauder bb veya guerlain bb" kremini almayı düşünüyorum ama garnier bb kremi de çok kullanan var..BB krem kullaniyor musunuz. Ben makyaj yapmıyorum,en fazla bir kalem bir Ruj.. Ama almayi düşünüyorum, makyaj yapmasam da kullanırım gün içinde. Belki kendimi daha iyi hissederim :)
planlarına bayıldım,bakalım neler yaptın bugün :))Uyudum uyandım biraz daha uykum var biraz takılıp tekrar yatıcam dilerim yarın erken kalkabilirim sonra ağır ağır kitap eşliğinde bir kahvaltı ve soonrada yürüyüş ve alışveriş planlıyorum inşallah tembelliğime kurban gitmemm :)
oooh misssssBgn bayadir ertelidigim mutfagimi komple indirdim temizldim ve bitti ustumden koca bi yuk kalkti tertemiz ve duzenli mutfaga girince inanilmaz mutlu oluyorum
Kendimi biraz ihmal ettim ve ellerim tirnaklarim tel yapmaktan kotu oldu ama bikac temizligim daha var bi bitsin full bakimdayim
ya eve sariyorum ya kendime
bu nerde satılıyorcanımnasıl uyguluyorsun ve memnun musunmerhaba canım ben saçım için "kerastase elixir ultime" kullanıyorum.içinde argan,mısır,prakaksi,kamelya yagları var.kuaförüm bakım için bunun yeterli olacagını söyledi..ben biraz saç konusunda tembelim galiba :)
canım tam hatırlamıyorum 10 16 lira arası bir şeydi alırsan haber et lütfen :) ne için alacaksınnumaran bende olsa bile uyanma garantin yokben de normalde uyandım der kapatır geri uyurum çünkü bu derstende kaldım ama üzmüyorum kendimi, olması gereken oldu.. çalışamıştım pek :) ne diyelim inşallah yarı sistemli çalışmaya alıştırırım kendimi de seneye geçerim o
oje olmazsa başka şeyler olur be canıım :) kadın olmak zor olduğu kadar kolayda :) çeşit çeşit şey bulabiliriz :)
peeling değilde doğal cilt bakımı yapabilirsin :) ben yarın aktara gidip birkaç parça ürün almayı düşünüyorum.. :) aldıktan sonra sizle de paylaşırım
canım sadece saç için değil ama o yağlardan bende almayı düşünüyorum orada ne kadar fiyatı biliyor musuun yarın alışverişe gideceğim alırım belki
bende kullanmıyorum ama almayı düşünüyordum bir ara da tam bir bilgim yok BB krem hakkında :)
planlarına bayıldım,bakalım neler yaptın bugün :))
canım çeşitli faydaları oluyor en başta cilt için.. :)canım tam hatırlamıyorum 10 16 lira arası bir şeydi alırsan haber et lütfen :) ne için alacaksın
KERASTASE satan kuaförlerde ve internette satılıyor.. saçlarına ister banyo öncesi ister banyo sonrası uyguluyorsun.. ama saç dipleri için degil bu ürün.saça canlılık parlaklık veriyor,kırıkları engelliyor,bakım yapıyor,kolay taranıyor,fönden koruyor,güzel şekil aldırıyor vs vs :)bu nerde satılıyorcanımnasıl uyguluyorsun ve memnun musun
hadi çık artıkdaha yeni uyandım desem :) ama alışverişe çıkmayı hala düşünüyorum
canım çeşitli faydaları oluyor en başta cilt için.. :)
canım ben de paylaşıyorum,tabiki koyabilirsin.. burda başka topiklerde de paylaşılıyor foto ve marka..güle güle kullan cicilerini..Ben geldiiim :) yaptığım listenin çok dışında şeyler aldım ama olsun kendimi çok iyi hissediyorum :) üstelik kendime koyduğum para sınırınında çok üstüne çıktım ama olsun ne zamandır almak istediğim şeyler vardı :) fotoğraf koyacaktım ama yasak mı değil mi bilmiyorum.. garnier 3ü bir arada, deodorant, makyaj temizlemek için mendil ve akdeniz yolculuğu diye bir bitki çayı aldım.. duş jeli bir de :) gelir gelmez temizlik keyfi yaptım :)
güneydoğu efsanesinin içindekilere bakınca beğenmeyeceğimi anladım almadım zaten :) bu da kötü değil ama pek ahım şahım tadı da yok :) sanırım az da olsa tatlandıracak bir şey olursa daha güzel oluyor.. aldığım tüm ürünlerden memnun kaldım ama :) yüzüm hemen parladı, deodorantımdan da memnun kalıcak hissi var :) duş jelimi de çok sevdim kokusu çok iyi :)canım ben de paylaşıyorum,tabiki koyabilirsin.. burda başka topiklerde de paylaşılıyor foto ve marka..güle güle kullan cicilerini..güneydogu efsanesini almıştım ama begenmedim..akdeniz yolculugunu hiç içmedim nasıl?içince yorum bekliyoruz,güzelse biz de alalım :)
o zaman foto bekliyoruzzzzzzz… ben de alışveriş yaptım yarın paylaşırımgüneydoğu efsanesinin içindekilere bakınca beğenmeyeceğimi anladım almadım zaten :) bu da kötü değil ama pek ahım şahım tadı da yok :) sanırım az da olsa tatlandıracak bir şey olursa daha güzel oluyor.. aldığım tüm ürünlerden memnun kaldım ama :) yüzüm hemen parladı, deodorantımdan da memnun kalıcak hissi var :) duş jelimi de çok sevdim kokusu çok iyi :)
kesinlikle ve merakla bekliyoruuz :) bende yarın yüklerim artık :)o zaman foto bekliyoruzzzzzzz… ben de alışveriş yaptım yarın paylaşırım
anlaştıkkesinlikle ve merakla bekliyoruuz :) bende yarın yüklerim artık :)
canım önce üzüntü ifadelerini kaldır yahuu :) merak etme zamanla hem kendine uygun hem güzel şeyler yapacaksınIyi geceler kızlar. Paylaşında görelim cicilerinizi.
Bende bugün yeni kararlar aldım. Yarından itibaren sıkı bir diyete başlıyorum. Hergün en az 2 en fazla 3 lt şu içeceğim bunun yanında.
Bugunde hiçbir şey yapmamış olmamak için banyoya girdim biraz önce. Yüzüme kabak lifi kullandım yine. çıkınca gül suyu ile sildim.
Komple bir değişime ihtiyacım var. Allah yardimcim olsun
canım önce üzüntü ifadelerini kaldır yahuu :) merak etme zamanla hem kendine uygun hem güzel şeyler yapacaksın
merhaba canım iyi geceler :) hiçbir şey yapmamaktan iyidir.. iyi yapmışsın canım.. ama kabak lifi hergün yüze oluyor mu bilmiyorumIyi geceler kızlar. Paylaşında görelim cicilerinizi.
Bende bugün yeni kararlar aldım. Yarından itibaren sıkı bir diyete başlıyorum. Hergün en az 2 en fazla 3 lt şu içeceğim bunun yanında.
Bugunde hiçbir şey yapmamış olmamak için banyoya girdim biraz önce. Yüzüme kabak lifi kullandım yine. çıkınca gül suyu ile sildim.
Komple bir değişime ihtiyacım var. Allah yardimcim olsun
hah di mi ya çok dogru söyledin.. çaba varsa üzülmek yok :)canım önce üzüntü ifadelerini kaldır yahuu :) merak etme zamanla hem kendine uygun hem güzel şeyler yapacaksın
çok yakıştı gülmek :)Inşallah maşallah