Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Inşallah arkadaşım. Bir anda zor evet. Kilo vermek bile bir süreç. O Süreç içinde de Ufak ufak değişimlerde bulunacağim .

Deneyip, görelim o zaman

Kızlaar nasılsınız bakalım :) bugün yine alışverişime alışveriş ekledim :) önce bir markete gittim uzun uzun bakınıp alıverişimi yaptım sonra elimdeki para bantlı (ki dün başka büyük bir market vermişti) diye almadı ben de çıktım gittim başka markete hem daha az para harcadım hem daha az abur cubur aldım hem de kişisel bakım hazineme katkıda bulundum :) sabah ve akşam yüzümü yıkayayım diye dove sabun aldım, colgate in ağız suyunu da uyguna buldum hemen kaptım :) 3e kadar uyumuşum bugün :) birazcık abur cubur kaçamağımda oldu ama olsun :) yavaş yavaş düzene girmeye başlıyorum :)

iyi gidiyorsun canım… yavaş yavaş düzene giriyoruz.. ben de bu ara tam toparlanamadım amaaaa yarın benim günüm olsun

Bügün gene saç Bakım yağlarımı sürdüm Hint Yağı ve tatlı badem Yağı banyo sonrası öjelerimi sürdüm. Yarın arkdaşımın düğünü için alış verişe çıkacağım bakalım neler alacağım aslında birşey almak istemiyorum sürekli beden değiştiriyorum ya Boşa para harcıyor gibi hissediyorum . Öjemin rengini paylaşmak istedim sizinle

Çok güzel çok beğendim rengini. Koyu renkleri çok beğeniyorum ama kendime en açıklarını sürüyorum. O da yılda bir iki ya neyse :)

Kilo veriyorsunuz sanırım. Kac kilo verdiniz. Daha yolunuz var mı?

iyi gidiyorsun canım… yavaş yavaş düzene giriyoruz.. ben de bu ara tam toparlanamadım amaaaa yarın benim günüm olsun
hadi bakalım inşallah :) bende farkettim ki regl olmak üzereyim.. Üstümde onun yorgunluğu baygınlığı var dilerim önümüzdeki günlerde beni aşağı çekmez bu durum :)

çok güzelleeeer :) kıyafet olmasa da aksesuar vb alabilirsiniz ama malum biz kadınların derdi kıyafetle bitmiyor :) :)

aynı durum bende de var.. en kötü ilk gün keyif yapar,sonra kaldıgımız yerden devam ederiz

yüzümü yıkadım (gerçekten çok daha iyi hissediyorum kendimi ) son günlerde yediklerime nazaran neredeyse hiç su içmiyordum şimdi biraz su içeyim yatacağım :) iyi geceler şimdiden

Yaa kızlar bu erkek arkadaşım beni bir gün öldürecek. Arada sırada bu tarz benimde ki kizlardan bahsediyor. Izlemiyorum ben onları diyorum. Biraz uzatınca sinirleniyorum tabi. Bu defa şaka yapıyorum yaaa diyor.

Sanırım sinirlendigim kendimim. Bakımsız olduğum için sanırım, o öyle söyledikce kendimi kötü hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…