- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
merhaba canım iyi geceler :) hiçbir şey yapmamaktan iyidir.. iyi yapmışsın canım.. ama kabak lifi hergün yüze oluyor mu bilmiyorumben bacaktaki batıklar için arada kullanıyordum..herşeyi bir anda bekleme,yavaş yavaş olsun ama hergün az da olsa birşeyler yap..bu seni mutlu edicek,kendine güvenin gelicek,kendine baktıkça kilona,saglıgına da bakmaya başlayacaksın.. dene ve gör
iyi gidiyorsun canım… yavaş yavaş düzene giriyoruz.. ben de bu ara tam toparlanamadım amaaaa yarın benim günüm olsunKızlaar nasılsınız bakalım :) bugün yine alışverişime alışveriş ekledim :) önce bir markete gittim uzun uzun bakınıp alıverişimi yaptım sonra elimdeki para bantlı (ki dün başka büyük bir market vermişti) diye almadı ben de çıktım gittim başka markete hem daha az para harcadım hem daha az abur cubur aldım hem de kişisel bakım hazineme katkıda bulundum :) sabah ve akşam yüzümü yıkayayım diye dove sabun aldım, colgate in ağız suyunu da uyguna buldum hemen kaptım :) 3e kadar uyumuşum bugün :) birazcık abur cubur kaçamağımda oldu ama olsun :) yavaş yavaş düzene girmeye başlıyorum :)
Çok güzel çok beğendim rengini. Koyu renkleri çok beğeniyorum ama kendime en açıklarını sürüyorum. O da yılda bir iki ya neyse :)Eki Görüntüle 1393560 Bügün gene saç Bakım yağlarımı sürdüm Hint Yağı ve tatlı badem Yağı banyo sonrası öjelerimi sürdüm. Yarın arkdaşımın düğünü için alış verişe çıkacağım bakalım neler alacağım aslında birşey almak istemiyorum sürekli beden değiştiriyorum ya Boşa para harcıyor gibi hissediyorum . Öjemin rengini paylaşmak istedim sizinle
hadi bakalım inşallah :) bende farkettim ki regl olmak üzereyim.. Üstümde onun yorgunluğu baygınlığı var dilerim önümüzdeki günlerde beni aşağı çekmez bu durum :)iyi gidiyorsun canım… yavaş yavaş düzene giriyoruz.. ben de bu ara tam toparlanamadım amaaaa yarın benim günüm olsun
çok güzelleeeer :)Eki Görüntüle 1393560 Bügün gene saç Bakım yağlarımı sürdüm Hint Yağı ve tatlı badem Yağı banyo sonrası öjelerimi sürdüm. Yarın arkdaşımın düğünü için alış verişe çıkacağım bakalım neler alacağım aslında birşey almak istemiyorum sürekli beden değiştiriyorum ya Boşa para harcıyor gibi hissediyorum . Öjemin rengini paylaşmak istedim sizinle
aynı durum bende de var.. en kötü ilk gün keyif yapar,sonra kaldıgımız yerden devam ederizhadi bakalım inşallah :) bende farkettim ki regl olmak üzereyim.. Üstümde onun yorgunluğu baygınlığı var dilerim önümüzdeki günlerde beni aşağı çekmez bu durum :)
çok güzelleeeer :)kıyafet olmasa da aksesuar vb alabilirsiniz ama malum biz kadınların derdi kıyafetle bitmiyor :) :)
inşallah canım inşallah kendimi gaza getirebileceğim hareketli bir şeyler izlemeliyim ama ne :) aklıma da bir şey gelmiyoraynı durum bende de var.. en kötü ilk gün keyif yapar,sonra kaldıgımız yerden devam ederiz
ne gibi canım?inşallah canım inşallah kendimi gaza getirebileceğim hareketli bir şeyler izlemeliyim ama ne :) aklıma da bir şey gelmiyor
merhabaaBende araniza katilmak istiyorum. İki uc aydir sessiz takipcilerdenim :
merhabaatabiki gel katıl ama bir şartla ; yarın neler yapmmayı planlıyorsun?:)
peki o zaman yarın da neler yapacagını yazarsın işte böylece başladın :))Peki :) Biraz once dus aldim yarin saclarima fon cekicem sonra deneme sinavina gidicem hafif makyaj yapip gelince neler yaparim bilmiyorum :)
canım buna örneği daha sonra versem ayıp olmaz umarım çünkü çook uykum geldii :)ne gibi canım?
tamam tamam tabiki :)) iyi geceler tatlı rüyalarcanım buna örneği daha sonra versem ayıp olmaz umarım çünkü çook uykum geldii :)
geldım canım geldımm mağazalara ındırım kaçmısss butun markalarda ındırım vardı avmlerden gelemedım :))
özlettin kendiniiii.. neler aldın??geldım canım geldımm mağazalara ındırım kaçmısss butun markalarda ındırım vardı avmlerden gelemedım :))