- 5 Temmuz 2011
- 11.804
- 8.937
teşekkür ederim canım :)ooo oda toparlanmış,ders için hazırlanılmışş :)) canım kolay gelsin.. iyi çalışmalar ve yarın ki sınavında başarılar dilerim
merhaba canım.. kardeşin küçük mü?ablalık hem güzel hem zordur... güle güle kullan saçınıMerhabalar yeniden, hepiniz nasılsınız?
Ben iyiyim, bugün güzel bir gün:) Erkenden kalktım, uzun süredir üşengeçlikten gidemediğim lazer epilasyona gittim. Eve dönerken kardeşim için yemek aldım, ona bir şeyler alınca kendimi mutlu hissediyorum~
Dediğim gibi saçlarımı kestirip güzel bir model verdirttim, omuz hizamdan biraz daha kısa. Yenilik iyidir, çok hoşuma gitti:)
İyi günler kızlar:)
merhaba canım.. geçmiş olsn sınav için.. yarın ki daha iyi olur umarım.. ben de ikeadan dolap düzenleyciler almayı planlıyorum..alınca burda paylaşırım.. el işi derken örgü mü?ben de yazın ne güzel kanaviçe yapıyordum.. ben de mi tekrar başlasam acep ? :)merhabaaa sınavım iyi değildi ama en azından yarınki sınava odaklanmayı planlıyorum.. Bugün süslenmedim ama en azından sınava eşofmanla gitmedim :) bugün pek gelen giden olmamış :) dolabım için şu plastik çekmeceleri sordum, fiyatı beklediğimden uygun ama bana biraz fazla geliyor, bir de dolaba sığar mı tam emin değilim şimdilik.. en iyisi kutularla düzenlemek sanırım dolabı :) bir dee artık el işlerine başlamayı düşünüyorum yarın gidip alışveriş yapacağımşimdilik kaçtım iyi akşamlar herkese
örgü düşünüyorum tabi zamanla artırıcam değişik şeyler ekleyeceğim inşallah :) bir de bu dekorasyonlar falan oluyor ya onlara da merak sardım hatta arkadaşıma yüzük kutusu yapıyorum doğum günü hediyesi olarak :)merhaba canım.. geçmiş olsn sınav için.. yarın ki daha iyi olur umarım.. ben de ikeadan dolap düzenleyciler almayı planlıyorum..alınca burda paylaşırım.. el işi derken örgü mü?ben de yazın ne güzel kanaviçe yapıyordum.. ben de mi tekrar başlasam acep ? :)
ne güzeel..nasıl kutular? fotografını paylaşsana :))örgü düşünüyorum tabi zamanla artırıcam değişik şeyler ekleyeceğim inşallah :) bir de bu dekorasyonlar falan oluyor ya onlara da merak sardım hatta arkadaşıma yüzük kutusu yapıyorum doğum günü hediyesi olarak :)
çok güzel ya güle güle kullan :)Eki Görüntüle 1390251
aylardır her "gratis" magzasının "balm" marka indiriminde arayıpta bulamadıgım bu ürünü geçen gün ümitsizce gratiste gezerken buldum.. artık indirimi yok dedi satış danışmanı.. "ee napalım ben de indirimsiz alayım bare" diye kasaya gittim veeeeee indirimli aldımm…meger hala devam ediyormuş indirimi… tabi hemen denemezsem olmaz.. eve gider gitmez denedim,çok memnun kaldım.. hem "highlighter" hem "shimmer" hem "eyeshadow" yazıyor üzerinde.. ben göz pınarlarıma,kaş üstüne bir de allıgın sürdügüm yerin hemen üstündeki bölgeye uyguluyorum.tavsiye ederim..
teşekkür ederim canımmçok güzel ya güle güle kullan :)
benimde oralara atmam lazım kendimi geçen rossmana girdim bir duş jeli kapabildim eşim çekiştiriyor kolumdan
tek başıma saatlerce kalabilirim öyle mağazalar da
manikür yaptım şimdi evi toplayacağım pazara ve markete uğrayıp hem diyet menülerimi hemde sebze meyve alacağım.
yağmur var burada dinmesini bekliyorum.
dün akşam bayağı spor yaptım dönünce tekrar yapıp duş alırım.
sonra eşime yemek yapacağım ben yoğurt ve salata yemeyi düşünüyorum
teşekkür ederim canımmaynen canım ben de öyleyim.. Allahtan eşimle beraber gezmiyoruz.. alışveriş merkezine gidince "şu saatte şurda buluşalım" diyoruz.. böylece herkes rahat rahat geziyor :)) kolay gelsin canım.. ben de yavaştan işleri yapmaya başlarım.. bir de spor yapmaya başlasam süper olucak.. spor ne yapıyorsun? yürüyüş mü?
aynı ben (spor kısmı hariç tabi:)sağol canım :)
yürüyüşü anca dışarı çıkarsam yolum uzatarak yapıyorum.
eliptik bisiklet aldım ben evde de twistim mekik aletlerim var onları yapıyorum.
ablam plates dvd seti almış gidip alacağım pc ye koplayıp haftada 3 gün ona da başlayacağım.
spor beni acayip rahatlatıyor motive oluyorum.
arada bir de üşenmesem süper olacak ama uzaktan bakarak aşamayız bazı şeyleri.
eğer neticeyi iyi şekilde görmek istiyorsak emek şart.
farkettim ki ne zaman kilo alsam kendime olan özgüvenim gidiyor.
dolapta etiketli elbiselerim duruyor sırf oramı buramı çıkarıyor diye giyip dolaşamadım.
hepsini tek tek giyeceğim yırtık üzerime oturan kotlarımı özledim
kafaya koydum kısaca, dilerim istikrarlı yürürüm.
ne zaman elim bir yiyeceğe gitse aklıma emeklerim geliyor vazgeçip sade türk kahvesi içiyorum bol suyla.
ve bir bitki karışımı yaptım resmen ödem söküyor.
günde 3 kez biberiye,mate,yeşilçayı demleyip yemeklerden önce içiyorum.
ay çok konuştum :)
teşekkür ederim :)aynı ben (spor kısmı hariç tabi:)peki şuan kilon kaç?kaç kilo verdin ve kaç kilon kaldı?bir de boyun kaç? çok soru sordum ama merak ettim :)) elbisen çok güzelmiş güle güle giyersin.. olunca da burda paylaş hatta.. motivasyon olur :)
10 kilodan az kalmış ne güzelteşekkür ederim :)
1,68 boyundayım 66 çıkıyordum 1 hafta ya yaklaşık 2 kilo yakın gitti...
hedefim 55-56 :)
tabi paylaşırım motivasyon olur arkadaşlara.
senin hırsın ve azmine ayrı hayranım maşallah ya.
biliyorum en kısa zamanda sende idealine kavuşacaksın :)
kesinlikleeee zaten seni sürekli takip ediyorum.10 kilodan az kalmış ne güzelçok teşekkür ederim canımmm o zaman birlikte paylaşırız motivasyon fotograflarımızı
çok sevindimmmkesinlikleeee zaten seni sürekli takip ediyorum.
burada da neler yaptığımı paylaşırım :)
peşindeyim yani
canım ben daha yeni başlıyorum :) bitince fotoğraf atıcam zaten :)ne güzeel..nasıl kutular? fotografını paylaşsana :))
bende öyleyiim girdim mi çıkamıyorum, az önce yarım saatte eve dönmüş olurum planıyla girdiğim iki markette ne kadar zamanda çıktım Allah bilir :)çok güzel ya güle güle kullan :)
benimde oralara atmam lazım kendimi geçen rossmana girdim bir duş jeli kapabildim eşim çekiştiriyor kolumdan
tek başıma saatlerce kalabilirim öyle mağazalar da
ah biz kadınlarrrcanım ben daha yeni başlıyorum :) bitince fotoğraf atıcam zaten :)
bende öyleyiim girdim mi çıkamıyorum, az önce yarım saatte eve dönmüş olurum planıyla girdiğim iki markette ne kadar zamanda çıktım Allah bilir :)