Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Bi aralar benimde cok kuru oksurugum vardi canim grip gecmisti kuru oksuruk kalmisti sabahlari bi yemek kasigi pekmez ye yavas yutkunarak ye yakar birazcik ama geciriyo gercekten
benim de grip sonrası kuru öksürüktü ama bugün başa dönmüş durumdayım.tekrar burun akıntısı, cigerler dolu çok teşekkür ederim,pekmezi deneyecegim,inşallah bana da iyi gelir

gunaydıın bayanlar bu topicte yeniyim .. ama paylaşım yapacagım sık sık öyle görünüyor..

sabah 9 da kalktm .. güzel bi yumurtalı patates yaptm cay demledim kahvaltımı yaptm ama çok iii yapmadım nedense iştah yok ...
şimdi gidip mutfak dolaplarının içini dışını sileceğim ...
neyle sileyim bilmiyorum ama .. çamaşır suyu olmaz kokar .. domestos köpürür kalır orda silmekle de tam çıkmaz

akıl verecek olan var mı

canım günaydın.. sabunlu su (veya bulaşık detrjanı veya cif) ardından sirkeli su yapabilirsin.. veya sirkeli su ve karbonat :) ben en son mutfak dolaplarının içini degil ama kapakları sirkeli su ile silmiştim.çok memnun kaldım..

Aaaa çok ilğinç canım ya benim en çok ysptığım şey bu unutkanlık mı yapıyormuş

selam canım iki konunu da zaman zaman keyifle takip ediyorum.öncelikle geçmiş olsun.benim de tavsiyem ıhlamur olacak ama içine nane, limon (küçük parçalar halinde ,sonra bunları kabuklarıyla yiyeceksin),tarçın,karabiber ve balla çay iyi gelir.ayrıca tavuk çorbası bol limonlu ve baharatlı .tekrardan geçmiş olsun.

Kızlar dün aylardır içimde Olduğum duyguyu bizzat yaşadım dün eşimin akrabasının. Tatlısı vardı hazırlanıp oraya gittik ablamdan ödünç aldığım bir elbise giydim sürekli bedenim Değişiyor diye markalar para vermek istemedim saçlarımı fönlettim kuaför saçlarıma hayran kaldı doğumdan sonra baya yıpranmıştı en son haline bayıldı çünkü çok Bakım Yaptım neyse asıl konu şu süslendim makyaj kırmızı öhe sürdüm süper görünüyordum ama şişmandan göbeğim çıkıyor iri bir bayandır daha doğrusu kendimi kadın olarak hissedemedim fotolarda 30 yasında gibi duruyordum Ve foto çekilmedim ondan sonra .Ben 27 yasında bir anneyim Canım çok sıkkın

merhaba canım ıhlamur tarifini hemen yapıcam.. hem güzel yorumuna hem güzel tarifine çok teşekkür ederim..

canım kilolu olunca maalesef pek bir şey yakışmıyor.zayıf gözükmek için çok ugraşmak gerekiyor..hataları kapatıp güzel yönlerini ortaya çıkarmak çok önemli bence.mesela benim kollarımın üstü kalın..ben kolsuz giymem.. ayak bileklerim ince.. kolları kapatır bacaklarımı ön plana çıkartırım vb.. kıyafet senin degilse belki ondandır..

simsims cim topiğini şimdi gördüm gerçekten çok hoş ve fazlasıyla faydalı :)
vakit buldukça takip edeceğimm :)
benimde sormak istediğim bişey var . . yüzümde siyah noktadar ve karma bi cilde sahibim ve yüzüm çok sönük
parlak canlı olmasını istiyorum bana önerebileceğin işe yarayan maske varmı aklında ?
bide sudaklarım çok çatlıyor çalum havalardan . .

Evet canım benimde üst bedenim ince alt bedenim kalın kalçalarım yerinde . Kiloyluyken hiç birşey yapmak istemiyorum giydiğim hiç birşeyi yakıştırmıyorum kendime herkes çok güzel OLDUĞUmu söylüyor başta eşim ben buna inanmıyorum nedense .bakımlı bir kadınım het zaman kalemsiz dolaşmam günlük bakımlarımı yapıyorum haftalık ams kilo ah bu kilo hiç birşeyi göstermiyor sinir oluyorum

Ahh ah işte ben de ayne n böle Bişey yaşadım ve kilo vermeye karar verdim ... Gecen sene bu zamanlar kışlık bi eteğim vardı lacivert ,, bayılıyorum rengine .. Ama bu kış deneyince bi baktm olmuyo .. :) valla tam rezalet yani Basenlerimden geçmiyordu etek .. O kadar sinirlendim ve Hırs Yaptım ki anlatamam .. Şimdi cuma Zayıflama Yarışmasın katldm burda ,, beraber kilo vermeye Çalışınca çok daha iyi oluyormuş ...hesap veriyorum çünkü menü bildirme zorunluluğum var inşallah o etek bana bol gelinceye kadar devam edecemm :)

öksürük için önerisi olan var mı?ne içecegimi şaşırdım

Bal öneririm canım.genelde zencefilli limonlu çaya katarım ben öksürük olunca.Herhangi bir şekilde tüketebilirsin aslında balı.Geçen sıcak şaraba kattım şifa niyetine :) Misafirlere yapmıştım, hatta bir de tarif vereyim belki yapmak isteyen olur.

Bir tencerenin içinde şeker veya balı (5-6 kaşık), azıcık sıcak suyla (1bardak gibi) eritiyoruz.1 portakalı ve 1 elmayı dilimleyip içine atıyoruz.3-4 çubuk tarçın ve 8-10 karanfil ilave edip, bunları kısık ateşte kaynatıyoruz, su buharlaşırken meyveler baharatlar şekerle özdeşleşiyor, bu esnada tüm evi misssslerrrr gibi bir koku sarıyor :) Sonra kırmızı şarabı (en ucuzundan tercih edebilirsiniz, çünkü o aromalarla karışırken şarabın kalitesinin bir önemi kalmıyor) ilave edip karıştırıp ısıtıyoruz.Burada püf nokta şarap asla kaynamayacak, yoksa alkolü uçuyor.Yeterince ısınınca çay gibi en küçük ateşin en kısığında tutuyoruz ki soğumasın.Kahve fincanı veya kulplu cam bardakla servis edebilirsiniz.Bu soğuklarda misafirlerimin çok hoşuna gidiyor, evin mis gibi kokması da cabası :)

Bende Hırs yapıyorum ama şimdi kendimi tutuyorum hiç kaöamaksız 1 hafta hiç kilo vermemiş görüyorum böyle 1 ay sabrediyorum en fazla 1 2 kilo veriyorum bu sefer üzülüp kaçamaklarından göz yumuyorum canım of offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…