Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

aaa merhaba bi an tanıyamadım ama profil resminden tanıdım.. arkadaşının kedisiydi yanılmıyorsam di mi? :) çok teşekkür ederim.. evet keyifle devam ediyor
Evet cnm bu kedinin resmini ben çekmiştim kedi bildiğin poz vermişti ...inş devamında gelir ,paylaşımların çok hoş

Cnm acaba ben toprağınımı değiştir sem yav ,toprağı çok hafif sanki

Bu arada ev aldı başını gidiyor bnm bu ara...kafa dağınık olunca evde .sorumluluklarda buzdolabıda kitaplıkta....vs vs dağınıkkkk ....bende dağınıkk ,kiloluyu ve mutsuz

Bu arada ev aldı başını gidiyor bnm bu ara...kafa dağınık olunca evde .sorumluluklarda buzdolabıda kitaplıkta....vs vs dağınıkkkk ....bende dağınıkk ,kiloluyu ve mutsuz
çözümü basit.. bize takıl yaptıklarını yaz.. ben de senin gibiyim.ama kafanın toplanmasını bekleme.. evi topla, kafada toplanıyor.en azından bende öyle oluyor

Kızlar 5 gündür kavO n validemgil bizde kalıyordu havalar soğuk diye Oğlumu dışarı çıkartmayalım dedik ana su an pişman olmus durumdayım evi görseniz ben okuldan gelip ANCA yemekle uğraşıyordum blasık kahve cay meyve derken Çık yorgunum bügün gittiler bende mutfağa geçtim mutfağı temizledim heryeri domestosla sildim dolapları filan çok yoruldum sacıma da Hint Yağı ce badem yapı sürdüm 3 4 saat Kalsın yıkayacağım bugünlük yaptıkların bu kasar şimdi derse başlıyorum KPSS dua edin canlar

arkadaşlar konuyu takip ediyorum bişey soracağım topuklarıma nasıl bakım yapayım eskiden böyle bi derdim yoktu yeni çıktı

arkadaşlar konuyu takip ediyorum bişey soracağım topuklarıma nasıl bakım yapayım eskiden böyle bi derdim yoktu yeni çıktı

Ilık suda beklettikten sonra kurulayıp topukları törpülemek, ardından ayak kremi veya vazelin uygulayıp, pamuklu çorap giymek temel bakım.

Bunlar yetmez olduysa -ki bende olmuştu- raspa denilen topuk rendesi gibi bir aletle nasırlaşmış olan deri tabakasını uzaklaştırmak mümkün.Ardından düzenli nemlendirmelere devam etmeli tabii tekrarlamaması için.Bahsettiğim 'raspa'nın 6 tl gibi ucuz bir fiyatı var.

Bu iş için kafanızdaki bütçe nedir bilmiyorum ama görmüşsünüzdür scholl markasının 'pilli topuk zımparası' olarak tarif edebileceğim 'express pedi' diye bir ürünü çıkmış,60küsür lira gibi fiyatı.

Nette vazelinli-aspirinli-yağlı karışım tarifleri var topuk çatlakları için, ancak hiç denemediğim için yorum yapamıyorum.

Evet kızlar bugün sabah ;baktım olcak gibi değil kolları sıvadım ,
süpürdüm sildim odaları düzenledim ,banyoyu tuvaleti temizledim ,bulaşıkları boşalttım sonra tekrar doldurdum
çamaşır attım ,teldeki kuruluşları katladım ,3gibi yemek yaptım
kuru biber dolması yeşil mercimek yemeği yaptım ..ay yapacak bişi bulamıyorum düşün düşün ...
Sonra eşim geldi ev temizdi ama bna zaman kalmadı malesef bi kaç gündür paspallıktan ölücem Halim'de yoktu ..akşam bi arkadaşa oturmaya gittik (((başım ağrıyor nedense şuan
Şimdi daha yeni duşa girdim kremlendim yatsı yi kıldım buraya girdim Aaaaaaaaa çok yorgundum ...yapmam gereken onca şey vardı bugün yine yapamadım kpss yi koyverdim onlayken dersime giremedim canım istemedi 3haftadır ikna olupta giremiyorum mutsuz ediyor bu durun bniiii ,ayrıca her gün yapmam gereken bi program var ,Kur'an okuma ,kitap ,meal ,tefsir yarınlar saat yapım diyodum yapamadım ((((((
Neyse kızlar yazınca iyi oldu rahatladım biraz ..sizlerde iyisinizdir umarım ,hayırlı geceler

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

Canım benim yaşadığımız seyler hiç kolay değil bende senin gibşyşm

Canım benim yaşadığımız seyler hiç kolay değil bende senin gibşyşm
Bak mesela dün bu şekilde evi falan topladım ,bugün akşama kadar işsiz güçsüz gibi nette gezintim durdum ...anlamsızca yaşıyorum boş boş ,of ya öyle işte bi türlü toparlanMıyorum ,kiloda veremiyorum ,paspallın tekiyim ,eminim sen bnm kadar değilsindir

Kpssye başlamadım daha düşün ..sen nedurumdasın canım ??

Bende okula gidiyorum canım eve gel yemek yap temizlik yap çoçuktan uğraşıyorum işte artık tak etti kendim için birsey yapmam gerek dedim ve derse başladım böyle nereye kadar yoksa arada temizliğe kadın çağırıyorum ders çalışayım diye ama ertesi gün aynı ev .evim de büyük ne yapacam bilmiyorum

Canım ücretlimi yapıyosun ne okulu ?okuyormusun yoksa ,çocuğun varmı anlamadım :)

Merhabalar bayanlar .. Ben diyetle beraber başladım bakımlı olmaya . :) sonra kendimi burda buldum. ,, sizler hepiniz ev hanımı mısınız. Ne Tür bildirimler yapıyorsunuz bakımlı bi hayat icinnnn ???

Merhabalar bayanlar .. Ben diyetle beraber başladım bakımlı olmaya . :) sonra kendimi burda buldum. ,, sizler hepiniz ev hanımı mısınız. Ne Tür bildirimler yapıyorsunuz bakımlı bi hayat icinnnn ???
merhaba canım.. kimimiz ev hanımı kimimiz çalışıyoruz ama hepimizin istegi bakımlı bi kadın olmak..hem kendimizle ilgili kişisel bakımdan okudugumuz kitap'a gittigimiz sinemaya yani kendimize özel, hoşumuza giden ne varsa, hem evimizle ilgili temizlik vb hem de yaptıgımız alışverişleri begendigimiz ürünleri burda paylaşıyoruz.. bu kadar bu arada diyetle beraber yapman iyi olmuş.. diyetle beraber çok daha başarılı sonuçlar alınıyor :))

evet aynen öle olacak inş .. Ben de üniv okuyorum bekarm .. hoş hepiniz ev hanmı olsanz nolcak .. ben zaten evin hanımı gibiyim :) anneme iş yaptırmıyorum temzlık yıkama ütü hep benm gözetimimde .. bu işleri düzene oturtmak istiyorum anneciğim biraz hasta ve artk yaşlandı zaten ... o yüzden siz de kabul edrseniz arada bir buraya da takılacam artk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…