Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

hala tam iyileşemedim.. ne spor yapabiliyorum ne de kokoşluk.. bu hafta tam yazamadım ama bugün hariç hergün evimi süpürdüm rutin işlerimi(ütü ve elde yıkanacak bi kaç bulaşık hariç) hasta olmama ragmen düzenli yaptım.bugün pek yapamadım.artık yarına biraz da..

evet aynen öle olacak inş .. Ben de üniv okuyorum bekarm .. hoş hepiniz ev hanmı olsanz nolcak .. ben zaten evin hanımı gibiyim :) anneme iş yaptırmıyorum temzlık yıkama ütü hep benm gözetimimde .. bu işleri düzene oturtmak istiyorum anneciğim biraz hasta ve artk yaşlandı zaten ... o yüzden siz de kabul edrseniz arada bir buraya da takılacam artk :)
tabi ne demek.. arada degil her zaman bekleriz canım :) geçmiş olsun annecigine.. ne kadar şanslı senin gibi bi kızı var.. aslında evlenmeden ev işlerine başlamanın artısı çok.. ben de ögrenciyken evin çogu işini yapardım..evlenince çok zorlanmıyorsun bu sayede :KK66:

tabi ne demek.. arada degil her zaman bekleriz canım :) geçmiş olsun annecigine.. ne kadar şanslı senin gibi bi kızı var.. aslında evlenmeden ev işlerine başlamanın artısı çok.. ben de ögrenciyken evin çogu işini yapardım..evlenince çok zorlanmıyorsun bu sayede :KK66:
gercekten mi :)
ben hem okuyorum öğreniyorum ..
hem de ev işlerine meraklıyım .. kurabiyelerim pastalarm yemeklerim meşhur şimdiden :)
bana bazen ev kzı diyen çok mal oluyo etrafta okuduğum kitapları hayalllerimi bilen yok ki :)

kendimi her yönden geliştirmiş bi bayan olma çalışmalarına başlıyorum :) çok heyecanlı ve hzurluyum :)

gercekten mi :)
ben hem okuyorum öğreniyorum ..
hem de ev işlerine meraklıyım .. kurabiyelerim pastalarm yemeklerim meşhur şimdiden :)
bana bazen ev kzı diyen çok mal oluyo etrafta okuduğum kitapları hayalllerimi bilen yok ki :)

kendimi her yönden geliştirmiş bi bayan olma çalışmalarına başlıyorum :) çok heyecanlı ve hzurluyum :)
bence harika işler yapıyorsun,tebrik ederim :KK19: bu arada kurabiye yarışması var gördün mü? madem iddialısın katılsana? :) ben de hala düşünme aşamasındayım.bir iyileşeyim de..

bence harika işler yapıyorsun,tebrik ederim :KK19: bu arada kurabiye yarışması var gördün mü? madem iddialısın katılsana? :) ben de hala düşünme aşamasındayım.bir iyileşeyim de..
ya şimdi orda çok iddialı şeyler vardr .. benmki basit şeyler ya :) ama tadı güzel :)

teşekkür ederim canım..inşallah yarın daha iyi olurum.. sen de kurabiyelerin şeklini gösterişli yaparsın :KK66: bu arada ben de çok seviyorum yemek yapmayı.. :kk77:
öyle mi :)
ben okumayı , yazmayı ve yemek yapmayı çok seviyorum ..
ve bunların hepsini yaparken sessiz bi başıma olmak etrafta kimsenin olmaması beni çok dinlendiriyor .. :)
bi kuru fasulye yaparken dahi inanılmaz stres atıyorum :)
anneme anlatınca şaşırıyor .

bişeyler oluşturmak eserimi izlemek ... daha iyisi için bişeyler öğrenmek hoşuma gidiyor .. :)

öyle mi :)
ben okumayı , yazmayı ve yemek yapmayı çok seviyorum ..
ve bunların hepsini yaparken sessiz bi başıma olmak etrafta kimsenin olmaması beni çok dinlendiriyor .. :)
bi kuru fasulye yaparken dahi inanılmaz stres atıyorum :)
anneme anlatınca şaşırıyor .

bişeyler oluşturmak eserimi izlemek ... daha iyisi için bişeyler öğrenmek hoşuma gidiyor .. :)
aynen benim de canım.. ben de bir şeyler yazmayı, yemekler yapmayı,birşeyler çizmeyi birşeyler okumayı ögrenmeyi çok seviyorum.gerçi bu ara okumaktan anladıgım internetten yazı okumak :KK43: maalesef bir kaç aydır kitap okuyamıyorum.. umarım bu durum en kısa zamanda geçer.. hatta burdaki kitap okuma topiklerine katılmayı düşünüyorum.sırf biraz gaza geleyim diye..

aynen benim de canım.. ben de bir şeyler yazmayı, yemekler yapmayı,birşeyler çizmeyi birşeyler okumayı ögrenmeyi çok seviyorum.gerçi bu ara okumaktan anladıgım internetten yazı okumak :KK43: maalesef bir kaç aydır kitap okuyamıyorum.. umarım bu durum en kısa zamanda geçer.. hatta burdaki kitap okuma topiklerine katılmayı düşünüyorum.sırf biraz gaza geleyim diye..
simdi bide bi takıntım var ..kitap almak :) nerde görürsem daha kitaplıkta okunmayı dertleşmeyi bekleyen arkadaslarımı unutup yenilerine saldrıyorum :)

gecmesi için muhakkak hedef koy ..
ve mesela çok sevdiğin bi kitap varsa on yeniden okuyarak başla ..
bi kıtap tekrar okununca eski dostuyla hasret gidermiş gibi oluyor insan ..

simdi bide bi takıntım var ..kitap almak :) nerde görürsem daha kitaplıkta okunmayı dertleşmeyi bekleyen arkadaslarımı unutup yenilerine saldrıyorum :)
aynı dert bende de vardı.bir aydır yapmıyorum onu.aynı giymedigim kıyafetlerim gibi kitaplıgımda okunmayı bekleyen kitaplarım var.. her seferinde de kendimi "bak bu kitabla tekrardan okumaya başlayacaksın" diye kandırıyorum üstüne üstlük.. ayda 1 bile olsa 1 kitap bitirsem şimdikinden iyi olurdu..

neden bilmem ama hiç bitirdigim kitabı tekrar okuyamıyorum.ve yarım bıraktıgımı da..
öyle mi .. değişiyor işte insandan insana
ben mesela nazan bekiroğlunun yusuf ile zuleyha sını defalarca okumuşumdur ... :)

yarım bırakılan kitap ve filmlerin unutkanlığa sebep olduğunu biliyosundur ? :)

öyle mi .. değişiyor işte insandan insana
ben mesela nazan bekiroğlunun yusuf ile zuleyha sını defalarca okumuşumdur ... :)

yarım bırakılan kitap ve filmlerin unutkanlığa sebep olduğunu biliyosundur ? :)
yaaaaaa :KK57::KK57::KK57: ilk defa senden duyuyorum.. filmi yarım bırakmam ama kitap ı bıraktıysam bi daha devam edemiyorum.nasıl bi baglantı var acaba unutkanlıkla biliyor musn?

yaaaaaa :KK57::KK57::KK57: ilk defa senden duyuyorum.. filmi yarım bırakmam ama kitap ı bıraktıysam bi daha devam edemiyorum.nasıl bi baglantı var acaba unutkanlıkla biliyor musn?

evet biliyorum canm ..

başladığın her kitap zihninde bi olay örgüsü başlatıyor ..

sen kitabı yarım bırakınca olay örgüsü yarım kalıyor..

dolayısıyla bilincinde boş yere tamamlanmamış bi yer kaplıyor..

mesela plakaları mezar taşlarını okumayın derler .. niye çünkü hepsi yer kaplar .. kapladıkça da zihin gerekli şeyleri dahi aklında tutamaz . unutkanlıklar başlar

hmmm çok mantıklıymışş.. bir daha kitap alıp okumaya karar verirken sayende daha özenli olucam.. canım seninle sohbet çok keyifliydi.. eminim daha konuşucak ortak konularımız var.. gene görüşelim.. ben az önce tylol içtim ve uykum geldi..yavaştan ben yatayım.. öptüm seni :KK15:

hmmm çok mantıklıymışş.. bir daha kitap alıp okumaya karar verirken sayende daha özenli olucam.. canım seninle sohbet çok keyifliydi.. eminim daha konuşucak ortak konularımız var.. gene görüşelim.. ben az önce tylol içtim ve uykum geldi..yavaştan ben yatayım.. öptüm seni :KK15:

görüşelim inşallahh ..
iyi geceler olsun :)

X