Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Dinlendirici bir Pazar geçirdim, umarım herkes güzel bir haftasonu geçirmiştir :) Nişanlımla geç bir kahvaltı, 2 tane film, çikolatalı muzlu krep, etli yaprak sarması mmmh çok severim :)

Antalya da yaşayan varsa Kayseri Sofrası nın sarmalarını şiddetle tavsiye ederim :)

Hava da çok güzeldi bugün, bol bol balkon sefası yaptık.

Manikür, oje, bacaklarıma ayaklarıma vanilyalı body butter sürdüm.
Bir yandan da nevresimler değişti, çamaşırlar yıkandı.Persil in jel kapsülleri mis gibi, sakız gibi kokuyor ve beyazları bembeyaz yapıyor o da tavsiye :)

Bu arada izlediğim filmlerden biri bu topikte okumuştum sanırım Simsims in tavsiyesiydi, Kayıp Kız. Orjinal bir senaryo, beğendik, teşekkürler tavsiye için :) Yatarken de saçlarıma hindistan cevizi yağlı bakım süreyim, sabah banyomu yapınca ışıl ışıl olsunlar :)

Hergün olduğu gibi callanetics imi de yaptım tv eşliğinde.

Evden sadece sabah markete gitmek için çıktım, tüm gün evde tembellik yaparak geçti, ruhum dinlendi adeta.

Bende Hırs yapıyorum ama şimdi kendimi tutuyorum hiç kaöamaksız 1 hafta hiç kilo vermemiş görüyorum böyle 1 ay sabrediyorum en fazla 1 2 kilo veriyorum bu sefer üzülüp kaçamaklarından göz yumuyorum canım of offf

AZİMLE Yapmak lazım

Eki Görüntüle 1376158
bugün aldıgım cicileeeer.. :KK37:nemlendiricim ve makyaj temizleyicim bitmişti.eczaneye yukarda görüdügünüz bu ürünleri almaya gittim ama her zamanki gibi eczacı kadın başka ürünler ve daha uygun kampanyalar önerdi.mesela şuan avene de 3 al 2 öde var..avenenin kampanyasından alıcaktım az kalsın.. ama her seferinde böyle yapıp sonra "neden kendi istedigimi almadım" diye üzüldügüm için bu sefer "hayır ben aklımdakileri alıyorum" dedim eczacıya :KK66: la rouche'ta almak istedigim makyaj temizleyicisinin 2.si bedava kampanyası varmış eee daha ne isterim,hemen kaptım :KK66: hem göz hem dudak hem yüz için olan bu temizleyici aynı zamanda termal suyuyla cildi de yatıştırıyormuş, deneyip görecegim :) 2. ürün la roche nemlendirici: siyah noktalı ve sivilceli ciltler için ve yanında aynı ürünün yüz temizleyicisi de hediyeydi.. :)

Beğendim, ne güzel şeyler almışsın kendine :) Güle güle sür sürüştür, güzelleş :KK36:

Dün makyajımı silerken sol göz altımda kırmızılık gördüm, sanki ufak bir yumruk yemişim gibi :KK61: Çok moralim bozuldu. Sanırım cildime birşeyler yapmam lazım. Özellikle göz çevreme :KK61: Ne kullansam bilemiyorum ama. Normal nemlendirici olarak yıllardır Diadermine nin kuru ve hassas ciltler için olan kremini kullanıyorum. Sanırım artık göz çevrem için de bir krem seçmem lazım. Önereceğiniz bir ürün var mı?

image.jpg
Kırmızı en Sevdiğim renklerden biridir benim eğer kendimi üzgün hissedersen illa ki kırmızı birseyler alırım kendime bu da onlardan biri yeni aldığım ekmeklik ve masa örtüm .....

simsims simsims cim topiğini şimdi gördüm gerçekten çok hoş ve fazlasıyla faydalı :)
vakit buldukça takip edeceğimm :)
benimde sormak istediğim bişey var . . yüzümde siyah noktadar ve karma bi cilde sahibim ve yüzüm çok sönük
parlak canlı olmasını istiyorum bana önerebileceğin işe yarayan maske varmı aklında ?
bide sudaklarım çok çatlıyor çalum havalardan . . :KK43:
merhaba canım.. :) maya maskesi öneririm.yazın bir ara yapmışstım ve çok memnun kalmıştım.şimdi tembelllikten yapmıyorum..internetten tarifini bulabilirsin.

rica ederim canım;şifa olsun:KK50: çorbayı da tavsiye ederim ,hatta bugün bende yapıyorum şimdi bagetler pişiyor:KK9:.sevgiler:KK68:
aaah ah tavuk suyu çorba ne iyi gelirdi,eminim daha çabuk iyileşirdim ama ben et ve tavuk ürünleri yemiyorum :KK43: sagol yine de canım bugün çok daha iyiyim .. benden de sevgiler :KK36::KK15:

Bal öneririm canım.genelde zencefilli limonlu çaya katarım ben öksürük olunca.Herhangi bir şekilde tüketebilirsin aslında balı.Geçen sıcak şaraba kattım şifa niyetine :) Misafirlere yapmıştım, hatta bir de tarif vereyim belki yapmak isteyen olur.

Bir tencerenin içinde şeker veya balı (5-6 kaşık), azıcık sıcak suyla (1bardak gibi) eritiyoruz.1 portakalı ve 1 elmayı dilimleyip içine atıyoruz.3-4 çubuk tarçın ve 8-10 karanfil ilave edip, bunları kısık ateşte kaynatıyoruz, su buharlaşırken meyveler baharatlar şekerle özdeşleşiyor, bu esnada tüm evi misssslerrrr gibi bir koku sarıyor :) Sonra kırmızı şarabı (en ucuzundan tercih edebilirsiniz, çünkü o aromalarla karışırken şarabın kalitesinin bir önemi kalmıyor) ilave edip karıştırıp ısıtıyoruz.Burada püf nokta şarap asla kaynamayacak, yoksa alkolü uçuyor.Yeterince ısınınca çay gibi en küçük ateşin en kısığında tutuyoruz ki soğumasın.Kahve fincanı veya kulplu cam bardakla servis edebilirsiniz.Bu soğuklarda misafirlerimin çok hoşuna gidiyor, evin mis gibi kokması da cabası :)
canım benim çok teşekkür ederim.. ben de çok severim sıcak şarabı,tarifini yazıyorum :KK50:

Beğendim, ne güzel şeyler almışsın kendine :) Güle güle sür sürüştür, güzelleş :KK36:

Dün makyajımı silerken sol göz altımda kırmızılık gördüm, sanki ufak bir yumruk yemişim gibi :KK61: Çok moralim bozuldu. Sanırım cildime birşeyler yapmam lazım. Özellikle göz çevreme :KK61: Ne kullansam bilemiyorum ama. Normal nemlendirici olarak yıllardır Diadermine nin kuru ve hassas ciltler için olan kremini kullanıyorum. Sanırım artık göz çevrem için de bir krem seçmem lazım. Önereceğiniz bir ürün var mı?
teşekkür ederim canım..benim de göz altı kremim bitti, kiehl's in göz kremini almayı planlıyorum :KK66:

geçen hafta pazartesiden beri hastayım.. tam "iyileştim, oh nasıl rahat atlattım" derken cumartesi bir öksürük geldiki sormayın.. nefes alamıyor(d)um öksürmekten..hala devam ediyor eskisi kadar şiddetli olmasa da.. insan hasta olunca tabi düşünücek çok vakti oluyor birçok şeye ve fark edicek.. mesela neden direncim düştü? neye üzüldüm? diye düşündüm.. bagışıklıgın düşmesi demek benim için stres demek.. ve stresin nedenini buldum kendimce.. beni üzen iki olay arkası hemen yatak döşek hasta oldum.. bu arada ben böyle hasta olunca fark ettim ki evdeki bütün işler yavaş yavaş nasıl da üstüme kalmış…bütün işleri ben üstlenmişim.. aslında eşim daha önceden de bahsettigim gibi çok yardım eder(di)..şimdi görev degişikligi nedeniyle sabah 6:30da çıkıyor akşam 6:30 hatta 7 gibi gelebiliyor eve ve eve gelince de zaman zaman çalışması gerekiyor..ben ondan daha erken geliyorum..haliyle bu ara işler benim üstüme kalıyordu ama bu kadarda üstümde oldugunu fark etmemiştim..kendince bana bu hastalıgımda yardım etmeye çalışıyor yemek yapıyor,ben dersem anca mutfagı topluyor vs ama benim dememi bekliyor.. tabiki çok yoruluyor anlıyorum ama yapılması gereken en temel işler hastayken bile bana kalıyor ve bugün ben yataktan kalkıp mutfagı topladım,bulaşık makinesini çalıştırdım,çamaşır topladım, yıkadım, astım.. ve noldu öksürügüm hareketimle bir anda arttı.. bunun üzerien hem kendime hem eşime kızdım..kendime ;bu kadar yükü üstüme alıp bana yardımcı olan eşimi yardım etmeyecek hala ben getirdigim için.. eşime ise;böyle bir durumda yeteri kadar düşünceli olmadıgı için.. işte bu hastalık bana bunları gösterdi.. hastalıga teşekkür ediyor,ben mesajımı aldım diyor ve ugurluyorum…
grip.jpg

Son düzenleme:
Simsims bravo msjin tam da beni anlatiyor ben de yaklasik 1 haftadir hastayim benim de problemim evde duramamak buna o kadar alismisiz ki kari koca, ben hastayken bile oraya buraya yetismeye calistim evde dinlenemedim ve tam iyiyim derken bgn fena haldeyim öksürügüm artti bogazim yirtiliyo gibi. Msjindan sonra ben de yetisebilme cabamin gereksiz yük oldugunu anladim cok tesekkur ederim...

Simsims bravo msjin tam da beni anlatiyor ben de yaklasik 1 haftadir hastayim benim de problemim evde duramamak buna o kadar alismisiz ki kari koca, ben hastayken bile oraya buraya yetismeye calistim evde dinlenemedim ve tam iyiyim derken bgn fena haldeyim öksürügüm artti bogazim yirtiliyo gibi. Msjindan sonra ben de yetisebilme cabamin gereksiz yük oldugunu anladim cok tesekkur ederim...
sana da geçmiş olsun canım.. Allah bize saglık, güç versin.. ne diyim… ama ben dersimi aldım :KK66:

geri döndüm…:cool:
şuan hala yataktayım.. bugün doktora tekrar gidicem henüz iyileşemedim çünkü ama esas şuanımı anlatmazsam olmaz.. üstümde iki farklı pijamadan oluşan alt ve üst , çünkü geceleri terleyip üstümü degiştiriyorum.saçlarım tamamen karman çorman.. boynumda kalın bir atkı..yüzüm gözüm şiş.. yani kısaca tamamen kendimi bırakmış pasaklı bir haldeyim ve fark ettim ki kendimi bu kadar bıraktıgım için kızıyorum.. ama adı üstünde hastalık bu.. ne kadar bakımlı olacagın ona baglı birazda.. sonra dedim ki kendime "MUTLULUĞUNDAN SEN SORUMLUSUN,O HALDE MUTLU ET KENDİNİ :KK70:

şimdi sıra geldi planıma:
doktordan sonra kuaföre gidip saçlarımı uçlarından kestirtip fön çektirecegim.. ufakta olsa kendime bir hediye almayı planlıyorum.. işte bugünüm ve planlarım :KK36:minik adımlarla da olsa geri döndüm :KK39:

Son düzenleme:
akşama hediyenin fotosunu bekliyoruz.
iyi olun kızlar. bu da bizim elimizde mutlu olmak istersek mutlu oluruz mutsuzluluğu tercih edersek de mutsuz.
hadin bakim mutlu olun.
bu arada ben pek kendime bakım yapmam ama saçlarımı kısacık kestirdim aynen bu şekilde nasıl
kisa-sac-2013-5.jpg

iyi olun kızlar. bu da bizim elimizde mutlu olmak istersek mutlu oluruz mutsuzluluğu tercih edersek de mutsuz.
hadin bakim mutlu olun.
bu arada ben pek kendime bakım yapmam ama saçlarımı kısacık kestirdim aynen bu şekilde nasılEki Görüntüle 1384602

Guzel bi model cok modern guzel yuz olunca yakisiyor ☺

Evett ben de hastaliktan dolayi acayip bakimsizimm ve cok kotu hissediyorum bu sebepten... kendime gelmem lazimmm...

Bende hastalığa yakaladım arkadaşlar Öksürük Boğaz ağrısı off off. AMa bu sefer kendimi bırakmadım Öjelerimi sürdüm saçlarımı düzlestirdim yarın için Oğlumu da götüreceğim okula. Evet kızlar tatil de uygulayabilîtsem güzel planlarım var umarım bu sefer uygularım spor ve Zayıflamayla ilgili.size daha önce sormuştum ama cevap gelmedi saçlarıma keratin yaptıracağım daha önce yaptıran ya da bilgisi olan Varsa birşeyler söyleyebilir mi firuzeew sims ve diğer Arkadaşlarım

hadin bakim mutlu olun.
bu arada ben pek kendime bakım yapmam ama saçlarımı kısacık kestirdim aynen bu şekilde nasılEki Görüntüle 1384602
bence çok modern ve güzel olmuş canımm..güle güle kullan.. benim de bi ara bu kadar kısaydı.. sen niye kendine bakım yapmıyorsun canım ya?dogal bir sürü bakımlar var.denemelisin,insanın kendi için bir şey yapması kendine özenmesi gibii yok.. :KK66:

Bende hastalığa yakaladım arkadaşlar Öksürük Boğaz ağrısı off off. AMa bu sefer kendimi bırakmadım Öjelerimi sürdüm saçlarımı düzlestirdim yarın için Oğlumu da götüreceğim okula. Evet kızlar tatil de uygulayabilîtsem güzel planlarım var umarım bu sefer uygularım spor ve Zayıflamayla ilgili.size daha önce sormuştum ama cevap gelmedi saçlarıma keratin yaptıracağım daha önce yaptıran ya da bilgisi olan Varsa birşeyler söyleyebilir mi firuzeew sims ve diğer Arkadaşlarım
canım ya sana da geçmiş olsun.salgın var.. herkes hasta.. keratin ile ilgili hiç bir bilgim yok maalesef..

ben keratin yaptırmadım canım saç bakımından da çok anladığım söylenemez. saçlarım çok dökülüyodu bir depresyonda olan saçlara olur ben de kökünden kazıttım bi nevi. ama eşim çok beğendi. adam ne zamandır diyodu kısacık kestirsene diye kıyamıyodum saçlarıma. şimdi ben de alıştım. ayrı bi havva verdi modern batılı kadınlar gibi oldum ayol :)

bence çok modern ve güzel olmuş canımm..güle güle kullan.. benim de bi ara bu kadar kısaydı.. sen niye kendine bakım yapmıyorsun canım ya?dogal bir sürü bakımlar var.denemelisin,insanın kendi için bir şey yapması kendine özenmesi gibii yok.. :KK66:
teşekkürler canım. yaaa bakım yapıyorum ama öyle sizler gibi ne marka adı bilirim ne alırım. kozmetikle aram yok. ama argan yağı ve bilumum yağları kullanırım.

X