Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

teşekkürler canım. yaaa bakım yapıyorum ama öyle sizler gibi ne marka adı bilirim ne alırım. kozmetikle aram yok. ama argan yağı ve bilumum yağları kullanırım.
sen de onları paylaşsana günlük bakımında veya haftalık bakımında..biz de faydalanalım ayaklarındaki çatlaklar ne oldu?

çatlak geçti canım
sirkeli suda beklettim sonra törpüledim topuk taşıyla
sonra da krem sürdüm bi kaç gece bu şekilde yapınca geçti.
şimdi acımıyo çok şükür.

dün spordan sonra duş aldım duşta sürüyorum saç bakım yağını. özel bi karışımmış aktardan aldım saç dökülmesi için fıs fıslı yarım saat beklettim sonra yıkadım. ama ben artık şampuan bile kullanmıyorum zeytinyağlı sabun. yakında deterjanlardan da kurtulucaz inşallah.

bir sürü tarif var hem bulaşık hem çamaşır makinesi için ama tabi herşeyde oldugu gibi emek istiyor.kolaya kaçıyoruz.. şimdilik

bir sürü tarif var hem bulaşık hem çamaşır makinesi için ama tabi herşeyde oldugu gibi emek istiyor.kolaya kaçıyoruz.. şimdilik
evet yaaa. ben de şimdilik kolaya kaçıyorum. ama içim hiç rahat değil.
kendimi hazır hissedince ben de başlicam doğal deterjan yapımına :)

bugün işlerim geç bitince kuaföre gidemedim.. ama kendime hediyelerimi aldım, iki tane biri "akupunktur minderi" (kas gerilmesi ve strese karşı yardımcı oluyor,rahatlatıyor diye aldım) digeri dantelli atlet..gömlek içine veya dekolteli bluzların içine giymk için aldım.. sonra kendime yemek ısmarladım eve geldim duşumu aldım,saçlarımı düzleştirdim,vücut kremimi sürdüm.ojelerim neredeyse kendiliginden çıkmıştı,onları çıkardım ve yenilerini sürdüm ve hemen tchibo'dan yeni aldıgım "akupunktur minderini" denedim..yatagın üzerine koyup bir süre yattım.gerçekten inanılmaz rahatlatıyor..iyi ki almışım

Gule gule kullan canim aldiklarini bi dunya sey yapmissin yine de bende basliycam insallah...
bu minderin fiyati ne kadar cnm?

Merhaba

Forumda KilicBaligi arkadaşımızın açmış olduğu faydalı konular mevcut. Konularında detaylı paylaşımlar yer aldığı için faydalı olacağını düşündüğüm 3 konu linkini paylaşıyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...u-uygulama-talimati-ve-paylasim-alani.755156/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...si-uygun-olan-sampuan-ve-sac-kremleri.429429/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...keratin-tedavisi-yapmanin-incelikleri.417209/

Gule gule kullan canim aldiklarini bi dunya sey yapmissin yine de bende basliycam insallah...
bu minderin fiyati ne kadar cnm?
teşekkür ederim canım.. minderin fiyatı 80 lira.. sen de azıcık ucundan başla oje sür veya ruj sür inan o bile iyi geliyor.. ama n önemlisi saç bence.. saçın güzelse makyajsız bile güzelsin

teşekkür ederim canım.. minderin fiyatı 80 lira.. sen de azıcık ucundan başla oje sür veya ruj sür inan o bile iyi geliyor.. ama n önemlisi saç bence.. saçın güzelse makyajsız bile güzelsin
saç problemi yaşıyorum ve çözüm yok gibi süslensemde kendimi beğenmiyorum...yorumundan sonra hepten umutsuzluğa kapıldım :))) çok doğru saçın güzelliği çok önemli

saç problemi yaşıyorum ve çözüm yok gibi süslensemde kendimi beğenmiyorum...yorumundan sonra hepten umutsuzluğa kapıldım :))) çok doğru saçın güzelliği çok önemli
hayır hayır ben çok saç veya gür saç demek istemedim,temiz,bakımlı,fönlü,maşalı veya güzel toplanmış saçlar demek istemiştim.. canım benim lütfen öyle düşünme.. saçın ne kadar az?at kuyrugu yaptıgında nasıl duruyor?

at kuyruğu yapamıyorum kısa kestirmek zorundayım kısa dediğim tamamen kısa değil ama küt gibi genetik saç dökülmesi yaşıyorum tepe bölgede saç dipleri görünüyor.. yağlı cildim olmamasına rağmen saçların sürekli yağlanıyor bugün yıkandı yarın sabah gör dersin 1 haftadır yıkamıyor ince telli ve az olduğundan fön çabuk bozuluyor.... mesajını yanlış anlamadım bu arada bende öyle düşünüyorum. saç uzun ve daha gür olsa en azından arada farklı model yaparsın ama benim hep aynı sadece renk değişiyorum arada kuaförüm bile sormuyor artık nasıl keseyim diye :))) seçenek olmuyor çünkü

benim de saçlarım ince telli ve yaglı.. benim de ertesi güne bozuluyor maalesef fönüm..kuru şampuan denedin mi? ben tony&guy ınkini kullanıyorum.böylece her gün yıkamak zorunda kalmıyorsun.küt saçla da bir sürü model var yapılabilecek.youtube a bakabilirsin.. link koymayı ve video yüklemeyi bilmiyorum ama istersen youtubedaki videonun ismini verebilirim postiş veya çıtçıt kullandın mı hiç?"vay be şunun saçına bak" dedigimiz çogu ünlünün (veya ünsüzün :) saçı postiş veya çıtçıtlı aslına

makyaj yapmayı çok seviyorum ama kaliteli fırçayla seviyorum, makyaj fırçalarına hayranım.. ah o fırçalar yok mu aynı resim yapar gibi makyaj yaptırır insana,boya küpü olmamak kaydıyla :)) youtube da bir çok makyaj videosu izliyorum.. kullandıkları ürünler arasında türkiyede olan da var olmayan da.. işte olmayanlardan biri de mac fırçalardan bile daha çok satan daha çok tercih edilen benim de çok merak ettigim "sigma" markanın makyaj fırçaları.. bu ürünleri türkiyede tek bulabildigim yer bir internet sitesi oldu.. ben de en çok istedigim 3 fırçayı sipariş verip kapıda ödeme imkanıyla aldım bu hafta..
işte fırçalarım:
Sigma F80 Flat Kabuki Makyaj Fırçası:fondoten fırçası
Sigma F86 Tapared Kabuki Makyaj Fırçası::kontür ve likit aydınlatıcı fırçası
Sigma F82 Precision Round Makyaj Fırçası: göz altı kapatıcısı ve burun kenarları, kaş altı fırçası

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…