sen de onları paylaşsana günlük bakımında veya haftalık bakımında..biz de faydalanalımteşekkürler canım. yaaa bakım yapıyorum ama öyle sizler gibi ne marka adı bilirim ne alırım. kozmetikle aram yok. ama argan yağı ve bilumum yağları kullanırım.
bir sürü tarif var hem bulaşık hem çamaşır makinesi için ama tabi herşeyde oldugu gibi emek istiyor.kolaya kaçıyoruz.. şimdilikçatlak geçti canım
sirkeli suda beklettim sonra törpüledim topuk taşıyla
sonra da krem sürdüm bi kaç gece bu şekilde yapınca geçti.
şimdi acımıyo çok şükür.
dün spordan sonra duş aldım duşta sürüyorum saç bakım yağını. özel bi karışımmış aktardan aldım saç dökülmesi için fıs fıslı yarım saat beklettim sonra yıkadım. ama ben artık şampuan bile kullanmıyorum zeytinyağlı sabun. yakında deterjanlardan da kurtulucaz inşallah.
evet yaaa. ben de şimdilik kolaya kaçıyorum. ama içim hiç rahat değil.bir sürü tarif var hem bulaşık hem çamaşır makinesi için ama tabi herşeyde oldugu gibi emek istiyor.kolaya kaçıyoruz.. şimdilik
hazır olunca söyle bende tarif çokevet yaaa. ben de şimdilik kolaya kaçıyorum. ama içim hiç rahat değil.
kendimi hazır hissedince ben de başlicam doğal deterjan yapımına :)
ben de buldum bi kaç tarif ama dediğin gibi yapacak adam lazım. ama yok yaa yapıcam ben yaptığımda foto çekip paylaşırım.hazır olunca söyle bende tarif çokyapan yok hehe
vay harikasın,beklerizben de buldum bi kaç tarif ama dediğin gibi yapacak adam lazım. ama yok yaa yapıcam ben yaptığımda foto çekip paylaşırım.
Bende hastalığa yakaladım arkadaşlar Öksürük Boğaz ağrısı off off. AMa bu sefer kendimi bırakmadım Öjelerimi sürdüm saçlarımı düzlestirdim yarın için Oğlumu da götüreceğim okula. Evet kızlar tatil de uygulayabilîtsem güzel planlarım var umarım bu sefer uygularım spor ve Zayıflamayla ilgili.size daha önce sormuştum ama cevap gelmedi saçlarıma keratin yaptıracağım daha önce yaptıran ya da bilgisi olan Varsa birşeyler söyleyebilir mi firuzeew sims ve diğer Arkadaşlarım
teşekkür ederim canım..Gule gule kullan canim aldiklarini bi dunya sey yapmissin yine de bende basliycam insallah...
bu minderin fiyati ne kadar cnm?
iyiyiz canım işte yazdıgımız gibi :) ya sen?merhbalar nasılsınz uzun zamandr görüşemiyoruz
iyiyiz canım işte yazdıgımız gibi :) ya sen?
saç problemi yaşıyorum ve çözüm yok gibi süslensemde kendimi beğenmiyorum...yorumundan sonra hepten umutsuzluğa kapıldım :))) çok doğru saçın güzelliği çok önemliteşekkür ederim canım..minderin fiyatı 80 lira.. sen de azıcık ucundan başla oje sür veya ruj sür inan o bile iyi geliyor.. ama n önemlisi saç bence.. saçın güzelse makyajsız bile güzelsin
hayır hayır ben çok saç veya gür saç demek istemedim,temiz,bakımlı,fönlü,maşalı veya güzel toplanmış saçlar demek istemiştim.. canım benim lütfen öyle düşünme.. saçın ne kadar az?at kuyrugu yaptıgında nasıl duruyor?saç problemi yaşıyorum ve çözüm yok gibi süslensemde kendimi beğenmiyorum...yorumundan sonra hepten umutsuzluğa kapıldım :))) çok doğru saçın güzelliği çok önemli
hayır hayır ben çok saç veya gür saç demek istemedim,temiz,bakımlı,fönlü,maşalı veya güzel toplanmış saçlar demek istemiştim.. canım benim lütfen öyle düşünme.. saçın ne kadar az?at kuyrugu yaptıgında nasıl duruyor?
benim de saçlarım ince telli ve yaglı.. benim de ertesi güne bozuluyor maalesef fönüm..kuru şampuan denedin mi? ben tony&guy ınkini kullanıyorum.böylece her gün yıkamak zorunda kalmıyorsun.küt saçla da bir sürü model var yapılabilecek.youtube a bakabilirsin.. link koymayı ve video yüklemeyi bilmiyorum ama istersen youtubedaki videonun ismini verebilirimat kuyruğu yapamıyorum kısa kestirmek zorundayım kısa dediğim tamamen kısa değil ama küt gibi genetik saç dökülmesi yaşıyorum tepe bölgede saç dipleri görünüyor.. yağlı cildim olmamasına rağmen saçların sürekli yağlanıyor bugün yıkandı yarın sabah gör dersin 1 haftadır yıkamıyor ince telli ve az olduğundan fön çabuk bozuluyor.... mesajını yanlış anlamadım bu arada bende öyle düşünüyorum. saç uzun ve daha gür olsa en azından arada farklı model yaparsın ama benim hep aynı sadece renk değişiyorum arada kuaförüm bile sormuyor artık nasıl keseyim diye :))) seçenek olmuyor çünkü
kilo vermek en güzel bakım,gerisi de gelir verdikçe canımben de iyyim ... güzel kilo veriyorum ama pasaklılığa devam :)