Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

bende bölgesel calisiyorum youtubeden begendigim videolardan :) 30 dk anca oluyor
hangi bölge probllemliyse ona göre hareketler secilmeli aslinda bazi günlerde tüm vucut calismasi yapilmali haftada 1 filan

Leslie+bölgesel çalışma gayet güzel fikir.

Sigarayı bırakıp kilo almaman bile büyük başarı tebrikler :)

tipik teraziyim bi öyle bi böyle bu aralar yine bıraktım kendimi bu akşam bişeyler yapıcam yarın bi kız arkadaşımla buluşucam çünkü...

Ya cildin problemsiz ama siyah nokta ve burun yaninda ki gözeneklerden nasip kurtulucam :\

bnde siyah noktadan ziyade gözeneklerim cok büyük nasıl küçültebilirim kızlar tavsiye var mı ?

Bi kaç kilo aldım aslında.
Ama mühim olan bırakmamdi ve 7 aydır içmedim bundan sonra icmiycem inşallah.

Kiloları en kisa zamanda vericem diyet ve sporla...

sigarayı bıraktıgınız için tebrikler :)

hangisine karar verdin simsims

jilliana alısıyor vucut ama ya. ne kadar yaptınız bilmiyorum ama ben 10 gündür fln yapıyorum ve sadece belimde 2 cm incelme var. 3 level diğer 2 leveli yapmadım daha. call'ı denemedim bende hiç

Leslie+bölgesel çalışma gayet güzel fikir.

bnde siyah noktadan ziyade gözeneklerim cok büyük nasıl küçültebilirim kızlar tavsiye var mı ?

sigarayı bıraktıgınız için tebrikler :)
Teşekkürler. ..

Ben 4 u de yaptım kızlar. Kitap okuyamadim ama. Yarın beslenmeye dikkat edilecek yarım saat kardiyo egzersiz yapılacak.

Ya cildin problemsiz ama siyah nokta ve burun yaninda ki gözeneklerden nasip kurtulucam :\

sana bu ürünü tavsiye ederim.sephoralarda satılıyor.benefit markası..hem sıkılaştırma hem de makyaj yaparken baz olarak kullanılıyor.. gözeneklerden kurtulma formülü bilmiyorum ama saklama formülünü artık biliyorum hiç gözenegin yokmuş gibi gözüküyor.. K kitty28 canım sen de sormuştun "kullanınca yorum yapar mısın?" diye.. hergün kullanıyorum,vazgeçilmezim oldu.çok memnunum..tavsiye ederim :)

Son düzenleme:

bence bunun ilk adimi yüzü cok ama cok iyi temizlemekten geciyor. Ben hergün makyaj yaptigim icin yüz temizligine cok önem veririm. Birde Clarisonic Mia 2 kullaniyorum ve faydasini gördüm.

bence bunun ilk adimi yüzü cok ama cok iyi temizlemekten geciyor. Ben hergün makyaj yaptigim icin yüz temizligine cok önem veririm. Birde Clarisonic Mia 2 kullaniyorum ve faydasini gördüm.
yaa ben de çok istiyorum clarisonic ama çok güvendigim birinin yorumundan sonra vazgeçtim.cildi hırpaladıgını söyledi

iki gündür bakımsızlar kraliçesi olarak geziniyorum evde.ne evi toparlayabiliyorum ne kendimi.. hala tam iyileşmiş sayılmam.öksürügüm bugün daha da arttı maalesef sürekli bogazımı sıcak tutucak şeyler içiyorum.. bugün de evdeyim.. saçım başım dagınık ve pijamalarlayım tüm gün.. hasta da olsam hasta modundan çıkmam gerekiyor.. saçımı başımı düzeltip markete gidip bi şeyler almayı planlıyorum.sonra da biraz kendim biraz ev biraz da işle ilgili çalışmalarım olucak.. bakalım nasıl olucak,akşama anlatırım

yaa ben de çok istiyorum clarisonic ama çok güvendigim birinin yorumundan sonra vazgeçtim.cildi hırpaladıgını söyledi

Evet hirpalayabilir ben hergün kesinlikle kullanmiyorum. Haftada en fazla 3-4 kere ve yanaklarimda bastirmiyorum birde cilt tipine bagli ben memnunum cok güzel arindiriyor ama dedigim gibi hergün kullanilacak birsey degil

Gecmis olsun bu arada niyeyse coklu alinti yapamadim Hasta olunca ben saliyorum kendimi felaket. Temiz havada iyi gelir aslinda :)

dagatesi canım ben bu hareketleri ve haftada 2 leslie yapmaya karar verdim :)

canım bende bunu yapmaya basladım bugun

cok cok gecmiş olsun. benim evim de cok dagıldı. acilen toplamam lazım. aksam toplayayım en iyisi.

Ablam kullanıyor bunu evet mükemmel bir baz ama ben tedavi etmeyi daha çok istiyorum :|

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…