Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Selam hanımlar

2 gündür evimi güzelleştiriyoruz. Dün oturma odamdaki koltuklarıma örtü almıştım onları serdik güzelce, şeker pembesi oturma odam daha da şekerleşti

Bugün de, mutfağımı temizledim, dolapları sildim, çekmeceleri dökmedim çünkü dolap içleri düzenli zaten

İçeride toplanmayı bekleyen çamaşırlar var

Birazdan kaş-bıyık işine gireceğim Sonra güzel bir duş, bakım, süs, püs

Akşama yemeğim de hazır.

Haftasonu da akrabalarımı davet ettim, cuma dan yapabildiklerimi yaparım artık.

Bu arada Blistex in renkli dudak koruyucusunu aldım, çok hoş rengi var, sürülünce de yumuşacık yapıyor, Nivea lara göre biraz daha uzun gidiyor ama sürmediğimde yine sert sert oluyor dudaklarım MedPlus kullanan var mı aranızda?

@pamuk_helva canım çok teşekkür ederim,gerçekten dışarısı iyi geldi..bir de o pasaklı halimle birileriyle karşılaşmasaydım iyiydi clarisonic benim hala aklımda… güle gülekullan canım
dagatesi canım çok teşekkür ederim galiba geçti,sadece öksürük kaldı.. topladın mı evini?ben topladım :) bu arada hareketleri çok begendim,paylaştıgın için teşekkür ederim ben de videoyu yapabilirim

Sadece bir odasini toparladim ama kullanilmayan ovir zivir utu odasi gibi bir oda. Epey vaktimi aldi o yuzden. Mutfagi da kiler dolabini duzelttim kalani kaldi. Video super ya ilk 3 dk pes etmezsen devami cok kolay geliyor

Sadece bir odasini toparladim ama kullanilmayan ovir zivir utu odasi gibi bir oda. Epey vaktimi aldi o yuzden. Mutfagi da kiler dolabini duzelttim kalani kaldi. Video super ya ilk 3 dk pes etmezsen devami cok kolay geliyor
ya tam bi iyileşeyim ilk iş bu videoyu yapıcam.gerçekten güzel iyi yapmışsın canım..bende de var o ıvır zıvır odasından.. benim de vermek için ayırdıgım kıyafetler var o odada.onları ayırıp vericem artık,içim sıkılıyor gördükçe..böylece oda ferahlayacak

Canim ben sicak suda beklettim sonra torpuledim sonrada vazelinledim gunasiri.insallah seninde gecmistir.

dagatesi canım ben bu hareketleri ve haftada 2 leslie yapmaya karar verdim :)

sayılar bı anda pat dıe nası artıyo ole en ınsaf yahuu

canım bende bunu yapmaya basladım bugun

cok cok gecmiş olsun. benim evim de cok dagıldı. acilen toplamam lazım. aksam toplayayım en iyisi.

bu hareketler çoook güzelmiiişşş teşekkürlerr

nasıl bı örtü aldın ben de almayı düşünüyorum da ya çok basıtleştırıyor odyı ya da kullanıssız kumaslar nası bısı alsam bılmıyorum suvar kagıtlarımız parıltılı beyaz-gri koltuklarda kollar deri koyu renk dıger kısımlar krem.. tv ünitesi de beyaz parlak... bu defa acık renk olsun dedık ama olmuyor yanı ortu gerektı.. şeker pembesı cok hoş yaaaa fotosunu atabilirsen merak ettım

bugün neler yaptım:bugün temizlik yaptım..
evi süpürdüm sildim,
kurumuş çamaşırları toplayıp yerleştirdim,
çamaşır makinesini çalıştırdım,çamaşırları astım
bulaşık makinesini çalıştırdım, boşalttım,
toz aldım,
banyoyu temizledim

bunların dışında keyif yaptım :)

Şöyle anlatayım. Aslında çoğu yerde son zamanlarda satılan tay tüyü dedikleri parlak kadife gibi, koltuğa değen kısmında plastik küçük küçük benekler olan (kaydırmaz olması için) örtü aldım. Öyle polar falan sevmiyorum bende. Benim aldığım kendinden desenli. Desenlerinide puantiye şeklinde seçtim. Tek boy satılıyor, 3 lü kanepeler için. Ben 2 tane aldım, 1 tanesini kestim (3 lü, 2li, 1 li koltuklarım olduğu için) Örtüleri serdik, tepe kısımlarınıda elde diktik. Koltuk takımımın rengide şeker pembesiydi, aslında toz pembe desek daha doğru olur, birebir aynı rengini almışım tesadüfen. Ama daha koyu pembesi, lilası da vardı. Krem koyu kahve açık kahve falan bunlar zaten var ama renkli daha hoş. Foto çekip atabilirsem atarım

Foto atmama gerek kalmadı. Google dan "tay tüyü koltuk örtüsü" diye aratınca benim dediklerim çıkıyor. Benimki toz pembe olanı

güle güle kullan canım gecen hafta a101 ın aktuelınde yazıyordu tay tuyu koltuk ortusu dıye demekkı alsaymısım olurmus onlardanmıs :) neyse yıne gelır cıkamazsam bırde sıms bı sıte verdı dıkıp yolluyorlarmıs olculerını verınce onada bakayım da senınbu dedıgın kesılmıs 3 lü koltuk ıcın ya kumas satan yerlerde gormustum ben altı puturlu o dedıklerındenn oralarda olcuye gore de alınabılır :) tesekkur ederımmm

Evet evet aynen ölçüyle alınması daha iyi. Kestikten sonra makinayla daha sonra bir sıra gideriz dedi annem, birde serip tepelerini dikince kılıf gibi oldu. Rica ederim ne demek

Bugün yaptıklarıma gelirsek;

Dün oturma odasının tülünü yıkamıştık.
Evimi süpürdüm, tozları aldım, viledaladım.
Mis gibi oldu.

Yemeğim de hazır.

Bu yaptıklarım bana yaklaşık saattir bilgisayar başında oyalanma hakkını verdi

Şimdide kahvemi yapıp keyf yapacağım. Belki bir yandanda tırnaklarıma manikür yaparım

Eki Görüntüle 1375898 Kızlar sayfayla alakalı değil ams sizlerle menekşelerimi paylaşmak istedim
Ya ne kadar güzel menekşeleriniz ..bnm mor açan bi Afrika menekşem var ama nedense 5yaprak falan kaldı ...birde suluyorum suyu hemen alt tabağına geçiyor ,hiç su tutmuyor ..biraz bilgi verirmişsiniz çok güzel sizinkiler

Simsims bu arada paylaşımlar tam hız devam ediyor ..tebrikler bukadar istikrarlı olduğun için :)imrendim inan

bugün aldıgım cicileeeer.. nemlendiricim ve makyaj temizleyicim bitmişti.eczaneye yukarda görüdügünüz bu ürünleri almaya gittim ama her zamanki gibi eczacı kadın başka ürünler ve daha uygun kampanyalar önerdi.mesela şuan avene de 3 al 2 öde var..avenenin kampanyasından alıcaktım az kalsın.. ama her seferinde böyle yapıp sonra "neden kendi istedigimi almadım" diye üzüldügüm için bu sefer "hayır ben aklımdakileri alıyorum" dedim eczacıya la rouche'ta almak istedigim makyaj temizleyicisinin 2.si bedava kampanyası varmış eee daha ne isterim,hemen kaptım hem göz hem dudak hem yüz için olan bu temizleyici aynı zamanda termal suyuyla cildi de yatıştırıyormuş, deneyip görecegim :) 2. ürün la roche nemlendirici: siyah noktalı ve sivilceli ciltler için ve yanında aynı ürünün yüz temizleyicisi de hediyeydi.. :)

Son düzenleme:
Canı
Öncelikle TSK ederim canım daha yeni açmaya başladılar.ben 10 güne suluyorum az su bide Güneş'i fazla sevmez yaRım güneş görecek canım ikindi yasa sabah Güneş'i melekler nemli ortamları sevdikleri için en güzel mutfakta büyüyorlar

Simsims bu arada paylaşımlar tam hız devam ediyor ..tebrikler bukadar istikrarlı olduğun için :)imrendim inan
aaa merhaba bi an tanıyamadım ama profil resminden tanıdım.. arkadaşının kedisiydi yanılmıyorsam di mi? :) çok teşekkür ederim.. evet keyifle devam ediyor

Ganı Excel kırmızı mantar hiç duydunuz mu bilmiyorum ama onun sabununu kullanmaya başladım atlaslar bugun 3 günün Yüzüm okadar güzel oldu ki anlatamam yumuşacık ve parıl parıl patlıyor bide oğlumun bebek kremi var onu yüzüme sürüyorum yumuşacık yapıyor tenimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…