Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

bisiklet hareketi (yaparken karın kaslarımın calıstıgını hissediyorum o yüzden cok hosuma gidiyor), bacakları 45 derecelik acıyla tutarken popoyu kaldırma (bunu da bir ara fitnessa giderken oradaki eğitmenim popo için iyi oldugunu söylerdi hep, yapmak zor oluyor baslarda ), burada yok ama ben spor sonrası yerde sırtüstü yakarken dizler kırık bir dizi digerinin üstüne atıp capraz kolla hareket etme (cok karısık oldu bilmem anlatabildim mi) yapıyordum o da cok faydalı.

mekik tam değil de yarım mekik cekebilirim sanırım. daha kolay. mekik cekmek dogum sonrası karının sarkmasını engelliyormus. acıkcası gelecege az yatırım yapmak istiyorm.

ben simdi jillian yapıyorum. ama agır oluyor biraz. ama fazladan mekik de cekmek istiyorum. güzel olur ben de uyarım size
Jillian çok insafsız yaa :) tebrik ediyorum seni, büyüksün :)

Kızlar sizin bu mekikler planklar fln hep karın için biliyorsunuz değil mi? Bu hareketler size kalkık bir popo veya dik omuzlar falan kazandırmaz.Tüm bölgeleri çalıştıran bir program tercih edebilirsiniz.

Daha önce de yazdığım gibi callanetics yapıyorum ben, yarım saatimi alıyor.Bir de kondisyon bisikleti alıp yarım saat de onu yapmak istiyorum ama bir türlü bu isteği eyleme dökemedim :)

Sabah banyo yapacağım, hindistan cevizi yağı sürdüm saçlarımın uçlarına ve biraz da boylara, sıcak havlu sarıp yatıyorum, iyi geceler herkese :)

Kızlar sizin bu mekikler planklar fln hep karın için biliyorsunuz değil mi? Bu hareketler size kalkık bir popo veya dik omuzlar falan kazandırmaz.Tüm bölgeleri çalıştıran bir program tercih edebilirsiniz.

Daha önce de yazdığım gibi callanetics yapıyorum ben, yarım saatimi alıyor.Bir de kondisyon bisikleti alıp yarım saat de onu yapmak istiyorum ama bir türlü bu isteği eyleme dökemedim :)

Sabah banyo yapacağım, hindistan cevizi yağı sürdüm saçlarımın uçlarına ve biraz da boylara, sıcak havlu sarıp yatıyorum, iyi geceler herkese :)
merhaba canım ben yürüyüş artı bunları yapmak istiyorum.. popom kalkık fazlasıyla :-) ama esas problemim göbek.. callanetics de yapıcam.. hepsini yapıcamm :KK62::-) iyi geceler canım :KK15:

ben hiç call denemedim ama jillian ile agır olur sanırım. jillian bitince bakayım :KK66:

Callenetics çok güzel bi program ama vakti olanlar için
1 saat boyunca o hareketlere sabredemiyorum. Ama kesinlikle şu bizim yaptigimiz hareketlerin hepsinden daha faydalı ve gün gün ilerliyorsun ne yazık ki şimdi kaybettim ve indirecegim bi ye de bulamadım ama tüm hareketleri zaten ezbere biliyorum.

Jillian da solugun kesiliyor kardiyo egzersizi için başka bir videoya gerek yok süper inceltiyor.
Gelin görün ki bendeki şu istikrarsızlık sporda da söz konusu. Her isimde böyleyim yaaaa. Bunun için ne yapıcam bilmiyorum.

1 saat boyunca o hareketlere sabredemiyorum. Ama kesinlikle şu bizim yaptigimiz hareketlerin hepsinden daha faydalı ve gün gün ilerliyorsun ne yazık ki şimdi kaybettim ve indirecegim bi ye de bulamadım ama tüm hareketleri zaten ezbere biliyorum.

Jillian da solugun kesiliyor kardiyo egzersizi için başka bir videoya gerek yok süper inceltiyor.
Gelin görün ki bendeki şu istikrarsızlık sporda da söz konusu. Her isimde böyleyim yaaaa. Bunun için ne yapıcam bilmiyorum.
hepsini biliyorsun maşallah :)) ben jilianın 30 günlük programına bakmıştım çok zordu.callenitics i de bir kez denedim :) K kitty28 arkadaşımız günde yarım saat yapıyormuş firuzecim..bize bu mesajı görünce yardımcı olur nerden nasıl yapıyor? :) burdada da çok sayfa var callenetics ile ilgili.bir inceleyelim ne dersin?

bugün evdeyim ve hastalıgı dün tüm gün yatarak atlattım,bugün çok daha iyiyim..nette calletics ve jillian ı araştırıyorum.ama sanırım en iyisi leslie ve kendin yapacagın yer hareketleri gibi gözüküyor..eşim bugün geç gelicek eve.. bu yüzden uzun bi sürem var hem kendime vakit ayırmak hem temizlik için.öglene kadar keyif sonra kendimi çok yormadan temizlik yapmayı planlıyorum.bakalım ne kadarını yapabilicegim :KK66: keyifli bir gün olsun :KK68:
not:ya bu arada öglene ne kalmışş,keyif zamanını biraz daha uzatıyorum :-)

hepsini biliyorsun maşallah :)) ben jilianın 30 günlük programına bakmıştım çok zordu.callenitics i de bir kez denedim :) K kitty28 arkadaşımız günde yarım saat yapıyormuş firuzecim..bize bu mesajı görünce yardımcı olur nerden nasıl yapıyor? :) burdada da çok sayfa var callenetics ile ilgili.bir inceleyelim ne dersin?
Evet... bi ara spora baya merak sarmistim. 70 kg idim ama kimse o kiloda olduğuma inanmiyordu. Boğazıma hakim olamıyorum bari spor yapiim mantığını güttüm hep. Spor yapınca daha enerjik ve mutlu olduğum kesin. Leslie nin de koşusuna varana kadar hepsini yükledim 2 mil 4 mil 5 mil. En çok 5 mili seviyordum hem daha hızlı aralarda kosuyor filan.
Calleneticsi de ideal kiloma inince formumu korumak için kullanırım diyordum ama bi türlü ideal kiloma inemedim. Neyse en azından bu süreçte sigarayı bıraktım. Bir gün ideal kiloma inince de kilomu callenetics le koruycam

canım ben dermalogica kullanıyorum..karma ve sivilceli ciltler için bir peeling.ama hem watsons hem gratis te güzel peelingler var.veya dogal peelingler de yapabilirsin.. mesela aklıma geldi bi tane ama sivilceli ciltler ve yaglı için.cildin nasıl? Efser Efser :))

Son düzenleme:
Bugün neler yapacağımı yazayım
Belki buraya yazdım diye kalkıp yaparım.

Akşam yemekten sonra eşimle kahve keyfi. Sonra yeşil cayımı içerken kitap okuycam . Sonra dünkü yapmadığım spora kaldığım yerden yani 4 ten devam edicem twist ve step de yapabilirim bacağı ağrıyor ama fazla değil. Sonra da dus alıp yatarim

Jillian muhteşem bir antrenör gerçekten.30 dk lık program, zor da olsa yarım saatcik katlanırım diye almıştım ama mahvetti beni :)
Callanetics videosu 1 saat diye geçse de arada birsürü boşluk olduğundan tüm hareketleri öğrendikten sonra yarım saat rahat rahat yetiyor.ancak yağ yakımı arzulanıyorsa callan ın yarım saat kardio ile desteklenmesi lazım tabi.

Aslında aslolan başlamak, spor yapınca metabolizma hızlandığından üşünmüyor bile diyeyim bu soğuklarda da motivasyon olsun :KK66:

X