Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdaki hangi hareketleri daha çok begendin?ben simdi jillian yapıyorum. ama agır oluyor biraz. ama fazladan mekik de cekmek istiyorum. güzel olur ben de uyarım size
Jillian çok insafsız yaa :) tebrik ediyorum seni, büyüksün :)ben simdi jillian yapıyorum. ama agır oluyor biraz. ama fazladan mekik de cekmek istiyorum. güzel olur ben de uyarım size
merhaba canım ben yürüyüş artı bunları yapmak istiyorum.. popom kalkık fazlasıyla ama esas problemim göbek.. callanetics de yapıcam.. hepsini yapıcamm iyi geceler canımJillian çok insafsız yaa :) tebrik ediyorum seni, büyüksün :)
Kızlar sizin bu mekikler planklar fln hep karın için biliyorsunuz değil mi? Bu hareketler size kalkık bir popo veya dik omuzlar falan kazandırmaz.Tüm bölgeleri çalıştıran bir program tercih edebilirsiniz.
Daha önce de yazdığım gibi callanetics yapıyorum ben, yarım saatimi alıyor.Bir de kondisyon bisikleti alıp yarım saat de onu yapmak istiyorum ama bir türlü bu isteği eyleme dökemedim :)
Sabah banyo yapacağım, hindistan cevizi yağı sürdüm saçlarımın uçlarına ve biraz da boylara, sıcak havlu sarıp yatıyorum, iyi geceler herkese :)
Jillian çok insafsız yaa :) tebrik ediyorum seni, büyüksün :)
Kızlar sizin bu mekikler planklar fln hep karın için biliyorsunuz değil mi? Bu hareketler size kalkık bir popo veya dik omuzlar falan kazandırmaz.Tüm bölgeleri çalıştıran bir program tercih edebilirsiniz.
Daha önce de yazdığım gibi callanetics yapıyorum ben, yarım saatimi alıyor.Bir de kondisyon bisikleti alıp yarım saat de onu yapmak istiyorum ama bir türlü bu isteği eyleme dökemedim :)
Sabah banyo yapacağım, hindistan cevizi yağı sürdüm saçlarımın uçlarına ve biraz da boylara, sıcak havlu sarıp yatıyorum, iyi geceler herkese :)
:) yap canım hepsini yap :) yaza kalmaz 6 pack inin fotosunu koyarsın buraya
hepsini biliyorsun maşallah :)) ben jilianın 30 günlük programına bakmıştım çok zordu.callenitics i de bir kez denedim :) K kitty28 arkadaşımız günde yarım saat yapıyormuş firuzecim..bize bu mesajı görünce yardımcı olur nerden nasıl yapıyor? :) burdada da çok sayfa var callenetics ile ilgili.bir inceleyelim ne dersin?Callenetics çok güzel bi program ama vakti olanlar için
1 saat boyunca o hareketlere sabredemiyorum. Ama kesinlikle şu bizim yaptigimiz hareketlerin hepsinden daha faydalı ve gün gün ilerliyorsun ne yazık ki şimdi kaybettim ve indirecegim bi ye de bulamadım ama tüm hareketleri zaten ezbere biliyorum.
Jillian da solugun kesiliyor kardiyo egzersizi için başka bir videoya gerek yok süper inceltiyor.
Gelin görün ki bendeki şu istikrarsızlık sporda da söz konusu. Her isimde böyleyim yaaaa. Bunun için ne yapıcam bilmiyorum.
Evet... bi ara spora baya merak sarmistim. 70 kg idim ama kimse o kiloda olduğuma inanmiyordu. Boğazıma hakim olamıyorum bari spor yapiim mantığını güttüm hep. Spor yapınca daha enerjik ve mutlu olduğum kesin. Leslie nin de koşusuna varana kadar hepsini yükledim 2 mil 4 mil 5 mil. En çok 5 mili seviyordum hem daha hızlı aralarda kosuyor filan.hepsini biliyorsun maşallah :)) ben jilianın 30 günlük programına bakmıştım çok zordu.callenitics i de bir kez denedim :) K kitty28 arkadaşımız günde yarım saat yapıyormuş firuzecim..bize bu mesajı görünce yardımcı olur nerden nasıl yapıyor? :) burdada da çok sayfa var callenetics ile ilgili.bir inceleyelim ne dersin?
banyodan sonra en güzel zaman canım :) 10 dk yeter kiÇilt bakımı yapmak istiyorum ama vakit bulamıyorum
Doğru evet bu akşam duştan sonra yapabilirimbanyodan sonra en güzel zaman canım :) 10 dk yeter ki
Callenetics çok güzel bi program ama vakti olanlar için
1 saat boyunca o hareketlere sabredemiyorum. Ama kesinlikle şu bizim yaptigimiz hareketlerin hepsinden daha faydalı ve gün gün ilerliyorsun ne yazık ki şimdi kaybettim ve indirecegim bi ye de bulamadım ama tüm hareketleri zaten ezbere biliyorum.
Jillian da solugun kesiliyor kardiyo egzersizi için başka bir videoya gerek yok süper inceltiyor.
Gelin görün ki bendeki şu istikrarsızlık sporda da söz konusu. Her isimde böyleyim yaaaa. Bunun için ne yapıcam bilmiyorum.