sagol canım amin aminn.. ben bu soganları çig çig yersem yarına bişeyim kalmaz benceantibiyotik niyetine tabiki senin kimin olucak :))
Kızlar geçen seneden 3 tane kullanmayı unuttuğum rujumu buldum.surdum.sertleşmiş tabi.dudağımda kuru duruyor.napmam lazım, atayım mı?
Kızlar geçen seneden 3 tane kullanmayı unuttuğum rujumu buldum.surdum.sertleşmiş tabi.dudağımda kuru duruyor.napmam lazım, atayım mı?
Valla canım, bir kaç kez kullanıp bir kenara atmışım.çok kaliteli bir marka değildi.hepimizin bildiği bir marka ama.neyse kalitesi öyle olabilir.Yapisi kuru muydu onceden rujlarin ? Bozulmuş olabilir . ama 1 sene çok erken bozulması için. Sicak nemli yerde ya da kapagi acik kalmis olabilir mi
Hımmmm teşekkürler şekerimmmmbazı rujlarda nemlendırıcı ozellık olmuyor yapıları kuru oluyor ben onları parlatıcıyla bırlıkkte kullanıyorum :) pastelın de parlatıcısını sevıyorum :)
kızlarrrrr 4. günü yaptım ama bittim resmen ben 8.günü bile yapabılecegımı dusunemıyorummm
bu program kımın ıcın yapılmıs acabaaa kaslı errkler felan yapar yanı bunu160 mekık ney yaaa
rapunzelcim ben hala yataktayım yaaa… artık yarın baştan başlarım herhalde.2 günlük kayıp oldukızlarrrrr 4. günü yaptım ama bittim resmen ben 8.günü bile yapabılecegımı dusunemıyorummm
bu program kımın ıcın yapılmıs acabaaa kaslı errkler felan yapar yanı bunu160 mekık ney yaaa
benim de sürekli çatlıyor canım.evin her yerine krem koydum çeşit çeşit.. neutregena kullanabilirsin iyi gelir..Kizlar ya ellerim cok catladi. Ne yapsam daha hizli duzelir? Tavsiyelerinize ihtiyacim var.
hahaaa 160 taneyı yaptıgın gun kaslı olabılırsınrapunzelcim ben hala yataktayım yaaa… artık yarın baştan başlarım herhalde.2 günlük kayıp olduyaa bişi dicem öyle bişey olmaz di mi?erkekler için yapılmış pro. yoksa kaslı erkeksi kadınlar olmayalım
hehe hadi yaaa nerden bulabliriz.. instagramda vardı galiba.. o zaman sen de bakarak ol ben dehahaaa 160 taneyı yaptıgın gun kaslı olabılırsınarastırıp daha kadınsı daha makulunu bulmalıyız bence ben en son yere yapıstım valla
bi tablo paylasmıstım 3 kısı basladık yapalım dıye ama cok zorladı bılmıyorum degıstırebılırız belkı :) sanda ekeleyeyım gecmıste aramaNe programi bu ? Bende mekik cekmek istiyorum ama bir sisteme oturtamadim.
KIZZZZ O KARIN KASLARI ICINMIS ZIRA MIDEM KARNIM YANMAYA BASLADIII :dEki Görüntüle 1372311
kız resimli :))