Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Kızlar geçen seneden 3 tane kullanmayı unuttuğum rujumu buldum.surdum.sertleşmiş tabi.dudağımda kuru duruyor.napmam lazım, atayım mı?

Merhaba ben katildim araniza :)
Bende bir suredir bakin yapmiyorum eski sevgilimle olan sorunlar yuzunden. Bugün sabah her zamanki sabah bakimimi yaptim simdi saclarimda hakim maskesi var. Kendime cici cilt hakim ürünü alican bakiniyorum öyle.

Kızlar geçen seneden 3 tane kullanmayı unuttuğum rujumu buldum.surdum.sertleşmiş tabi.dudağımda kuru duruyor.napmam lazım, atayım mı?

Yapisi kuru muydu onceden rujlarin ? Bozulmuş olabilir . ama 1 sene çok erken bozulması için. Sicak nemli yerde ya da kapagi acik kalmis olabilir mi

bazı rujlarda nemlendırıcı ozellık olmuyor yapıları kuru oluyor ben onları parlatıcıyla bırlıkkte kullanıyorum :) pastelın de parlatıcısını sevıyorum :)

Yapisi kuru muydu onceden rujlarin ? Bozulmuş olabilir . ama 1 sene çok erken bozulması için. Sicak nemli yerde ya da kapagi acik kalmis olabilir mi
Valla canım, bir kaç kez kullanıp bir kenara atmışım.çok kaliteli bir marka değildi.hepimizin bildiği bir marka ama.neyse kalitesi öyle olabilir.

kızlarrrrr 4. günü yaptım ama bittim resmen ben 8.günü bile yapabılecegımı dusunemıyorummm

bu program kımın ıcın yapılmıs acabaaa kaslı errkler felan yapar yanı bunu 160 mekık ney yaaa

kızlarrrrr 4. günü yaptım ama bittim resmen ben 8.günü bile yapabılecegımı dusunemıyorummm

bu program kımın ıcın yapılmıs acabaaa kaslı errkler felan yapar yanı bunu 160 mekık ney yaaa

Ne programi bu ? Bende mekik cekmek istiyorum ama bir sisteme oturtamadim.

Kizlar ya ellerim cok catladi. Ne yapsam daha hizli duzelir? Tavsiyelerinize ihtiyacim var.

rapunzelcim ben hala yataktayım yaaa… artık yarın baştan başlarım herhalde.2 günlük kayıp oldu yaa bişi dicem öyle bişey olmaz di mi?erkekler için yapılmış pro. yoksa kaslı erkeksi kadınlar olmayalım

hahaaa 160 taneyı yaptıgın gun kaslı olabılırsın arastırıp daha kadınsı daha makulunu bulmalıyız bence ben en son yere yapıstım valla

Ne programi bu ? Bende mekik cekmek istiyorum ama bir sisteme oturtamadim.
bi tablo paylasmıstım 3 kısı basladık yapalım dıye ama cok zorladı bılmıyorum degıstırebılırız belkı :) sanda ekeleyeyım gecmıste arama

Eklentiler

• 7mjMda.jpg
    135,8 KB · Görüntüleme: 105
KIZZZZ O KARIN KASLARI ICINMIS ZIRA MIDEM KARNIM YANMAYA BASLADIII :d

SITESINI BULDUM O SPOR SEYININ HATTA INSTAGRAM VE FACE DE VAR

SENIN PAYLASTIKLARINDA AGIR KIZZ SOLE KESKE BILINCLI BIRI IKIMIZ IICIN OZEL BI TABLO YAPSA :)) YAS sadcce kılo verdırten kadınsı kıvrımlarımızı yok etmıcek bısıler olsaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…