Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

merhaba canımmm.. ben dün yazamadım.. dün 3 ü yaptım ama acayip zorlanıyorum plankta.titreyerek yaptım resmen yatmadan da 4 ü yapıcam. sanki biraz fark etti yaaa film yorumunu bekliyorum

2.günü de yaptım artı 15 dakika step 45dakika eliptik 5 dakika da twist övgü gönül rahatlığıyla yatabilirim. Sağol rapunzel bu hareketler çok iyiymiş

Ben de izliycem o filmi. Ben de şimdi Thé Mentalist izliyorum
evet canım yaa sagolsun ra_punzel iyi ki de paylaştı,bana da çok iyi geliyor bu hareketler the mentalist i bilmiyordum.şimdi baktım polisiye dizi diyor.nasıl??

Thé Mentalist özellikle ilk Sezonlar güzel ve heyecanliydi ama şimdi eski havası yok.
Ben de şimdi 3 u yaptım ama karın bölgem acayip acıyor yaaa.
Bu leg raise yaparken ayaklar yere tamamen birakilip sonra karna doğru mu çekilecek. Ben tamamen indirmeden çekiyorum karnima doğru.
Ben de yarın sabah akşam yapıcam size yetişicem.

yere degmeyecek ama yere yakın yere kadar inicek canım.youtube da izledim.. yukarı hızlı yapıyorsun aşagı indirirken yavaş indiriyorsun.yaa plankta bi tek ben mi zorlanıyorum

Plank zor ama zevkli geldi bana. Bi de senin dediğin gibi yapim bakalım leg raise zor yaaa özellikle alt karın çok zorlanıyor. Dün step yaptığından heralde bugün dayak yemiş gibi her yanim agriyooo

Plank zor ama zevkli geldi bana. Bi de senin dediğin gibi yapim bakalım leg raise zor yaaa özellikle alt karın çok zorlanıyor. Dün step yaptığından heralde bugün dayak yemiş gibi her yanim agriyooo
bi de leg raise da bel boşluguna iki elinide koyup o boşlugu kapatarak korumayı unutma olur mu?bana da leg ile mekik kolay geliyor yaa.. demek ki güçlü kaslarımız farklı :)

Hmmm. Sanırım ezbere yaptım hep hiç boşluk moşluk kapatmadim. Internetten adamakilli izleyip öyle yapim barii

Okuldan ve Isten malesef pek vaktim kalmiyor kendime. Hafta sonu sporumu yapmayi basardim. Dünde uzun bir zamandan sonra tekrar maske yaptim :)

Kizlar bende basladim bakimli bi hatun olmaya haftasonu yuzumu temizledim kremimi surdum evden cikarken.malum cok soguk ama benfe biraz sivilce yapti normalde pek cikmaz ama.keseler vardi onlari kullanmiyordum onlari cikardim banyoda onlarla keselendim.aktardan cam terebenti aldim saclarim guclensin ve gurlessin diye.birde topuklarimi torpuleyip vazelin kullandim ustune sizin onerdiginiz kremlere de bakicam vazelinim bitince

merhaba canımmm.. ben dün yazamadım.. dün 3 ü yaptım ama acayip zorlanıyorum plankta.titreyerek yaptım resmen yatmadan da 4 ü yapıcam. sanki biraz fark etti yaaa film yorumunu bekliyorum

plank benıde tıtretıyor cnmm :) ve karnımda kol ve bacaklarımda acayıp agrı var ıse yarıyor herhalde.. mekıgınde her zaman son 5 taesini çok zor yapıyorum kaslar cok yanıyo ve belım kırılcak gıbı agrıyo ama yınede yapıyorum sayısını tamamlıyorum.. bana en kolayı leg rise gelıyor mekıgınde ılk sayıları cok kolay

filme gelınce.. ben çok etkılenmedım . Yalınayak mesela cok daha fazla etkılemıstı benı.

fazladan yapmana gerek yok cnm bızımkıde bır gun sektı bu gun 4 yapıyoruz :)) ben bı aksam yapamadım ertesı sabah yaptım telafı dıye dusundum aksamda yaPACAKTIM AMA SIMSIMDE OLE OLMUS TELAFIYE GEREK YOK OZAMN nası kaytardık hemen suca ortak bulunca .. HEPİMZ 4. GUNDEYIZ YAAANIIII

yere degmeyecek ama yere yakın yere kadar inicek canım.youtube da izledim.. yukarı hızlı yapıyorsun aşagı indirirken yavaş indiriyorsun.yaa plankta bi tek ben mi zorlanıyorum

TİTRİYORUZ ZOR AMA GUN GECTIKCE ZORLASIYOR YA MESELA ILK GUN NIYE ZORLANMISIMKI DIYORUM DAYANIKLILIGIMIZDA ARTIYOR :))

BANA EN KOLAY LEG RISE GELIYOR .. HATTA USTUNE BIRDE 25 ER TANE MAKAS YAPIYORUM SAĞ BACAK SOL BACAK.. belkıde bacak kaslarım kuvvetlıdır dıger yerlerıme gore çünkü 1 yıl kadar at bındım fena hamlıklar yasadım bacaklarım toparlanmksıtı bıraz ama sımdı yıne salıverdı kendını ve ust bacaklarımla göbegımden cok sıkayetcıyımben .. us bacagım zayıf olsun yaaaaa

ra_punzel cim ben dün uyuya kalmışım bugün yapıcam 4 ve 5 i.. film çok etkilenilecek bi film degil.sadece hayallerde hayal olmayabiliyor yaa onu anlatması hoşuma gitti benim.. ben begendim.. ama beni esas etkileyen "kayıp kız" filmi oldu..

KIZLAAAARRR İZLEDİĞİNİZ VE ÇOK BEGENDIGINIZ 5-6 FILMI YAZARMISINIZ :)

İlk fılmelerımı ben yazayım

1 . Amelia (vazgecılmezım huzur mutluluk veren fılmım o benım ara sıra acıp ızlerım )
2. Sevginin Gücü
3. Zamana Karşı
4. ye, dua et, sev
5. her cocuk özeldir
6.vizontele 1-2
7. Yalınayak
6. Buzdevrı serisi

Benim en sevdigim filmler arasinda "Bazilari Sicak Sever" var tam bir komedi filmi tavsiye ederim ve siyah beyaz :)

sadece 4 ü mü yapsak yaa benım kaslar fena ağrıyor suan bıle mekıkler agır geldı herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…