merhaba canımmm.. ben dün yazamadım.. dün 3 ü yaptım ama acayip zorlanıyorum plankta.titreyerek yaptım resmensimsciğim nerdeymıs acabaaaasimsims ben dün yapamadan yatmıstım bu sabah 3.günümü de yaptım cnmm :) aksamda 4.gun olur dedım ama bakalım yatmadan yaparım hayalımdekı askı ızleyecegım sımdı :)
2.günü de yaptım artı 15 dakika step 45dakika eliptik 5 dakika da twist övgü gönül rahatlığıyla yatabilirim. Sağol rapunzel bu hareketler çok iyiymiş
evet canım yaa sagolsunBen de izliycem o filmi. Ben de şimdi Thé Mentalist izliyorum
yere degmeyecek ama yere yakın yere kadar inicek canım.youtube da izledim.. yukarı hızlı yapıyorsun aşagı indirirken yavaş indiriyorsun.yaa plankta bi tek ben mi zorlanıyorumThé Mentalist özellikle ilk Sezonlar güzel ve heyecanliydi ama şimdi eski havası yok.
Ben de şimdi 3 u yaptım ama karın bölgem acayip acıyor yaaa.
Bu leg raise yaparken ayaklar yere tamamen birakilip sonra karna doğru mu çekilecek. Ben tamamen indirmeden çekiyorum karnima doğru.
Ben de yarın sabah akşam yapıcam size yetişicem.
bi de leg raise da bel boşluguna iki elinide koyup o boşlugu kapatarak korumayı unutma olur mu?bana da leg ile mekik kolay geliyor yaa.. demek ki güçlü kaslarımız farklı :)Plank zor ama zevkli geldi bana. Bi de senin dediğin gibi yapim bakalım leg raise zor yaaa özellikle alt karın çok zorlanıyor. Dün step yaptığından heralde bugün dayak yemiş gibi her yanim agriyooo
evet evet izle.. veya o bel boşlugunu kapayarak yap destek için belineHmmm. Sanırım ezbere yaptım hep hiç boşluk moşluk kapatmadim. Internetten adamakilli izleyip öyle yapim barii
ben de izledim bu filmi,film zevklerimiz benziyor
merhaba canımmm.. ben dün yazamadım.. dün 3 ü yaptım ama acayip zorlanıyorum plankta.titreyerek yaptım resmenyatmadan da 4 ü yapıcam. sanki biraz fark etti yaaa film yorumunu bekliyorum
Thé Mentalist özellikle ilk Sezonlar güzel ve heyecanliydi ama şimdi eski havası yok.
Ben de şimdi 3 u yaptım ama karın bölgem acayip acıyor yaaa.
Bu leg raise yaparken ayaklar yere tamamen birakilip sonra karna doğru mu çekilecek. Ben tamamen indirmeden çekiyorum karnima doğru.
Ben de yarın sabah akşam yapıcam size yetişicem.
yere degmeyecek ama yere yakın yere kadar inicek canım.youtube da izledim.. yukarı hızlı yapıyorsun aşagı indirirken yavaş indiriyorsun.yaa plankta bi tek ben mi zorlanıyorum
Plank zor ama zevkli geldi bana. Bi de senin dediğin gibi yapim bakalım leg raise zor yaaa özellikle alt karın çok zorlanıyor. Dün step yaptığından heralde bugün dayak yemiş gibi her yanim agriyooo
Evim Sensin
Benim Adım Khan
Alacakaranlık Serisi
Açlık Oyunları Serisi
Bunlar muhteşem kesinlikle tavsiye ederimmm
Valla ben öyle bir film izlemedim süper ötesi bişeyyy yaaAclik Oyunlari Serisini bende cok seviyorum helleki en son bölüm gercekten cok güzeldi. 'Birtek su Alacakaranlik Serisini sevemedim Bella cok miymiy ya :)
sadece 4 ü mü yapsak yaa benım kaslar fena ağrıyor suan bıle mekıkler agır geldı herhalde :)ra_punzel cim ben dün uyuya kalmışım bugün yapıcam 4 ve 5 i.. film çok etkilenilecek bi film degil.sadece hayallerde hayal olmayabiliyor yaa onu anlatması hoşuma gitti benim.. ben begendim.. ama beni esas etkileyen "kayıp kız" filmi oldu..