Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

1-hayat güzeldir
2-piyanist
3-kill bill serisi
4-hobbit ve yüzüklerin efendisi serisi
5-harry potter serisi
6-star wars serisi
7tiffanyde kahvaltı
8briget jones 1 ve 2
9yeşil yol
10kayıp kız

aklıma gelenler

1-hayat güzeldir
2-piyanist
3-kill bill serisi
4-hobbit ve yüzüklerin efendisi serisi
5-harry potter serisi
6-star wars serisi
7tiffanyde kahvaltı
8briget jones 1 ve 2
9yeşil yol
10kayıp kız

aklıma gelenler
Bak yeşil yolda süper bi film

bugun sogan kurune de vbslayacagım kızlar cok kılo aldım ve adet duzenım ıyıce bozuldu duzene sokması ıcın 2 hafta kür uygulamaya kararverdım

sorma ben işe gidemedim,hastayım yataktayım hala...
geçmiş osun canımmmm hemnececık gecer ınsallah benımde 2 hafta once yakalandıgım hastalık bugun gecmıs gıbı daha yenı bıttı

bu arada hayalımdekı askı ızlerken once boyle olsa ben ayarlasam gıbı dusundum sonrasındada ıyıkı bız yazmıyoruz herseyı dedım :))) ıyı bole ıyı herkes bıldıgınce :)

ra_punzel aynen canım hayal ettigimizde aslında yetmiyor gerçeklere yeniliyor.. herşey kendi dengesinde güzel.. sagol canım benim.. bakalım ben de sogan kürü yapıyorum kendime ama çiğ kuru sogan :)) evet duymuştum bu kürü adet düzenlemesi için.. inşallah iyi olur sana da..

insallah canım bu da kuru sognla yapılıyor cok kolay cay demlemıs gıbı bısı ama o suyu ıcmek zor

Selam kızlar demek bugün 4 teyiz. Güzel.....yapınca yaptım derim.

. Film olarak da yeşil yol çok güzeldi. 6. His etkileyiciydi.
Geçen haftalarda cennetin çocukları diye bir film izledim. İnternetten araştırma yapmıştım çocuklarla izlenecek filmler diye o çıktı Biz de ailecek izledik. Oğlum iki buçuk yaşında. Filmi izlerken anne onlara yardim edelimmm dedi yalvarır gibi bir sesle. Canım yaaa ne kadar merhametliler. ..film de güzel sayılırdi.

2,5 yaşında ve onlara yardım edelim mi dedi? oooovvv annesinin merhameti ve sevgisi geçmiş bile kuzuyaa :)

Geçmiş olsun kızlar topik olarak nazara mi geldik yoksa. Kendini iyi bakin bol limonlu yeşil çay için. Ve güzelce dinlenin. Allah sifa versin.

Geçmiş olsun kızlar topik olarak nazara mi geldik yoksa. Kendini iyi bakin bol limonlu yeşil çay için. Ve güzelce dinlenin. Allah sifa versin.
sagol canım amin aminn.. ben bu soganları çig çig yersem yarına bişeyim kalmaz bence antibiyotik niyetine tabiki senin kimin olucak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…