sorma ben işe gidemedim,hastayım yataktayım hala...sadece 4 ü mü yapsak yaa benım kaslar fena ağrıyor suan bıle mekıkler agır geldı herhalde :)
Bak yeşil yolda süper bi film1-hayat güzeldir
2-piyanist
3-kill bill serisi
4-hobbit ve yüzüklerin efendisi serisi
5-harry potter serisi
6-star wars serisi
7tiffanyde kahvaltı
8briget jones 1 ve 2
9yeşil yol
10kayıp kız
aklıma gelenler
geçmiş olsun cnm neyin var ?sorma ben işe gidemedim,hastayım yataktayım hala...
cigerlerim dolu dolu öksürük ve baş agrısı,sagol canım..geçmiş olsun cnm neyin var ?
nasılmış o kür? az önce 1 kurusogan yedim salatayla şifa niyetine..bugun sogan kurune de vbslayacagım kızlar cok kılo aldım ve adet duzenım ıyıce bozuldu duzene sokması ıcın 2 hafta kür uygulamaya kararverdım
geçmiş osun canımmmm hemnececık gecer ınsallah benımde 2 hafta once yakalandıgım hastalık bugun gecmıs gıbı daha yenı bıttısorma ben işe gidemedim,hastayım yataktayım hala...
saraçoğlunun acıkladıgı bır kurdu edet duzenleyıcı aynı zmaanda menepoz ve hamıle kalmak ıcınde yapılıyornasılmış o kür? az önce 1 kurusogan yedim salatayla şifa niyetine..
insallah canım bu da kuru sognla yapılıyor cok kolay cay demlemıs gıbı bısı ama o suyu ıcmek zorra_punzel aynen canım hayal ettigimizde aslında yetmiyor gerçeklere yeniliyor.. herşey kendi dengesinde güzel.. sagol canım benim.. bakalım ben de sogan kürü yapıyorum kendime ama çiğ kuru sogan :)) evet duymuştum bu kürü adet düzenlemesi için.. inşallah iyi olur sana da..
Bu hastalık yedi bitirdi zaten sürekli işten izin almakta olmuyor dayanıcaz napalım sen yat dinlen cnmcigerlerim dolu dolu öksürük ve baş agrısı,sagol canım..
madem öyle şifa niyetine de ve iç..insallah canım bu da kuru sognla yapılıyor cok kolay cay demlemıs gıbı bısı ama o suyu ıcmek zor
2,5 yaşında ve onlara yardım edelim mi dedi? oooovvv annesinin merhameti ve sevgisi geçmiş bile kuzuyaa :)Selam kızlar demek bugün 4 teyiz. Güzel yapınca yaptım derim. Film olarak da yeşil yok çok güzeldi 6. His etkileyiciydi. Geçen haftalarda cennetin çocukları diye bir film izledim. İnternetten araştırma yapmıştım çocuklarla izlenecek filmler diye o çıktı Biz de ailecek izledik. Oğlum iki buçuk yaşında. Filmi izlerken anne onlara yardim edelimmm dedi yalanı gibi bir sesle. Canım yaaa ne kadar merhametliler. ..film de güzel sayılırdi.
Evet canım ben de hayret ettim. Artık herseyi anliyolar. Bilmem ki benim mi merhametim geçti2,5 yaşında ve onlara yardım edelim mi dedi? oooovvv annesinin merhameti ve sevgisi geçmiş bile kuzuyaa :)
sagol canım amin aminn.. ben bu soganları çig çig yersem yarına bişeyim kalmaz benceGeçmiş olsun kızlar topik olarak nazara mi geldik yoksa. Kendini iyi bakin bol limonlu yeşil çay için. Ve güzelce dinlenin. Allah sifa versin.
yemeğin yanına sogan yapmayı gectık soganın yanına yemek yapcaz :))Bari soganın yanına bulgur pilavı yada kuru fasulye yap güzel gider